Відеореєстратори

Знайдено: 1 - 34 серед 35 товарів
Номер: 00000011717
 
Playme Arton - стильний та компактний комбінований пристрій, що сполучає в собі відеореєстратор з якістю запису Super HD, радар-детектор, детектирующий все радари сезону 2018/2019 і GPS-інформатор з попередньо встановленою та регулярно оновлюваною базою камер і радарів. особливості: висока якість запису з роздільною здатністю Super HD (2304х1296) Двомегапіксельна камера з низьким рівнем шуму і ширококутним об'єктивом Актівноматрічний рідкокристалічний дисплей діагоналлю 3.0 дюйма Безшовна запис відео без втрати даних Автоматичний запис захищених файлів в разі спрацювання G-сенсора циклічна запис Автоматичний початок запису після підключення живлення Можливість перегляду записів на пристрої або комп'ютері GPS-позиціонування Можливість перегляду маршруту на карті Google Maps Підтримка micro SD карт пам'яті високої ємності Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості Попередньо встановлено і оновлювана база даних місць розташування поліцейських камер Голосове сповіщення про наближення до поліцейських камерам / радарах Прийом сигналів радарів в Х, К, Кa і лазерному діапазонах Детектування радарів СТРІЛКА, РОБОТ, ІСКРА, КОРДОН, КРИС і ін. Режими чутливості МІСТО / ТРАСА для зменшення помилкових спрацьовувань Швидкісні пороги для звукового оповіщення про радари Вбудований літієвий акумулятор
5 170грн.
Номер: av034-hbr
 

Функціональний відеореєстратор Anytek A70A принесе автовласникові максимальний комфорт користування, як меню, так і функціями. Пристрій володіє широким рядом функцій і можливостей. Веде запис у форматі Full HD, об'єктив з скляною лінзою, датчик руху, G-сенсор допоможуть водієві спокійно залишити автомобіль на парковці.

Особливості:

  • 3-дюймовий дисплей з starlight нічного бачення.
  • Вбудований g-сенсор, широкий динамічний діапазон WDR.
  • G sensor Автоматичний файл захисту від зіткнень, циклічна запис, виявлення руху, підтримка додавання функції номерного знака.
  • Підтримка Парковка Моніторинг.
  • Автоматичний запуск і запис підтримуються після запуску двигуна автомобіля. 

Характеристики:

  • Необхідна швидкість читання карти пам'яті: Class 10
  • Особливі характеристики: Циклічна запис, Детектор руху, Мікрофон, Карта SD/MMC, ЖК дисплей, G-сенсор, Запис циклу
  • Мова екранного меню: Російська, Китайська (спрощена), Англійська
  • Розмір дисплея:3 "-5"
  • Сенсорний екран: Ні
  • Датчик зображення: Кольорова камера CMOS
  • Кут огляду:105 °-140 °
  • Кількість лінз: 2
  • Формат відео: MOV
  • Кодування відео: H.264
  • Ємність аккумулятору: 250mAH
  • Інтерфейси: Мікро SD/TF, USB2.0
  • Співвідношення сторін екрану: 4:3
  • Кадрів в секунду: 30
  • Максимальна зовнішня пам'ять: 32 ГБ
  • Виробник чіпсета: JL5203

Комплектація:

  • Реєстратор A70A
  • Кабель
  • Тримач
  • Інструкція

*Виробник може змінювати характеристики і комплектацію товару без повідомлення & ndash; тому вони можуть відрізнятися від опису і фото. 
1 308грн.
Номер: 3sm_401522285
 
Відеозапис відеореєстратора RIAS DVR T612 ведеться в реальному FullHD роздільною здатністю 1920x1080 - 30 кад / сек. Реєстратор має чіп Novatek 96650. Також, прилад може вести запис в інших режимах, наприклад, 1280х720р. В даний прилад впроваджені найпередовіші технології стиснення відео в 5 разів без втрати якості, кодуючи його кодеком H.264. Це забезпечить набагато більший час запису. Прилад оснащений багатошаровим скляним об'єктивом AR0330 з кутом огляду 120 градусів.
914грн.
Номер: 3sm_431727162
 
Відеореєстратор RIAS DVR FH06 забезпечує відеозапис в реальному FullHD роздільною здатністю 1920x1080 - 30 кад/сек. Також, пристрій може вести запис в інших режимах, наприклад 1280х720р. В даний прилад впроваджені найпередовіші технології стиснення відео в 5 разів без втрати якості. Це забезпечить набагато більш тривалий час запису. Прилад оснащений багатошаровим об'єктивом з кутом огляду 170 градусів. Відеореєстратор має датчик руху, що настроюється G-сенсор.
914грн.
Номер: P28571
 
Playme TAU - "Гаряча" новинка в лінійці відеореєстраторів Playme з магнітним кріпленням. Гаджет відрізняється високою якістю запису відео з роздільною здатністю Full HD, стильним дизайном, наявністю магнітного кріплення, а головне - доступною ценой.Playme TAU оснащений об'єктивом, що складається з шести скляних лінз, що забезпечує чудову якість знятого матеріалу, на якому будуть легко помітні всі важливі для водія деталі. Загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень.Висока якість запису відео з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілей.Швидкознімними магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес установки і зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним і швидкий.Ширококутовий яскравий об'єктив з кутом огляду 170° дозволяє відеореєстратора зафіксувати на відеозаписі всі дорожні події, що відбуваються перед вашим автомобілем, не загубивши жодної важливої деталі.Большой IPS-дисплей діагоналлю 3 дюйма дає можливість переглядати записані відеоролики на самому відеореєстраторові і комфортно проводити налаштування пристрою. Характеристики Playme TAUПроцесорGP6248Матриця SC2363 (2Мп)Об'єктив 6 скляних лінз, кут огляду 170 ° Дисплей 3.0 ", IPS (640x480) Дозвіл відеозапису 1920x1080 30к/с, 1440х1080 30к / с, 1280x720 30к/с Формат відео AVI (MJPG) Дозвіл фото до 12Мп Формат фото JPEGG -Сенсор Вбудована Карта пам'яті MicroSD, Class 10, до 64 Гбайт Мікрофон Вбудований Динамік Вбудований Аккумулятор Літієвий, 200мАч Автомобільний зарядний пристрій Вхід: 12В - 24В, вихід: 5В, 1А
1 806грн.
Номер: 00000013338
 

Playme TAU — гаряча новинка в лінійці відеореєстраторів Playme з магнітним кріпленням. Гаджет відрізняється високою якістю запису відео з роздільною здатністю Full HD, стильним дизайном, наявністю магнітного кріплення, а головне - доступною ціною.
Playme TAU оснащений об'єктивом, що складається з шести скляних лінз, що забезпечує чудову якість знятого матеріалу, на якому будуть легко помітні всі важливі для водія деталі. Загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень.

Висока якість запису відео з розширенням Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілів.

Швидкознімними магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес установки і зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним і швидким.

Ширококутний світлосильний об'єктив з кутом огляду 170 ° дозволяє відеореєстратора зафіксувати на відеозаписі всі дорожні події, що відбуваються перед вашим автомобілем, не загубивши жодної важливої деталі.

Великий IPS-дисплей діагоналлю 3 дюйми дає можливість переглядати записані відеоролики на самому відеореєстраторові і комфортно проводити налаштування пристрою.

1 674грн.
Номер: P25849
 
Автомобільний двоканальний відеореєстратор з високою роздільною здатністю з додатковою камерою забезпечує повноцінний контроль дорожньої ситуації як спереду, так і позаду авто. Високотехнологічна матриця від Sony разом з просвітленим об'єктивом з шести скляних лінз дозволяють записувати відео високої деталізації, на якому добре помітні навіть дрібні деталі - дорожні знаки, розмітка, державні реєстраційні знаки авто.Playme NETTON укомплектований 3-дюйма актівноматрічним дисплеєм, що робить зручним перегляд відео з екрану, а також процес налаштування регістратора.В відеореєстраторові реалізована функція LDWS - ця технологія попереджає водія про відхилення від обраної смуги руху, дозволяє триматися обраної дорожньої смуги, не допускаючи неконтрольований виїзд за її предели.ОСОБЛИВОСТІ 2-канальний автомобільний відеореєстратор 2 Мп камера з низьким рівнем шуму і ширококутним об'єктивом Актівноматрічний рідкокристалічний дисплей з високою роздільною здатністю Бесшовна запис відео без втрати даних запис захищених файлів в разі зіткнення або удару Циклічна запис Автоматичний початок запису після підключення харчування запис подію тий при впливі на автомобіль під час стоянки Запис відео при виявленні рухомого перед камерою об'єкта Функція LDWS відстеження смуги руху автомобіля Підтримка microSD карт пам'яті високої ємності Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ PLAYME NETTON: Назва Опис Матриця Основна камера - CMOS, 2Мп (IMX323) Додаткова камера - CMOS, 1МП (OV9726) Кут огляду Основна камера - 145 ° Додаткова камера - 70 ° Процесор Mstar 8328P Дисплей 3 "ЖК екран Розширення відео Фронтальна камера - 1920x1080, 1280x720, Задня камера - 1280х720 Формат відео MOV (H.264) Формат фото JPG Циклічна запис Є Датчик руху Є Режим парковки Є G - сенсор Є Мікрофон Є Акумулятор Вбудований, 250мАч Карта пам'яті MicroSD, макс: 32 ГБ (в комплект не входить) Напруга живлення 5В, 1.5А ОБЛАДНАННЯ: Відеореєстратор Додаткова камера Автомобільний адаптер живлення Кронштейн кріплення USB-кабель Керівництво користувача Гарантійний талон
2 760грн.
Номер: 00000011740
 

Автомобільний двоканальний відеореєстратор з високою роздільною здатністю з додатковою камерою забезпечує повноцінний контроль дорожньої ситуації як спереду, так і позаду авто. Високотехнологічна матриця від Sony разом з просвітленим об'єктивом з шести скляних лінз дозволяють записувати відео високої деталізації, на якому добре помітні навіть дрібні деталі - дорожні знаки, розмітка, державні реєстраційні знаки авто.

