Відеореєстратори

Знайдено: 1 - 46 серед 83 товари
Номер: MUW7000
 

Gazer MUW7000 – це унікальний пристрій, що поєднує в собі салонне дзеркало заднього виду з вбудованим 4.3" дисплеєм з сенсорними кнопками та відеореєстратор з Wi-Fi для налаштування та керування за допомогою смартфона. Модель оснащена відеовходом для підключення камери заднього виду з функцією запису. Також MUW5000/ MUW7000 підтримує функцію запису після відключення двигуна.Дзеркало встановлюється в автомобіль штатно за допомогою інтегрованого кронштейна з універсальним майданчиком, до якого приєднується знімний адаптер Gazer.

Переваги

  • Найкраща альтернатива заводському дзеркалу
  • FullHD відеореєстратор
  • Wi-Fi та додаток для смартфона «Gazer Dashcam»
  • Підключення та запис камери заднього виду
  • Сенсорні кнопки для швидкого налаштування
  • Режим паркування (запис на паркуванні)
  • Контроль напруги бортової мережі
  • Датчик регулювання яскравості дисплея та індикатора запису
  • Функція автозатемнення
6 199грн.
Номер: MUW5000
 

Дзеркало заднього виду з вбудованим Full HD відеореєстратором, Wi-Fi, записом з камери заднього виду, сенсорним монітором 4.3", автояркістю дисплея, сенсорними кнопками та універсальним вбудованим кріпленням зі змінними майданчиками (у комплекті йде кріплення Gazer MB009)

Особливості пристрою:

  • Дисплей сенсорний TFT LCD 4,3" (16:9) 480х272; яскравість 1000 cd/m2.
  • Відеовхід: 1х композитний CVBS (RCA) для підключення камери заднього виду
  • Формат сигналу PAL/NTSC (автовизначення).
  • Швидкі налаштування відеореєстратора за допомогою сенсорних кнопок на екрані або рамці дзеркала.
  • Повноцінне керування та перегляд записів через програму Gazer Dashcam на Android або iOS.
  • Роздільна здатність запису: Full HD 1920x1080, 25 к/с.
  • Постійний запис задньої камери у роздільній здатності 720x480, 25 к/с.
  • Кут огляду камери: 140°.
  • Формат запису MOV, відеокодек H.264.
  • Підтримка карток пам'яті MicroSD до 32 Гб.
  • Режим запису у припаркованому автомобілі, контроль напруги бортової мережі автомобіля.
  • Автоматичне увімкнення дисплея під час увімкнення задньої камери.
  • Кнопка вимкнення дисплея під час роботи відеореєстратора з пам'яттю останнього режиму, додаткове регулювання яскравості дисплея при активному відеовході камери заднього виду з пам'яттю останнього налаштування.
  • Автоматична зміна яскравості дисплея в залежності від освітлення в салоні.
  • Напруга живлення DC 12V, споживаний струм <750mA.
  • Температура експлуатації: від -20° до +65°.
  • Габарити (ШхГхВ): 270×53×83мм.
  • Для встановлення потрібний змінний майданчик під штатне кріплення дзеркала автомобіля серії Gazer МВххх.
6 199грн.
Номер: 4885
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором в одному пристрої - це сучасний мініатюрний прилад, який необхідний кожному автовласнику. Встановіть дзеркало-відеореєстратор в салоні і записуйте всі події, які відбуваються з вами протягом дня. Таким чином ви захистите свої права в разі ДТП та інших неприємних інцидентів, пред'явивши запис поліції, страховим агентам або співробітникам судових інстанцій.

Висока якість зйомки
Дозвіл камери можна вибрати в налаштуваннях 1920х1080,1440х1080,1280х720. Підтримка карт пам'яті до 64 Гб.
 Кут огляду 140ᵒ

Щоб водієві було зручно стежити за всім, що відбувається на дорозі, в реєстраторі реалізований огляд під кутом 140 градусів. Що дозволяє бачити чітку картинку в дзеркалі навіть на водійському сидінні.

Датчик руху
Датчик руху дозволяє автоматично починати відеозапис при виявленні рухомих об'єктів в межах видимості. При відсутності руху запис не ведеться.

Автоматичний запис під час стоянки
Чи зможете побачити, що відбувається з машиною під час вашої відсутності, при цьому харчуванні йде від акумулятора.

Динамік з мікрофоном
При необхідності водій зможе довести свою невинність або факт порушення посадових інструкцій. Це можливо, якщо в автомобілі встановлений гаджет Саr DVR Мirrоr з вбудованим записуючим мікрофоном, а так же відтворює динаміком.

Компактні розміри, проста установка
Легко і надійно встановлюється на місце штатного дзеркала за допомогою гумових накладок. Чи не перекриває огляд водієві. Дзеркало покрито покриттям проти відблисків, щоб не засліплювали машини, які їдуть позаду.

Характеристики:
Універсальний відеореєстратор, підійде на будь-який штатний вікно;
Параметри (Д/Ш/В): 30х8х3 см;
Дозвіл запису: 1080 р Full HD;
Частота кадрів: 30 кад/сек;
Діагональ екрану: 2,4 дюйма LCD;
Мова: російська та інші;
Кут огляду камери: 140 градусів;
Циклічна запис: так;
Акумулятор: вбудований;
Карта пам'яті: micro SD до 64 Гб (в комплект не входить);
Мікрофон: так;
Динамік: так;
Час зарядки: близько 2 год;
Ємність батареї: 250 мА;
Вихід ТВ: NTSC/PAL;
Операційна система: Windows 2000/me/xp/2003; Vista;macos;linux;
Інтерфейс USB: USB 2.0;
Фото формат: jpeg;
Відео формат: AVI 30 fps;
LCD: 2.6/2.8/3.0/3.6/4.0/4.2/4.3 TFT HD екран монітора;
Дозвіл зображення: 720 P:1280*720 1080P:1920*1080 VGA: 640*480;
Датчик: CMOS датчик;
Вага: 0.450 г.
 
Комплектація:
Антиблікове дзеркало заднього виду з вбудованим монітором;
Шнур для прикурювача в відеореєстратор (320 см);
Кріплення 2 шт. (резинки);
Інструкція англійською.

999грн.
Номер: 00000009950
 
Комбо-пристрій Playme P200 Tetra - ваш «імунітет» від штрафів. Ця компактна модель знімає те, що відбувається на дорозі в форматі HD і виявляє радари на відстані до 1000 м! GPS-модуль своєчасно оповіщає про «Автодору», світлофорах, постах ДПС і про багато іншого. Бази камер постійно оновлюються. особливості: Висока якість запису з роздільною здатністю HD (1280х720) Високотехнологічна матриця OmniVision OV9712 Ширококутний об'єктив з кутом огляду 120 ° Вбудований кольоровий РК-дисплей діагоналлю 2.7 дюйма Захист фалів від перезапису Автоматичне включення запису при подачі живлення Накладення на відео реального часу, дати і держномери автомобіля Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості Голосове сповіщення про наближення до поліцейських камерам / радарах Попередження про перевищення середньої швидкості руху на ділянці РК автодору Попередньо встановлено і оновлювана база даних місць розташування радарів і камер Детектування радарів в Х, К, Кa і лазерному діапазонах Детектування радарного комплексу «Стрілка-СТ», Robot Multaradar Можливість перегляду маршруту на карті Google Maps Підтримка microSDHC карт пам'яті до 32 ГБ Вбудовані мікрофон і динамік вбудований акумулятор Підтримка інтерфейсу HDMI
4 029грн.
Номер: 00000011717
 
Playme Arton - стильний та компактний комбінований пристрій, що сполучає в собі відеореєстратор з якістю запису Super HD, радар-детектор, детектирующий все радари сезону 2018/2019 і GPS-інформатор з попередньо встановленою та регулярно оновлюваною базою камер і радарів. особливості: висока якість запису з роздільною здатністю Super HD (2304х1296) Двомегапіксельна камера з низьким рівнем шуму і ширококутним об'єктивом Актівноматрічний рідкокристалічний дисплей діагоналлю 3.0 дюйма Безшовна запис відео без втрати даних Автоматичний запис захищених файлів в разі спрацювання G-сенсора циклічна запис Автоматичний початок запису після підключення живлення Можливість перегляду записів на пристрої або комп'ютері GPS-позиціонування Можливість перегляду маршруту на карті Google Maps Підтримка micro SD карт пам'яті високої ємності Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості Попередньо встановлено і оновлювана база даних місць розташування поліцейських камер Голосове сповіщення про наближення до поліцейських камерам / радарах Прийом сигналів радарів в Х, К, Кa і лазерному діапазонах Детектування радарів СТРІЛКА, РОБОТ, ІСКРА, КОРДОН, КРИС і ін. Режими чутливості МІСТО / ТРАСА для зменшення помилкових спрацьовувань Швидкісні пороги для звукового оповіщення про радари Вбудований літієвий акумулятор
5 170грн.
Номер: 007498
 
Відеореєстратори бувають різні по функціоналу і моделях. Користуючись ним, ви будете спокійні і завжди зможете довести ту чи іншу трапилася ситуацію. DVR дзеркало CT600 Android – практичний пристрій, яке одночасно має в собі функції відеореєстратора і навігатора. Тепер з вас буде відмінне 2 в 1 доповнення авто. Такий реєстратор зроблений у формі дзеркала заднього виду, його легко можна використовувати в якості екрану. Він має антиблікове покриття, простий в установці на будь-яке дзеркало. Дисплей можна відключити, коли працює реєстратор, це дозволить не відволікатися водію. Система управління DVR CT600 Android знаходиться під дзеркалом на передній панелі, а на задній частині розташований реєстратор для нічної підсвітки з 4-я світлодіодами. Живлення такого пристрою відбувається через прикурювач за допомогою кабелю, і відеореєстратор включаємось автоматично, як тільки подається напруга. Великою перевагою є те, що DVR CT600 Android кріпиться на штатне дзеркало. Його не потрібно зніматимемо постійно, так як він мало помітний.

Характеристики:

  • Розширення відео - 30кадрів/сек
  • Кут огляду - 120 градусів
  • Підтримка карт пам'яті - micro SD до 32Гб
  • Наявність WiFi & ndash; Так
  • Наявність GPS & ndash; Так
  • Циклічна запис - інтервали по 2,5,15 хв
  • Можливість використання як веб камеру\
  • Відображення дати і часу на табло – Так
  • Датчик руху – Так
  • Інфрачервона нічне підсвічування – Так
  • Формат відеозапису – AVI
  • Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея - 570 mAh
  • Вага - 317 грамм
3 189грн.
Номер: 2368
 

Сучасне дзеркало-відеореєстратор представляє собою гібрид між дзеркалом заднього виду і відеореєстратором.
У даній моделі зручна система кріплення на основі гумових власників, з її допомогою ви легко встановите реєстратор в автомобілі прямо на штатний дзеркало заднього виду.
Відеореєстратор-дзеркало чудово розміститися у вашій машині і стане помічником в дорозі. Всі деталі та функції - продумані в дизайні до дрібниць. У сучасному світі, життєво необхідна річ для кожного автомобіліста.

