Автоакустика

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: PRO-80
 
8-ми дюймова среднечастотная акустична система, яка стане практичним рішенням для любителів якісного звуку.

Динаміки акустичної системи виконані в кращих традиціях сценічної акустики. Середній діапазон без спотворень, приємний тональний баланс передає азартність звучання будь-яких інструментів від бас-гітари до рояля.

Ковпачок дифузора виготовлений з високоміцного матеріалу поліпропілену. Сам дифузор зроблений з целюлози, що полегшує конструкцію. Всі матеріали ретельно підібрані, що робить це рішення практичним і довговічним.

При високій потужності динаміків відрізняється компактними габаритами. Так, акустична система об'єднала в собі найважливіші переваги: якість звучання, гучність і стильний дизайн.
1 027грн.
Номер: PRO-65
 
Cреднечастотная акустична система, що отримала затребуваність завдяки поєднанню важливих практичних і естетичних характеристик: стильний дизайн, доступна вартість, якість звуку і матеріалів. Висока якість звучання досягається завдяки солідній потужності двох динаміків в 400 Вт, відсутності перешкод і спотворень при прослуховуванні. Для того щоб користувачі могли якомога довше слухати композиції без резонансів і шумів, виробник подбав про вибір практичних матеріалів для динаміків. Вони виконані з целюлози з просоченням. Це рішення зробило систему легкою і зручною для переміщення і установки, вдосконалив експлуатаційні характеристики.
711грн.