Playme NETTON укомплектований тридюймовим актівноматрічним дисплеєм, що робить зручним перегляд відео з екрану, а також процес налаштування реєстратора.

У відеореєстраторові реалізована функція LDWS

2 400грн.
Номер: hub_3sm_401522285
 

Відеозапис відеореєстратора Noisy DVR T612 ведеться в реальному FullHD роздільною здатністю 1920x1080 - 30 кад / сек. Реєстратор має чіп Novatek 96650. Також, прилад може вести запис в інших режимах, наприклад, 1280х720р. В даний прилад впроваджені найпередовіші технології стиснення відео в 5 разів без втрати якості, кодуючи його кодеком H.264. Це забезпечить набагато більший час запису. Прилад оснащений багатошаровим скляним об'єктивом AR0330 з кутом огляду 120 градусів.

914грн.
Номер: hub_3sm_431727162
 

Відеореєстратор Noisy DVR FH06 забезпечує відеозапис в реальному FullHD роздільною здатністю 1920x1080 - 30 кад / сек. Також, пристрій може вести запис в інших режимах, наприклад 1280х720р. В даний прилад впроваджені найпередовіші технології стиснення відео в 5 разів без втрати якості. Це забезпечить набагато більш тривалий час запису. Прилад оснащений багатошаровим об'єктивом з кутом огляду 170 градусів. Відеореєстратор має датчик руху, що настроюється G-сенсор.

914грн.
Номер: 5923-20313a
 
Lesko Т90 — зручний, простий у використанні, багатофункціональний відеореєстратор з двома камерами і декількома режимами запису. Компактні розміри не заважають огляду. Кнопки управління розташовані збоку, що робить експлуатацію обладнання максимально комфортною. Висока якість зйомки дозволяє отримувати чітку, інформативну картинку, на якій видно всі необхідні подробиці.

Відеореєстратор Т90 стане незамінним помічником для будь-якого автолюбителя. Це корисна річ, яка допоможе уникнути спірних моментів на дорозі. У разі ДТП або інших дорожніх подій, інформація записана на карту пам'яті microSD до 32 Гб допоможе встановити істину і уникнути неприємностей, а також швидко встановити винуватця.

Стильний ергономічний дизайн органічно впишеться в будь-який інтер'єр автомобіля, а невеликі розміри 85х48 мм, зроблять реєстратор практично непомітним зовні. Циклічна запис дозволяє економити місце на карті пам'яті, не перевантажуючи її неактуальною на поточний момент інформацією. Відсутність перерв між інтервалами дозволить зафіксувати важливі моменти.

Великий кут огляду 170 ° С забезпечує велике охоплення простору перед автомобілем, на відео добре видно не тільки сусідня смуга, а й узбіччя.

Lesko Т90 забезпечений функцією день/ніч, яка дозволяє вести зйомку в будь-який час доби. Опція прекрасно підходить для людей, які постійно перебувають у русі і користуються автомобілем, як вдень, так і вночі.

Навіть в темний час доби зображення виходить якісним і чітким. На зображенні можна розрізнити всі необхідні деталі, включаючи номер і марку попереду транспортного засобу, обриси фігури і риси обличчя зловмисника або іншого учасника дорожнього руху.

До основних переваг пристрою можна віднести:

  • Формат відео PAL/NTSC. Робить прилад сумісним з різними обладнанням, яке використовується для перегляду підсумкових записів.
  • Автоматичний запис. Функція запускає роботу реєстратора під час появи рухається об'єкта або коли машина заводиться.
  • Дві камери. Фіксацію можна вести не тільки з боку дороги, а й усередині салону.
  • Датчик удару. Опція допомагає зберегти в окремій папці конкретну подію, яке стане важливим аргументом при ДТП.

Невеликий екран 3 дюйми досить якісно передає зображення, не завантажує простір і не заважає огляду. Автомобільний адаптер дозволяє забезпечити авторегістратора повноцінну роботу від стандартного прикурювача. Вбудований акумулятор при відсутності зовнішніх енергоджерел гарантує автономність функціонування обладнання. Також пристрій доповнено записом часу і дати, що в разі потреби допомагає точно встановити часовий проміжок конкретного події.

1 267грн.
Номер: 100029
 

Збережіть вашу мотоподорож на відеореєстратор


Відеореєстратор для мото на дві камери - це обов'язковий елемент оснащення мотоцикла, який гарантує правову захищеність будь-якому водієві при ДТП, а так само можливість зафіксувати на відео або фото ваше мотоподорож. Мото реєстратор Leshp SE300 - це сучасна модель, яка підійде як для любителів покатушек так і для професійних байкерів.



У комплект входять 2 вологозахищені камери (фронтальна і заднього виду) і реєстратор з екраном, який дозволяє записувати відео, робити фотографії або переглядати записані файли. Реєстратор для мотоциклів може показувати картинку як з 2-х камер одночасно, так і кожну камеру окремо. Запис здійснюється на SD карту пам'яті до 32 Гб. Живлення всієї системи здійснюється від бортової мережі мотоцикла.



Ви можете самостійно встановити і підключити цей мото реєстратор на дві камери до вашого мотоцикла, але ми все-таки рекомендуємо звернеться до кваліфікованого мото електрику.



Функції та особливості


LCD екран 3" дюйма - дозволяє бачити зображення з камер в реальному часі або переглянути записані відео/фото файли.


3 режими відображення камер на екрані: 2 камери одночасно (екран ділиться навпіл), тільки фронтальна камера або тільки задня камера.


Автоматичне включення і початок запису при подачі електроживлення (включення електромережі мотоцикла) і автоматичне збереження записаних файлів і вимикання при відключенні електромережі.


3 режими роботи: відеозапис, фотографування і перегляд зроблених фото і відео файлів.


Камери мають вологозахищений корпус і захищені від дощу та опадів.


Запис відео з роздільною здатністю: фронтальна камера - 1280 х 720 пікселів, задня камера - 640 х 480 пікселів.


Запис фото в розширенні: 3 Мп, 2 Мп или 1 Мп.


Реєстратор для мото підтримує SD карту пам'яті до 32GB і оснащений функцією циклічної запису, стежити за станом пам'яті не потрібно.


Додаткові функції: запис по детектору руху, G- сенсор, парктроник.


Кріплення на вітрове скло або панель для мотоциклів в комплекті.


Вбудований невеликий акумулятор - для автономної роботи і аварійного збереження записаного файлу (в разі втрати зовнішнього живлення).


Доступні настройки параметрів в меню і варіанти їх значень


Загальні налаштування:



Установка дати і часу.


Ффункція автоматичного вимкнення: відключено / 10 сек. / 20 сек. / 30 сек.


Звукове підтвердження натискання кнопок: вкл. / викл.


Мова меню: китайський / англійська / тайський / в'єтнамський.


Автовідключення екрана: відключено / 30 сек. / 1 хв. / 2 хв.


Лампочка підсвічування: вкл. / викл.


Частота живильної мережі: 50Hz / 60 Hz.


Парктронік: вкл. / викл.


Форматування карти пам'яті.


Скидання налаштувань до заводських.


Налаштування в режимі відеозапису:



Розширення запису відео: фронтальна камера - 1280 х 720 пікселів, задня камера - 640 х 480 пікселів.


Автозбереження записи: відключено / 1 хв. / 2 хв. / 3 хв.


Режим поліпшеною нічної зйомки (HDR): вкл. / викл.


Експозиція: від -3 до +3.


Запис по детектору руху: вкл. / викл.


Режим автоматичного запису при включенні: вкл. / викл.


Штамп дати і часу в записуваному файлі: вкл. / викл.


G-сенсор: викл. / низька чутливість / середня / висока.


Номерний знак: дозволяє ввести номерний знак вашого мотоцикла.


Налаштування в режимі фотографування:



Розширення фото: 1 Mp / 2 Mp / 3 Mp.


Якість фото: Відмінне / нормальне / низьке.


Чіткість зображення: сильна / нормальна / слабка.


Баланс білого: авто / денне світло / хмарно.


ISO: сильне / нормальне / м'яке.


