Відеореєстратори

Знайдено: 1 - 46 серед 54 товари
Номер: P25193
 
Комбо-пристрій PlaymeP200 TETRA - ваш «імунітет» від штрафів. Ця компактна модель знімає те, що відбувається на дорозі в форматі HD і виявляє радари на відстані до 1000 м! GPS-модуль своєчасно оповіщає про «Автодору», світлофорах, постах ДПС і про багато іншого. Бази камер постійно оновлюються. І все це за приємною ціною! Висока якість запису з роздільною здатністю HD (1280х720) Високотехнологічна матриця OmniVision OV9712 Ширококутний об'єктив з кутом огляду 120 ° Вбудований кольоровий РК-дисплей діагоналлю 2.7 дюйма Захист фалів від перезапису Автоматичне включення запису при подачі живлення Накладний на відео реального часу, дати і держномери автомобіля Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості Голосове сповіщення про наближення до поліцейських камерах / радарам Попередження про перевищення середньої швидкості руху на ділянці РК АВТОДОРІЯ Представленна і оновлювана база даних місць розташування радарів і камер Детектування радарів в Х, к, Кa і лазерному діапазоні Детектування радарного комплексу «Стрілка-СТ», Robot Multaradar Можлість перегляду маршруту на карті Google Maps Підтримка microSDHC карт пам'яті до 32 Гбайт Вбудований мікрофон і динамік Вбудований акумулятор Підтримка інтерфейсу HDMI Характеристики Playme P200 TETRA Матриця OmniVision OV9712 Кут огляду камери, град 120 дисплей й 2.7 "ЖК-дисплей GPS-Інформатор є G-сенсор є Дозвіл відеозапису 1280х720 Формат запису MP4 Підтримка карт пам'яті micro SDHC Акумулятор 350 мАг Інтерфейс HDMI Голосові повідомлення є Діапазон POP є Захист від виявлення системами VG-2 є Робочі діапазони радар-детектора K , Ka, X, L Регулювання гучності є Регулювання яскравості дисплея є Режим Automute є Підтримка Instant-On є Обновлювана БД є Відключення окремих діапазонів є Збереження налаштувань є Детектування "Автодор" є Детектування "Стрілка-СТ / М" є Детектування "РОБОТ" є детектування "АВТОУРАГАН" є Робоча температура -20 - 70 ° C Гарантія 1 рік
4 404грн.
Номер: P25986
 
Представляємо вашій увазі чергову гарячу новинку від Playme, модель OMEGA, нове двухканальное комбо-пристрій, оснащений сучасним суперконденсатором і патч-антенной.В гаджет суміщений і повноцінно реалізований функціонал відразу трьох окремих пристроїв: відеореєстратора, радар-детектора, GPS-інформатора. Зйомка відразу з двох камер забезпечує повний контроль дорожньої ситуації, роблячи водіння більше безопасним.В Playme OMEGA встановлений технологічний суперконденсатор (іоністор) - електрохімічний пристрій для зберігання електричної енергії. Переваги іоністори в порівнянні зі звичайним літієвим акумулятором: більшу кількість циклів заряду / розряду, більший термін служби, широкий діапазон робочих температур, завдяки якому ви можете спокійно залишати пристрій в салоні авто взимку, що не призведе до повної розрядки аккумулятора.Високое якість запису відео з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілей.Playme OMEGA детектирует всі використовувані в Україні поліцейські камери і радари, такі як TruCam, Візир, Автоураган, Амата, Бинар, Іскра, Камери контролю смуги, Кордон, Кречет, Кріс-П, ЛІСД, Радіс, Робот, Скат, Стрілка-СТ / М і др.Благодаря вбудованому модулю GPS Playme OMEGA накладає на відео штамп дати, часу і швидкості, а також фіксує маршрут руху автомобіля, який можна подивитися на картах Google.Большой дисплей діагоналлю 3 дюйми дає можливість прос редбачати записані відеоролики на самому відеореєстраторові і комфортно проводити налаштування пристрою. Безшовна запис відео без втрати даних дозволяє не упустити жодної важливої моменту дорожньої ситуації і бути завжди на чеку. Нові файли записуються поверх старих на карті пам'яті, забезпечуючи безперервну роботу відеореєстратора. Характеристики Playme MAXI Процесор A12LA35 Матриця OV4689 Дозвіл відеозапису 1920х1080 (30 к / с), 2304х1296 (30 к / с), 1280х720 (30 к / с) Формат запису MP4 Акумулятор 180 мАг Кут огляду 140 GPS-Інформатор є G-сенсор є LDWS є Карта пам'яті до 64 гб Голосові повідомлення є Захист від помилкових спрацьовувань є Робочі діапазони радар-детектора X, K, Ka, Laser, Стрілка Регулювання гучності є Режим Automute є Підтримка Instant-On є Обновлювана БД є Режим роботи Місто 1, Місто 2, траса Відключення окремих діапазонів є Збереження налаштувань є Детектирование "Автодор" є Детектирование "Стрілка-СТ / М" є Детектирование "РОБОТ" є Детектирование "АВТОУРАГАН" є Гарантія 1 рік
7 182грн.
Номер: 007498
 
Відеореєстратори бувають різні по функціоналу і моделях. Користуючись ним, ви будете спокійні і завжди зможете довести ту чи іншу трапилася ситуацію. DVR дзеркало CT600 Android – практичний пристрій, яке одночасно має в собі функції відеореєстратора і навігатора. Тепер з вас буде відмінне 2 в 1 доповнення авто. Такий реєстратор зроблений у формі дзеркала заднього виду, його легко можна використовувати в якості екрану. Він має антиблікове покриття, простий в установці на будь-яке дзеркало. Дисплей можна відключити, коли працює реєстратор, це дозволить не відволікатися водію. Система управління DVR CT600 Android знаходиться під дзеркалом на передній панелі, а на задній частині розташований реєстратор для нічної підсвітки з 4-я світлодіодами. Живлення такого пристрою відбувається через прикурювач за допомогою кабелю, і відеореєстратор включаємось автоматично, як тільки подається напруга. Великою перевагою є те, що DVR CT600 Android кріпиться на штатне дзеркало. Його не потрібно зніматимемо постійно, так як він мало помітний.

Характеристики:

  • Розширення відео - 30кадрів/сек
  • Кут огляду - 120 градусів
  • Підтримка карт пам'яті - micro SD до 32Гб
  • Наявність WiFi & ndash; Так
  • Наявність GPS & ndash; Так
  • Циклічна запис - інтервали по 2,5,15 хв
  • Можливість використання як веб камеру\
  • Відображення дати і часу на табло – Так
  • Датчик руху – Так
  • Інфрачервона нічне підсвічування – Так
  • Формат відеозапису – AVI
  • Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея - 570 mAh
  • Вага - 317 грамм
3 189грн.
Номер: gr_007498
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором Kronos DVR CT600 Android 

Відеореєстратори бувають різні по функціоналу і моделях. 

Користуючись ним, ви будете спокійні і завжди зможете довести ту чи іншу трапилася ситуацію. 

DVR дзеркало CT600 Android - практичний пристрій, яке одночасно має в собі функції відеореєстратора і навігатора. 

Тепер з вас буде відмінне 2 в 1 доповнення авто. 

Такий реєстратор зроблений у формі дзеркала заднього виду, його легко можна використовувати як екран. 

Він має антиблікове покриття, простий в установці на будь-яке дзеркало. 

Дисплей можна відключити, коли працює реєстратор, це дозволить не відволікатися водію. 

Система управління DVR CT600 Android знаходиться під дзеркалом на передній панелі, а на задній частині розташований реєстратор для нічної підсвітки з 4-я світлодіодами. 

Живленння такого пристрою відбувається через прикурювач за допомогою кабелю, і відеореєстратор включаємось автоматично, як тільки подається напруга. 

Великою перевагою є те, що DVR CT600 Android кріпиться на штатне дзеркало. 

Його не потрібно зніматимемо постійно, так як він мало помітний.

Характеристики:

Розширення відео - 30кадрів/сек

Кут огляду - 120 градусів

Підтримка карт пам'яті - micro SD до 32Гб

Наявність WiFi - Так

Наявність GPS - Так

Циклічна запис - інтервали по 2,5,15 хв

Можливість використання як веб камеру\Відображення дати і часу на табло - Так

Датчик руху - Так

Інфрачервона нічне підсвічування - Так

Формат відеозапису – AVI

Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея - 570 mAh

Вага - 317 грамм

2 459грн.
Номер: 3sm_548554004
 
Дзеркало відеореєстратор RIAS D35 GPS - дзеркало з сенсорним 7-дюймовим екраном. Пристрій підтримує 3G зв'язок. Відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована GPS навігація робить дзеркало універсальним. Ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої.
3 389грн.
Номер: 2133-8283
 

Lesko Car H803 - реєстратор, який зовні нагадує звичайнісіньке штатний дзеркало, але при цьому має численні функції та стануть відмінними помічниками в дорозі.

Основні переваги:

IPS экран

Вбудований відмінний IPS екран з роздільною здатністю запису Full HD 1920х1080, а також 12-мегапіксельна камера високої якості, яка чітко зафіксує всі важливі моменти з найдрібнішими деталями - номери автомобілів, особи і т.д. У темний час доби задіяна зйомка нічного бачення з пристойною чіткістю і деталізацією. Діагональ екрану складає 7".

Дві камери

У-стройство веде безперервну (циклічну запис) з широким кутом огляду в 170 градусів. У комплект входить камера заднього виду, яка забезпечить комфортне керування автомобілем і виведе всю картинку на екран. Запис ведеться в режимі день / ніч, є функція нічного бачення.

