Хімія для чистки пластика в салоні авто

Знайдено: 1 - 15 серед 16 товарів
Номер: 875114
 
Очисник пластику та вінілу – високоефективний засіб преміум-класу застосовується для очищення пластикових, вінілових, гумових поверхонь салону автомобіля. Проникає в мікротріщини поверхонь, витісняючи та видаляючи забруднення. Відновлює та освіжає колір. Захищає вініл і пластик від ультрафіолету. Надає поверхні антистатичне покриття. Не залишає розводів та жирних плям. Нейтралізує неприємні запахи. Має приємний аромат.
96грн.
Номер: 875005
 

Засіб для комплексного догляду за елементами салону з пластмас, гуми і вінілу. Ефективно видаляє навіть найдрібніший пил як з гладких, так і текстурованих пластиків, а також місць стиків і пошкоджень. Також, поліроль Winso PLASTIC CLEANER 875005 750мл сприяє відновленню первісної насиченості елементів і надає їм ненав'язливий блиск. Після застосування не залишає розводів або плям як на темних, так і світлих або прозорих пластмасових елементах. Утворює на оброблених поверхнях стійкий антистатичний шар, який відштовхує пил і підтримує чистоту на дуже тривалий період. Даний захисний шар здатний мінімізувати вплив ультрафіолетових променів, перешкоджає вигорянню, старінню і розтріскуванню.

Переваги:

  • Видаляє дрібний пил та інші забруднення з поверхонь елементів салон.
  • Відновлює первинну насиченість забарвлення і блиск поверхонь.
  • Володіє приємним ароматом «нове авто».
  • Не залишає на оброблених елементах розводів або плям.
  • Формує на оброблених елементів захисний шар, який мінімізує вплив зовнішніх негативних чинників.
  • Зручно наноситься завдяки упаковці з розпилювачем.
80грн.
Номер: 810690
 

Очищувач пластику та вінілу Winso PLASTIC CLEANER 810690 для комплексного догляду за елементами салону із пластику та вінілу. Засіб ефективно видаляє навіть дрібний пил як з гладких, так і текстурованих пластиків, а також місць стиків та пошкоджень.

Також очищувач Winso PLASTIC CLEANER 810690 500мл сприяє відновленню початкової насиченості елементів і надає їм ненав'язливий блиск. Після застосування не залишає розлучень чи плям як на темних, так і світлих чи прозорих пластмасових елементах. Утворює на оброблених поверхнях стійкий антистатичний шар, який відштовхує пил і підтримує чистоту на тривалий період.

Цей захисний шар здатний мінімізувати вплив ультрафіолетових променів, перешкоджає вигорянню, старінню та розтріскуванню.

Переваги:

  • Видаляє дрібний пил та інші забруднення з поверхонь елементів салону.
  • Відновлює початкову насиченість фарбування та блиск поверхонь.
  • Не залишає на оброблених елементах розлучень чи плям.
  • Формує на оброблених елементах захисний шар, який мінімізує вплив зовнішніх негативних факторів.
  • Зручно наноситься завдяки упаковці з розпилювачем.
73грн.
Номер: 810550
 

Очисник пластику та вінілу – високоефективний засіб преміум-класу застосовується для очищення пластикових, вінілових, гумових поверхонь салону автомобіля.

Переваги

  • Проникає в мікротріщини поверхонь, витісняючи та видаляючи забруднення.
  • Відновлює та освіжає колір.
  • Захищає вініл і пластик від ультрафіолету.
  • Надає поверхні антистатичне покриття.
  • Не залишає розводів та жирних плям.
  • Нейтралізує неприємні запахи.
  • Має приємний аромат.
82грн.
Номер: CF518
 
Забезпечує професійний догляд за пластиковими та вініловими поверхнями автомобіля, добре відчищає пил та інші забруднення. Утворює антистатичну плівку. Зменшує негативну дію ультрафіолету.
92грн.
Номер: CF030
 
Забезпечує професійний догляд за пластиковими та вініловими поверхнями автомобіля, добре відчищає пил та інші забруднення. Утворює антистатичну плівку. Зменшує негативну дію ультрафіолету.
56грн.
Номер: NX75012
 

Очищувач пластика і вінілу NOWAX (NX75012) 750 мл.

Очищувач пластика і вінілу - швидкодіючі засіб, призначений для очищення пластикових і вінілових елементів автомобіля. Проникає в мікротріщини поверхонь, витісняючи і видаляючи забруднення. Відновлює зовнішній вигляд пластмасових, гумових, вінілових елементів оздоблення салону автомобіля. Не залишає жирних плям. Захищає вініл і пластик від ультрафіолету.

Спосіб застосування:
Добре струсіть флакон і обприсніть обрабативаемуюповерхностьс відстані 10-15 см. Протріть оброблену ділянку чистою, м'якою, вологою тканиною.

Попередження:
Може викликати подразнення очей. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. Берегти від дітей!

Термін придатності
: 5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5°С до + 35°С.

133грн.
Номер: NX25232
 

Очищувач пластика і вінілу - швидкодійний засіб, призначений для очищення пластикових і вінілових елементів автомобіля. Проникає в мікротріщини поверхонь, витісняючи і видаляючи забруднення. Відновлює зовнішній вигляд пластмасових, гумових, вінілових елементів оздоблення салону автомобіля. Не залишає жирних плям. Захищає вініл і пластик від ультрафіолету.