Експозиція: від -3 до +3.


Функція "антитремтіння": вкл. / викл.


Швидкий перегляд фото, після запису знімка: відключено / 2 сек. / 5 сек.


Штамп дати і часу на фото: вкл. / викл.


Налаштування в режимі перегляду фото / відео записів:



Видалити поточний файл.


Видалити всі файли.


Захистити від стирання файл.


Зняти захист від стирання.


Технічні характеристики


Розмір екрану: 3" дюйма.


Розширення запису відео: фронтальна камера - 1280 х 720 пікселів, задня камера - 640 х 480 пікселів.


Частота кадрів: 25 к/с.


Формат запису відео: AVI.


Формат запису фото: Jpeg.


Кут огляду фронтальної камери: 140 градусів.


Кут огляду камери заднього виду: 120 градусів.


Режим циклічної запису: є.


Додаткові функції: детектор руху, G-сенсор, парктроник.


Перетворювач живлення: вхідна напруга 6 - 36 вольт, що виходить - 5 вольт.


SD карта пам'яті: micro SD до 32 Гб.


Мова меню: англійська.


Розміри реєстратора: 90 x 53 x 25 мм.


Комплектація


Мото відеореєстратор з екраном - 1 шт.


Фронтальна камера - 1 шт.


Кабель - подовжувач для фронтальної камери - 1 шт.


Задня камера - 1 шт.


Кабель - подовжувач для задньої камери - 1 шт.


Кронштейн кріплення на вітрове скло або панель - 1 шт.


Перетворювач живлення - 1 шт.


Інструкція - 1 шт.

2 390грн.
Номер: sp_4419
 

Якість автомобільної продукції і периферійних пристроїв зростає з кожним роком, навіть місяці, придумуються, поліпшуються вже відомі прилади та технологічні гаджети, і як приклад новий унікальний і бездоганно якісний відеореєстратор - DVR E10 Metall 1080P. 

Новий відеореєстратор DVR E10 Metall 1080P підвищеної якості, як обробки і матеріалів, так і якості відео-записи, просто вражають уяву - це вже повноцінна цифрова камера, але тільки для автомобіля.

У цій компактною і легкою моделі поєднані всі необхідні будь-якому автомобілісту функції: запис в хорошій якості, 3 дюйма кольоровий РК-екран. 

Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. DVR E10 оснащений камерою записуючої відео з розширенням до 1920х1080.

Реєстратор DVR E10 простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. 

Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. 

До переваг DVR E10 також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.

Характеристики:

• Дисплей: яскравий кольоровий дисплей 3 дюйми

• Підсвічування: ні

• Циклічна запис: файлами по 1, 3, 5 або вимкнений

• Перегляд відзнятого відео на екрані: Так

• Розширення: 1080FHD 1920 x 1080, 1080P 1440 x 1080, 720P 1280 x 720

• Формат відео: AVI

•Носій: MicroSD (TF) карт до 32Гб (не входить в комплект)

• Час запису 32GB:1080P 3:29:20720P 5:11:43

• Аудіо: вбудований мікрофон (відключається) і динамік

• Стабілізація

• Живлення: вбудований акумулятор 200 mAh

• Зарядний пристрій: DC 12-24V / DC 5V 1000mA

• Матеріал корпусу: метал + пластик

• Роз'єми: miniUSB, HDMI• Мова меню: російська 

• Вага: 105 г

• Розмір: 85 x 49 x 35 мм

Комплектація:- Відеорегістратор- Кріплення на скло Зарядний від прикурювача- Коробка

1 599грн.
Номер: GE-115
 

Автомобільний відеореєстратор GLOBEX GE-115 - надійний помічник водія під час руху або зупинки автомобіля. Дві камери, висока якість відео, ширококутний об'єктив і сучасний функціонал дозволяють власнику даної моделі відчувати себе на дорозі максимально уверенно.МОНІТОР ПАРКОВКИ

При включенні цієї функції пристрій переходить в стан "сплячого режиму": екран не світиться, запис не ведеться. У момент спрацьовування датчика удару реєстратор включається і фіксує те, що відбувається в зоні його обзора.G-СЕНСОР (ДАТЧИК УДАРУ) В пристрій вмонтований датчик, який автоматично зберігає від перезапису файли, які зафіксовані в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень.ШТАМП ДАТИ І ЧАСУ

Ця функція в GLOBEX GE-115 дозволить автовласнику зафіксувати дату та час створення відеозапису або фото, з метою подальшого використання цих фактів для вирішення спірних ситуацій на дороге.КОМПЛЕКТАЦІЯ- відеорегістратор- інструкція- гарантійний талон- USB кабель 2 шт (для зарядного пристрою - плоский 3 м, для підключення до ПК - 50 см) - автомобільний зарядний пристрій USB- кріплення на лобове скло автомобіля-перехідник RCA до AV-IN

1 749грн.
Номер: P23823
 
Відеореєстратор Globex GE-112 стильний металевий корпус з мінімалістичними геометричними елементами чорного кольору гармонійно впишеться в салон будь-якого автомобіля. Кут огляду в 1200 і вбудована камера розміром 3 Мп дозволять пристрою охоплювати всю ширину дороги і фіксувати те, що відбувається в FullHD-якості (розширення 1980 на 1080 пікселів). Вбудовані датчики руху і удару (G-сенсор) дають можливість водієві впевнено почувати себе на дорозі і фіксувати те, що відбувається біля автомобіля навіть в момент відсутності власника. КАМЕРА 3 МП Відеореєстратор Globex GE-112 дає можливість власнику не тільки знімати відео c розширенням 1920х1080 зі швидкістю 30 кадрів в секунду у форматі - AVI, але і робити фото з дозволом до 12.0 Мп. КАРТА ПАМ'ЯТІ Відзнятий матеріал зберігається на карту пам'яті MicroSD від 6 до 10 класу, ємністю до 32 Гб. Пристрій записує відео циклами від 1 хвилини до 3 хвилин. При заповненні карти пам'яті автоматично відбувається видалення старих файлів і запис нових. КУТ ОГЛЯДУ 120 ° Globex GE-112 оснащений ширококутним об'єктивом з оглядом в 120 °, який в процесі запису охоплює 3 смуги руху на дорозі. ДИСПЛЕЙ 3 ДЮЙМА Відеорегістратор оснащений широким 3-х дюймовим РК-дисплеєм, на якому зручно переглядати відеозаписи в разі дозволу дорожнього спору прямо на місці події. G-cенсор (ДАТЧИК УДАРУ) G-сенсор - 3-осьовий датчик механічних впливів забезпечує автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень. ДАТЧИК РУХУ Датчик руху дозволяє включати відеореєстратор і проводити запис, тільки під час руху об'єктів перед автомобілем. Ця функція допомагає зафіксувати все, що відбувається перед автомобілем і, при цьому, значно економить місце на карті пам'яті устройства.ЗАГАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ: Тип: автомобільний відеореєстратор Матриця: CMOS, 3Мп Кут огляду: 1200 Дисплей: 3 "Тип і обсяг карти пам'яті: microSD, до 32 ГБ, клас 6-10 Друга камера (салон, задній огляд): немає Нічний режим: немає Мікрофон: вбудований Підпис «час, дата»: так Живлення від прикурювача 12В Автономна робота: Вбудований акумулятор 240 мАг ПАРАМЕТРИ ВІДЕО: Дозвіл запису, точок: 1920 х 1080р Частота запису, кадр./сек .: 30 Формат відео: AVI Циклічна запис: 1-3 хв. безшовна Датчик руху: Є G-сенсор: є ПАРАМЕТРИ ФОТО: Дозвіл картинки, точок: 12M / 10M / 8M / 5M / 3M / 2MHD / VGA / 1.3M Формат фото: JPEG
1 021грн.
Номер: GE-112
 
Кут огляду GE-112 становить 140 градусів, що дозволяє виробляти ширококутну фіксацію того, що відбувається.

НІЧНА ЗЙОМКА

Якісну нічну зйомку забезпечують: IR підсвічування (2 світлодіоди) + Допоміжне підсвічування: 1 джерело світла, 1x лазерний покажчик. ЕКРАН

Миттєве відтворення відеозапису забезпечує 3-дюймовий TFT-LCD кольоровий екран з високою роздільною здатністю.