ОСОБЛИВОСТІ:

- завдяки дозволам відеозапису Full HD (1920*1080) і HD (1280*720) - виходять чіткі картинки(JPEG)
- G-сенсор - забезпечує захист записи, при виникненні небезпечних ситуацій
- кріплення дзеркала відбувається за секунди
- благородія куту огляду 120 градусів - ви завжди будете в курсі того, що відбувається на дорозі
- запис ДТП з різних ракурсів - дасть вам визначити ситуацію в разі аварії
- підтримка карт пам'яті до 32 Гб
- в камері використовується якісна матриця
- запис ведеться циклічно, періодами по 3, 5 або 10 хвилин
- відео формат MOV
- напруга живлення 12 В
- стиснення відео H.264

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

- відеореєстратор-дзеркало
- зарядний пристрій
- кріплення на штатне дзеркало

699грн.
Номер: 2369
 

Сучасне дзеркало-відеореєстратор представляє собою гібрид між дзеркалом заднього виду і відеореєстратором.
У даній моделі Зручна система кріплення на основе гумових власніків, з ее с помощью ви легко ВСТАНОВИВ реєстратор в автомобілі прямо на штатний дзеркало заднього виду.
Відеореєстратор-дзеркало чудово розміститися у вашій машині і стане помічником в дорозі. Всі деталі та функції - продумані в дизайні до дрібниць. У сучасному світі, життєво необхідна річ для кожного автомобіліста.

ОСОБЛИВОСТІ:

- завдяки дозволам відеозапису Full HD (1920*1080) і HD (1280*720) - виходять чіткі картинки(JPEG)
- G-сенсор - забезпечує захист записи, при виникненні небезпечних ситуацій
- кріплення дзеркала відбувається за секунди
- благородія куту огляду 170 градусів - ви завжди будете в курсі того, що відбувається на дорозі
- запис ДТП з різних ракурсів - дасть вам визначити ситуацію в разі аварії
- підтримка карт пам'яті до 32 Гб
- в камері використовується якісна матриця
- запис ведеться циклічно, періодами по 3, 5 або 10 хвилин
- відео формат MOV
- яскравий екран з діагоналлю 4,3 дюйма
- додаткова камера заднього виду
- напруга живлення 12 В
- стиснення відео H.264
- максимальна частота кадрів 30 fps

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

- відеореєстратор-дзеркало
- камера заднього виду
- автомобільне ЗУ
- кріплення

945грн.
Номер: op651333077
 
Дзеркало заднього виду з відеореєстратором DVR 118C підійде для використання, як за прямим призначенням, так і в якості відеореєстратора одночасно. За допомогою скоб воно легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало, є покриття антивідблиску і функція відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія, на задній стороні розташований відеореєстратор. Копки управління відеореєстратора знаходиться на передній панелі під дзеркалом. Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який є в комплекті, реєстратор з дисплеєм включається автоматично при подачі напруги. Перевага даного відеореєстратора перед іншими полягає в тому, що воно практичне!
799грн.
Номер: AS101005343
 

Дзеркало-відеореєстратор DVR С12 комплектується 2-ма відеокамерами, що дозволяє отримати максимально інформативну запис. Запис ведеться в якості FullHD, що відповідає дозволу 1920 × 1080 пікселів. Така картинка дозволить розглянути всі деталі того, що сталося, в тому числі номерні знаки.

Дзеркало (дисплей пристрою).

Дисплей пристрою вбудований в звичайне на вигляді дзеркало заднього виду, яке легко кріпитися до штатного дзеркала в Вашому автомобілі. Установка здійснюється за допомогою кріплень з силіконових стяжок. Пристрій виглядає дуже ергономічно в просторі авто. Коли дисплей вимкнений, зовні його неможливо відрізнити від звичайного дзеркала. Але при його включенні, перед Вами з'явиться барвистий дисплей пристрою з діагоналлю 4.3 дюйма (10,92 см). У нижній частині дзеркала розташовані функціональний кнопки, для виконання різних початкових установок.

Відеореєстратор (основна камера).

Об'єктив відеореєстратора з широким кутом огляду, що дозволить зафіксувати весь простір перед автомобілем до найменших деталей. Відео знімається в дозволі FULL HD 1920х1080 пікселів, що гарантує якість відеозапису. Вся запис відеореєстратором ведеться циклічно, можливий запис зі звуком. Датчик руху ( «детектор руху») вбудований в відеореєстратор, дуже стане в нагоді Вам на парковці або тривалої стоянки. Даний датчик працює коли автомобіль знаходиться в паркувальному режимі. При його включенні, відеореєстратор фіксує всю обстановку перед автомобілем, постійно обробляючи її через процесор, але відео не записує. При появі будь-якого руху в кадрі, автоматично включається відеозапис. Ця функція дозволить побачити всю інформацію, про те що відбувалося з Вашим авто (хто до нього підходив і що робив), під час Вашої відсутності. Ще одна з важливих функцій, вбудованих в дану модель відеореєстратора, G-сенсор ( «датчик удару»). Він дозволить зафіксувати всі різкі зміни в русі автомобіля: різкі поворот, гальмування та інше. Вся зафіксована їм інформація зберігає в окремому місці на пристрої, і робиться захист від перезапису. У пристрої передбачив слот для установки додаткової пам'яті, з розширенням до 32 гб.

Зовнішня камера (камера заднього виду).

Завдяки внесений камері, Ви зможете зафіксувати вид ззаду автомобіля. Кут огляду даної камери 90 градусів, чого цілком достатньо для гарного огляду. Камера включається автоматично при включенні задньої передачі.

934грн.
Номер: 006617
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором & ndash; пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть пропонований нами дзеркало-відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено працівниками ДАІ, страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем. Додаткова камера стане відмінним помічником при складній парковці.

Характеристики:

• Екран: 4-дюймовий TFT экран

• Пам'ять: Підтримка Micro SD / TF карт до 32 Гб

• Камера на дзеркалі + камера для парковки

• Камера: СМOS сенсор

• Формат відео: AVI (30fps)

• Розширення відео: 1280*720/1920*1080/640*480

• Розмір 1 хвилини відео: VGA – 45 MB, 720P – 105 MB

• Великий кут огляду

• Аудіозапис: вбудований мікрофон для запису звуку

• Фото формат: JPEG

• Сумісний з операційними системами: Windows2000/me/xp/2003;Vista;macos;linux

• Формат: NTSC/PAL

• Камера регулюється вгору, вниз, вправо, вліво

Інтерфейси:

1 * AV-IN

1 * miniUSB роз'єм

1 * TF слот для карти пам'яті

• вбудований акумулятор

• заряджається через miniUSB

• Робоча температура: від -10C до 60C

• Температура зберігання: від -20C до 70C

• Колір: золотий

• Довжина кабелю зарядки: 3,3 м

• Довжина кабелю камери заднього виду: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1,1м)

• Вага дзеркала: 227 г

• Розмір: 310 х 80 х 17мм(з боку камери 33мм)

• Розмір пакування: 33 см х 12 см х 6,5 см

931грн.
Номер: 3sm_548554004
 
Дзеркало відеореєстратор RIAS D35 GPS - дзеркало з сенсорним 7-дюймовим екраном. Пристрій підтримує 3G зв'язок. Відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована GPS навігація робить дзеркало універсальним. Ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої.
3 389грн.
Номер: 3sm_643792307
 
Дзеркало відеореєстратор RIAS A6 - дзеркало з 7-дюймовим сенсорним екраном 7 дюймів Пристроїв підтримує 3G зв'язок. Цей відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована GPS навігація робить дзеркало універсальним, ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої!
3 389грн.
Номер: hub_3sm_548554004
 
Дзеркало відеореєстратор Noisy D35 GPS - дзеркало з сенсорним 7-дюймовим екраном. Пристрій підтримує 3G зв'язок. Відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована робить дзеркало універсальним. Ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої.
3 389грн.
Номер: 2821-7614
 
Дзеркало - реєстратор Lesko Car L1003М з сенсорним екраном з тилової камера Набридло звичайне дзеркало в вашому автомобілі? Хочете оновити салон машини ?! Наш інтернет-магазин може запропонувати вам унікальний пристрій, який поєднує в собі, як звичайне дзеркало, так і відеореєстратор, який не упустить жодне подія, що трапилася на вашому шляху. Lesko Car L1003М - багатофункціональний 7-дюймовий дзеркало нічного бачення, яке має сенсорний екран і найпростіший в управлінні. Для механічного управління на нижній частині розташовані кнопки. Веде циклічну (безперервну) запис всіх подій і у випадку зіткнення блокує всі записи від сторонніх рук. Вбудований датчик удару (G-sensor). Має високою запис дозволу Full HD 1080р з чітким якістю картинок. Основні переваги дзеркала-реєстратора: діагональ екрану 7 дюймів підтримка microSD карти до 32 Gb режим запису: циклічна (безперервна) режим зйомки "день / ніч" Датчик удару кут огляду 140.0 (град.) роз'єм mini USB запис часу і дати аварійна запис Широкий кут огляду в 140 градусів дозволить вам контролювати ситуацію на дорозі і бачити все машини, які їдуть поруч. Це допоможе вам не потрапити в складну ситуацію і контролювати все на два кроки вперед. Завдяки роз'єму під microSD карту, у вас є можливість розширити обсяг пам'яті. Камера передня з роздільною здатністю 12 МП Завдяки камері з високою точністю, ви отримаєте максимально чітке зображення з детальною видимістю номерів, осіб і т.д. Ведеться також нічна зйомка. Датчик руху допомагає зафіксувати будь-яке переміщення поруч зі своїм автомобілем. G-sensor фіксація позаштатної ситуації Пристрій веде безперервну / циклічну запис, а також має вбудований датчик удару, який моментально спрацює у разі аварії і заблокує всі записи. Харчується дзеркало від прикурювача, яке йде в комплекті. Є роз'єм mini USB. У разі зіткнення також є аварійна запис. Інтелектуальна захист від зловмисників Замовити відеореєстратор 1080р ви можете в нашому інтернет-магазині за найкращою ціною в Україні.
1 555грн.
Номер: 2821-8284
 

В зв'язку зі збільшенням кількості аварій на дорогах, кожному автомобілісту, на сьогоднішній день, необхідний електронний помічник, який надасть неспростовні факти вашої непричетність. У разі аварії або  неоднозначній ситуації,  все стає ясно, коли будуть переглянуті записи з реєстратора. Наш інтеренет-магазин пропонує вам відмінне дзеркало-відеореєстратор Car L1003M з контрастним і чітким екраном діагоналлю 7 дюймів.