Механічне управління

Дана пропозиція сподобається будь-якому автомобілісту. Зовні нічим не відрізняється від звичайного штатного дзеркала, не приваблює увагу зловмисників. Управління здійснюється за допомогою механічних кнопок, розташованих в нижній частині дзеркала.

Вбудований G-sensor

При спрацьовуванні датчика удару, всі ваші записи залишаться цілими і запишуться на карту пам'яті TF, під яку обладнано роз'ємом. Це відмінна функція в разі аварії або будь-якого зіткнення. У вас на руках завжди будуть докази вашої непричетність.

Пам'ять

Для розширення наявної пам'яті, використовується карта пам'яті мікро SD, об'ємом до 32 GB. За допомогою неї можна зберегти всі дані, які записуються вдень і вночі.

Живлення

Дзеркало живеться як від гнізда прикурювача, так і через перехідник USB. У нас ви можете придбати внутрішній блок живлення та провести його під обшивкою авто, що буде виглядати набагато акуратніше і не буде займати прикурювач. Зарядити його можна як від автомобіля, так і від комп'ютера. Порт USB застосовується для перегляду записаних даних на комп'ютері, а також для доступу до файлів, записаних на флешці.

Режим парковки

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

1 345грн.
Номер: 2133-5321
 
Універсальне дзеркало-відеореєстратор Lesko Car H803 для автомобіліста. Якщо вам потрібно багатофункціональний пристрій в ваш автомобіль, який вирішить безліч питань, наш інтернет-магазин пропонує вашій увазі дзеркало-реєстратор c 7-дюймовим екраном і Full HD зйомкою. У комплекті йде камера заднього виду, яка забезпечить Вам повний контроль на дорозі. Ви можете легко закріпити його замість штатного дзеркала і він тільки прикрасить салон вашого автомобіля. Управління дзеркалом відбувається за допомогою кнопок, які розташовуються на нижній частині. Функціональний реєстратор автомобільний Car Н803 має відмінний 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, веде безперервну / циклічну відеозапис і забезпечить вам чіткість картинки і всього того, що відбувається позаду. Ви можете без додаткового кабелю переглянути всі записане відео. У наш час на дорозі не обійтися без відеореєстратора, в силу великої кількості аварій або будь-яких інших неприємних ситуацій. А з наявністю в даному дзеркалі 12-мегапіксельної камери з роздільною здатністю запису 1080P (FHD 1920х1080), яка зафіксує все до найдрібніших деталей, у вас на руках завжди будуть неспростовні факти для надання їх правоохоронним органам. У темний час доби буде задіяна нічна зйомка з точною деталізацією. Відеореєстратор з безперервним режимом запису. Завдяки безперервній зйомці, ваш автомобіль буде завжди під захистом. Всі події будуть записані і збережені. Спосіб кріплення відеореєстратора для автомобіля дуже простий і не зажадає великих зусиль. Він буде відмінним помічником при задньому ході або парковці. Вам не буде потрібно постійно повертати голову, ви з комфортом будете спостерігати все в дзеркалі заднього виду до найдрібніших деталей. Для розширення пам'яті є роз'єм під карту microSD до 32 Gb. Камера працює від прикурювача, який йде в комплекті. Час циклічної записи - 1,2,3 хвилини. Дві камери відеореєстратора У комплекті з дзеркалом Ви отримаєте камеру заднього виду, яка застрахує вас від нещасних випадків, а також полегшить ваше завдання при виїзді з парковки або будь-яких інших важкодоступних місць. Купити дзеркало-відеореєстратор заднього виду Ви можете в нашому інтернет-магазині за доступною ціною.
1 345грн.
Номер: hub_nhzT90220
 

Дзеркало відеореєстратор Anytek N8 4.3, доповнений камерою заднього виду, - це багатофункціональний, надійний аксесуар, який неодмінно сподобається автомобілістам. 

Конструкція, наділена пластиковим корпусом, характеризується хорошим 4,3 дюймовим дисплеєм, достатнім розширенням (480х272), функцією підтримки TF-карти пам'яті ємністю до 32 ГБ, потужним акумулятором 600mAh, надійною системою кріплення за допомогою силіконових стрічок, ширококутним об'єктової, кут огляду якого досягає 140 градусів. 

Крім того, у приладу вбудований мікрофон, кілька режимів запису, опція автоматичного включення / відключення. Заряджається прилад шляхом підключення в прикурювач.

1 165грн.
Номер: 3932-11409a
 

Робота за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T22. Порівняльна вартість його цілком доступна.

Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. Родзинка комплекту - дві високоякісні камери для зйомки з фронтальної і тилової частини автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті.

При необхідності, тилову камеру можна зробити паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути зіткнення.

Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т. Е. Коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі.

Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника.

Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів " День - ніч & quot; зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати.

Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі.  Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця.

Інтерфейс підключення - miniUSB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в Комплктующіе і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі.

В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 Мб.

2 159грн.
Номер: 3sm_570944184
 
Дзеркало заднього виду з відеореєстратором RIAS DVR L900 - пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть дзеркало відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем.
819грн.
Номер: 3sm_515911435
 
Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі, його практично не видно зовні. Дисплей, вбудований в дзеркало з відеореєстратором, вміє показувати записи самописця. Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опцією.
857грн.
Номер: SMT152900133
 

Відеореєстраторр GS8000L –  У цій компактною і легкою моделі поєднані всі необхідні функції: запис в якості FullHD 1920х1080, G-сенсор, 2,7» кольоровий ЖК-екран. Мініатюрні розміри, дозволяють компактно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим переглянути відеозаписи на місці. GS8000L оснащений камерою 5 мегапіскселей, дозволяє записувати відео з максимальною роздільною здатністю  FullHD 1920х1080. G-сенсор, вбудований в пристрій, захистить поточний файл від перезапису при ударі, різкому гальмуванні або прискоренні.

Характеристики:

— Мова меню: російська; — Живлення: вбудований Li-ion акумулятор 300 mA/h
— Аудіо: Вбудований мікрофон (відключається) і динамік
— Інтерфейс: AV, HDMI, USB 2.0
— Носій: MicroSD (TF) карт до 32Гб (не входить в комплект)
— Формат фото: JPEG
— Розширення фото: 2592х1944
— Перегляд відзнятого відео на екрані: Так
— Штамп: Накладення на відео дати, часу і швидкості пересування
— G-сенсор: вбудований 3-х осьовий датчик удару
— Циклічна запис: файлами по 3, 5, 10 хвилин, без пауз
— Автоматичний старт: Так, при включенні/виключенні живлення
— Дисплей: Вбудований 2,7» кольоровий дисплей TFT LCD з можливістю відключення
— Підсвічування:  4 LED діода
— Захист про відблисків: автоматичний нічний режим.
— Формат відео: AVI Video File (.AVI)
— Кодек стиснення відео: MJPG
— Швидкість запису: 30 к/сек (25 к/сек в  1920х1080)
— Zoom: 4-х кратний цифровий
— Розширення відео: (FULL HD), 1920х1080, 1440х1080, 1280x720
— Кут огляду: 140 градусів
— Сенсор: 5 МП CMOS

 

 

1 355грн.
Номер: iz12644
 

Відеореєстратор антирадар V3 2 в 1 має високопродуктивний процесор, який відповідає за стабільну роботу і миттєву завантаження при включенні запалення. Камера володіє сенсором OmniVision OV2710, за рахунок якої, зйомка здійснюється у форматі Full HD.  Так як, запис здійснюється в режимі нон-стоп, для захисту важливих роликів від перезапису, в реєстратор з антирадар вбудований G-сенсор автоматично зберігає файли в окремій папці. Об'єктив оснащений ширококутного лінзою і дозволяє знімати відео з кутом огляду 140 градусів. Наявність РК-дисплея 2 дюйма дозволить в будь-який час відтворити запис на пристрої, а також, дивлячись на екран, відрегулювати ракурс для зйомки.

Характеристики реєстратора DVR Radar VG3, 1080P, SQ:

  • Чіпсет: SQ.
  • Розширення відео: 1280 * 720/840 * 640 / 720P / WVGA.
  • Сенсор: OV9712.
  • Формат стиснення: H. 264.
  • Формат відео: AVI.
  • Дисплей: 2,7 дюймів.
  • Нічного бачення Підтримка.
  • G-сенсор: Підтримка.
  • Штамп часу: Підтримка.
  • Карта пам'яті: підтримка tf-карти максимум 32G (tf карта не входить в комплект).
  • Мова: Підтримка спрощеного китайського / російської дисплея і російської мови.
  • Повночастотний радар: K, Ka, Ku, X band.
  • Робоча напруга: 12 В постійного струму.
  • Автомобільний адаптер живлення: 12-36 В постійного струму.
  • USB порт: Mini2.0.
  • Діапазон робочої температури: (-45 & deg;) - (+ 75 & deg;).
  • Розмір упаковки: 25x10x5 см.
  • Вага брутто: 425 г.
  • Матеріал: пластик.
  • Колір: чорний.