1 499грн.
Номер: P400020
 
Модельний ряд відеореєстраторів Falcon поповнився новинкою 2х-камерним реєстратором FALCON HD75-2CAM, корпус пристрою має компактний розмір і не займе багато місця на лобовому склі Вашого автомобіля. FALCON HD75-2CAM має хороший вбудований мікрофон, що дозволяє записувати подію яка відбувається всередині салону автомобіля.Реєстратор має основну ширококутову камеру 5МР, що дозволяє записувати дорожню обстановку в форматі 1 920 x 1080р з кутом огляду 150 ° і додаткову компактну камеру 3 Мр 1920х1080р з кутом огляду 150 ° , яка легко кріпиться на заднє скло на 3М скотч. Наявність екрану 3 "дозволяє робити налаштування відеореєстратора і переглядати записані файли. У відеореєстраторові використовується сучасний чіп Mstar MSC8328P. FALCON HD75-2CAM оснащений системою LDWS контролю дорожньої розмітки та функцією попередження зіткнень. Наявність датчика руху і паркувального режиму забезпечує більш комфортне керування автомобілем. Функція G-sensor забезпечує захист записаного важливого файлу від стирання. FALCON HD75-2CAM має вбудований акумулятор Li-Ion 180 mAh, що дозволяє зберігати записані файли при заглушеному автомобілі. Комплектація даного відеореєстратора дозволяє встановити його в автомобілі, не купуючи додаткового обладнання. Пристрій підтримує карти MicroSD до 32GB 10 класу. Характеристики FALCON HD75-2CAM: Чіп Mstar MSC8328P Кут огляду камери: 150 ° передня / 150 ° задня Дисплей: LCD-дисплей 3 "Дозвіл: головна камера FullHD 1920х1080p, задня камера 1280х720G-сенсор: Обладнаний Аудіо: Мікрофон і дінамік Мікро-SD / SDHC карта пам'яті: до 32 Гб.Формат фото: MJPEG Акумулятор: Li-ion, 180 mAh Живлення: 5 V 1000 mA Тип компресії: H.264 Розмір: 84х50х33мм Вага: 65г Особливості пристрою FALCON HD75-2CAM: Система контролю розмітки LDWS і функція попередження зіткнень Датчик руху, паркувальний режим 150 градусний ширококутний об'єктив двох камер Відео високого розширення FULL HD 1920х1080р (передня) і 1280х720р (задня) Передова технологія стиснення відео H.264 Фотографії з розширенням до 5.0 Мп 3 "- дюймовий TFT LCD дисплей з високим розширенням 25-30 кадрів в секунду для фронтальної камери G-sensor: надійний захист файлів, навіть в процесі запису, при неочікуваном відключені живлення, пошкодження машини та ін, відео буде збережено Функція циклічного запису відео , без втрати даних і проміжків Можливість перегляду відео на реєстраторі Штамп дати і часу.Немає необхідності встановлювати дату і час при кожному запуску Автоматичне включення при подачі живлення Зарядка може проводитися за допомогою USB кабелю Підтримка карт MicroSD до 32GB Відключення запису звуку Чи не загороджує огляд завдяки компактному розміру Комплектація: Пристрій Falcon HD75-2CAM (передня і задня камери) Зарядний пристрій 12V Кріплення на присосці USB шнур для підключення до комп'ютеру Провода для підключення задньої камери Інструкція Гаратійний талон на 12 місяців
3 062грн.
Номер: FL-69
 
Відеореєстратор DVR T660. Відеозапис ведеться в розширенні Full HD 1920x1080P з кутом огляду 140 градусів, що робить картинку чіткою і дозволяє розпізнавати номерні знаки і важливі деталі як в денний так і в нічний час доби. Наявність додаткових функцій таких як G-сенсор і датчик руху, при його універсальному корпусі і надійному кріпленні зроблять цю модель непомітною в автомобілі і комфортною в експлуатації.
999грн.
Номер: mt-62
 
Відеореєстратор DVR T660 +. Зйомка ведеться відмінної якості двома камерами одночасно. Корпус виконаний в класичному чорному дизайні з розпушуванним покриттям на лицьовій стороні, яке рятує корпус від дрібних не бажаних подряпин. Має дуже зручне розташування клавіш яке дозволяє власникові швидко налаштувати і задати параметри для подальшої роботи.
1 050грн.
Номер: FL-68
 
Відеореєстратор DVR T660 +. Зйомка ведеться відмінної якості двома камерами одночасно. Корпус виконаний в класичному чорному дизайні з розпушуванним покриттям на лицьовій стороні, яке рятує корпус від дрібних не бажаних подряпин. Має дуже зручне розташування клавіш яке дозволяє власникові швидко налаштувати і задати параметри для подальшої роботи.
1 049грн.
Номер: 4592-13011
 

Напевно, кожен водій стикався з ситуацією, коли необхідно довести свою правоту на дорозі, але доказів у вигляді чесного слова недостатньо. Саме для таких випадків був розроблений портативний автомобільний відеореєстратор Anytek A78.

Пристрій являє собою невелику камеру, яка кріпиться в салоні вашого автомобіля у напрямку руху, для фіксації в комплекті передбачений регульоване кріплення з великою присоскою. Живеться відеореєстратор за допомогою комплектного зарядного пристрою, який працює з прикуривателем. Завдяки мінімальній вазі і якісному механізму кріплення, пристрій не буде відвалюватися від поверхні навіть при сильній трясці під час їзди по бездоріжжю.

Якісний запис в дорозі

Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу російською мовою, ви можете налаштувати відеореєстратор в відповідності зі своїми вимогами, встановивши час циклічного запису, HDR, виявлення руху і тд. Пристрій включається відразу ж при отриманні живлення, після чого починає запис згідно із заданими налаштувань. Запис відео може здійснюватися в трьох розширеннях: 1920 х 1080, 1440 х 1080, 1280 х 720, чим нижче розширення, тим менше підсумковий розмір файлу, але будьте уважні, адже це може позначиться і на розбірливості кадру або деяких його елементів. Відеореєстратор має вбудований G-Sensor, який при зіткненні, в обхід таймером циклового запису, зберігає файл, що може знадобитися в ході розглядів після ДТП.

Незалежне пристрій

Відеореєстратор здатний працювати як незалежний пристрій, для налаштування не потрібні додаткові програми або апаратні засоби, всі необхідні дії здійснюються за допомогою вбудованого 3х дюймового IPS екрану і клавіш управління, що знаходяться з боків корпусу. Перегляд відеозаписів також доступний без використання додаткових зчитувачів, через головне меню. Всі файли відеореєстратор зберігає на карту пам'яті, слот для неї розташований збоку корпусу, присутня можливість швидкої заміни, у разі переповнення.

1 259грн.
Номер: 4592-13011a
 
Напевно, кожен водій стикався з ситуацією, коли необхідно довести свою правоту на дорозі, але доказів у вигляді чесного слова недостатньо. Саме для таких випадків був розроблений портативний автомобільний відеореєстратор Anytek A78. Пристрій являє собою невелику камеру, яка кріпиться в салоні вашого автомобіля у напрямку руху, для фіксації в комплекті передбачений регульоване кріплення з великою присоскою. Живеться відеореєстратор за допомогою комплектного зарядного пристрою, який працює з прикурювачем. Завдяки мінімальній вазі і якісному механізму кріплення, пристрій не буде відвалюватися від поверхні навіть при сильній трясці під час їзди по бездоріжжю.

Якісний запис в дорозі

Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу російською мовою, ви можете налаштувати відеореєстратор в відповідності зі своїми вимогами, встановивши час циклового записи, HDR, виявлення руху і тд. Пристрій включається відразу ж при отриманні живлення, після чого починає запис згідно із заданими налаштувань. Запис відео може здійснюватися в трьох розширеннях: 1920 х 1080, 1440 х 1080, 1280 х 720, чим нижче розширення, тим менше підсумковий розмір файлу, але будьте уважні, адже це може позначиться і на розбірливості кадру або деяких його елементів. Відеореєстратор має вбудований G-Sensor, який при зіткненні, в обхід таймером циклового запису, зберігає файл, що може знадобитися в ході розглядів після ДТП.

Незалежний пристрій

Відеореєстратор здатний працювати як незалежний пристрій, для настройки не потрібні додаткові програми або апаратні засоби, всі необхідні дії здійснюються за допомогою вбудованого 3х дюймового IPS екрану і клавіш управління, що знаходяться з боків корпусу. Перегляд відеозаписів також доступний без використання додаткових зчитувачів, через головне меню. Всі файли відеореєстратор зберігає на карту пам'яті, слот для неї розташований збоку корпусу, присутня можливість швидкої заміни, у разі переповнення.

1 814грн.
Номер: 4592-13010
 

Відеореєстратор Anytek - ваша безпека на дорозі

Напевно, кожен водій стикався з ситуацією, коли необхідно довести свою правоту на дорозі, але доказів у вигляді чесного слова недостатньо. Саме для таких випадків був розроблений портативний автомобільний відеореєстратор Anytek A78.

Пристрій являє собою невелику камеру, яка кріпиться в салоні вашого автомобіля у напрямку руху, для фіксації в комплекті передбачене регульоване кріплення з великою присоскою. Живеться відеореєстратор за допомогою комплектного зарядного пристрою, який працює з прикурювачем. Завдяки мінімальній вазі і якісному механізму кріплення, пристрій не буде відвалюватися від поверхні навіть при сильній трясці під час їзди по бездоріжжю.

Висока якість запису

Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу російською мовою, ви можете налаштувати відеореєстратор в відповідності зі своїми вимогами, встановивши час циклової записи, HDR, виявлення руху і тд. Пристрій включається відразу ж при отриманні живлення, після чого починає запис згідно із заданими налаштувань. Запис відео може здійснюватися в трьох розширеннях: 1920 х 1080, 1440 х 1080, 1280 х 720, чим нижче дозвіл, тим менше підсумковий розмір файлу, але будьте уважні, адже це може відбитися і на розбірливості кадру або деяких його елементів. Відеореєстратор має вбудований G-Sensor, який при зіткненні, в обхід таймерам циклового запису, зберігає файл, що може знадобитися в ході розглядів після ДТП.