Основні переваги:

      Розширення відео: 1080р FHD 1920x1080 px;

      Розширення відео: 12М 4032x3024 px;

      Періоди циклічності записи: 1 хвилина, 2, 3, 5;

      Автоматичне відключення: 1 хвилина, 3, 5;

      Кут огляду передньої – 140 градусів;

      Число пікселів передньої – 12Мр;

      Кнопкове + сенсорне управління;

Максимальне розширення екрану передає кольорове, детальне зображення. Якість з обох камер просто відмінне. Управління функціями пристрою відбувається за допомогою сенсора.

Вбудований датчик руху, який миттєво зреагує, якщо до вашого автомобіля хтось наблизиться. Він може запустити запис при виникненні руху в поле зору камер. Також вбудована функція G-sensor – датчик удару, яка при зіткненні миттєво збереже всі записи, з моменту події і після. Щоб довести свою непричетність, запісь можна продемонструвати зі звуком, за допомогою вбудованого динаміка і мікрофону.

Пристрій підтримує карту пам'яті microSD, об'ємом пам'яті до 32 GB. Фото здійснюється в форматі JPEG. Запис відео в форматі AVI. Розумне дзеркало має вбудований акумулятор, який можна зарядити через miniUSB від автомобільного джерела, від мережі з адаптером, або від ПК.

Завдяки наявності камери заднього виду, ви будете з КОФОРТ паркуватися в будь-якому місці, не повертаючи голову і не боячись зачепити сусідню машину. Меню підтримує російську мову. Задня камера дає можливість використовувати її як паркувальну, транслюючи зображення на монітор. Розмітка екрану дозволяє оцінити відстань до перешкоди.

Купити реєстратор з камерою заднього виду Ви можете в нашому інтернет-магазині за найкращою ціною.

1 625грн.
Номер: 2133-8283
 

Lesko Car H803 - реєстратор, який зовні нагадує звичайнісіньке штатний дзеркало, але при цьому має численні функції та стануть відмінними помічниками в дорозі.

Основні переваги:

IPS экран

Вбудований відмінний IPS екран з роздільною здатністю запису Full HD 1920х1080, а також 12-мегапіксельна камера високої якості, яка чітко зафіксує всі важливі моменти з найдрібнішими деталями - номери автомобілів, особи і т.д. У темний час доби задіяна зйомка нічного бачення з пристойною чіткістю і деталізацією. Діагональ екрану складає 7".

Дві камери

У-стройство веде безперервну (циклічну запис) з широким кутом огляду в 170 градусів. У комплект входить камера заднього виду, яка забезпечить комфортне керування автомобілем і виведе всю картинку на екран. Запис ведеться в режимі день / ніч, є функція нічного бачення.

Механічне управління

Дана пропозиція сподобається будь-якому автомобілісту. Зовні нічим не відрізняється від звичайного штатного дзеркала, не приваблює увагу зловмисників. Управління здійснюється за допомогою механічних кнопок, розташованих в нижній частині дзеркала.

Вбудований G-sensor

При спрацьовуванні датчика удару, всі ваші записи залишаться цілими і запишуться на карту пам'яті TF, під яку обладнано роз'ємом. Це відмінна функція в разі аварії або будь-якого зіткнення. У вас на руках завжди будуть докази вашої непричетність.

Пам'ять

Для розширення наявної пам'яті, використовується карта пам'яті мікро SD, об'ємом до 32 GB. За допомогою неї можна зберегти всі дані, які записуються вдень і вночі.

Живлення

Дзеркало живеться як від гнізда прикурювача, так і через перехідник USB. У нас ви можете придбати внутрішній блок живлення та провести його під обшивкою авто, що буде виглядати набагато акуратніше і не буде займати прикурювач. Зарядити його можна як від автомобіля, так і від комп'ютера. Порт USB застосовується для перегляду записаних даних на комп'ютері, а також для доступу до файлів, записаних на флешці.

Режим парковки

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

1 345грн.
Номер: 6647-20047
 

Багатофункціональний дзеркало-відеореєстратор - ще велике можливостей для вашого авто. Дзеркало-відеореєстратор - це пристрій, що веде відеозапис в дорозі, вся необхідна електроніка поміщена в корпус автомобільного дзеркала заднього виду. Останнім часом воно користується великою популярністю, адже: має естетичний вигляд і за формою імітує штатний дзеркало, разом з його фікціями; оснащено великою кількістю функцій; замінює кілька пристроїв - відеореєстратор, камеру заднього виду, GPS-навігатор; має зручне розташування кнопок управління; не заважає огляду і не займає зайве місце на лобовому склі. Дзеркало-відеореєстратор DVR Car Lesko D95 - це високопродуктивна модель, яка має ряд особливостей і переваг: Сенсорний екран діагоналлю 10 "з роздільною здатністю 1280 * 320, що робить виведене на дисплей зображення якісним, яскравим і деталізованим. Високопродуктивний процесор Spdream SC9832E з чотирма ядрами і графічним прискорювачем Mali-T820 забезпечують якісну роботу - відеореєстратор швидко відгукується на команди, які не подвіс. Модель оснащена двома камерами - передній і задній. Тому можна краще контролювати ситуацію на дорозі в момент парковки і виїзду з дворів, де стоїть багато інших автомобілів і гуляють маленькі діти. Завдяки автомобільному адаптера відеореєстратор працює від прикурювача. Російськомовне меню і інтуїтивно зрозуміле управління забезпечують зручність використання і легкість настройки. Важливі функції: датчик удару дозволяє миттєво зафіксувати ситуацію на дорозі під час ударів або різких поворотів, зберігаючи запис і її час в спеціальну захищену від перезапису і видалення папку; три режими циклової записи - інтервал в 1, 5 і 30 хвилин; аварійний режим збереження забезпечить збереження останнього відзнятого відео при відключенні пристрою від мережі; підтримка 4G і Sim-карти дозволяє отримати доступ до інтернету практично в будь-якому місці, де є зв'язок; 2 режими запису - безперервна і циклічна, формат стиснення файлів - AVI; режим зйомки день / ніч забезпечує хорошу якість відзнятого матеріалу навіть в темний час доби; вбудований FM-приймач дозволить налаштуватися на улюблену радіостанцію; модуль Bluetooth забезпечить синхронізацію пристрою зі смартфоном - тепер приймати і здійснювати дзвінки можна прямо з екрану відеореєстратора і говорити по гучномовному зв'язку ОС Android розширює можливості - користуйтеся мессенджерами, соцмережами, встановлюйте необхідні додатки, завантажуючи їх з Play Market або використовуючи APK файли; вбудований GPS-навігатор має стандартний набір функцій - пошук точного місця розташування на карті, споруда маршруту, показує інформацію про пробки, а виносна антена забезпечує безперебійний зв'язок із супутниками навіть при щільній міській забудові. Відеореєстратор дзеркало DVR Car Lesko D95 забезпечить фіксацію всього, що відбувається на дорозі, допоможе знайти потрібний шлях і зорієнтуватися в незнайомій місцевості, надасть розваги в пробці, а головне - надійно збереже дані в разі дорожньо-транспортної пригоди.

3 555грн.
Номер: 3922-11407
 

Завдання відеореєстратора полягає в тому, щоб його камери якомога більше бачили навколо автомобіля, пам'ять якомога більше фіксувала. Не слід залишати без уваги при виборі DVR такі пункти, як якість, характер запису, & nbsp; фіксація інформації в нештатної ситуації та ін. З цих основних позицій, пропоноване нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T11+ витримує будь-яку критику.

Воно ведет запись в качестве Full HD з роздільною здатністю 1920х1080. Нестанартние погодні умови з нестачею або з надлишком сонця не впливають негативно на якість запису, не має значення і час доби, коли вони відбуваються. Картинка виходить чітка і з хорошою деталізацією, де видно і номера машин і особи і дрібні предмети.

Найсучасніша електронна начинка відеореєстратора і актуальна операційна система мають інтерфейс на зрозумілій мові і з ясною послідовністю дій. Максимальна частота кадрів при зйомці - 60 кадрів в секунду. Є можливість використовувати в управлінні російську мову.

Інтерфейси підключення до реєстратора - порт miniUSB і порт для аудіо-відео входу: AV-in. Через перший варіант відбувається електропостачання пристрою в процесі роботи. Інший порт дозволяє користуватися, наприклад, пристроєм як монітором. Довжина кабелю USB - 0.8 метра, підключається до прикурювача.

Діагональ екрану на дзеркалі становить 9.66 дюймів. Для отримання достовірних і хорошої якості файлів записи застосовані режими зйомки День і ніч для відповідного часу доби.

Запис циклічна з послідовним заповненням та очищенням пам'яті. Якщо відбувається неприємність з поштовхом або ударом, спрацьовує G-sensor і запис позаштатної ситуації автоматично залишається в окремій папці і видалення без участі власника не підлягає. Для більш переконливою точності у відображенні записи, в процесі можна підключити свідчення поточних дати і часу.

У комплекті DVR йде друга камера - встановлюється в задній частині машини для запису ситуації позаду автомобіля (паралельно з передньою камерою, що знімає фронт). Тобто на вашій записи буде відображатися обстановка навколо вас на всі 360 градусів. Ще один плюс задньої камери - вона може використовуватися як камера заднього виду при русі реверсом. Вельми зручно, під час паркування або постановки в гараж. Оцінювати відстань до перешкод позаду точніше допоможе розмітка, яку можна включати за потребою.

На додаток до всього можна налаштувати автоматичне включення камери реєстратора під час включення двигуна, щоб не звертати на це увагу спеціально. Також, реєстратор вимкнеться сам після глушіння мотора.

У корпусі дзеркала-реєстратора є слот під карту пам'яті microSD, місце для запису і тимчасового зберігання матеріалів зйомки. Інформація туди надходить незалежно від того, включено зображення на дзеркалі чи ні. При необхідності, реєстратор може з успіхом виконувати функції звичайного дзеркала заднього виду.
 