Комплектація:

  • Відеореєстратор DVR VG3.
  • Автомобільний зарядний пристрій.
  • Присоска.
  • Пакунок.
  • Інструкція користувача.
1 679грн.
Номер: 007498
 

Відеореєстратори бувають різні по функціоналу і моделях. Користуючись ним, ви будете спокійні і завжди зможете довести ту чи іншу трапилася ситуацію. DVR дзеркало CT600 Android & ndash; практичний пристрій, яке одночасно має в собі функції відеореєстратора і навігатора. Тепер з вас буде відмінне 2 в 1 доповнення авто. Такий реєстратор зроблений у формі дзеркала заднього виду, його легко можна використовувати в якості екрану. Він має антиблікове покриття, простий в установці на будь-яке дзеркало. Дисплей можна відключити, коли працює реєстратор, це дозволить не відволікатися водію. Система управління DVR CT600 Android знаходиться під дзеркалом на передній панелі, а на задній частині розташований реєстратор для нічної підсвітки з 4-я світлодіодами. Живлення такого пристрою відбувається через прикурювач за допомогою кабелю, і відеореєстратор включаємось автоматично, як тільки подається напруга. Великою перевагою є те, що DVR CT600 Android кріпиться на штатне дзеркало. Його не потрібно зніматимемо постійно, так як він мало помітний.

Характеристики:

  • Розширення відео - 30кадрів/сек
  • Кут огляду - 120 градусів
  • Підтримка карт пам'яті - micro SD до 32Гб
  • Наявність WiFi – Так
  • Наявність GPS & ndash; Так
  • Циклічна запис - інтервали по 2,5,15 хв
  • Можливість використання як веб камеру\
  • Відображення дати і часу на табло – Так
  • Датчик руху – Так
  • Інфрачервона нічне підсвічування – Так
  • Формат відеозапису – AVI
  • Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея - 570 mAh
  • Вага - 317 грам
2 849грн.
Номер: CPK 252341891
 

Відеореєстратор Vdr 450 Full HD - це оригінальна модель, доповнена другої виносної камерою, яку можна встановити в будь-яке місце автомобіля для додаткового огляду і допоміжної відеозйомки. Друга камера з'єднується з основною допомогою шнура живлення, що входить в комплектацію. Відеореєстратор оснащений усіма необхідними функціями для забезпечення максимально високого рівня якості зйомки. система Vdr прибирає затемнені ділянки відео і вирівнює освітленість кадру.Високопродуктивний процесор AllWiner F23 дозволяє знімати відео в двох форматах: FULL 1080HD 1920 x 1080 и 1280 x 720P. У пристрої передбачений датчик руху і датчик удару, які можуть керувати автоматичним включенням.

- Технічні характеристики -

  • Компактний відеореєстратор підійде до будь-якого автомобіля.
  • Зйомка в темний час доби і в умовах недостатньої видимості, завдяки вбудованим діодним підсвічуванні
  • 4 дюймовий Lcd монитор;
  • Підтримка micro SD ёмкостью до 32 Гб.
  • 4х кратний зум
  • Установка і підключення реєстратора не принесуть ніяких сюрпризів — стандартний шнур Usb, зарядка через прикурювач, зручне кріплення, яке без проблем знімається в одну мить.
1 167грн.
Номер: gr_011501
 

Відеореєстратор дзеркало з двома камерами DVR A29 за допомогою скоб легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало. Має антиблікове покриття і функцію відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія.

Відеореєстратор знаходиться на задній стороні. На передній панелі під дзеркалом розташовані кнопки управління. Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який входить в комплектацію. Оснащений якісною фронтальною камерою, що записує в форматі Full HD з розширенням 1920*1080. При цьому кут огляду становить 140". Використовується якісна IPS матриця, яка робить картинку яскравою і чіткою, а кут огляду екрану настільки широкий, що зображення не спотворюється з водійського сидіння.

 

Характеристики:

  • Матриця: CMOS;
  • Підсвітка 4LED;
  • Запис відео: 30 кадрів в секунду, 1080Р, VGA;
  • Вбудований сенсорний екран;
  • Автокорректіровка яскравості (змінюється в обумовленості від освітлення і часу доби);
  • Монітор має зручне русифіковане меню;
  • Екран: 4,3" TFT-LCD екран з форматом зображення 16:9;
  • Функція цифрової стабілізації зображення;
  • Запис відео с кодеком H.264;
  • автоматичне регулювання яскравості екрану монітора;
  • покриття антивідблиску;
  • Функція циклічної запису відеороликів (без проміжків);
  • Ффункція накладення на відео дати, часу;
  • Функція автопереходу в режим нічної зйомки;
  • Функція автостарту записи при подачі живлення;
  • Функція автовідключення при виключенні живлення;
  • Функція автоматичного захисту файлу по сигналу G-сенсора;
  • Скляний об'єктив з матрицею NT99142 100w/OV2710+ISP(AW6131) 200W;
  • Діагональний кут огляду 140°;
  • Оснащений мікрофоном для запису звуку навколо (можна відключити);
  • Оснащений вбудованим динаміком для відтворення звуку при перегляді;
  • Роз'єм 3.5 мм;
  • Підтримує карти пам'яті MicroSD Class 6 і вище, ємністю до 32Гб;
  • Фото в форматі JPEG;
  • Розмір фото: 12 Mpx;
  • Є датчик удару (G-сенсор);
  • Зручний огляд заднього виду;
  • Є USB 2.0.

 

Комплектація:

  • Відеореєстратор;
  • Адаптер живлення в прикурювач;
  • Зовнішня камера з кабелем;
  • Кабель USB;
  • Кріплення.

 


1 199грн.
Номер: 115770
 

Відеореєстратор автомобільний WI-FI V1 6743 компактних розмірів, тому не займе багато місця на лобовому склі. Чи не буде відволікати вашу увагу від ситуації на дорозі.

Є можливість підключення до Wi-Fi, що дозволить з'єднати реєстратор зі смартфоном / планшетом/ноутбуком і в режимі реального часу переглядати ситуацію навколо автомобіля. Ви легко можете налаштувати прилад і завантажити записані файли.

Простий в установці, ви самостійно встановіть реєстратор відеоспостереження на машину.

Корпус виготовлений з високоякісного АВС пластика чорного кольору. Завдяки універсальному дизайну він ідеально впишеться в загальну картину салону.

Характеристики:

  • Відмінна якість зображення як при денному світлі, так і вночі;
  • Автоматично вмикається і вимикається;
  • G-сенсорна функція;
  • Управління за допомогою 3 кнопок під дисплеєм;
  • Камера переднього виду має екран;
  • Діапазон робочих температур: від -20°С до +70°С;
  • Працює при вологості від 0 до 90%, але без конденсату;
  • Матеріал корпусу: високоякісний стійкий до механічних ударів АВС пластик;
  • Сертифкація: CE, FCC и RoHS;
  • Є слоти для додаткових Class10 TF-карт: от 4GB до 32GB;
  • На камері заднього виду розташована LED-підсвітка;
  • Підтримується M-JPEG;
  • Вхідна напруга DC 12V-1A;
  • Доступні мови: китайська, англійська;
  • Кількість камер: 2;
  • Розширення камери: 5 Мп;
  • Розширення запису: 1920 x 1080;
  • Максимальна частота кадрів відео: 30 кадрів/с;
  • Формат стиснення: H.264;
  • Підтримка форматів флеш-карт: microSD;
  • Тип матриця: CMOS; 
  • Режим запису: Циклічна;
  • Режим зйомки "День/ніч": Так;
  • Стабілізатор зображення: Так;
  • Датчик удару: Є;
  • Пароль до Wi-Fi: 88888888;
  • Наявність GPS: Ні;
  • Кут огляду: 170°;
  • Автомобільний адаптер: Так;
  • Функція автозапису: Так;
  • Канали запису: 2;
  • Запис часу і дати: Так;
  • Аварійна запис: Так;
  • Екран;
  • Сенсорний екран: Ні.

Комплектація:

  • Відеореєстратор;
  • Камера заднього виду;
  • Автомобільний зарядний пристрій;
  • USB-кабель;
  • 2 кріплення.
2 159грн.
Номер: gr_004027
 
У цій компактній та легкій моделі поєднані всі необхідні будь-якому автомобілісту функції: запис з якістю HD 1280х720, 2.4 дюйма кольоровий РК-екран. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. DVR K6000B оснащений камерою 5 мегапіскселей, дозволяє записувати відео з роздільною здатністю до HD 1280х720. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі.

Реєстратор DVR K6000B простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. До переваг DVR K6000B також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.

Характеристики:

• Кут огляду: 140 градусів

• Розширення відео: 1280х720

• Швидкість запису: 30 кадрів в секунду

• Розміри: 90х52х15 мм

• Нічне підсвічування: 2-LED IR Night Vision.

• Дисплей: вбудований кольоровий дисплей 2,7 дюйма

• Автоматичний старт: Так, при включенні / виключенні живлення

• Циклічна запис: файлами по 2, 5, 15 хвилин

• Перегляд відзнятого відео на екрані: Так

• Розширення фото: 5M, 3M, 2M, 1M

• Формат фото: JPEG

• Формат відео: HD

• Носій: MicroSD (TF) карт до 32Гб (не входить в комплект)

• Аудіо: вбудований мікрофон (відключається) і динамік

• Живлення: вбудований Li-ion акумулятор

• Мова меню: російська

Комплектація

• Автомобільний відеореєстратор DVR K6000B.

• Кронштейн кріплення на скло

• Зарядка від прикурювача

• Пакунок

527грн.
Номер: av032-hbr
 

Цей відеореєстратор автомобіля є найбільш популярним і затребуваним на ринку на сьогоднішній день. Це пов'язано з привабливим і функціональним дизайном.

Мінімальний набір функцій: циклічна запис, можливість знімати в нічний час, час автономної роботи від акумулятора за відносно невелику ціну.