Незалежна робота та налаштування

Відеореєстратор здатний працювати як незалежний пристрій, для настройки не потрібні додаткові програми або апаратні засоби, всі необхідні дії здійснюються за допомогою вбудованого 3х дюймового IPS екрану і клавіш управління, що знаходяться з боків корпусу. Перегляд відеозаписів також доступний без використання додаткових зчитувачів, через головне меню. Всі файли відеореєстратор зберігає на карту пам'яті, слот для неї розташований збоку корпусу, присутня можливість швидкої заміни, у разі переповнення.

1 259грн.
Номер: 4592-13009
 

Багатофункціональний відеореєстратор від Anytek. Напевно, кожен водій стикався з ситуацією, коли необхідно довести свою правоту на дорозі, але доказів у вигляді чесного слова недостатньо. Саме для таких випадків був розроблений портативний автомобільний відеореєстратор Anytek A78. Пристрій являє собою невелику камеру, яка кріпиться в салоні вашого автомобіля у напрямку руху, для фіксації в комплекті передбачений регульований кріплення з великою присоскою. Живиться відеореєстратор за допомогою комплектного зарядного пристрою, який працює з прикуривателем. Завдяки мінімальній вазі і якісному механізму кріплення, пристрій не буде відвалюватися від поверхні навіть при сильній трясці під час їзди по бездоріжжю. Якісний запис в дорозі. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу російською мовою, ви можете налаштувати відеореєстратор в відповідності зі своїми вимогами, встановивши час циклової записи, HDR, виявлення руху і т.д. Пристрій включається відразу ж при отриманні живлення, після чого починає запис згідно із заданими налаштувань. Запис відео може здійснюватися в трьох дозволах: 1920 х 1080, 1440 х 1080, 1280 х 720, чим нижче дозвіл, тим менше підсумковий розмір файлу, але будьте уважні, адже це може позначиться і на розбірливості кадру або деяких його елементів. Відеореєстратор має вбудований G-Sensor, який при зіткненні, в обхід таймером циклового запису, зберігає файл, що може знадобитися в ході розглядів після ДТП. Незалежний пристрій. Відеореєстратор здатний працювати як незалежний пристрій, для настройки не потрібні додаткові програми або апаратні засоби, всі необхідні дії здійснюються за допомогою вбудованого 3х дюймового IPS екрану і клавіш управління, що знаходяться з боків корпусу. Перегляд відеозаписів також доступний без використання додаткових зчитувачів, через головне меню. Всі файли відеореєстратор зберігає на карту пам'яті, слот для неї розташований збоку корпусу, присутня можливість швидкої заміни, у разі переповнення.

1 259грн.
Номер: 3929-11402a
 

Гідно і доречно може зайняти належне місце в салоні вашого автомобіля відеореєстратор Anytek A100 +. Все, що необхідно від нього, ретельно записуючого і зберігаючого & nbsp; події, що фіксуються безперервно в процесі вашої поїздки якісною камерою, він надає. Також цей пристрій налагоджено так, щоб цей процес, по можливості, відбувався автоматично.

Основу роботи DVR представляє камера з розширенням 2.0 Мп. У сукупності з іншими сучасними характеристиками, вона здійснює якісну зйомку в будь-який час. Є режими зйомки "день і ніч". Хороша якість підкріплюється наявністю сучасної електронної функції WDR, що згладжує контрасти між занадто освітленими і занадто затемненими ділянками шляху.

Записане можна переглянути при необхідності на 3-х дюймовому TFT екрані. Все легко і правильно дає зрозуміти меню російською та інтуїтивно доступний & nbsp; процес управління меню. Воно здійснюється за допомогою кнопок, що під час руху набагато зручніше, ніж на сенсорному екрані.

Запис на карту пам'яті, яка може бути ємністю до 128 ГБ, здійснюється файлами, які бувають тривалістю від 3 і до 10 хвилин. Запис - циклічна, тобто, коли місце на карті закінчується, фіксація подій починається спочатку, усуваючи перші файли. Активацію запису можна налаштувати як при пуску двигуна, при виявленні руху (на стоянці), так і при включенні самого реєстратора. G-sensor зберігає фрагменти запису, отримані в процесі ударів, або поштовхів на корпус машини, запобігаючи їх стирання. Інтенсивність таких "ударів" можна регулювати.

Пропонований реєстратор можна використовувати і як фотоапарат, що дає відмінні цифрові знімки.

Живлення здійснюється від акумулятора на автомобілі, при підключенні його за допомогою силового кабелю до гнізда прикурювача в салоні. У корпусі є роз'єм HDMI, який використовується для передачі цифрових багатоканальних сигналів.

Кріплення на скло, що забезпечує зручні зйомки дороги і вдале розташування екрану, відбувається за допомогою холдера з присоскою який входить в комплект. Ви будете в курсі всього, не відриваючи очей від подій за лобовим склом.

Рух на автомобілі - процес швидкоплинний і насичений. Для ясності ситуації в будь-яку секунду, сконструйований і поставлений на борту постійно працює відеореєстратор. Матеріали записів необхідні в спірних або нестандартних ситуаціях і з допомогою Anytek A100 + & nbsp; ви їх завжди будете мати.


 

1 920грн.
Номер: 3929-11402
 

Гідно і доречно може зайняти належне місце в салоні вашого автомобіля відеореєстратор Anytek A100 +. Все, що необхідно від нього, ретельно записуючого і зберігає & nbsp; події, що фіксуються безперервно в процесі вашої поїздки якісною камерою, він надає. Також цей пристрій налагоджено так, щоб цей процес, по можливості, відбувався автоматично.

Основу роботи DVR представляє камера з роздільною здатністю 2.0 Мп. У сукупності з іншими сучасними характеристиками, вона здійснює якісну зйомку в будь-який час. Є режими зйомки "день і ніч". Хороша якість підкріплюється наявністю сучасної електронної функції WDR, що згладжує контрасти між занадто освітленими і занадто затемненими ділянками шляху.

Записане можна переглянути при необхідності на 3-х дюймовому TFT екрані. Все легко і правильно зрозуміти дозволяє меню російською та інтуїтивно доступний процес управління меню. Воно здійснюється за допомогою кнопок, що під час руху набагато зручніше, ніж на сенсорному екрані.

Запис на карту пам'яті, яка може бути ємністю до 128 ГБ, здійснюється файлами, які бувають тривалістю від 3 і до 10 хвилин. Запис - циклічна, тобто, коли місце на карті закінчується, фіксація подій починається спочатку, усуваючи перші файли. Активацію запису можна налаштувати як при пуску двигуна, при виявленні руху (на стоянці), так і при включенні самого реєстратора. G-sensor зберігає фрагменти запису, отримані в процесі ударів, або поштовхів на корпус машини, запобігаючи їх стирання. інтенсивність таких "ударів" можна регулювати.

Пропонований реєстратор можна використовувати і як фотоапарат, що дає відмінні цифрові знімки.

Живлення здійснюється від акумулятора на автомобілі, при підключенні його за допомогою силового кабелю до гнізда прикурювача в салоні. У корпусі є роз'єм HDMI, який використовується для передачі цифрових багатоканальних сигналів.

Кріплення на скло, що забезпечує зручні зйомки дороги і вдале розташування екрану, відбувається за допомогою йде в комплекті холдера з присоскою. Ви будете в курсі всього, не відриваючи очей від подій за лобовим склом.

Рух на автомобілі - процес швидкоплинних і насичений. Для ясності ситуації в будь-яку секунду, сконструйований і поставлений на борту постійно працює відеореєстратор. Матеріали записи необхідні в спірних або нестандартних ситуаціях і з допомогою Anytek A100+  ви їх завжди будете мати.


 

1 499грн.
Номер: 3929-11279
 
Гідний і доречно може зайняти належне місце в салоні вашого автомобіля відеореєстратор Anytek A100 +. Все, що необхідно від нього, ретельно записуючого і зберігає події, що фіксуються безперервно в процесі вашої поїздки якісною камерою, він надає. Також цей пристрій налагоджено так, щоб цей процес, по можливості, відбувався автоматично.

Основу роботи DVR представляє камера з роздільною здатністю 2.0 Мп. У сукупності з іншими сучасними характеристиками, вона здійснює якісну зйомку в будь-який час. Є режими зйомки "день і ніч". Хороша якість підкріплюється наявністю сучасної електронної функції WDR, що згладжує контрасти між занадто освітленими і занадто затемненими ділянками шляху.