2 999грн.
Номер: 3922-11407a
 

Завдання відеореєстратора полягає в тому, щоб його камери якомога більше бачили навколо автомобіля, пам'ять якомога більше фіксувала. Не слід залишати без уваги при виборі DVR такі пункти, як якість, характер запису, фіксація інформації в нештатної ситуації та ін. З цих основних позицій, пропоноване нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T11+ витримує будь-яку критику.

Воно веде запис в якості Full HD з роздільною здатністю 1920х1080. Нестанартние погодні умови з нестачею або з надлишком сонця не впливають негативно на якість запису, не має значення і час доби, коли вони відбуваються. Картинка виходить чітка і з хорошою деталізацією, де видно і номера машин і особи і дрібні предмети.

Найсучасніша електронна начинка відеореєстратора і актуальна операційна система мають інтерфейс на зрозумілій мові і з ясною послідовністю дій. Максимальна частота кадрів при зйомці - 60 кадрів в секунду. Є можливість використовувати в управлінні російську мову.

Інтерфейси підключення до реєстратора - порт miniUSB і порт для аудіо-відео входу: AV-in. Через перший варіант відбувається електропостачання пристрою в процесі роботи. Інший порт дозволяє користуватися, наприклад, пристроєм як монітором. Довжина кабелю USB - 0.8 метра, підключається до прикурювача.

Діагональ екрану на дзеркалі становить 9.66 дюймів. Для отримання достовірних і хорошої якості файлів записи застосовані режими зйомки День і ніч для відповідного часу доби.

Запис циклічна з послідовним заповненням та очищенням пам'яті. Якщо відбувається неприємність з поштовхом або ударом, спрацьовує G-sensor і запис позаштатної ситуації автоматично залишається в окремій папці і видалення без участі власника не підлягає. Для більш переконливою точності у відображенні записи, в процесі можна підключити свідчення поточних дати і часу.

У комплекті DVR йде друга камера - встановлюється в задній частині машини для запису ситуації позаду автомобіля (паралельно з передньою камерою, що знімає фронт). Тобто на вашій записи буде відображатися обстановка навколо вас на всі 360 градусів. Ще один плюс задньої камери - вона може використовуватися як камера заднього виду при русі реверсом. Вельми зручно, під час паркування або постановки в гараж. Оцінювати відстань до перешкод позаду точніше допоможе розмітка, яку можна включати за потребою.

На додаток до всього можна налаштувати автоматичне включення камери реєстратора під час включення двигуна, щоб не звертати на це увагу спеціально. Також, реєстратор вимкнеться сам після глушіння мотора.

У корпусі дзеркала-реєстратора є слот під карту пам'яті microSD, місце для запису і тимчасового зберігання матеріалів зйомки. Інформація туди надходить незалежно від того, включено зображення на дзеркалі чи ні. При необхідності, реєстратор може з успіхом виконувати функції звичайного дзеркала заднього виду.
 

3 360грн.
Номер: 2133-5350
 

Універсальне дзеркало-відеореєстратор Lesko Car H803 для автомобіліста. У комплекті йде камера заднього виду, яка забезпечить Вам повний контроль на дорозі. Ви можете легко закріпити його замість штатного дзеркала і він тільки прикрасить салон вашого автомобіля. Управління дзеркалом відбувається за допомогою кнопок, які розташовуються на нижній частині. Реєстратор для автомобіля з численними функціямі.Car Н803 має відмінний 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, веде безперервну / циклічну відеозапис і забезпечить вам чіткість картинки і всього того, що відбувається позаду. Ви можете без додаткового кабелю переглянути всі записане відео. У наш час на дорозі не обійтися без відеореєстратора, в силу великої кількості аварій або будь-яких інших неприємних ситуацій. А з наявністю в даному дзеркалі 12-мегапіксельної камери з роздільною здатністю запису 1080P (FHD 1920х1080), яка зафіксує все до найдрібніших деталей, у вас на руках завжди будуть неспростовні факти для надання їх правоохоронним органам. У темний час доби буде задіяна нічна зйомка з точною деталіровкой.Відеорегістратор з безперервним режимом запісі.Благодаря безперервній зйомці, ваш автомобіль буде завжди під захистом. Всі події будуть записані і збережені. Спосіб кріплення відеореєстратора для автомобіля дуже простий і не зажадає великих зусиль. Він буде відмінним помічником при задньому ході або парковці. Вам не буде потрібно постійно повертати голову, ви з комфортом будете спостерігати все в дзеркалі заднього виду до найдрібніших деталей. Для розширення пам'яті є роз'єм під карту microSD до 32 Gb. Камера працює від прикурювача, який йде в комплекті. Час циклічної записи - 1,2,3 мінути.Відеорегістратор з двома камерами. У комплекті з дзеркалом Ви отримаєте камеру заднього виду, яка застрахує вас від нещасних випадків, а також полегшить ваше завдання при виїзді з парковки або будь-яких інших важкодоступних місць. 

1 345грн.
Номер: 2821-7558
 

Автомобільне дзеркало-відеореєстратор Lesko Car L1003М з сенсорним екраном. Набридло звичайне дзеркало в вашому автомобілі? Хочете оновити салон машини? Для механічного управління на нижній частині розташовані кнопки. Веде циклічну (безперервну) запис всіх подій і у випадку зіткнення блокує всі записи від сторонніх рук. Вбудований датчик удару (G-sensor). Має високою запис дозволу Full HD 1080р з чітким якістю картінок.Основние переваги дзеркала-реєстратора: діагональ екрану 7 дюймовподдержка microSD карти до 32 Gbрежім записи: циклічна (безперервна) режим зйомки "день/ніч"датчик удару кут огляду 140.0 (град.) роз'єм mini USB запис часу і датиаварійная запис Широкий кут огляду в 140 градусів дозволить вам контролювати ситуацію на дорозі і бачити все машини, які їдуть поруч. Це допоможе вам не потрапити в складну ситуацію і контролювати все на два кроки вперед. Завдяки роз'єму під microSD карту, у вас є можливість розширити обсяг пам'яті. 12-мегапіксельна камера для кращої передачі ізображеній.Благодаря камері з високою точністю, ви отримаєте максимально чітке зображення з детальною видимістю номерів, осіб і т.д. Ведеться також нічна зйомка. Датчик руху допомагає зафіксувати будь-яке переміщення поруч зі своїм автомобілем. Реєстратор з датчиком удару для блокування запісей.Устройство веде безперервну / циклічну запис, а також має вбудований датчик удару, який моментально спрацює у разі аварії і заблокує всі запісі. Живеться дзеркало від прикурювача, яке йде в комплекті. Є роз'єм mini USB. У разі зіткнення також є аварійна запис. 

1 555грн.
Номер: 2597-7010
 

Дзеркало - відеореєстратор Lesko Car Н9 для автомобілів 7 "сенсорний екран дві камери / Актуальна заміна дзеркала заднього виду, це дзеркало - двоканальний відеореєстратор з широким функціоналом і 7 - дюймовим сенсорним екраном. Одночасна зйомка на дві камери - фронтальну і задню забезпечить фіксацію подій максимально об'єктивно і з високою якістю запису.

Краще автомобільне дзеркало з функціями навігатора

Стабільну швидку і плавну роботу апаратури, максимальний рівень продуктивності і багатозадачність, забезпечує 4-х ядерний процесор MT 8382 c частотою 1,3 ГГц і оперативною пам'яттю 1 GB LPDDR. За графіком на дзеркалі навігаторі відповідає графічний процесор Mali - 400MP. Для управління процесами використовується оперативна система Android 5.0. Об'єм вбудованої пам'яті становить 16 GB EMMC. Є слот розширення пам'яті для карти microSD об'ємом до 32GB включно. Карту пам'яті потрібно купувати додатково. Дисплей з великою діагоналлю і широкими кутами огляду/

Дисплей пристрою має 7 - дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1280х480рх. Він забезпечить не тільки перегляд запису неоднозначній ситуації (аварії, зіткнення, порушення правил) у високій якості з промальовуванням дрібних деталей або номерів автомобілів, але і ідеально підходить для HD - фільмів, ігор, для серфінгу інтернету. Чутливий і швидкий на відгук тач скрін забезпечить комфортні відчуття при використанні реєстратора. Функція мережі 3G dvr - це наявність слота і сумісність з картою microSIM 3G WCDMA 2100, підтримкою серфінгу 3G і використання як однієї точки доступу (режим модему) WiFi (802.11 b/g/n).

Дзеркало - помічник водія в дорогеБлагодаря бездротових мереж WiFi і 3G можна завжди залишатися онлайн, користуватися інтернетом в дорозі. Дзвінки можна приймати і здійснювати прямо з дзеркала dvr. Для цього необхідно з'єднати телефон з дзеркалом по каналу Bluetooth. Пристрій має вбудовані динаміки і мікрофон. 

Передові характеристики потужного дзеркала на Android 

Дзеркало заднього виду Н9 має два відеовходу. Перший призначений для використання камерою вбудованого відеореєстратора (камера регулюється як по горизонталі так і по вертикалі). Є також камера заднього огляду. Запис (циклічна) ведеться в процесі руху з 2-х камер одночасно. В роботі dvr також використовується датчик удару (G - сенсор). 

Деякі показники камер dvr: 

Фронтальна камера - Full HD 1080p; 

Задня камера – 480р; 

Датчик зображення - 5.0М;

Кут огляду (фронтальної) - 140 градусів;

Апаратура об'єктива (фронтальної) – F20;

Кадрів в секунду (Full HD) – 30.

Камери можна скомпонувати так, щоб відео записувалося з різних кутів. Якщо задня камера встановлена на тильній частині автомобіля, доцільно її використовувати при парковці і реверсному русі. Монітор спрацьовує як паркувальний, в момент включення задньої швидкості і зображення позаду автомобіля виникає на екрані. Відмінна можливість правильно зорієнтуватися і безпечно здати назад.

Дзеркало з камерою заднього виду для більш широкого огляду

За допомогою GPS антени, що йде в комплекті, можна користуватися GPS навігатором. Попередньо встановивши навігаційне ПО. А 3G І WiFi мережу дасть можливість користуватися online сервісами. Наприклад - переглядати обстановку з пробками і вибирати оптимальний маршрут.Пріложенія на Android, музика, фото, відео - все це доступно в mirror car dvr (дзеркальному автомобільному реєстраторі) Н9. Мультимедіа плеєр, наприклад, підтримує такі формати аудіо (MP3, WAV) і відео (WMV, AVI, ASF, MOV, MPG, 3GP). 

Прилад має такими типами інтерфейсів: Mini USB порт; AV IN порт (для задньої камери);

TF card слот;

GPS порт;

Micro SIM card слот

Живлення.

