Автоакустика

Знайдено: 1 - 2 серед 3 товари
Номер: NSE-CS1658
 
Виняткова реалістичність і ефективне звучання

Відмінні динаміки серії NSE передають надзвичайно реалістичний звук улюбленого музичного жанру. Легка інсталяція в кожен автомобіль

Відмінний класичний звук

Компонентні динаміки Nakamichi забезпечують ідеальний звук для кожної музичної партії як її задумав автор. Ми не тільки створили динаміки, які відмінно виглядають, але також мають високу потужність 250 Вт.

Широкий спектр частот

Завдяки широкому спектру частот ви зможете чути набагато більше. Забезпечте унікальний звук Nakamichi без шуму, навіть на високих рівнях гучності.

Серія NSE

Динаміки CS1658 відносяться до серії NSE, яка характеризується високою якістю, неперевершеною ефективністю з потужним звуком.
1 383грн.
Номер: SP-B5.2
 
Акустична система Swat SP-B5.2 володіє гідним звучанням і при цьому має дуже привабливу ціну. Акустика цієї серії характеризується потужним і насиченим звуком, а завдяки ретельному відбору матеріалів має довгий термін служби і хорошу надійність. Володіючи сучасним, яскравим дизайном і хорошими характеристиками дана модель послужить хорошим рішенням для заміни штатної акустики в автомобілі.
0грн.
Номер: SP-B5
 
Акустична система Swat SP-В5 має гідний звучанням і при цьому має дуже привабливу ціну. Акустика цієї серії характеризується потужним і насиченим звуком, а завдяки ретельному відбору матеріалів має довгий термін служби і хорошу надійність. Володіючи сучасним, яскравим дизайном і хорошими характеристиками дана модель послужить хорошим рішенням для заміни штатної акустики в автомобілі.
0грн.