Записане можна переглянути при необхідності на 3-х дюймовому TFT екрані. Все легко і правильно зрозуміти дозволяє меню російською та інтуїтивно доступний процес управління меню. Воно здійснюється за допомогою кнопок, що під час руху набагато зручніше, ніж на сенсорному екрані. Запис на карту пам'яті, яка може бути ємністю до 128 ГБ, здійснюється файлами, які бувають тривалістю від 3 і до 10 хвилин. Запис - циклічна, тобто, коли місце на карті закінчується, фіксація подій починається спочатку, усуваючи перші файли. Активацію запису можна налаштувати як при пуску двигуна, при виявленні руху (на стоянці), так і при включенні самого реєстратора. G-sensor зберігає фрагменти запису, отримані в процесі ударів, або поштовхів на корпус машини, запобігаючи їх стирання. інтенсивність таких "ударов" можна регулювати.

Пропонований реєстратор можна використовувати і як фотоапарат, що дає відмінні цифрові знімки. Живлення здійснюється від акумулятора на автомобілі, при підключенні його за допомогою силового кабелю до гнізда прикурювача в салоні. У корпусі є роз'єм HDMI, який використовується для передачі цифрових багатоканальних сигналів.

Кріплення на скло, що забезпечує зручні зйомки дороги і вдале розташування екрану, відбувається за допомогою йде в комплекті холдера з присоскою. Ви будете в курсі всього, не відриваючи очей від подій за лобовим склом. Рух на автомобілі - процес швидкоплинних і насичений. Для ясності ситуації в будь-яку секунду, сконструйований і поставлений на борту постійно працює відеореєстратор. Матеріали записи необхідні в спірних або нестандартних ситуаціях і з допомогою Anytek A100 + ви їх завжди будете мати.

1 499грн.
Номер: 3929-11269
 

FullHD відеореєстратор Anytek A100 + з оглядом 170 градусів і монітором 3 дюйма.

Достойно і доречно може зайняти належне місце в салоні вашого автомобіля відеореєстратор Anytek A100+.

Відмінна камера, об'ємна пам'ять - умови роботи хорошого реєстратора.

• Основу роботи DVR представляє камера з роздільною здатністю 2.0 Мп. У сукупності з іншими сучасними характеристиками, вона здійснює якісну зйомку в будь-який час. 

• Є режими зйомки "день і ніч". Хороша якість підкріплюється наявністю сучасної електронної функції WDR, що згладжує контрасти між занадто освітленими і занадто затемненими ділянками шляху. Записане можна переглянути при необхідності на 3-х дюймовому TFT екрані. Все легко і правильно зрозуміти дозволяє меню російською та інтуїтивно доступний процес управління меню. Воно здійснюється за допомогою немаленьких кнопок, що під час руху набагато зручніше, ніж на сенсорному екрані.

• Запис на карту пам'яті, яка може бути ємністю до 128 ГБ, здійснюється файлами, які бувають тривалістю від 3 і до 10 хвилин. Запис - циклічна, тобто, коли місце на карті закінчується, фіксація подій починається спочатку, усуваючи перші файли. Активацію запису можна налаштувати як при пуску двигуна, при виявленні руху (на стоянці), так і при включенні самого реєстратора. 

• G-sensor зберігає фрагменти запису, отримані в процесі ударів, або поштовхів на корпус машини, запобігаючи їх стирання. інтенсивність таких "ударів" можна регулювати. 

• Стабільні харчування і кріплення vehicle blackbox. пропонований "чорний ящик" можна використовувати і як фотоапарат. дає відмінні цифрові знімки. Харчування DVR здійснюється від акумулятора на автомобілі, при підключенні його за допомогою силового кабелю до гнізда прикурювача в салоні. У корпусі є роз'єм HDMI, який використовується для передачі цифрових багатоканальних сигналів. Кріплення на скло, що забезпечує зручні зйомки дороги і вдале розташування екрану, відбувається за допомогою йде в комплекті холдера з присоскою. 

1 499грн.
Номер: 5922-20045
 

Багатофункціональний відеореєстратор від LeskoLesko F8 - універсальний автомобільний відеореєстратор, який відрізняється невеликими габаритами, що після монтажу робить його практично не помітним для водія, як наслідок він не відволікає від дороги і не перегороджує огляд. Переваги прихованої установки: можливість непомітного монтажу завдяки мінімальних розмірів пристрої; добре вписується в інтер'єр салону, не порушуючи його ергономіку і не заважає огляду; зручний розмір екрану для перегляду всієї необхідної інформації; проста установка - кріплення за допомогою двостороннього скотча. А головне - ви отримуєте надійного помічника, який завдяки високій якості зйомки і широкому куту огляду зможе зафіксувати все, що відбувається в дорозі і надійно збереже інформацію. Головне завдання пристрою - забезпечити високу якість запису. Дана модель записує відео з роздільною здатністю 1920х1080. Функція WDR покращує зображення в тих ділянках, де в кадр потрапляє яскраве світло на тлі затемнених місць. В результаті ви отримуєте чітке і якісне відео без засвічування. Інші особливості та переваги: Сенсорний екран роздільною здатністю 640 х 480 і з діагоналлю 3 дюйми дозволяє зручно переглядати поточну і збережені записи. Високопродуктивний процесор Spreadtrum SC9832E в тандемі з графічним прискорювачем MALI820 забезпечують швидку роботу без затримок і підвисань. Кут огляду 170 градусів допоможе зберегти все навколо відбувається. ОС Android 8.1 робить управління інтуїтивно-зрозумілим і дозволяє легко здійснити настройкі.G-сенсор або датчик удару автоматично активує роботу і буде збережене у файлі в захищену від перезапису папку під час удару, різких гальмувань і поворотів. Нічний режим дозволить зробити якісну картинку при поганому освітленні. Модуль Bluetooth забезпечить синхронізацію пристрою зі смартфоном. Додаткові можливості: підтримка карт microSD до 32 Гб; 2 режими запису - безперервна і циклічна; автоматична активація запису при включенні запалення; зручне російськомовне меню; 8 Гб внутрішньої пам'яті для зберігання записів і програмного забезпечення; У відеореєстраторові Lesko F8 впроваджені всі можливості для фіксації якісного відео, а також безліч додаткових функцій для розширення функціональності та для вашого комфорту. З ним ви отримаєте набагато більше, ніж просто відеофіксатор.

2 678грн.
Номер: 5923-20046
 

Відеореєстратор Lesko Т90 - вірний помічник для кожного автомобіліста. Lesko Т90 - зручний, простий у використанні, багатофункціональний відеореєстратор з двома камерами і декількома режимами запису. Компактні розміри не заважають огляду. Кнопки управління розташовані збоку, що робить експлуатацію обладнання максимально комфортною. Висока якість зйомки дозволяє отримувати чітку, інформативну картинку, на якій видно всі необхідні подробиці. Відеореєстратор Т90 стане незамінним помічником для будь-якого автолюбителя. Це корисна річ, яка допоможе уникнути спірних моментів на дорозі. У разі ДТП або інших дорожніх подій, інформація записана на карту пам'яті microSD до 32 Гб допоможе встановити істину і уникнути неприємностей, а також швидко встановити винуватця. Стильний ергономічний дизайн органічно впишеться в будь-який інтер'єр автомобіля, а невеликі розміри 85х48 мм, зроблять реєстратор практично непомітним зовні. Циклічна запис дозволяє економити місце на карті пам'яті, не перевантажуючи її неактуальною на поточний момент інформацією. Відсутність перерв між інтервалами дозволить зафіксувати важливі моменти. Великий кут огляду 170 ° С забезпечує велике охоплення простору перед автомобілем, на відео добре видно не тільки сусідня смуга, але і обочіна.Lesko Т90 забезпечений функцією день / ніч, яка дозволяє вести зйомку в будь-який час доби. Опція прекрасно підходить для людей, які постійно перебувають у русі і користуються автомобілем, як вдень, так і вночі. Навіть в темний час доби зображення виходить якісним і чітким. На зображенні можна розрізнити всі необхідні деталі, включаючи номер і марку попереду транспортного засобу, обриси фігури і риси обличчя зловмисника або іншого учасника дорожнього руху. До основних переваг пристрою можна віднести: Формат відео PAL / NTSC. Робить прилад сумісним з різними обладнанням, яке використовується для перегляду підсумкових записів. Автоматичний запис. Функція запускає роботу реєстратора під час появи рухається об'єкта або коли машина заводиться. Дві камери. Фіксацію можна вести не тільки з боку дороги, а й всередині салону. Датчик удару. Опція допомагає зберегти в окремій папці конкретну подію, яке стане важливим аргументом при ДТП. Невеликий екран 3 дюйми досить якісно передає зображення, не завантажує простір і не заважає огляду. Автомобільний адаптер дозволяє забезпечити авторегістратора повноцінну роботу від стандартного прикурювача. Вбудований акумулятор при відсутності зовнішніх енергоджерел гарантує автономність функціонування обладнання. Також пристрій доповнено записом часу і дати, що в разі потреби допомагає точно встановити часовий проміжок конкретного події.

989грн.
Номер: 5922-20111
 

Lesko F8 – універсальний автомобільний відеореєстратор, який відрізняється невеликими габаритами, що після монтажу робить його практично не помітним для водія, як наслідок він не відволікає від дороги і не перегороджує огляд.