Працює пристрій від бортової мережі автомобіля, через роз'єм прикурювача. Вхід 5V; 2,2 А. Має, також вбудовану батарею, для підтримки дати і часу, а також для виключення реєстратора після знеструмлення електричної авто - мережі.

2 899грн.
Номер: 2597-7053
 

Дзеркало-відеореєстратор Lesko Car H9 для автомобіля з великим функціоналом. Lesko Car H9 - мультимедійне дзеркало заднього виду, яке поєднує в собі функції відеореєстратора і GPS трекера. Також має 3G інтернет, Wifi, FM модуль і Bluetooth. В одному дзеркалі ви отримаєте комплекс функцій, які стануть відмінним помічником в дорозі. Звичайне дзеркало для автомобіля перетворюється в повноцінний планшет з купою можливостей, які знадобляться кожному автомобілісту, далекобійникові і т.д. 

Пристрій має діагональ 7 дюймів. Крім того, що це повноцінне мультимедійний пристрій, воно ще й служить як звичайне дзеркало заднього виду. Численні функції в одному пристрої.

Основні характеристики: 

• 3G интернет. 

Вам необхідно всього лише вставити сім-карту і інтернет вже під рукою. Серфінг в дорозі, прослуховування онлайн-музики - все це стало набагато доступніше, ніж раніше. 

• 7" сенсорний екран

Дуже добре підходить для web-серфінгу, перегляду фільмів, перегляду карти і т.д. Відмінна якість зображень, чіткість кожної деталі. 

• Пам'ять 

Вбудовано 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ внутрішньої. Доступ до різних програм з можливістю скачування на дзеркало. 

Подвійна Камера

Даний відеореєстратор має дві камери. 

Це дозволить вам одночасно вести запис відео з двох різних кутів. Кут огляду передньої камери складає 170 градусів. Це дозволить вам максимально побачити всі перешкоди на дорозі. А коли ви вмикаєте задній хід, то відеореєстратор з кутом огляду 140 градусів буде автоматично перемикатися на камеру заднього виду.

• Android 5.0 

У дзеркало вбудований 4-х ядерний процесор MediaTek MT8382 з частотою 1.3 ГГц. Це високопродуктивний пристрій, яке працює на Android 5.0, що робить його швидким і точним.

• GPS навігація

Завдяки наявності карти пам'яті ви можете встановити будь-який gps-додаток з докладними картами, функція Bluetooth.

Завдяки функції bluetooth у вас є можливість приймати і здійснювати дзвінки прямо з відеореєстратора. Це дуже зручно коли ви перебуваєте за кермом. 

• Вбудований WIFI

За допомогою вбудованого Wi-Fi ви завжди будете на зв'язку. А також зможете підключатися до інших WI-FI пристроїв., Наприклад, зупинившись на заправці і т.д. 

• FM радіо 

Хочете завжди слухати улюблені треки і бути в гарному настрої, тоді наявність радіо дуже порадує вас. 

• Дзеркало-реєстратор з підтримкою Sim-карти.

Car H9 - дзеркало + навігатор + андроїд. 3G відеореєстратор в вашому автомобілі.

Безперервний режим запису.

У разі аварії ви можете не турбуватися про те, що водій сховається з місця злочину. Або ж у вас складеться будь-яка інша ситуація. У дзеркалі присутній циклічний режим запису, завдяки якому все буде чітко зафіксовано. Автомобільний відеореєстратор на Android 5.0. Завдяки вбудованій версії Android 5.0 Ви можете з легкістю і комфортом управляти своїм автомобілем і подорожувати по країні. Необхідні функції і розваги завжди будуть під рукою. На вашому екрані ви завжди побачите актуальний прогноз погоди, оновлення даних, можливість голосового управління.

2 899грн.
Номер: 3932-11284
 

Відеореєстратор-дзеркало Anytek T22 з камерою парковки і картою micro SD 

Работа за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеорегістратор Anytek T22. 

Дві камери відеореєстратора - огляд сліпих зон

Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. родзинка комплекту "чорного ящика" - две високоякісні камери для зйомки з фронту і тиловій частині автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті. При необхідності, тилову камеру можна следать паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути столкновенія.Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т. Е. Коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі. Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника. Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів "День - ніч" зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати. Чіткий IPS екран реєстратора, пам'ять на TF мапі.

Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі. Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця. Інтерфейс підключення - mini USB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в Комплктующіе і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі. В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 ГБ.

1 927грн.
Номер: 3932-11409
 

Робота за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T22. Порівняльна вартість його цілком доступна.

Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. Родзинка комплекту - дві високоякісні камери для зйомки з фронтальної і тилової частини автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті.

При необхідності, тилову камеру можна зробити паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути зіткнення.

Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т. Е. Коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі.

Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника.

Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів "День - ніч" зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати.

Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі. Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця.

Інтерфейс підключення - miniUSB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в комплекті і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі.

В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 Мб.

1 927грн.
Номер: 3932-11409a
 

Робота за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T22. Порівняльна вартість його цілком доступна.

Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. Родзинка комплекту - дві високоякісні камери для зйомки з фронтальної і тилової частини автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті.

При необхідності, тилову камеру можна зробити паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути зіткнення.

Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т. Е. Коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі.

Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника.

Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів " День - ніч & quot; зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати.

Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі.  Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця.

Інтерфейс підключення - miniUSB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в Комплктующіе і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі.

В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 Мб.

2 159грн.
Номер: 3sm_570944184
 
Дзеркало заднього виду з відеореєстратором RIAS DVR L900 - пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть дзеркало відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем.
819грн.
Номер: iz12644
 

Відеореєстратор антирадар V3 2 в 1 має високопродуктивний процесор, який відповідає за стабільну роботу і миттєву завантаження при включенні запалення. Камера володіє сенсором OmniVision OV2710, за рахунок якої, зйомка здійснюється у форматі Full HD.  Так як, запис здійснюється в режимі нон-стоп, для захисту важливих роликів від перезапису, в реєстратор з антирадар вбудований G-сенсор автоматично зберігає файли в окремій папці. Об'єктив оснащений ширококутного лінзою і дозволяє знімати відео з кутом огляду 140 градусів. Наявність РК-дисплея 2 дюйма дозволить в будь-який час відтворити запис на пристрої, а також, дивлячись на екран, відрегулювати ракурс для зйомки.

Характеристики реєстратора DVR Radar VG3, 1080P, SQ:

  • Чіпсет: SQ.
  • Розширення відео: 1280 * 720/840 * 640 / 720P / WVGA.
  • Сенсор: OV9712.
  • Формат стиснення: H. 264.
  • Формат відео: AVI.
  • Дисплей: 2,7 дюймів.
  • Нічного бачення Підтримка.
  • G-сенсор: Підтримка.
  • Штамп часу: Підтримка.
  • Карта пам'яті: підтримка tf-карти максимум 32G (tf карта не входить в комплект).
  • Мова: Підтримка спрощеного китайського / російської дисплея і російської мови.
  • Повночастотний радар: K, Ka, Ku, X band.
  • Робоча напруга: 12 В постійного струму.
  • Автомобільний адаптер живлення: 12-36 В постійного струму.
  • USB порт: Mini2.0.
  • Діапазон робочої температури: (-45 & deg;) - (+ 75 & deg;).
  • Розмір упаковки: 25x10x5 см.
  • Вага брутто: 425 г.
  • Матеріал: пластик.
  • Колір: чорний.

Комплектація:

  • Відеореєстратор DVR VG3.
  • Автомобільний зарядний пристрій.
  • Присоска.
  • Пакунок.
  • Інструкція користувача.
1 679грн.
Номер: 115771
 

Зі збільшенням кількості машин і щільності руху зростає кількість ДТП і не завжди вдається відновити об'єктивну картину події. Тому все більшу і більшу кількість автовласників оснащують свої авто приладами відеофіксаціі.Данний прилад при своїй досить скромною ціною цілком справляється зі своєю функцією: фіксація руху як Вашого автомобіля, так і інших учасників руху і при ДТП дозволяє відновити саме об'єктивну ситуацію, яка буде прийнята в як доказ як представниками влади, так і страхової компаніі.Камера, яка знімає салон допоможе при спірних ситуаціях наприклад з співробітниками поліції, або з пасажирами, а зовнішня камера заднього виду крім усього іншого допоможе при паркуванні заднім ходом, так як автоматично перемикається в режим парковки при включенні задньої передачі.

Характеристики:

  • Кількість камер: 3;
  • Максимальна розширення відео: FullHD (1920x1080);
  • Вбудований GPS: Ні;
  • Частота відео: 30 кадрів/с;
  • Об'єктив, кут огляду: 170°
  • Запис звуку: Ні;
  • Живлення: 12 В;
  • Циклічна запис: Ні;
  • Підтримка карт пам'яті: 

Комплектація:

  • Відеореєстратор;
  • Кабелі;
  • Пакунок.
1 969грн.
Номер: 4885
 
Відеореєстратор-дзеркало заднього виду DVR-138 - це сучасний мініатюрний прилад, який необхідний кожному автовласнику. Встановіть дзеркало-відеореєстратор в салоні  і записуйте всі події, які відбуваються з вами протягом дня. Таким чином ви захистите свої права в разі ДТП та інших неприємних інцидентів, пред'явивши запис поліції, страховим агентам або співробітникам судових інстанцій.

Функції відеореєстратора:

  • Висока якість зйомки

Рлзширеннякамери можна вибрати в настройках 1920х1080,1440х1080,1280х720. Підтримка карт пам'яті до 64 Гб.  

  • Кут огляду 140ᵒ

Щоб водієві було зручно стежити за всім, що відбувається на дорозі, в реєстраторі реалізований огляд під кутом 140 градусів. Що дозволяє бачити чітку картинку в дзеркалі навіть на водійському сидінні. 

  • Датчик руху

Датчик руху дозволяє автоматично починати відеозапис при виявленні рухомих об'єктів в межах видимості. При відсутності руху запис не ведеться.

  • Автоматичний запис під час стоянки

Чи зможете побачити, що відбувається з машиною під час вашої відсутності, при & nbsp; це харчуванні йде від акумулятора. 

  • Динамік з мікрофоном

При необхідності водій зможе довести свою невинність або факт порушення посадових інструкцій. Це можливо, якщо в автомобілі встановлений гаджет Саr DVR Мirrоr з вбудованим записуючим мікрофоном, а так же відтворює динаміком. 