Відеореєстратори вже давно є невід'ємною частиною кожного водія.

Ми всі знаємо, що на дорозі можуть виникнути різні ситуації: необґрунтованості причіпки інспектора або не дай Бог аварія, саме в таких випадках незалежний свідок того, що сталося - ваш вірний помічник, відеореєстратор, допоможе відновити справедливість у кожної з виниклих ситуацій.

Характеристики:

  • Особливості: Дисплей: TFT 2,7'' кольоровий ЖК-дисплей. 
  • Відео-розширення: 1920*1080, 1280x960, 640x480, 320x240. 
  • Кут огляду: 120 ° по діагоналі, 100 ° по горизонталі 
  • ІЧ-підсвічування: Так, радіус до трьох метрів з вимкненими фарами (6 ІК-світлодіодів). Формат файлів: AVI (з будь-якими програвачами) 
  • Пам'ять: Зовнішня (підтримуються карти пам'яті об'ємом до 32 Гб SD). 
  • Швидкість запису: 30 кадрів в секунду (30 кадрів в секунду). 
  • Інтерфейс: USB ― міні-USB. 
  • Вибір часу запису: Так (02,05,15 хвилин). 
  • Відображення дати і часу на екрані: Так. 
  • Датчик руху: Так. 
  • Звук Sensor: Так. 
  • Автоматичне включення і виключення: Так, при включенні запалювання. 
  • Мікрофон: Так. 
  • Живлення: батарея (1,5 - 2 години), + працює від прикурювача. 
  • Зйомка фото: Так Формат фотографій: JPEG. 
  • Циклічна запис: Так. 
  • Мова російська. 
  • Карта пам'яті в комплект не входить

Комплектація:

  1. Портативний відеореєстратор 
  2. Кріплення на скло
  3. Кабель

*Виробник може змінювати характеристики і комплектацію товару без повідомлення – тому вони можуть відрізнятися від опису. 
672грн.
Номер: gr_009914
 
Відеореєстратор DVR CT503 1080P 4'' з двома камерами має 4.0-дюймовий екран і великий ширококутний об'єктив з високою роздільною здатністю, що забезпечує чітке і тонке поле зору для зйомки.

Оснащений світлодіодним заповнює спалахом, яка посилить ефект нічного бачення, а зйомка вночі стане чіткішою. Може підтримувати виявлення руху, цілодобовий моніторинг парковки, G-сенсор і багато інших функцій, які роблять водіння більш безпечним.

 

Характеристики:

  • Розширення: 1080P;
  • Безперервний запис;
  • Автоматичне включення/вимикання;
  • Функція виявлення руху;
  • Роздільна здатність: 5 Мп;
  • Цикл відео: Викл, 1 хвилина, 2 хвилини, 3 хвилини (необов'язково);
  • Формат фото: JPEG;
  • Карта пам'яті: TF (максимум 32 ГБ);
  • Підтримка інфрачервоного нічного бачення;
  • Відеовихід: AV-IN;
  • Відео формат: PAL/ NTSC
  • Частота: 50 Гц/ 60 Гц;
  • Інтерфейс живлення 5V 1A;
  • Акумулятор: вбудований 300 мАч.

 

Комплектація:

  • Автомобільний DVR рекордер;
  • Резервна камера;
  • Автомобільний зарядний пристрій;
  • Кабель живлення;
  • Відео кабель;
  • Інструкція користувача.

 

*Колір і відтінок вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Комплектація товару може змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

989грн.
Номер: 007408
 

Відеореєстратор SD450 оснащений великим 4-дюймовим дисплеєм, на якому зручно переглядати записане відео, а також відео з камери заднього виду. Завдяки простому і зрозумілому меню можна легко управляти настройками відеореєстратора всього лише одним дотиком руки.

Наявність функції HDR в відеореєстраторові дозволяє значно поліпшити якість відео, що особливо важливо під час зйомки в темний час доби.

Характеристики:

  • Розширення відео: 1980x1080
  • Кут огляду: 170°
  • Кількість камер: 2
  • Діагональ:  4
  • Тип екрану: LCD

Комплектація:

  • Відеореєстратор SD450
  • камера заднього виду
  • зарядка в прикурювач
  • кріплення
1 239грн.
Номер: DVR F10
 

DVR-F10- автомобільний реєстратор. Бюджетний варіант відеореєстратора з досить високою якістю зйомки, відмінно підходить для сучасних водіїв. Широкий кут огляду дозволяє захопити максимум подій на дорозі. Надійний корпус не підведе Вас і не зламається в надзвичайній ситуації. Купуючи даний відеореєстратор ви завжди будете мати при собі надійні докази.

Характеристики:

  • Кількість камер 1
  • Розширення запису 1920x1080 (Full HD) пікселів
  • Кут огляду 170
  • Діагональ екрану 2.7 дюйм
  • Оснащення підсвічування
  • Тип кріплення присоска, с живлення, поворотний
  • Корпус моноблок
  • Акумулятор вбудований
  • Порти і роз'єми AV
  • Тип карти пам'яті microSD
  • Максимальний об'єм карти пам'яті 32 Gb
  • Додатково без сенсорного екрану
  • Країна виробник Китай

Комплектація:

  • автомобільний відеореєстратор,
  • монтажний кронштейн з присоскою,
  • автомобільний зарядний пристрій
1 709грн.
Номер: 009914
 
Відеореєстратор DVR CT503 1080P 4'' з двома камерами має 4.0-дюймовий екран і великий ширококутний об'єктив з високою роздільною здатністю, що забезпечує чітке і тонке поле зору для зйомки.
Оснащений світлодіодним заповнює спалахом, яка посилить ефект нічного бачення, а зйомка вночі стане чіткішою. Може підтримувати виявлення руху, цілодобовий моніторинг парковки, G-сенсор і багато інших функцій, які роблять водіння більш безпечним.

Характеристики:

Розширення: 1080P;
Безперервний запис;
Автоматичне включення/вимикання;
Функція виявлення руху;
Розширення здатність: 5 Мп;
Цикл відео: Викл, 1 хвилина, 2 хвилини, 3 хвилини (необов'язково);
Формат фото: JPEG;
Карта пам'яті: TF (максимум 32 ГБ);
Підтримка інфрачервоного нічного бачення;
Відеовихід: AV-IN;
Відео формат: PAL/ NTSC
Частота: 50 Гц/ 60 Гц;
Інтерфейс живлення 5V 1A;
Акумулятор: вбудований 300 мАч.
 

1 125грн.
Номер: 009914
 

Відеореєстратор DVR CT503 1080P 4'' з двома камерами має 4.0-дюймовий екран і великий ширококутний об'єктив з високою роздільною здатністю, що забезпечує чітке і тонке поле зору для зйомки.

Оснащений світлодіодним заповнює спалахом, яка посилить ефект нічного бачення, а зйомка вночі стане чіткішою. Може підтримувати виявлення руху, цілодобовий моніторинг парковки, G-сенсор і багато інших функцій, які роблять водіння більш безпечним.

Характеристики відеореєстратора:

  • Розширення: 1080P;
  • Безперервний запис;
  • Автоматичне включення/ вимикання;
  • Функція виявлення руху;
  • Роздільна здатність: 5 Мп;
  • Цикл відео: Викл, 1 хвилина, 2 хвилини, 3 хвилини (необов'язково);
  • Формат фото: JPEG;
  • Карта пам'яті: TF (максимум 32 ГБ);
  • Підтримка інфрачервоного нічного бачення;
  • Відеовихід: AV-IN;
  • Відео формат: PAL/ NTSC
  • Частота: 50 Гц/ 60 Гц;
  • Інтерфейс живлення 5V 1A;
  • Акумулятор: вбудований 300 мАч.

Комплектація:

  • Автомобільний DVR рекордер;
  • Резервна камера;
  • Автомобільний зарядний пристрій;
  • Кабель живлення;
  • Відео кабель;
  • Інструкція користувача.
1 039грн.
Номер: 20053100093
 
Відеореєстратора DVR C900 FullHD має невеликий розмір, тому практично непомітний на лобовому склі. Якість відео та фото зйомки, навіть в нічний час, задовольнить найвибагливіші запити. LED лампа забезпечить достатнє освітлення для зйомки в місцях, де зовсім немає світла.
Авторегістратор підтримує 4 режими роботи: веб-камера, відеозйомка, фотозйомка, перегляд записаного. Відеозапис ведеться циклічно, тобто при повному заповненні карти пам'яті новий запис наноситься поверх найстарішою.
Обладнаний ЖК екраном з функцією антиблик. Наявність USB порту і HDMI виходу робить можливим комфортний перегляд відзнятого матеріалу на великому екрані телевізора.
Настроюється G-сенсор захистить кадри, зняті в екстремальних ситуаціях, від перезапису, але також це можна зробити за допомогою спеціальної кнопки.
Датчик руху робить можливим включення відеозапису тільки з виявленням руху поблизу автомобіля. Є система LDWS (попередження виїзду), яка відстежує дорожню смугу і попереджає, коли водій її покидає.