Спосіб застосування:
Добре струсіть флакон і обприсніть поверхню, що обробляється, з відстані 10-15 см. Протріть оброблену ділянку чистою, м'якою, вологою тканиною.

Попередження:
Може викликати подразнення очей. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. Берегти від дітей!

Термін придатності
: 5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5°С до + 35°С.

75грн.
Номер: K217M1
 

Очисник салону K2 Plastic Cleaner швидко та легко впорається із забрудненнями на пластикових поверхнях всередині салону автомобіля. Прибере навіть бруд, плями від їжі та напоїв, а також пил із пористих поверхонь.

Спосіб нанесення:

  • нанести на поверхню, яку необхідно очистити;
  • почекати від 5 до 10 хвилин;
  • протерти поверхню за допомогою ганчірки, щітки або губки.

Очисник салону K2 Plastic Cleaner не містить спирту, безпечний, не має різкого запаху. Рекомендується для легкого чищення, прибирання забруднення, поки вони не в'їлися в поверхню.

92грн.
Номер: K150
 
Супер ефективний препарат для очищення, відновлення та захисту всіх поверхонь із пластику, вінілу, гуми і т.д. Очищає, відновлює і захищає поверхні із пластику, вінілу, гуми. Ідеально підходить для очищення бамперів, спойлерів та інших пластмасових деталей автомобіля. Довготривала захист від вицвітання і УФ-променів. Володіє антистатичними властивостями захисту від відкладень пилу і бруду.
103грн.
Номер: 850156
 

Очищувач пластикових поверхонь. Утворює захисну блискучу плівку. Спрей.

MOTUL Plastics Clean видаляє пил і очищає всі пластикові поверхні всередині салону (панель приладів, карти дверей, екрани і т. д.), залишає після застосування приємний аромат і чисту, суху приємну на дотик поверхню.

  • Відновлення кольору і чистоти всіх внутрішніх пластикових і лакофарбових поверхонь автомобіля.
  • Відновлює пластик в салоні автомобіля, надає йому чистоту і утворює захисний шар.
  • Захист від налипання пилу, захисна плівка відразлива воду і перешкода забруднення.

Застосування:

  • Розпорошити засіб на MOTUL Plastics Microfibre.
  • Очистити поверхню, після чого протерти чистою стороною мікрофібри.
  • Для сильно забруднених поверхонь рівномірно нанести виріб з відстані 20 см від поверхні, протерти MOTUL Plastics Microfibre.
  • НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ на рульовому колесі, педалях або окулярах.
  • НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ під прямими сонячними променями або на гарячих поверхнях.
294грн.
Номер: AD0030
 

Очищувач для пластикових елементів салону транспортного засобу від бренд Auto Drive моделі Plastic Cleaner AD0030 250мл необхідний для забезпечення комплексного догляду за всіма пластмасовими елементами салону автомобіля, при цьому ефективно усунути різноманітні забруднення, замаскувати дефекти та захистити елементи від налипання пилу та впливу води. Виробляється такий очищувач без шкідливих розчинників або силікону, завдяки чому такий засіб універсально підходить для всіх видів пластмас, включаючи гладкі та текстуровані пластмаси. Достатньо велика упаковка з професійним розпилювачем гарантують користувачу максимальну ефективність засобу, а також тривалий термін експлуатації. Очищувач для пластикових елементів не вимагає попереднього розбавлення, або підготовки поверхні для очистки. Необхідно лише нанести невелику кількість засобу на поверхню деталі та відполірувати її серветкою з мікрофібри.

Переваги та особливості очищувача:

  • Володіє миючими властивостями, а також легко та ефективно усуває різноманітні забруднення, такі як пил, жирні плями, тютюновий наліт та інші.
  • Відновлює колір пластику, надає привабливий вигляд, ефект «нового авто».
  • Маскує невеликі подряпини та потертості, поверхня стає гладкою.
  • Перешкоджає налипанню пилу в майбутньому.
50грн.
Номер: AD0054
 
Забезпечує професійний догляд за пластиковими та вініловими поверхнями автомобіля, добре відчищає пил та інші забруднення. Утворює антистатичну плівку. Зменшує негативну дію ультрафіолету.
84грн.
Номер: 291
 
Засіб для чищення панелі приладів з запахом лимону 400ml (аерозоль) Ефективний засіб для чищення та забезпечення штучних матеріалів від вологості та пилюки. Завдяки антистатичній дії запобігає появі пилюки. Може також застосовуватись для чистки сидінь мотоциклів, човнiв та меблів. Нанести невелику кiлькiсть засобу на очищену поверхню. Протерти м’ягкою ганчiркою.
183грн.
Номер: K217M
 

Чистить і очищає від жиру внутрішні частини автомобіля з пластмаси, штучної шкіри і лінолеуму. Очищені поверхні знову виглядають як нові. Освіжає салон автомобіля.

Характеристики:

- легко очищує забруднення
- оновлює і захищає поверхню
- економічний
- простий у використанні
- чистить та очищає від жиру пластик та лінолеум
- застосовується в побуті для догляду за виробами із пластику

Інструкції з використання:

  • очистити оброблювану поверхню від пилу
  • ретельно збовтати вміст флакона
  • розпорошити засіб на поверхня з відстані 15-20см
  • дати засобу подіяти
  • протерти поверхню за допомогою чистої серветки через 30-40 сек
0грн.