  • Компактні розміри, проста установка

Легко і надійно встановлюється на місце штатного дзеркала за допомогою гумових накладок. & Nbsp; Чи не перекриває огляд водієві. Дзеркало покрито покриттям проти відблисків, щоб не засліплювали машини, які їдуть позаду.

Додаткові характеристики відеореєстратор - дзеркало заднього виду DVR-138:

  • Час зарядки: близько 2 ч;
  • Ємність батареї: 250 мА;
  • Вихід ТВ: NTSC/PAL;
  • Операційна система: Windows 2000/me/xp/2003; Vista;macos;linux;
  • Інтерфейс USB: USB 2.0;
  • Фото формат: jpeg;
  • LCD: 2.6/2.8/3.0/3.6/4.0/4.2/4.3 TFT HD екран монітора;
  • Розширення зображення: 720 P:1280*720 1080P:1920*1080 VGA: 640*480;
  • Датчик: CMOS датчик;

Комплектація відеореєстратора :

  • Антиблікове дзеркало заднього виду з вбудованим монітором; 
  • Шнур для прикурювача в відеореєстратор (320 см); 
  • Кріплення 2 шт. (гумки); 
  • Інструкція англійською мовою.
1 499грн.
Номер: 007498
 

Відеореєстратори бувають різні по функціоналу і моделях. Користуючись ним, ви будете спокійні і завжди зможете довести ту чи іншу трапилася ситуацію. DVR дзеркало CT600 Android & ndash; практичний пристрій, яке одночасно має в собі функції відеореєстратора і навігатора. Тепер з вас буде відмінне 2 в 1 доповнення авто. Такий реєстратор зроблений у формі дзеркала заднього виду, його легко можна використовувати в якості екрану. Він має антиблікове покриття, простий в установці на будь-яке дзеркало. Дисплей можна відключити, коли працює реєстратор, це дозволить не відволікатися водію. Система управління DVR CT600 Android знаходиться під дзеркалом на передній панелі, а на задній частині розташований реєстратор для нічної підсвітки з 4-я світлодіодами. Живлення такого пристрою відбувається через прикурювач за допомогою кабелю, і відеореєстратор включаємось автоматично, як тільки подається напруга. Великою перевагою є те, що DVR CT600 Android кріпиться на штатне дзеркало. Його не потрібно зніматимемо постійно, так як він мало помітний.

Характеристики:

  • Розширення відео - 30кадрів/сек
  • Кут огляду - 120 градусів
  • Підтримка карт пам'яті - micro SD до 32Гб
  • Наявність WiFi – Так
  • Наявність GPS & ndash; Так
  • Циклічна запис - інтервали по 2,5,15 хв
  • Можливість використання як веб камеру\
  • Відображення дати і часу на табло – Так
  • Датчик руху – Так
  • Інфрачервона нічне підсвічування – Так
  • Формат відеозапису – AVI
  • Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея - 570 mAh
  • Вага - 317 грам
2 849грн.
Номер: 9000
 

Відеореєстратор дзеркало з двома камерами L 9000
Характеристики:
Модель: Vihicle blackbox DVR L 9000;
Тип: дзеркало;
Кількість камер: 2;
Кількість мегапікселів камери: 5.0 (Мп);
Розширення запису: 1920*1080р;
Формат стиснення: H.264;
Формати флеш-карт: microSD;
Тип матриці: CMOS;
Режим зйомки "День/ніч": так;
Датчик удару: так;
Наявність GPS: немає;
Країна-виробник: Китай;
Кут огляду: 170 градусів;
Меню російською: так;
Функція автозапису: так;
Діагональ екрану: 4.3 дюйма;
Матеріал: пластик;
Колір: чорний.
 
Комплектація:
Відеореєстратор-дзеркало DVR L9000;
Камера заднього виду;
Відео кабель c кабелем живлення довжиною 5 метрів;
Кріплення на штатне дзеркало;
Автомобільний зарядний пристрій;
Інструкція;
Пакунок.

849грн.
Номер: 009915
 
Відеореєстратор дзеркало MHZ DVR E92 з двома камерами 1080P 10" - відмінна заміна звичайному штатному дзеркала. У ньому вбудовані всі необхідні функції, що забезпечують повноцінний огляд і безпеку під час пересування. У цьому допоможуть дві камери, які входять в комплект. Задня камера при включенні передачі заднього ходу (включається паркувальна розмітка) також допоможе легко і правильно припаркуватися. Має захист від відколів і чутливий сенсор. У дзеркалі-відеореєстраторові використовується циклічна запис для фіксації всіх подій. При спрацьовуванні датчика відбувається блокування всіх записів. Ця функція захистить автомобіль від зловмисників, при наявності неспростовних фактів. Для збереження всіх записів обладнано роз'ємом під карту пам'яті.

Реєстратор легко закріпити замість штатного дзеркала. Воно не привертає увагу зловмисників своїм зовнішнім виглядом і нагадує звичайне дзеркало заднього виду. Живлення походить від роз'єму прикурювача, яке йде в комплекті.

Характеристики:


Кількість каналів запису відео / звуку: 1/1;
Режим запису: циклічна;
Кількість камер: 2;
Максимальне розширення відео: FullHD (1920x1080);
Активація запису: Автоматично і вручну;
Екран: 10";
Живлення: 12 В;
Підтримка карт пам'яті: microSD;
Розширення відео: 1080P, 720P;
Розширення фото: 4032 х 3024 пікселів;
Інтерфейс: mini USB, Мікро SD/TF (до 32 гб);
Об'єктив передньої камери: 5 Мп;
Кут огляду: 170°;
Живлення: DC 5V, 2.5 А;
Вбудований датчик удару;
Моніторинг парковки;
Виявлення руху;
Вбудований динамік і мікрофон;
Режим картинка в картинці.
Запис часу і дати;
Кут огляду: 120 ° (по діагоналі);
Запис відео;
Режими: автостарт запису.

Комплектація:


Дзеркало;
Камера заднього виду;
Автомобільний зарядний пристрій;
Кабель для підключення камери заднього виду. *Колір і відтінок вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Комплектація товару може змінюватися виробником без повідомлення.

Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

1 990грн.
Номер: 010879
 
Відеореєстратор дзеркало DVR C12 з двома камерами Головне достоїнство відеореєстратора дзеркала DVR C12 - це якісна фронтальна камера, яка записує у форматі Full HD з роздільною здатністю 1920х1080. При цьому кут огляду становить 170 °. Використовується якісна матриця, що робить картинку яскравою, соковитою, чіткої, а кут огляду екрану настільки широкий, що зображення не спотворюється з водійського сидіння. Характеристики відеореєстратора: Датчик руху; Автоматичний запис під час стоянки; Автоматичне регулювання яскравості; Автокорректіровка яскравості; Просте кріплення і підключення; Full HD 1080P; Матриця: CMOS; Запис відео: 30 кадрів в секунду, 1080р, VGA; Вбудована батарея: 250 mAh; Вбудований екран, монітор має зручний русифікованим меню; Екран: 4,3 "TFT-LCD; Екран з форматом зображення 16: 9; Функція цифрової стабілізації зображення; Запис відео з кодеком M-JPEG; Функція циклічної запису відеороликів (без проміжків); Функція накладення на відео дати, часу; Функція автопереходу в режим нічної зйомки; Функція автостарту записи при подачі живлення; Функція автовідключення при виключенні живлення; Оснащений мікрофоном для запису звуку навколо (можна відключити); Оснащений вбудованим динаміком для відтворення звуку при перегляді; Підтримує карти пам'яті MicroSD Class 6 і вище, ємністю до 32 Гб; Фото в форматі JPEG; Розмір фото: 8 Mpx; Камера заднього виду; Є USB 2.0; AV-IN; Вбудований акумулятор: 250 mAh; Заряджається через miniUSB; Робоча температура: від -10 ° C до 60 ° C; Температура зберігання: від -20 ° C до 70 ° C; Довжина кабелю зарядки: 3.3 м; Довжина кабелю: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1.1 м); Вага дзеркала: 277 г; Розмір: 310 х 78 х 17 мм (з боку камери 42 мм); Розмір упаковки: 340 х 115 х 65 мм. Комплектація відеореєстратора: Відеореєстратор дзеркало; Адаптер живлення в прикурювач; Зовнішня камера з кабелем; Кабель USB; Кріплення.
1 079грн.
Номер: AN 239201575
 

Відеореєстратор Blackbox DVR L604 Full HD 1080p Дзеркало-відеореєстратор - відмінне придбання для будь-якого автомобіліста. Він виконує функції не тільки звичайного красивого дзеркала, а й функції реєстратора. Має сенсорний екран і веде запис в Full HD якості. Ви отримаєте запис всіх подій у високій якості, без упущення якихось деталей. Основні переваги, які забезпечують безперервну роботу: Діагональ екрану 2.8''Full HD запис (1080Р) Кут огляду 120 градусів Розширення запису 1920х1080 Циклічна (безперервний запис) G-sensor Стабілізатор зображення Максимальна частота відео - 30 кадрів/с Підтримка нічного бачення Живиться реєстратор від бортової мережі автомобіля, через роз'єм прикурювача. Пристрій автоматично включиться при повороті ключа. Вхід 5V; 2,2 А. Також передбачені роз'єми під карту пам'яті (на 32 Gb) і mini USB.Время циклічної записи - 1,3,5,10 хвилин. Завдяки вбудованому датчику удару, ви будете завжди мати докази вашої непричетність до будь-якого події. Дане дзеркало веде безперервну (циклічну) запис всіх подій на дорозі. Особливістю Відeoзеркaла Blасkbох є налічіезадней кaмeри з функцією пapктpoніка!• запис ДТП з різних ракурсів. Стандартна і виносна кaмeри допоможуть з більшою вірогідністю визначити дорожню ситуацію в разі аварії і встановити винуватця. Це особливо важливо при ДТП, які супроводжуються ударами в бік або задню частину кузова; • спостереження за ситуацією в салоні. aвтoмобільнoе відеозepкaло Blасkbох з двома кaмeрамі дозволяють організувати приховане спостереження всередині машини або записати розмову з поліцією; • захист інтересів в суді. Записи з двох відeoкaмeр можуть служити доказами під час судового розгляду. Комплектація: відеореєстратор у вигляді дзеркала заднього виду, кріпильні скоби; кабель живлення; кабель для підключення камери заднього виду 6 метрів; інструкція (англ); оригінальна упаковка (можна на подарунок).