Характеристики:

Екран: ЖК-дисплей,
Об'єктив: 140 градусів,
Розширення відео: 1920 x 1080, 1440 x 1080, 1280 х 720, 848 х 480, 640 х 480,
Формат відеофайлу: AVI,
Фото розширення: 12M - 4032 X 3024, 10Мп - 3648 X 2736, 8Mп - 3264 х 2448, 5Mп - 2592 х 1944, 3М - 2048 х 1536, 2Mп-1920 х 1080, 1.3Мп - 1280 X 960, VGA - 640 х 480,
Формат зображення: JPG,
Частота: 50 Гц/ 60 Гц,
Режим ТВ: PAL/ NTSC,
ІК підсвічування: Так,
Циклічність запису: фрагментами по 1/2/3/5/10 хвилин,
G-Sensor: Так (настроюється),
Виявлення руху: OFF/ ON,
Автоматичне включення запису: Так,
Мікрофон: Так,
Підтримка TF карт пам'яті до 32 Гб (в комплект не входять),
Баланс білого: Авто / флуоресцентний / вольфрам / хмарно / сонячно,
Підтримка інтерфейсу: USB и HDMI,
Вага виробу: 45 г,
Вага упаковки: 320 г,
Розміри (Д х Ш х В): 6.5 х 4 х 5 см.




























310грн.
Номер: XTD00321
 

Функціональність. Надійність. Стиль.
У спірних ситуаціях на дорозі, відеореєстратор 70Mai Smart Dash Cam 1S допоможе розставити всі крапки над«І».
70Mai 1S підтримує запис відео в розширені Full HD 1080P, має кут огляду 130 ° і до того ж обладнаний голосовим управлінням, автоматичним контролем парковки.
Завдяки своєму чудовому дизайну, відеореєстратор відмінно впишеться в екстер'єр автомобіля.
Обладнаний G-сенсором
Відеореєстратор 70Mai 1S обладнаний G-сенсором, який автоматично розпізнає зіткнення, фіксує поштовхи, а також різке прискорення і гальмування. За допомогою таких відеозаписів, ви зможете надати наочний і незаперечний аргумент дотримання вами правил дорожнього руху.
Управління через мобільний додаток
Встановивши APP-додаток на смартфон і синхронізувати його з відеореєстратором 70Mai 1S, ви зможете завантажувати і переглядати відеозаписи на ваш мобільний девайс і ділитися відеоконтентом в соціальних мережах.
Крім того, через мобільний додаток ви зможете налаштувати чутливість датчика, гучність динаміка, а також якість відео.

1 568грн.
Номер: R0416
 
Дзеркало заднього виду з відеореєстратором - пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть пропонований нами дзеркало-відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено працівниками ДАІ, страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем. Додаткова камера стане відмінним помічником при складній парковці. Характеристики:

• Екран: 4.3-дюймовий TFT екран
• Пам'ять: підтримка Micro SD / TF карт до 32 Гб
• Камера на дзеркалі + камера для парковки
• Камера: СМOS сенсор
• Розмір 1 хвилини відео: VGA – 45 MB, 720P – 105 MB
• Великий кут огляду
• Аудіозапис: вбудований мікрофон для запису звуку
• Фото формат: JPEG
• Формат: NTSC/PAL
• Камера регулюється вгору, вниз, вправо, вліво

Інтерфейси:

1 * AV-IN
1 * miniUSB разъем
1 * TF слот для карти пам'яті

• Вбудований акумулятор
• Заряджається через miniUSB
• Температура зберігання: від -20C до 70C
• Довжина кабелю зарядки: 3,3 м
• Довжина кабелю камери заднього виду: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1,1м)
• Розмір упаковки: 33,5 см х 11,8 см х 5,7 см

799грн.
Номер: 3sm_76428492
 
Відеореєстратор RIAS DVR K6000 поєднує всі необхідні для будь-якого автомобіліста функції: запис з якістю HD 1280х720, 2.4-дюймовий кольоровий РК-екран. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля. Вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. DVR K6000 оснащений камерою 5 МП і дозволяє записувати відео з роздільною здатністю до HD 1280х720. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі. Реєстратор DVR K6000 простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. До переваг DVR K6000 також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.
336грн.
Номер: 3sm_678849412
 
Відеореєстратор RIAS DVR G520 має корпус з якісного легкого металу. Відеозйомка ведеться в якості Full HD, з високою роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і частотою 30 кадрів в секунду яке дозволяє отримати якісне зображення. 4-дюймовий яскравий LCD дисплей дуже зручний для перегляду записаних файлів і даних. У DVR G520 один з найширших кутів огляду в 170 °. В арсеналі DVR G520 великий набір функцій і опцій, запис звуку, датчик руху, і т.д. Відеореєстратор Noisy DVR G520 використовує карти пам'яті MicroSD, ємністю до 32 ГБ. У комплекті додається виносна камерою заднього виду.
1 028грн.
Номер: 3sm_272591570
 
Відеореєстраторові RIAS DVR G30 поєднує в собі все для автомобіліста функції. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі. Реєстратор DVR G30 простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. До переваг DVR G30 також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.
339грн.
Номер: vd122645616
 

1080p повний, HD висока якість розширення.
140 градусів ширококутний об'єктив
Розширення H.264 технологія стиснення фотографій
2.7-дюймовий з високою роздільною здатністю РК-дисплей.
ІК функція нічного бачення 
Функція G-датчика
Функція виявлення руху
Підтримка карт пам'яті TF до 32 Гб 
Безшовні петлі циклу функції запису
Затримки вимкнення функцій
Автоматичне включення/вимикання функцій

Технічні характеристики:
Чіпсет: Allwinner A10
Дисплей: 2.7 inch
Датчик: 1.3M CMOS Sensor
Колір: Чорний
Кут об'єктива: Фронтальна камера: 140°; камера заднього виду : 120°
Формат шифрування: H.264
Розширення відео: Камера на передній панелі: 1920х1080 р
Задня камера: 720х480 р
Відео формат: MOV
Розширення фото: 1M (1280x720) / 2M (1600x900) / 3M (2048x1152)
Формат фото: JPG
G-сенсор    
Розширення екрану: 960х240
Цикл запису: викл/1хв/2хв/5хв
Баланс білого: авто// флуоресцентний/вольфрамхмарно/сонячне світло
Експозиція: -3 / -2 / -1 / 0 / 1 / 2 / 3
Частота: 50 Гц / 60 Гц
Мова: спрощений китайський/традиційний китайський/
англійська/корейський/російська/японський
ІК нічного бачення     
Виявлення руху     
Затримки вимкнення: 5сек / 15сек / 30сек / 3хв / викл.
Мікрофон     
Розширення зберігання: TF карта (до 32g)
Батарея    : 3.7В/180mah акумулятор
Вага: 60г

У комплект входить:
G30B автомобільний DVR рекордер
Автомобільний зарядний пристрій
Зовнішня камера
Кабель для зовнішньої камери
USB кабель
Інструкція користувача

411грн.
Номер: hub_3sm_76428492
 

Відеореєстратор Noisy DVR K6000 поєднує всі необхідні для будь-якого автомобіліста функції: запис з якістю HD 1280х720, 2.4-дюймовий кольоровий РК-екран. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля. Вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. DVR K6000 оснащений камерою 5 МП і дозволяє записувати відео з роздільною здатністю до HD 1280х720. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі.

Реєстратор DVR K6000 простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. До переваг DVR K6000 також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.

336грн.
Номер: hub_3sm_678849412
 

Відеореєстратор Noisy DVR G520 має корпус з якісного легкого металу. Відеозйомка ведеться в якості Full HD, з високою роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і частотою 30 кадрів в секунду яке дозволяє отримати якісне зображення.

4-дюймовий яскравий LCD дисплей дуже зручний для перегляду записаних файлів і даних. У DVR G520 один з найширших кутів огляду в 170 °. В арсеналі DVR G520 великий набір функцій і опцій, запис звуку, датчик руху, і т.д. Відеореєстратор Noisy DVR G520 використовує карти пам'яті MicroSD, ємністю до 32 ГБ. У комплекті додається виносна камерою заднього виду.

1 028грн.
Номер: hub_3sm_272591570
 

Відеореєстраторові Noisy DVR G30 поєднує в собі все для автомобіліста функції. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі.

Реєстратор DVR G30 простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. До переваг DVR G30 також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.

339грн.
Номер: hub_3sm_31210183
 

Відеореєстратор Noisy DVR 198 HD - бюджетний відеореєстратор з гарною якістю зйомки. Володіє новою прошивкою і меню. 1/4 кольорова CMOS WXGA HD матриця дозволяє проводити запис як днем, так і вночі. Кут огляду 120 градусів, що дозволяє максимально зафіксувати дорожню обстановку. Запис відбувається циклічно, по 2, 5, або 10 хвилин, відповідно при заповненні карти пам'яті перші файли видаляються, і запис йде знову і знову. Дата і час зйомки автоматично фіксується на відео. Відеореєстратор DVR 198 HD оснащений детектором руху, в стандартному режимі запис починається автоматично при підключенні живлення. Мова меню російська, що дозволяє легко налаштувати необхідні функції.

339грн.
Номер: GE-112
 
Кут огляду GE-112 становить 140 градусів, що дозволяє виробляти ширококутну фіксацію того, що відбувається.

НІЧНА ЗЙОМКА

Якісну нічну зйомку забезпечують: IR підсвічування (2 світлодіоди) + Допоміжне підсвічування: 1 джерело світла, 1x лазерний покажчик. ЕКРАН

Миттєве відтворення відеозапису забезпечує 3-дюймовий TFT-LCD кольоровий екран з високою роздільною здатністю.