Переваги прихованої установки:

  • можливість непомітного монтажу завдяки мінімальних розмірів пристрої;
  • добре вписується в інтер'єр салону, не порушуючи його ергономіку і не заважає огляду;
  • зручний розмір екрану для перегляду всієї необхідної інформації;
  • проста установка & mdash; кріплення за допомогою двостороннього скотча.

А головне — Ви отримуєте надійного помічника, який завдяки високій якості зйомки і широкому куту огляду зможе зафіксувати все, що відбувається в дорозі і надійно збереже інформацію.

Головне завдання пристрою — забезпечити високу якість запису. Дана модель записує відео з роздільною здатністю 1920х1080. Функція WDR покращує зображення в тих ділянках, де в кадр потрапляє яскраве світло на тлі затемнених місць. В результаті ви отримуєте чітке і якісне відео без засвічування.

Інші особливості та переваги:

  • Сенсорний екран роздільною здатністю 640 х 480 і з діагоналлю 3 дюйми дозволяє зручно переглядати поточну і збережені записи.
  • Високопродуктивний процесор Spreadtrum SC9832E в тандемі з графічним прискорювачем MALI820 забезпечують швидку роботу без затримок і підвисань.
  • Кут огляду 170 градусів допоможе зберегти все навколо відбувається.
  • ОС Android 8.1 робить управління інтуїтивно-зрозумілим і дозволяє легко здійснити налаштування.
  • G-сенсор або датчик удару автоматично активує роботу і буде збережене у файлі в захищену від перезапису папку під час удару, різких гальмувань і поворотів.
  • Нічний режим дозволить зробити якісну картинку при поганому освітленні.
  • Модуль Bluetooth забезпечить синхронізацію пристрою зі смартфоном

Додаткові можливості:

  • підтримка карт microSD до 32 Гб;
  • 2 режима запису — безперервна і циклічна;
  • автоматична активація запису при включенні запалювання;
  • зручне російськомовне меню;
  • 8 Гб внутрішньої пам'яті для зберігання записів і програмного забезпечення;

У відеореєстраторові Lesko F8 впроваджені всі можливості для фіксації якісного відео, а також безліч додаткових функцій для розширення функціональності та для вашого комфорту. З ним ви отримаєте набагато більше, ніж просто відеофіксатор.

2 678грн.
Номер: 5922-20111a
 
Lesko F8 – универсальный автомобильный відеореєстратор, який відрізняється невеликими габаритами, що після монтажу робить його практично не помітним для водія, як наслідок він не відволікає від дороги і не перегороджує огляд.

Переваги прихованої установки:

  • можливість непомітного монтажу завдяки мінімальних розмірів пристрої;
  • добре вписується в інтер'єр салону, не порушуючи його ергономіку і не заважає огляду;
  • зручний розмір екрану для перегляду всієї необхідної інформації;
  • проста установка - кріплення за допомогою двостороннього скотча.

А головне - ви отримуєте надійного помічника, який завдяки високій якості зйомки і широкому куту огляду зможе зафіксувати все, що відбувається в дорозі і надійно збереже інформацію.

Головне завдання пристрою - забезпечити високу якість запису. Дана модель записує відео з роздільною здатністю 1920х1080. Функція WDR покращує зображення в тих ділянках, де в кадр потрапляє яскраве світло на тлі затемнених місць. В результаті ви отримуєте чітке і якісне відео без засвічування.

Інші особливості та переваги:

  • Сенсорний екран роздільною здатністю 640 х 480 і з діагоналлю 3 дюйми дозволяє зручно переглядати поточну і збережені записи.
  • Високопродуктивний процесор Spreadtrum SC9832E в тандемі з графічнім прискорювач MALI820 забезпечують швидку роботу без затримок і підвисань.
  • Кут огляду 170 градусів допоможе зберегти все навколо відбувається.
  • ОС Android 8.1 робить управління інтуїтивно-зрозумілим і дозволяє легко здійснити налаштування.
  • G-сенсор або датчик удару автоматично активує роботу і буде збережене у файлі в захищену від перезапису папку під час удару, різких гальмувань і поворотів.
  • Нічний режим дозволить зробити якісну картинку при поганому освітленні.
  • Модуль Bluetooth забезпечить синхронізацію пристрою зі смартфоном

Додаткові можливості:

  • підтримка карт microSD до 32 Гб;
  • 2 режиму запису - безперервна і циклічна;
  • автоматична активація запису при включенні запалювання;
  • зручне російськомовне меню;
  • 8 Гб внутрішньої пам'яті для зберігання записів і програмного забезпечення;

У відеореєстраторові Lesko F8 впроваджені всі можливості для фіксації якісного відео, а також безліч додаткових функцій для розширення функціональності та для вашого комфорту. З ним ви отримаєте набагато більше, ніж просто відеофіксатор.

3 375грн.
Номер: 20053100096
 

Стильні і багатофункціональний автомобільний відеореєстратор з детектором руху.

Відеореєстратор оснащений камерою з великим кутом огляду 120 °, що дозволяє фіксувати широку площу простору перед автомобілем. Датчик руху і автономне живлення дозволить максимально детально відобразити будь-які дії біля автомобіля.

Управління автомобільним відеореєстратором зручно, інтуїтивно зрозуміле і просте в експлуатації, його монтаж також не складає жодних проблем.

Щоб встановити автомобільний відеореєстратор DVR 626 на лобове скло потрібно всього лише зафіксувати його за допомогою кронштейна на присоску з комплекту, який дозволяє швидко і надійно закріпити автомобільний відеореєстратор, підключити живлення від прикурювача через адаптер і можна починати запис.

Великий діаметр екрану поєднана з чутливою матрицею дозволяє з відмінною якістю знімати відео в нічний час доби

Характеристики:

- Конструкція: моноблок
- Камера: 3.0Mp
- Кут огляду: 120 градусів
- Діагональ екрану: 3.0"
- Підтримка HDMI: так
- Формат відеочастоти: PAL/NTSC
- Частота: 30 кадрів/сек
- Мова: Російська, Англійська і ін.
- Кількість каналів запису відео/звуку: 1/1
- Формат відео: AVI
- Циклічна запис: так
- Розмір блоків відео хв: 1/3/5/10
- Датчик руху: так
- Формат фотографії: JPEG
- Мікрофон: так
- Диктофон: так
- Вбудований акумулятор: Li-on 200 mAh
- Живлення від бортової мережі автомобіля: так, через адаптер 
- Живлення: 5V, 1A
- Підтримка карт: microSD/TF
- Максимальний розмір карти пам'яті: 32GB
- Розміри мм: 90*52*35

Комплектація:

- Відеореєстратор
- Зарядний пристрій
- Тримач-присоска
- Інструкція користувача
- Пакування

285грн.
Номер: R0155
 

Відеореєстратор WDR T626 Full HD, DVR 626 HD
У цій компактній і легкій моделі поєднані всі необхідні будь-якому автомобілісту функції: запис з якістю Full HD 1920x1080 (інтерполяція), 3.0 дюйма кольоровий РК-екран. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. WDR 626 Full HD оснащений камерою 5 мегапікселів, дозволяє записувати відео з роздільною здатністю до Full HD 1920x1080.
 
Реєстратор WDR 626 Full HD простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції.
 
 Характеристики:
Дисплей: 3.0” LCD
Цифровий зум: 4-х кратний
Мова меню: Кілька мов, включаючи російську
Відео-розширення: 1920*1080, 1280x960, 640x480, 320x240.
Формат відео: AVI
Фокус: Центральний зважений
Баланс білого: Авто
Ефекти: Стандартні
Циклічна запис: Так
Детектор руху: Так
Штамп дата/час: Так
Режим фотокамери: 5МП CMOS
Розмір фото: 5M/3M/2MHD/VGA/1.3M
Формат фото: JPEG
Карта пам'яті: Micro SD до 32ГБ
Мікрофон: Вбудований
Динамік: Вбудований
LED підсвічування: Так
Формат відеовиходу HDMI PAL/NTSC
Живлення: 5В 500ma
 
  
У комплект входить:
Авто реєстратор WDR 626 Full HD
Поліпшене кріплення на лобове скло,
USB кабель,
Автомобільний адаптер 12В.
Інструкція на анг.мові

499грн.
Номер: SMT181159175
 

Особливості:

  • 3 дюймів ЖК-дисплей екран
  • Запис переднього і заднього HD нічного бачення з подвійним об'єктивом
  • LDWS/попередження переднього автомобіля/ADAS/Виявлення руху/моніторинг парковки/SOS/G-SENSOR/впізнання номерного знака функція
  • Технічні характеристики:
  • Модель: X31
  • Рішення: JieLi AC5213B + 1243
  • Датчик/фоточутлива область: 2MP
  • Датчик CMOS: 1/3 дюйма
  • Завантажувальний екран: логотип
  • Кількість лінз: 1/2
  • Кут: 140 градусів широкий кут
  • Діафрагма: F/2,0
  • ЖК-дисплей (розмір/тип/піксель): 3,0 дюйма (640*360)
  • Дозвіл відео: 1920*1080 30 кадрів в секунду/1280*720 30 кадрів в секунду (спереду)
  • 1280*720 30 кадрів в секунду (задній)
  • Формат відеозапису: H.264
  • Частота Відеокадри: 30 кадрів в секунду
  • Розширення фото: 1 м/2 м/5 м/8 м
  • Формат фоторамки: JPG
  • Мікрофон/динамік: Вбудований динамік 1 Вт
  • Режим зарядки: автомобільний зарядний пристрій 5 В/1,0А 1 позитивний 5 негативний USB інтерфейс
  • Вхід живлення: автомобільний зарядний пристрій з usb-роз'ємом
  • Ємність акумулятора: вбудований полімерний акумулятор, 180 мАч
  • Мова: спрощений китайський / англійська / японська / російська / німецька / тайський
  • Мова за замовчуванням: китайський за замовчуванням
  • LDWS/ADAS: Підтримка
  • Впізнання номерного знака Функція виявлення руху: Підтримка
  • Подвійний об'єктив: підтримка (не супер широкий кут або 3D)
  • Wi-Fi: ні
  • Bluetooth: ні
  • Підтримка карт пам'яті: tf-карта (клас 10)
  • Вбудована пам'ять: ні
  • Максимальна підтримувана Пам'ять: 32 ГБ
  • Функції підтримки: функція читання карт TF, запис відео, функція камери, підключення USB
  • Виявлення руху: Підтримка
  • SOS/G-SENSOR: Підтримка
  • Частота джерела за замовчуванням: 50 Гц/60 Гц
  • WDR (Широкий динамічний діапазон): Підтримка
  • Циклічна запис: Підтримка
  • Спостереження за паркуванням: Підтримка
  • Розмір: 88*50*30 мм/3,46*1,97*1,18"
  • Вага виробу: 80 г
  • Задня камера: так

1 310грн.

Що врахувати, щоб купити реєстратор і не прогадати з вибором?

Вибір реєстратора в машину

Відеореєстратори в машину купуються з метою убезпечити себе від необґрунтованих претензій в разі ДТП. Проте слід знати, що в разі суду матиме вагу тільки запис з відеореєстратора для автомобіля, що пройшов сертифікацію УкрСЕПРО. Тому, перш ніж купити реєстратор, переконайтеся в тому, що в комплектації присутній необхідний сертифікат.

На що ще слід орієнтуватися купуючи автореєстратор?

Який автореєстратор вибрати

Бренд: відеореєстратор Gazer

Бренд має велике значення при виборі відеореєстратора. Природно, відомі бренди коштують дорожче, але й відбраковки в них менше ніж 1%. До того ж завжди є гарантія на продукцію.

Чому ми пропонуємо вам продукцію Gazer і чим ці відеореєстратори вигідно відрізняються від великих конкурентів? Наприклад, від Xiomi.

Gezer - перші автореєстратори з хмарної системою зберігання даних. Крім того, наявність спеціально розробленого плеєра і додатки дозволяє не качати на девайси безліч програм для обробки знятого матеріалу. Вигідно відрізняється й оптика пристроїв для знімання Gazer. Обладнані інфрачервоним фільтром, вони знімають відео без істотних засвітів, відблисків і світлових плям.

Переваги Gazer:

  • повноцінне Super HD і Full HD відео;
  • режим охоронного відеоспостереження на стоянці;
  • підтримка Wi-Fi;
  • підключення до діагностичного роз'єму OBD II (повна діагностика авто на наявність помилок);
  • хмарне сховище;
  • інтелектуальна система безпеки ADAS;
  • підтримка карт пам'яті до 256 Гб;
  • кріплення з передачею харчування;
  • лінзи з ІК фільтром, що забезпечують зображення без засвітів;
  • два режими циклічного запису 70/30;
  • контроль напруги бортової мережі;
  • безплатниі додатки для iPhone, iPad, Android (віддалені налаштування, нарізка відеофрагментів, перегляд записаних роликів, перегляд відео в реальному часі тощо);
  • програма Gazer Player для роботи з файлами для Windows і Mac OS;
  • бездротова кнопка для збереження фото і відеофрагментів;
  • матриця Sony Exmor.

Автореєстратор GT

Бренд: відеореєстратор GT

Ще один відомий на авторинку бренд, відомий своєю якістю. Відноситься до середнього цінового сегмента, проте має низку преміальних характеристик:

  • відео Super, Full HD форматів;
  • запис відео на стоянці (включається за допомогою G-сенсора);
  • підтримка Wi-Fi;
  • функція WDR;
  • підтримка карт пам'яті до 128 Гб;
  • 6-тіслойная скляна оптика;
  • суперконденсатор 2F;
  • запис голосу й багато іншого.

Види відеореєстраторів для авто

У нас на сайті ви можете придбати різні варіанти систем відеофіксації в машину від мінікамер заднього виду до системи кругового огляду.

  • відеореєстратор дзеркало зручний і функціональний. Являє собою дзеркало з монітором, яке служить і для огляду заднього виду і, завдяки вбудованій камері, служить відеореєстратором. вбудовану камеру не так легко розглянути з вулиці, завдяки чому вона не привертає увагу злодюжок. Зображення виводиться на вбудований в дзеркало дисплей, який займає 4,3".
  • камери в машину. Відмінний варіант - купити реєстратор з камерою заднього виду. Камера підключається швидко і просто завдяки проводу 5-6 м довгою. Існує кілька нюансів, які слід доля. При зовнішньому підключенні необхідно постійно стежити за чистотою об'єктива, а при підключенні в салоні необхідно стежити за чистотою заднього скла. Також, такі камери не універсальні й використовуються тільки для однієї функції: якщо направляти прямо на дорогу - служать заднім відеореєстратором, якщо направляти на асфальт - служать парктроніком.
  • парктронік з камерою. Надають неоціненну допомогу водіям при паркуванні навіть в складних паркувальних місцях. Завдяки звуковій системі оповіщення забезпечують безпеку при проїзді у вузьких просторах. Максимально точна система пропонованих нами пристроїв працює без помилкових спрацьовувань і попереджає водія про перешкоди, "рівні землі" і т.д.
  • система кругового огляду. Вона дозволяє розширити огляд на 360⁰ завдяки наявності 4 камер, запис з яких ведеться по 4 окремим каналам. Ідеальний персональний помічник в системі охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі (спрацьовує по датчику G-сенсора).

Системи кругового огляду для авто

Розширення відео

Для того, щоб розглянути на відео такі деталі, як номерний знак інших авто, слід купити відеореєстратор в авто з розширенням Full HD 1920x1080 або Super HD 2304x1296. Деякі маловідомі й дешеві бренди грішать тим, що в цих форматах "розтягують" зображення. Якісний реєстратор має якісний процессор, об'єктив і матрицю. Тільки разом всі ці параметри дозволяють домогтися максимально чіткої картинки.

Основні складові

Як ми вже вказували, на якість безпосередньо впливає об'єктив, матриця і процесор. Ще у 2019 році найпопулярнішими процесорами стали Ambarella і Novatek, а серед матриць високий рейтинг у Sony. Оскільки перед покупкою ви не можете розкрити корпус і перевірити який процесор і матриця стоять в реєстраторі, радимо перед покупкою почитати відгуки про модель і знайти приклади відеозйомки.

Кут огляду

Ця характеристика показує який захоплення буде у камери, ділянка якої ширини потрапить в її "поле зору". У нашому асортиментному ряду представлені відеореєстратори з кутом огляду 140⁰, що дозволяє не створювати ефект "риб'ячого ока".

Камери в авто

Місткість акумулятора

Попри те, що відеореєстратори не створюються для автономного знімання, якості батареї варто приділити належну увагу. У разі припинення роботи бортової мережі, роботи акумулятора реєстратора повинно вистачити хоча б на 10-15 хвилин, щоб встигла зберегтися останній запис.

Дисплей

Зручніше купувати реєстратор з вбудованим дисплеєм. Його наявність дозволяє переглянути відео на місці в момент спірної ситуації при ДТП. При цьому діагональ екрану не обов'язково повинна бути великою. 4,3"- цілком комфортний параметр.

GPS-модуль

Купити реєстратор з GPS навігатором - дуже вдале рішення. Він служить для визначення координат і швидкості, а так само при кожному підключенні приладу завдяки супутниковому зв'язку автоматично виставляє точний час і дату.

Тип кріплення

Існує два види кріплення - на присоску і на двосторонній скотч. Присоска зручна тим, що є багаторазовим типом кріплення: її положення можна змінювати, кріплення можна знімати на час. Кріплення з двостороннім скотчем більш компактно, але воно одноразове.

Реєстратор дзеркало заднього виду

Чому ви повинні вибрати нас?

Інтернет-гіпермаркет LIDO.ua не перший рік на авторинку, тому ми точно знаємо, що потрібно нашим клієнтам:

  • професіоналізм менеджерів;
  • якість продукції;
  • тільки імениті бренди в асортименті;
  • сертифікований товар;
  • гарантія на всі товари;
  • конкурентна низька ціна, а якщо ви знаходите той же товар дешевше, ми готові надати вам знижку на 10% або ту ж ціну (на ваш вибір);
  • безкоштовна доставка, зокрема на все відеореєстратори.