466грн.
Номер: 3932-11297
 
Робота за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T22. Порівняльна вартість його цілком доступна. Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. Родзинка комплекту - дві високоякісні камери для зйомки з фронтальної і тилової частини автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті. При необхідності, тилову камеру можна зробити паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути зіткнення. Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т.е. коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі. Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника. Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів День - ніч зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати. Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі. Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця.Інтерфейс підключення - miniUSB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в Комплктующіе і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі. В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 Мб.
1 927грн.
Номер: gr_011501
 

Відеореєстратор дзеркало з двома камерами DVR A29 за допомогою скоб легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало. Має антиблікове покриття і функцію відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія.

Відеореєстратор знаходиться на задній стороні. На передній панелі під дзеркалом розташовані кнопки управління. Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який входить в комплектацію. Оснащений якісною фронтальною камерою, що записує в форматі Full HD з розширенням 1920*1080. При цьому кут огляду становить 140". Використовується якісна IPS матриця, яка робить картинку яскравою і чіткою, а кут огляду екрану настільки широкий, що зображення не спотворюється з водійського сидіння.

 

Характеристики:

  • Матриця: CMOS;
  • Підсвітка 4LED;
  • Запис відео: 30 кадрів в секунду, 1080Р, VGA;
  • Вбудований сенсорний екран;
  • Автокорректіровка яскравості (змінюється в обумовленості від освітлення і часу доби);
  • Монітор має зручне русифіковане меню;
  • Екран: 4,3" TFT-LCD екран з форматом зображення 16:9;
  • Функція цифрової стабілізації зображення;
  • Запис відео с кодеком H.264;
  • автоматичне регулювання яскравості екрану монітора;
  • покриття антивідблиску;
  • Функція циклічної запису відеороликів (без проміжків);
  • Ффункція накладення на відео дати, часу;
  • Функція автопереходу в режим нічної зйомки;
  • Функція автостарту записи при подачі живлення;
  • Функція автовідключення при виключенні живлення;
  • Функція автоматичного захисту файлу по сигналу G-сенсора;
  • Скляний об'єктив з матрицею NT99142 100w/OV2710+ISP(AW6131) 200W;
  • Діагональний кут огляду 140°;
  • Оснащений мікрофоном для запису звуку навколо (можна відключити);
  • Оснащений вбудованим динаміком для відтворення звуку при перегляді;
  • Роз'єм 3.5 мм;
  • Підтримує карти пам'яті MicroSD Class 6 і вище, ємністю до 32Гб;
  • Фото в форматі JPEG;
  • Розмір фото: 12 Mpx;
  • Є датчик удару (G-сенсор);
  • Зручний огляд заднього виду;
  • Є USB 2.0.

 

Комплектація:

  • Відеореєстратор;
  • Адаптер живлення в прикурювач;
  • Зовнішня камера з кабелем;
  • Кабель USB;
  • Кріплення.

 


1 199грн.
Номер: 007497
 

З безперервним зростанням машин на дорогах, з кожним днем все більше відбувається ДТП. Без будь-яких доказів відстояти свою правоту дуже проблематично. Хорошим рішенням в подібних ситуаціях стане покупка відео фіксатора, який убезпечить вас від подібних неразберих. Відеореєстратор DVR SD319 стане надійним помічником і додатковим аксесуаром вашого автомобіля. Перевагою є те, що він оснащений трьома камерами: одна у напрямку руху, друга знімає салон і третя заднього виду. Кожна з них виконує свої функції. Перша знімає не тільки ваше рух, але і дорожню ситуацію інших машин, що стане підтвердженням тієї чи іншої ситуації як з іншими учасниками руху, так і з поліцією. Інша камера будемо знімати салон, стане в нагоді в разі розгляду з пасажирами. І третя камера заднього виду допоможемо вам припаркуватися, так як автоматично перемикається в режим парковки. Режим запису відбувається безперервно, а кут огляду становить 170 градусів. Також є два режими зйомки: вдень і вночі. В обох випадках запис буде якісною і чіткою. Відеореєстратор DVR SD319 це зручне і практичне пристрій за вигідною ціною. Він відмінно виконає свої функції і збереже вам нерви.

Характеристики:

  • Тип – Відеореєстратор
  • Кут огляду - 170 градусів
  • Аварійна запис – Так
  • Сенсорний екран – Ні
  • Стабілізатор зображення - Так
  • Датчик удару – Так
  • Канали запису – 2
  • Наявність GPS – Так
  • Автономне живлення - Так
  • Максимальна частота кадрів відео – 30 кадрів/с
  • Інтерфейс підключення до джерела – mini USB
  • Поворотний екран - Ні
  • Режим запису – безперервна, циклічна
  • Запис часу і дати – Так
  • Автомобільний адаптер – Так
  • Режим зйомки «День/ніч» - Так
  • Підтримка форматів флеш-карт – microSD
1 119грн.
Номер: 007497
 
З безперервним зростанням машин на дорогах, з кожним днем все більше відбувається ДТП. Без будь-яких доказів відстояти свою правоту дуже проблематично. Хорошим рішенням в подібних ситуаціях стане покупка відео фіксатора, який убезпечить вас від подібних неразберих. Відеореєстратор DVR SD319 стане надійним помічником і додатковим аксесуаром вашого автомобіля. Перевагою є те, що він оснащений трьома камерами: одна у напрямку руху, друга знімає салон і третя заднього виду. Кожна з них виконує свої функції. Перша знімає не тільки ваше рух, але і дорожню ситуацію інших машин, що стане підтвердженням тієї чи іншої ситуації як з іншими учасниками руху, так і з поліцією. Інша камера будемо знімати салон, стане в нагоді в разі розгляду з пасажирами. І третя камера заднього виду допоможемо вам припаркуватися, так як автоматично перемикається в режим парковки. Режим запису відбувається безперервно, а кут огляду становить 170 градусів. Також є два режими зйомки: вдень і вночі. В обох випадках запис буде якісною і чіткою. Відеореєстратор DVR SD319 це зручне і практичне пристрій за вигідною ціною. Він відмінно виконає свої функції і збереже вам нерви.

Характеристики:

  • Тип – Відеореєстратор
  • Кут огляду - 170 градусів
  • Аварійна запис - Та
  • Сенсорний екран - Ні
  • Стабілізатор зображення - Так
  • Датчик удару - Так
  • Канали запису – 2
  • Наявність GPS - Ні
  • Автономне живлення - Так
  • Максимальна частота кадрів відео - 30 кадрів/с
  • Інтерфейс підключення до джерела – mini USB
  • Поворотний екран - Ні
  • Режим запису - безперервна, циклічна
  • Запис часу і дати - Так
  • Автомобільний адаптер - Так
  • Режим зйомки «День/ніч» - Так
  • Підтримка форматів флеш-карт – microSD
1 119грн.
Номер: gr_011502
 

Відеореєстратор DVR D9 Wi-Fi 6915 - дуже популярний відеореєстратор без екрану.

Відео записує в форматі AVI з максимальною роздільною здатністю HD1080 30 кадрів в секунду.

Перегляд відео та налаштування виробляються за допомогою смартфона, підключеного до реєстратора по Wi-Fi.

Ви можете використовувати додаток GoPlus Cam. Відеореєстратор з серії прихованих, встановлюється ззаду дзеркала заднього виду і виглядає як штатний пристрій. 

 

Характеристики:

  • 1080P Full HD відео-рекордер;
  • Широкий кут 170 градусів;
  • Бездротовий інтерфейс Wi-Fi для підключення до телефону;
  • Екран: APP смарт підключення;
  • Електроживлення: ACC 12 вольт;
  • Режим відео: циклічна запис, автоматичний охоплення;
  • Відтворення відео: Використовуючи додаток для завантаження і відтворення на телефоні;
  • Карта пам'яті: TF 4 - 32 Гб (не входить в комплект);
  • APP підключення: сканувати QR-код в інструкції.

 

Комплектація:

  • Відеореєстраторр;
  • Кріплення;
  • Зарядка 12В;
  • Тримач кабелю.

 


841грн.
Номер: 004027
 
У цій компактній та легкій моделі поєднані всі необхідні будь-якому автомобілісту функції: запис з якістю HD 1280х720, 2.4 дюйма кольоровий РК-екран. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. DVR K6000B оснащений камерою 5 мегапіскселей, дозволяє записувати відео з роздільною здатністю до HD 1280х720. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі.

Реєстратор DVR K6000B простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. До переваг DVR K6000B також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.

Характеристики:

  • Кут огляду: 140 градусів
  • Розширення відео: 1280х720
  • Швидкість запису: 30 кадрів в секунду
  • Розміри: 90х52х15 мм
  • Нічне підсвічування: 2-LED IR Night Vision.
  • Дисплей: вбудований кольоровий дисплей 2,7 дюйма
  • Автоматичний старт: Так, при включенні/виключенні живлення
  • Циклічна запис: файлами по 2, 5, 15 хвилин
  • Перегляд відзнятого відео на екрані: Так
  • Розширення фото: 5M, 3M, 2M, 1M
  • Формат фото: JPEG
  • Формат відео: HD
  • Носій: MicroSD (TF) карт до 32Гб (не входить в комплект)
  • Аудіо: Вбудований мікрофон (відключається) і динамік
  • Живлення: вбудований Li-ion акумулятор
  • Мова меню: російська

Комплектація

  • Автомобільний відеореєстратор DVR K6000B.
  • Кронштейн кріплення на скло
  • Зарядка від прикурювача
  • Пакунок
409грн.
Номер: 007408
 

Відеореєстратор SD450 оснащений великим 4-дюймовим дисплеєм, на якому зручно переглядати записане відео, а також відео з камери заднього виду. Завдяки простому і зрозумілому меню можна легко управляти настройками відеореєстратора всього лише одним дотиком руки.

Наявність функції HDR в відеореєстраторові дозволяє значно поліпшити якість відео, що особливо важливо під час зйомки в темний час доби.

Характеристики:

  • Розширення відео: 1980x1080
  • Кут огляду: 170°
  • Кількість камер: 2
  • Діагональ:  4
  • Тип екрану: LCD

Комплектація:

  • Відеореєстратор SD450
  • камера заднього виду
  • зарядка в прикурювач
  • кріплення
1 239грн.
Номер: 7872-27591
 

Автомобільний відеореєстратор Anytek A60 призначений для використання в транспортних засобах для автоматичного запису відео під час поїздок. Відмінне пристрій для документування аварій, підставних ситуацій за участю пішоходів або інших автомобілів, нещасних випадків, пошкоджень і т. Д. Власники відеореєстраторів захищені від багатьох спірних ситуацій і зможуть подати позов страховим компаніям в разі, коли їх транспорт постраждав через стан доріг.

Модель Anytek A60 має наступні основні параметри:

  • камера 12 мегапікселів;
  • діагональ екрану 4 дюйма;
  • підтримка карт пам'яті до 32 Гб.