1 499грн.
Номер: P400011
 
Відеореєстратор Falcon HD 8000 SX - модель середнього класу зі стильним дизайном. Завдяки наявності вбудованого акумулятора виключає втрати останнього фрагмента відеозапису. Запис проводиться у форматі FullHD. Є функція захисту важливих файлів від стирання. Якщо Ви шукаєте недорогий реєстратор з гарною якістю запису, то зверніть увагу на цю модель. Характеристики: - Оптика: кут огляду 120 градусів - Процесор: NOVATEK 96220 - Ширококутова камера: 5 MP - Формат запису відео: AVI / H.264 - Дозвіл: 1920 х 1080 (30 кадрів/с) - Дисплей: LCD-дисплей 2.7 " - Мікро-SD / SDHC карта пам'яті: до 32 Gb - G-сенсор: обладнаний - функція WDR - Детектор руху: є - Мікрофон: вбудований - ІК-підсвічування - Батарея: Li-Ion, 300 mAh - Розмір: 86 x 47 x 13 mm - Вага: 60 г Комплектація: - Пристрій Falcon Falcon HD 8000 SX - Зарядний пристрій 12V - Кріплення - USB шнур для підключення до комп'ютера - Інструкція Гарантія 12 місяців
983грн.
Номер: R0303
 
Перевага даної моделі:
Хороша якість зйомки в нічний час (навіть при вимкнених фарах) завдяки шести інфрачервоним діодам;
Поворотний екран на 270°;
Доступна ціна.

Характеристики:
Дисплей: 2,5'‘ TFT кольоровий LCD.
Розширення відеозапису: 1280x960 (інтерполяція), 720х576 (інтерполяція), 640x480.
Кут огляду: 120 ° по діагоналі, 100 ° по горизонталі
ІК підсвічування: Є, радіус до трьох метрів при вимкнених фарах (6 інфрачервоних світлодіодів).
Формат файлу: AVI (програється будь-яким програвачем).
Пам'ять: Зовнішня (карта пам'яті до 32Gb SD).
Швидкість запису: 30 кадрів в секунду (30fps).
Інтерфейс: USB to mini USB.
Можливість вибору тривалості запису: Є (2/5/15 мин).
Відображення дати і часу на екрані: Є.
Датчик руху: Є.
Автоматичне включення і виключення: Є, при включенні і виключенні запалення.
Мікрофон: Є (можна відключити).
Живлення: Акумулятор (1,5 – 2 часа), також працює від прикурювача.
Поворотний дисплей: Є, на 270°.
Фотозйомка: Є
Формат фотографій: JPEG.
Розширення фотографій: 1280x960.
Циклічна запис: Є.
Мова: Російська.
Кріплення: на лобове скло спеціальним кріпленням з поворотним шарніром.
Дуже хороша кольорова сприйнятливость матриці (на відміну від більш дешевих моделей)

Як вибрати необхідну карту пам'яті?

Цей пристрій підтримує карти пам'яті формату SD.

Розрахунок зразкового часу:
4GB – 80 хв
8GB – 160 хв
16GB – 320 хв
32GB – 640 хв Також при виборі карти пам'яті зверніть увагу на її клас.

Максимальний 10 class карти дозволить знімати відео без затримки між роликами.

Якщо Ви ще не придбали автомобільний відеореєстратор або все ще підбираєте його собі - тоді Ви можете зупинити свій вибір на даній моделі.

Так само це буде відмінним подарунком для будь-якого автомобіліста.

Дану модель можна знайти під двома назвами:
H198
Комплект поставки:
Відеореєстратор
Інструкція
Універсальне кріплення
Кабель для зарядки від прикурювача
Коробка

399грн.
Номер: R0010
 
Відеореєстратор K 6000 легко і надійно монтується на вітрове скло автомобіля. У повністю автоматичному режимі запис буде включатися і вимикатися від руху об'єктів перед камерою або від повороту замка запалювання.

Автомобільний відеореєстратор K 6000 - унікальна модель, з камерою високого розширення і кутом огляду 120 градусів. Циклічна запис. При заповненні карти пам'яті, автоматично стирається старе відео і на її місце записується нове. Інфрачервоне підсвічування дозволить знімати відео навіть в повній темряві. Знімний акумулятор. Реєстратор представляє собою камеру, яка встановлюється на лобове скло. Має функцію детектора руху, Інфрачервоний IR датчик нічного бачення, автоматично підлаштовується під освітлення. Його можливо повністю відключити.

Характеристики відеореєстратора K 6000:

Характеристики
Сенсор: 1/4 color CMOS WXGA HD
Розширення: VGA 640x480, 1920x1080! (інтерполяція)
Частота кадрів: 10, 20, 30 fps
Дисплей: 2.5 дюймів TFT LCD
Нічна зйомка: 6 IR світлодіодів для підсвічування (включаються автоматично)
Автоматичне включення/виключення
Живлення: від акумулятора Li-ion або зарядка від прикурювача
Інтерфейс: USB 2.0
Пам'ять: SD Card до 32 Gb (в комплект не входить)
Датчик руху: якщо виявлено рух, то починається запис і триває до тих пір, поки картинка перед об'єктивом не стане статичною протягом 2 хвилин
Запис і відтворення звуку (запис звуку можна відключати)
Відеофайли довжиною 2/5/15 хвилин при циклічній зйомці або без обмеження
Установка і відображення дати / часу зйомки
Мови: російська, англійська, японська, китайська
Меню російською мовою

Комплектація:

  • Відеореєстратор K 6000
  • Кріплення на лобове скло
  • Кабель живлення з роз'ємом під автомобільний прикурювач
  • Коробка


  • 495грн.
    Номер: 3930-11403a
     

    Чим відразу привертає практичних і досвідчених водіїв відеореєстратор для автомобіля Anytek G66. Одночасним записом подій відразу з двох камер: фронтальної і тилової. А також використовувати камеру в задній частині машини для парковки або при заїзді заднім ходом в гараж. Повз вашу увагу не пройде нічого.

    Процес зйомки в високій якості забезпечує просунутий процесор NTK96655 і сенсор SONY IMX323 з лінзою фронтальної камери, що має кут 170 градусів. Якість відео незалежно від часу доби, є високим. Цьому сприяють настройки колірного балансу.

    В роботі реєстратора можливий як одноканальний режим роботи, коли зйомка відбувається з максимальним розширенням Full HD c передньої камери, так і в режимі двох каналів, з отриманням зображення з двох камер і подачу їх на екран в режимі" картинка в картинці". Завжди можна вибрати.

    Наявний в пристрої G-sensor з регулюванням чутливості, дозволяє зберегти фрагменти запису, пов'язані з ударом або струсом, не даючи можливості стерти її. Детектор руху же включить камеру, коли під час стоянки хтось із зловмисників зазіхне на автомобіль і не залишить їх дії без уваги.

    Запис проводиться в циклічному режимі, коли при заповненні всього обсягу пам'яті, фіксація подій триває стираючи найперші файли. Інформація постійно   записується на micro SD карту з об'ємом до 32 Гб, періодично оновлюючи вміст. Для орієнтування на процес запису можна накласти свій відбиток поточного часу та дати.

    Як доказ або для себе, запис можна продемонструвати на екрані реєстратора з типом матриці IPS, діагоналлю 3.5 дюйма. Можна, також, транслювати на екран вміст відео-файлів, записане на інших носіях, через AV-in вхід.

    У комплекті до DVR йде автомобільний адаптер, що підключається в прикурювач салону і тим живиться реєстратор. Камера заднього виду також вже є в наявності з кабелем живлення. Її залишається тільки змонтувати і підключити.

    Для того, щоб надійно зафіксувати пристрій на найзручнішому місці лобового скла, в комплекті йде тримач з присоскою, що дозволяє в деяких межах регулювати кут огляду.

    Не зайвий раз нагадати, хто сумнівається, що кращий спосособ довести свою правоту - це наявність незаперечних доказів у вигляді відеозапису зі звуком і відображенням дати і часу, а також держномери вашого автомобіля. Реєстратор допоможе вам в отриманні таких вагомих аргументів.

    2 675грн.
    Номер: P28092
     
    Ця камера призначена для запису того, що відбувається в салоні вашого автомобіля - навіть в нічних умовах. Це особливо корисно для водіїв таксі та маршрутних таксі для запису і докази що сталося під час поїздки. Камера працює в інфрачервоному спектрі і має 2 інфрачервоних світлодіодних індикатора для запису навіть в повній темноте.Камера RVC-I200IR сумісна з відеореєстратором Alpine DVR-F200 Advanced Dash Cam (не сумісна з DVR-F800PRO) Основний ФУНКЦІЇ: Сумісність: тільки з DVR-F200Камера HD (1280 x 720) / 30 кадрів в секунду (якість запису) Кут огляду: 140 градусовІнфракрасная лінза + 2 IR LEDМонтаж 3M скотч Габарити: 56 x 23 x 28 ммВес: 0.28 кг
    2 117грн.
    Номер: 3941
     

    Автомобільний відеореєстратор H-198 - унікальна модель, з камерою високого дозволу і кутом огляду 120 градусів. Циклічна запис. При заповненні карти пам'яті, автоматично стирається старе відео і на її місце записується нове.

    Інфрачервоне підсвічування дозволить знімати відео навіть в повній темряві. Знімний акумулятор. Реєстратор представляє собою камеру, яка встановлюється на лобове скло. Має функцію детектора руху, Інфрачервоний IR датчик нічного бачення, автоматично підлаштовується під освітлення. Його можливо повністю відключити.

