Парктроніки

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: 3499-9995
 

Пропонований парктронік з LED дисплеєм ParkCity N887, призначений для виявлення перешкод щодо автомобіля під час здачі назад. За допомогою такого пристрою сам процес, наприклад, паркування, стає більш легким і безпечним.

З датчиком парковки видно без очей. Деякі талановиті водії знають, як клопітно припаркувати задом автомобіль або заїхати в гараж в непроглядній пітьмі, в зливу або коли бушує сніг з хуртовиною. Для безпечного маневру, особливо в незнайомому місці, людського зору, іноді, недостатньо. Потрібні додаткові, електронні «очі», які ми і пропонуємо.

Чотири датчика радара не залишать шансу заваді. Дистанція, на якій прилад починає діяти - ок. 2.5-х метра. Загальну картину формують 4 датчика. При виявленні перешкоди, під час руху реверсом, спрацьовує звуковий сигнал. На дисплеї відображається відстань до перешкоди. Мінімальна дальність виявлення перешкоди - 0.3 метра.

Для кріплення LCD дисплея перед водієм, пристрій комплектується двостороннім скотчем. Датчики кріпляться в задній частині автомобіля. Чотири примірники виключають наявність «мертвої зони» в процесі роботи. Харчування апаратури походить від мережі автомобіля (12V).

Впевненість маневру - заслуга такого парктроника. У комплекті йде фреза, діаметром 22 мм, для свердління отворів під датчики. Є функція самодіагностики датчиків.

395грн.