Автоакустика

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: NSE-1317
 
Nakamichi NSE-1 317 коаксіальна акустична система розміру 5.25. Завдяки широкому спектру частот ви зможете чути набагато більше.

Чотирьохсмугова система забезпечить детальне звучання без призвуків і шуму навіть на високих рівнях гучності. За допомогою цієї пари коаксіальних динаміків ви можете замінити будь-яку штатну акустику такого ж розміру, незалежно від того, де вона встановлена - в торпедо, передніх, задніх дверях вашого автомобіля або на задній полиці.

Цікавою особливістю конструкції є те, що динаміки мають 4 смуги відтворення звуку. При цьому, високочастотник не домінує над дифузором, а має плоску поверхню, що дозволяє його безболісно закрити штатної гратами. Посадкова глибина динаміка надзвичайно мала і становить всього 43 мм. Діаметр монтажного отвору не виходить за межі 115 мм.

У конструкції використовуються матеріали традиційні для серії акустичних систем Nakamichi N-power. Поліпропіленовий дифузор на підвісі з спіненого поліуретану, магнітна система вагою 102 г., діаметр звукової котушки 20.4 мм. Динаміки відносяться до серії, яка характеризується високою якістю, неперевершеною ефективністю з потужним звуком. Рекомендуються для роботи від магнітоли.
711грн.