    357грн.
    Номер: 11342
     
    Характеристики:
     G-сенсор вбудований (автокатастрофа в разі аварійного збереження не видаляється)
     ЖК-екран розміром 3,7 / 4,0 LTPS
     Камера A + 170 градусів с високим розширенням
     Ультра ширококутний об'єктив
     Файли формату AVI
     Розширення Макс 1080P
     Запис відео в форматі M-JPEG
     Безперервний запис
     Автоматичне включення / вимикання
     Підтримка функції виявлення руху
     Підтримка синхронізації часу (Y / M / D / H / M)
     Вбудована пам'ять носія (всего: 64 МБ)
     Режим фото 5 мп
     Формат фото JPEG
     Карта пам'яті TF (максимум 32 ГБ)
     MIC Підтримка
     Вбудована підтримка стерео
     Підтримка інфрачервоного нічного бачення
     Відеовихід AV-IN
     Відео формат PAL / NTSC
     Функція USB 1 : USB-диск 2 : ПК-камера
     Інтерфейс живлення 5V 1A
     Акумулятор Вбудований 300 мАч
    999грн.
    Номер: AN 9665622
     

    Відеореєстратор DVR GT500 має корпус з якісного легкого металу і міцного пластику.
    Величезний 4-дюймовий яскравий LCD сенсорний дисплей дуже зручний для перегляду записаних файлів і даних. У DVR GT500 один з найширших кутів огляду в 170°. В арсеналі DVR GT500 великий набір функцій і опцій, запис звуку,  датчик руху,  і т.д.

    Відеореєстратор DVR GT500 використовує карти пам'яті MicroSD, ємністю до 32 ГБ. У комплекті додається виносна камерою заднього виду.

     

    Технічні характеристики Відеореєстратора DVR GT500 4" Full HD:

    1. Великий TFT HD сенсорний дисплей 4,0"
    2. Кут огляду 170 градусів.
    3. Скляна оптика

    4. Підтримка карт пам'яті мікро SD до 32Гб.
    5. Відеосенсор CMOS дозволяє проводити запис форматів: 1920*1080, 1280*720 при частоті кадрів 30к/с.
    6. Меню російською мовою (переклад дивіться на фото).
    7. Безперервний запис по колу.
    8. Цифрове 4-х кратне масштабування
    9. Датчик руху (функція охорони)
    10. Мови: Німецький, англійська, китайська

    11. Вбудована батарея: 300 мАч 

    Комплектація:

    Відеореєстратор  DVR GT500

    Камера заднього виду з підсвічуванням

    Провід підключення

    Кріплення на скло (присоска)

    Зарядка в прикурювач 12В

    Фірмова упаковка

    1 295грн.
    Номер: hub_NrdM63760
     
    Full HD Vehicle Blackbox DVR K6000 1080p ―компактний реєстратор: детектор руху, датчик удару, екран 2.7 дюйма, що настроюється захист файлів від перезапису. Відеореєстратор Car Black Box DVR можна віднести до класу багатофункціональних авто реєстраторів.
    Відеореєстратор з можливістю розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія Vehicle Blackbox DVR K6000 забезпечить безпечний безпечний рух і буде напоготові в будь-якій ситуації !!!


    Відеореєстратор оснащений однією камерою, яка фіксує обстановку на дорозі. Причому, камера має дуже великий кут огляду (140 градусів), що дозволяє контролювати широкий майдан простору перед автомобілем. Крім цього, дана модель відеореєстратора оснащена датчиком удару, вбудованим мікрофоном і багатьом іншим. Відеореєстратор буде особливо актуальним для комерційного транспорту (таксі, маршрутні автобуси). G-сенсор для надійної фіксації найбільш значущих дорожніх ситуацій.


    Датчик удару (G-сенсор) відстежує зміни положення авто реєстратора в просторі, які виникають при різкому прискоренні або гальмуванні автомобіля. При спрацьовуванні датчика удару авто реєстратор створює ролик, який захищений від перезапису при повному заповненні карти пам'яті.


    Додаткові переваги:


    • До переваг Car Black Box DVR також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.
    • Реєстратор простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи.
    • Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції.


    Особливості:

    Одна камера 

    Дисплей з діагоналлю 2.7 дюйма

    Датчик удару (G-сенсор) 

    Підтримка карт пам'яті MicroSDHC від 4 до 32 Гб (рекомендується Class 6 і вище) 

    Запис звуку за допомогою вбудованого мікрофона. 

    Можливість перегляду "на місці”.


    Характеристики:

    Зйомка в форматі Full HD 1080p, що настроюється детектор руху, 

    Датчик удару (G-sensor),

    Блокування перезапису відеофайлу (File Locking), 

    Діагональ екрану 2.7 дюйма, 

    Використовувана карта пам'яті microSD, підтримує обсяг до 32 Гб,HDMI вход, -НЕТ 

    Розширення відеозапису 1920×1080, 1440х1080, 1280×720, 848×480, 640×480, 320х240. 

    Цифровой зум ― 4х, 

    Вбудована пам'ять 64мб, 

    Формат фото: JPG, 

    Вбудований мікрофон і динамік, 

    Нічне бачення - 2 світлодіоди, 

    формат відеочастоти ― PAL / NTSC, 

    Живлення: 5V, 800мA, 

    Вбудований акумулятор 600 mAh, 

    Час роботи до 1.5 години. 

    Габаритні розміри: 90 х 50 х 15 мм.


    Комплектація:

    Відеореєстратор, Кріплення на лобове скло, Авто адаптер 12В, USB кабель Інструкція.

    275грн.
    Номер: 100310
     

    Недорогий портативний автомобільний реєстратор SJcam HD 720P допоможе вам зафіксувати все, що відбувається на дорозі коли ви перебуваєте за кермом свого автомобіля. Це маленький пристрій запише і збереже відео вашої поїздки на карті пам'яті, яке ви можете потім використовувати на свій розсуд - наприклад, для навчання або як доказ в дорожньо-транспортних пригодах і контактах з ДАІ.

    Авто відеореєстратор має невеликих розмірів пластиковий корпус з об'єктивом і отвором мікрофона спереду. Екран 2,4 дюйма розташований ззаду, на ньому відтворюватися картинка в режимі запису і перегляду. Під дисплеєм знаходяться кнопки управління реєстратором. Збоку на корпусі розташовані слот для карт пам'яті, порт mini-USB для живлення пристрою і малопомітний контакт перезавантаження. Авторегістратор кріпитися на скло автомобіля за допомогою поворотного шарнірного кріплення з присоскою в комплекті.

    Відеореєстратор для авто здійснює запис коротких роликів прийнятної якості в форматі AVI з дозволом 720 р або VGA, зі звуком або без нього, тривалістю від 1 до 10 хвилин в двох режимах - денному і нічному, які ви можете вибрати за своїм бажанням. Запис відео починається автоматично після включення пристрою і вставленої карті пам'яті. На передній панелі біля об'єктива розташований світлодіод нічний підсвічування, проте відео зняті ним в нічному режимі мають погану якість. Функція перезапису дозволить вам не турбуватися про залишився обсязі пам'яті - при її заповненні будуть перезаписані відео, починаючи з самого старого.

    У реєстраторі є режим фотографування, при якому пристрій робить знімки в стандартному режимі запису при натисканні на кнопку “ОК”. Відео та фото зберігаються на карті пам'яті максимальним об'ємом 32 Гб., На записи або фото проставляється поточні дата і час. Карта більшого обсягу НЕ розпізнається пристроєм. В меню разом з настройками якості відео, включення і відключення звуку, вибору мови є функція включення при виявленні руху, однак вона не працює.

    Для живлення реєстратор для авто від гнізда прикурювача в комплект входить відповідний кабель, напруга живлення 5 В, 1 А. Живлення від батарейок не передбачено. За допомогою стандартного кабелю mini-USB пристрій можна під'єднати до комп'ютера для обміну файлами. Такий бюджетний відеореєстратор може допомогти вам на уроках водіння, в подорожі і щоденних поїздках по місту. Авторегістратор має невисоку вартість, відмінно підійде для використання в машині будь-якої марки тим, кому не потрібно складне дороге пристрій, а також для початківців водіїв.

    Основні особливості і характеристики

    • Невеликий простий бюджетний відеореєстратор для автомобіля.
    • Запис коротких роликів зі звуком у форматі AVI і дозволом 720 р або VGA тривалістю від 1 до 10 хвилин.
    • В якості пам'яті використовується SD-карта об'ємом до 32 Гб.
    • Можливість зробити фотографії.
    • Функція перезапису при заповненні пам'яті.
    • Живлення тільки від гнізда прикурювача.
    • Кабель живлення і шарнірне кріплення з присоскою на скло - в комплекті.

    Коротка інструкція по експлуатації

    1. Перед використанням реєстратора вставте в слот карту пам'яті ємністю не більше 32 Гб.
    2. Встановіть на скло автомобіля кріплення-присосок, зафіксуйте за її допомогою реєстратор в необхідному положенні. Підключіть пристрій за допомогою USB-кабелю до гнізда прикурювача.
    3. Для включення або виключення натисніть кнопку “ОК”. Після включення натисніть кнопку меню, і згідно з інструкцією встановіть всі необхідні настройки.
    4. Для включення або виключення запису звуку при роботі пристрою натисніть ліву крайню кнопку під екраном.
    5. Для вибору денного або нічного режиму натисніть крайню праву кнопку під дисплеєм.
    6. Для перегляду записаних файлів натисніть кнопку “MODE” і кнопку “ОК”, вибір файлів за допомогою правої і лівої клавіш.
    7. Для збереження файлів на комп'ютері підключіть його до порту USB комп'ютера відповідним кабелем.