Автомобільний відеореєстратор A60 має ряд особливостей і переваг, в порівнянні з аналогами інших виробників:

  1. Підтримка запису в дозволі 1080P Full HD і камера в 12MP забезпечують чіткі, якісні зображення в реальному часі.
  2. Великий екран діагоналлю 4 дюйми допомагає чітко бачити кожну деталь і переглядати записані відео безпосередньо на місці без використання сторонніх пристроїв.
  3. Безперервний, циклічний режим запису з розширенням 1920х1080.
  4. Широкий кут огляду 170° зменшує сліпі зони і дозволяє захопити більше деталей. З функцією аварійної автозапису і фіксацією часу і дати дозволить документувати важливі моменти.
  5. Автоматичне збереження і блокування даних записи в разі зіткнення транспортних засобів вбереже від перезапису відео в надзвичайних ситуаціях.
  6. Технологія WDR підсилює контрастність, забезпечує чіткість зображень в нічний час. Покращує картинку в умовах поганої видимості при різній погоді і освітленості.
  7. Довжина шнура 3.4 м дозволить використовувати пристрій для різних транспортних засобів, уклавши кабель живлення максимально зручно навіть в салоні габаритного авто.

Відеореєстратор має міцний корпус з алюмінієво-магнієвого сплаву, зручну форму, легка вага і невеликі розміри. Пристрій не заважає огляду і не відволікає. Проста установка і експлуатація, нема про що турбуватися навіть новачкові.

1 295грн.
Номер: 3sm_76428492
 
Відеореєстратор RIAS DVR K6000 поєднує всі необхідні для будь-якого автомобіліста функції: запис з якістю HD 1280х720, 2.4-дюймовий кольоровий РК-екран. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля. Вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. DVR K6000 оснащений камерою 5 МП і дозволяє записувати відео з роздільною здатністю до HD 1280х720. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі. Реєстратор DVR K6000 простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. До переваг DVR K6000 також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.
336грн.
Номер: 3sm_272591570
 
Відеореєстраторові RIAS DVR G30 поєднує в собі все для автомобіліста функції. Мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі. Реєстратор DVR G30 простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції. До переваг DVR G30 також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.
339грн.
Номер: 00000013338
 

Playme TAU — гаряча новинка в лінійці відеореєстраторів Playme з магнітним кріпленням. Гаджет відрізняється високою якістю запису відео з роздільною здатністю Full HD, стильним дизайном, наявністю магнітного кріплення, а головне - доступною ціною.
Playme TAU оснащений об'єктивом, що складається з шести скляних лінз, що забезпечує чудову якість знятого матеріалу, на якому будуть легко помітні всі важливі для водія деталі. Загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень.

Висока якість запису відео з розширенням Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілів.

Швидкознімними магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес установки і зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним і швидким.

Ширококутний світлосильний об'єктив з кутом огляду 170 ° дозволяє відеореєстратора зафіксувати на відеозаписі всі дорожні події, що відбуваються перед вашим автомобілем, не загубивши жодної важливої деталі.

Великий IPS-дисплей діагоналлю 3 дюйми дає можливість переглядати записані відеоролики на самому відеореєстраторові і комфортно проводити налаштування пристрою.

1 674грн.

Що врахувати, щоб купити реєстратор і не прогадати з вибором?

Вибір реєстратора в машину

Відеореєстратори в машину купуються з метою убезпечити себе від необґрунтованих претензій в разі ДТП. Проте слід знати, що в разі суду матиме вагу тільки запис з відеореєстратора для автомобіля, що пройшов сертифікацію УкрСЕПРО. Тому, перш ніж купити реєстратор, переконайтеся в тому, що в комплектації присутній необхідний сертифікат.

На що ще слід орієнтуватися купуючи автореєстратор?

Який автореєстратор вибрати

Бренд: відеореєстратор Gazer

Бренд має велике значення при виборі відеореєстратора. Природно, відомі бренди коштують дорожче, але й відбраковки в них менше ніж 1%. До того ж завжди є гарантія на продукцію.

Чому ми пропонуємо вам продукцію Gazer і чим ці відеореєстратори вигідно відрізняються від великих конкурентів? Наприклад, від Xiomi.

Gezer - перші автореєстратори з хмарної системою зберігання даних. Крім того, наявність спеціально розробленого плеєра і додатки дозволяє не качати на девайси безліч програм для обробки знятого матеріалу. Вигідно відрізняється й оптика пристроїв для знімання Gazer. Обладнані інфрачервоним фільтром, вони знімають відео без істотних засвітів, відблисків і світлових плям.

Переваги Gazer:

  • повноцінне Super HD і Full HD відео;
  • режим охоронного відеоспостереження на стоянці;
  • підтримка Wi-Fi;
  • підключення до діагностичного роз'єму OBD II (повна діагностика авто на наявність помилок);
  • хмарне сховище;
  • інтелектуальна система безпеки ADAS;
  • підтримка карт пам'яті до 256 Гб;
  • кріплення з передачею харчування;
  • лінзи з ІК фільтром, що забезпечують зображення без засвітів;
  • два режими циклічного запису 70/30;
  • контроль напруги бортової мережі;
  • безплатниі додатки для iPhone, iPad, Android (віддалені налаштування, нарізка відеофрагментів, перегляд записаних роликів, перегляд відео в реальному часі тощо);
  • програма Gazer Player для роботи з файлами для Windows і Mac OS;
  • бездротова кнопка для збереження фото і відеофрагментів;
  • матриця Sony Exmor.

Автореєстратор GT

Бренд: відеореєстратор GT

Ще один відомий на авторинку бренд, відомий своєю якістю. Відноситься до середнього цінового сегмента, проте має низку преміальних характеристик:

  • відео Super, Full HD форматів;
  • запис відео на стоянці (включається за допомогою G-сенсора);
  • підтримка Wi-Fi;
  • функція WDR;
  • підтримка карт пам'яті до 128 Гб;
  • 6-тіслойная скляна оптика;
  • суперконденсатор 2F;
  • запис голосу й багато іншого.

Види відеореєстраторів для авто

У нас на сайті ви можете придбати різні варіанти систем відеофіксації в машину від мінікамер заднього виду до системи кругового огляду.

  • відеореєстратор дзеркало зручний і функціональний. Являє собою дзеркало з монітором, яке служить і для огляду заднього виду і, завдяки вбудованій камері, служить відеореєстратором. вбудовану камеру не так легко розглянути з вулиці, завдяки чому вона не привертає увагу злодюжок. Зображення виводиться на вбудований в дзеркало дисплей, який займає 4,3".
  • камери в машину. Відмінний варіант - купити реєстратор з камерою заднього виду. Камера підключається швидко і просто завдяки проводу 5-6 м довгою. Існує кілька нюансів, які слід доля. При зовнішньому підключенні необхідно постійно стежити за чистотою об'єктива, а при підключенні в салоні необхідно стежити за чистотою заднього скла. Також, такі камери не універсальні й використовуються тільки для однієї функції: якщо направляти прямо на дорогу - служать заднім відеореєстратором, якщо направляти на асфальт - служать парктроніком.
  • парктронік з камерою. Надають неоціненну допомогу водіям при паркуванні навіть в складних паркувальних місцях. Завдяки звуковій системі оповіщення забезпечують безпеку при проїзді у вузьких просторах. Максимально точна система пропонованих нами пристроїв працює без помилкових спрацьовувань і попереджає водія про перешкоди, "рівні землі" і т.д.
  • система кругового огляду. Вона дозволяє розширити огляд на 360⁰ завдяки наявності 4 камер, запис з яких ведеться по 4 окремим каналам. Ідеальний персональний помічник в системі охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі (спрацьовує по датчику G-сенсора).

Системи кругового огляду для авто

Розширення відео

Для того, щоб розглянути на відео такі деталі, як номерний знак інших авто, слід купити відеореєстратор в авто з розширенням Full HD 1920x1080 або Super HD 2304x1296. Деякі маловідомі й дешеві бренди грішать тим, що в цих форматах "розтягують" зображення. Якісний реєстратор має якісний процессор, об'єктив і матрицю. Тільки разом всі ці параметри дозволяють домогтися максимально чіткої картинки.

Основні складові

Як ми вже вказували, на якість безпосередньо впливає об'єктив, матриця і процесор. Ще у 2019 році найпопулярнішими процесорами стали Ambarella і Novatek, а серед матриць високий рейтинг у Sony. Оскільки перед покупкою ви не можете розкрити корпус і перевірити який процесор і матриця стоять в реєстраторі, радимо перед покупкою почитати відгуки про модель і знайти приклади відеозйомки.

Кут огляду

Ця характеристика показує який захоплення буде у камери, ділянка якої ширини потрапить в її "поле зору". У нашому асортиментному ряду представлені відеореєстратори з кутом огляду 140⁰, що дозволяє не створювати ефект "риб'ячого ока".

Камери в авто

Місткість акумулятора

Попри те, що відеореєстратори не створюються для автономного знімання, якості батареї варто приділити належну увагу. У разі припинення роботи бортової мережі, роботи акумулятора реєстратора повинно вистачити хоча б на 10-15 хвилин, щоб встигла зберегтися останній запис.

Дисплей

Зручніше купувати реєстратор з вбудованим дисплеєм. Його наявність дозволяє переглянути відео на місці в момент спірної ситуації при ДТП. При цьому діагональ екрану не обов'язково повинна бути великою. 4,3"- цілком комфортний параметр.

GPS-модуль

Купити реєстратор з GPS навігатором - дуже вдале рішення. Він служить для визначення координат і швидкості, а так само при кожному підключенні приладу завдяки супутниковому зв'язку автоматично виставляє точний час і дату.

Тип кріплення

Існує два види кріплення - на присоску і на двосторонній скотч. Присоска зручна тим, що є багаторазовим типом кріплення: її положення можна змінювати, кріплення можна знімати на час. Кріплення з двостороннім скотчем більш компактно, але воно одноразове.

Реєстратор дзеркало заднього виду

Чому ви повинні вибрати нас?

Інтернет-гіпермаркет LIDO.ua не перший рік на авторинку, тому ми точно знаємо, що потрібно нашим клієнтам:

  • професіоналізм менеджерів;
  • якість продукції;
  • тільки імениті бренди в асортименті;
  • сертифікований товар;
  • гарантія на всі товари;
  • конкурентна низька ціна, а якщо ви знаходите той же товар дешевше, ми готові надати вам знижку на 10% або ту ж ціну (на ваш вибір);
  • безкоштовна доставка, зокрема на все відеореєстратори.