    Технічні характеристики

    • Розмір і тип РК-екрану: 2,4 дюйма TFT.
    • Розширення відео: 720 P/VGA.
    • Формат запису відео: AVI.
    • Формат фото: JPEG.
    • Карта пам'яті: максимум до 32 Гб (не входить в комплект).
    • Струм: 5 В, 220 мА
    • Розмір (Д х Ш х В): 70 мм х 60 мм х 30 мм.

    Комплектація

    • Відеореєстратор SJcam HD 720P  - 1 шт.
    • Кабель живлення від гнізда прикурювача - 1 шт.
    • Кріплення-присоска - 1 шт.
    • Інструкція - 1 шт.
    450грн.
    Номер: MD-11883
     
    Автомобільний відеореєстратор DVR H-198 - відмінний HD відеореєстратор, знімає відео з роздільною здатністю 1280 × 720, з кутом огляду 120 °, має 2,5 "TFT LCD дисплей, що дозволяє переглядати відзняте відео в будь-який момент, 6 ІК діодів що дозволяє ввести запис в повній темряві, підтримує карти пам'яті до 64 GB, має знімний акумулятор і функцію «детектор руху». Запис починається автоматично відразу після включення запалення в автомобілі, і буде введено в циклічному режимі, старі записи стираються і записуються нові. Карти пам'яті SD на 16 GB, вистачає приблизно на 5 годин 20 хв.
     

    Технічні характеристики: 

    • Сенсор: 1/4 кольоровий CMOS WXGA HD
    • Кут огляду об'єктива: 120°
    • Формат запису відео: H.264
    • Розмір блоку записи: 2/5/15 хвилин або безперервно
    • Живлення: вбудований акумулятор або живлення від автомобільного зарядного пристрою 12V/24V
    • Пам'ять: підтримка карт пам'яті до 64Гб
    • Розширення відео: 1280×720/848×480/640×480
    • Дисплей: 2,5″ TFT LCD дисплей
    • ІК-підсвітка: 6 світлодіодів
    • Активація на рух: є

    Комплектація: 

    • Автомобільний відеореєстратор DVR H-198
    • Автомобільний зарядний пристрій
    • Кріплення
    • Літій-іонна батарея
    • керівництво користувача



    417грн.

    Що врахувати, щоб купити реєстратор і не прогадати з вибором?

    Вибір реєстратора в машину

    Відеореєстратори в машину купуються з метою убезпечити себе від необґрунтованих претензій в разі ДТП. Проте слід знати, що в разі суду матиме вагу тільки запис з відеореєстратора для автомобіля, що пройшов сертифікацію УкрСЕПРО. Тому, перш ніж купити реєстратор, переконайтеся в тому, що в комплектації присутній необхідний сертифікат.

    На що ще слід орієнтуватися купуючи автореєстратор?

    Який автореєстратор вибрати

    Бренд: відеореєстратор Gazer

    Бренд має велике значення при виборі відеореєстратора. Природно, відомі бренди коштують дорожче, але й відбраковки в них менше ніж 1%. До того ж завжди є гарантія на продукцію.

    Чому ми пропонуємо вам продукцію Gazer і чим ці відеореєстратори вигідно відрізняються від великих конкурентів? Наприклад, від Xiomi.

    Gezer - перші автореєстратори з хмарної системою зберігання даних. Крім того, наявність спеціально розробленого плеєра і додатки дозволяє не качати на девайси безліч програм для обробки знятого матеріалу. Вигідно відрізняється й оптика пристроїв для знімання Gazer. Обладнані інфрачервоним фільтром, вони знімають відео без істотних засвітів, відблисків і світлових плям.

    Переваги Gazer:

    • повноцінне Super HD і Full HD відео;
    • режим охоронного відеоспостереження на стоянці;
    • підтримка Wi-Fi;
    • підключення до діагностичного роз'єму OBD II (повна діагностика авто на наявність помилок);
    • хмарне сховище;
    • інтелектуальна система безпеки ADAS;
    • підтримка карт пам'яті до 256 Гб;
    • кріплення з передачею харчування;
    • лінзи з ІК фільтром, що забезпечують зображення без засвітів;
    • два режими циклічного запису 70/30;
    • контроль напруги бортової мережі;
    • безплатниі додатки для iPhone, iPad, Android (віддалені налаштування, нарізка відеофрагментів, перегляд записаних роликів, перегляд відео в реальному часі тощо);
    • програма Gazer Player для роботи з файлами для Windows і Mac OS;
    • бездротова кнопка для збереження фото і відеофрагментів;
    • матриця Sony Exmor.

    Автореєстратор GT

    Бренд: відеореєстратор GT

    Ще один відомий на авторинку бренд, відомий своєю якістю. Відноситься до середнього цінового сегмента, проте має низку преміальних характеристик:

    • відео Super, Full HD форматів;
    • запис відео на стоянці (включається за допомогою G-сенсора);
    • підтримка Wi-Fi;
    • функція WDR;
    • підтримка карт пам'яті до 128 Гб;
    • 6-тіслойная скляна оптика;
    • суперконденсатор 2F;
    • запис голосу й багато іншого.

    Види відеореєстраторів для авто

    У нас на сайті ви можете придбати різні варіанти систем відеофіксації в машину від мінікамер заднього виду до системи кругового огляду.

    • відеореєстратор дзеркало зручний і функціональний. Являє собою дзеркало з монітором, яке служить і для огляду заднього виду і, завдяки вбудованій камері, служить відеореєстратором. вбудовану камеру не так легко розглянути з вулиці, завдяки чому вона не привертає увагу злодюжок. Зображення виводиться на вбудований в дзеркало дисплей, який займає 4,3".
    • камери в машину. Відмінний варіант - купити реєстратор з камерою заднього виду. Камера підключається швидко і просто завдяки проводу 5-6 м довгою. Існує кілька нюансів, які слід доля. При зовнішньому підключенні необхідно постійно стежити за чистотою об'єктива, а при підключенні в салоні необхідно стежити за чистотою заднього скла. Також, такі камери не універсальні й використовуються тільки для однієї функції: якщо направляти прямо на дорогу - служать заднім відеореєстратором, якщо направляти на асфальт - служать парктроніком.
    • парктронік з камерою. Надають неоціненну допомогу водіям при паркуванні навіть в складних паркувальних місцях. Завдяки звуковій системі оповіщення забезпечують безпеку при проїзді у вузьких просторах. Максимально точна система пропонованих нами пристроїв працює без помилкових спрацьовувань і попереджає водія про перешкоди, "рівні землі" і т.д.
    • система кругового огляду. Вона дозволяє розширити огляд на 360⁰ завдяки наявності 4 камер, запис з яких ведеться по 4 окремим каналам. Ідеальний персональний помічник в системі охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі (спрацьовує по датчику G-сенсора).

    Системи кругового огляду для авто

    Розширення відео

    Для того, щоб розглянути на відео такі деталі, як номерний знак інших авто, слід купити відеореєстратор в авто з розширенням Full HD 1920x1080 або Super HD 2304x1296. Деякі маловідомі й дешеві бренди грішать тим, що в цих форматах "розтягують" зображення. Якісний реєстратор має якісний процессор, об'єктив і матрицю. Тільки разом всі ці параметри дозволяють домогтися максимально чіткої картинки.

    Основні складові

    Як ми вже вказували, на якість безпосередньо впливає об'єктив, матриця і процесор. Ще у 2019 році найпопулярнішими процесорами стали Ambarella і Novatek, а серед матриць високий рейтинг у Sony. Оскільки перед покупкою ви не можете розкрити корпус і перевірити який процесор і матриця стоять в реєстраторі, радимо перед покупкою почитати відгуки про модель і знайти приклади відеозйомки.

    Кут огляду

    Ця характеристика показує який захоплення буде у камери, ділянка якої ширини потрапить в її "поле зору". У нашому асортиментному ряду представлені відеореєстратори з кутом огляду 140⁰, що дозволяє не створювати ефект "риб'ячого ока".

    Камери в авто

    Місткість акумулятора

    Попри те, що відеореєстратори не створюються для автономного знімання, якості батареї варто приділити належну увагу. У разі припинення роботи бортової мережі, роботи акумулятора реєстратора повинно вистачити хоча б на 10-15 хвилин, щоб встигла зберегтися останній запис.

    Дисплей

    Зручніше купувати реєстратор з вбудованим дисплеєм. Його наявність дозволяє переглянути відео на місці в момент спірної ситуації при ДТП. При цьому діагональ екрану не обов'язково повинна бути великою. 4,3"- цілком комфортний параметр.

    GPS-модуль

    Купити реєстратор з GPS навігатором - дуже вдале рішення. Він служить для визначення координат і швидкості, а так само при кожному підключенні приладу завдяки супутниковому зв'язку автоматично виставляє точний час і дату.

    Тип кріплення

    Існує два види кріплення - на присоску і на двосторонній скотч. Присоска зручна тим, що є багаторазовим типом кріплення: її положення можна змінювати, кріплення можна знімати на час. Кріплення з двостороннім скотчем більш компактно, але воно одноразове.

    Реєстратор дзеркало заднього виду

    Чому ви повинні вибрати нас?

    Інтернет-гіпермаркет LIDO.ua не перший рік на авторинку, тому ми точно знаємо, що потрібно нашим клієнтам:

    • професіоналізм менеджерів;
    • якість продукції;
    • тільки імениті бренди в асортименті;
    • сертифікований товар;
    • гарантія на всі товари;
    • конкурентна низька ціна, а якщо ви знаходите той же товар дешевше, ми готові надати вам знижку на 10% або ту ж ціну (на ваш вибір);
    • безкоштовна доставка, зокрема на все відеореєстратори.