Відеореєстратори

Знайдено: 1 - 30 серед 31 товар
Номер: MUW7000
 

Gazer MUW7000 – це унікальний пристрій, що поєднує в собі салонне дзеркало заднього виду з вбудованим 4.3" дисплеєм з сенсорними кнопками та відеореєстратор з Wi-Fi для налаштування та керування за допомогою смартфона. Модель оснащена відеовходом для підключення камери заднього виду з функцією запису. Також MUW5000/ MUW7000 підтримує функцію запису після відключення двигуна.Дзеркало встановлюється в автомобіль штатно за допомогою інтегрованого кронштейна з універсальним майданчиком, до якого приєднується знімний адаптер Gazer.

Переваги

  • Найкраща альтернатива заводському дзеркалу
  • FullHD відеореєстратор
  • Wi-Fi та додаток для смартфона «Gazer Dashcam»
  • Підключення та запис камери заднього виду
  • Сенсорні кнопки для швидкого налаштування
  • Режим паркування (запис на паркуванні)
  • Контроль напруги бортової мережі
  • Датчик регулювання яскравості дисплея та індикатора запису
  • Функція автозатемнення
6 199грн.
Номер: MUW5000
 

Дзеркало заднього виду з вбудованим Full HD відеореєстратором, Wi-Fi, записом з камери заднього виду, сенсорним монітором 4.3", автояркістю дисплея, сенсорними кнопками та універсальним вбудованим кріпленням зі змінними майданчиками (у комплекті йде кріплення Gazer MB009)

Особливості пристрою:

  • Дисплей сенсорний TFT LCD 4,3" (16:9) 480х272; яскравість 1000 cd/m2.
  • Відеовхід: 1х композитний CVBS (RCA) для підключення камери заднього виду
  • Формат сигналу PAL/NTSC (автовизначення).
  • Швидкі налаштування відеореєстратора за допомогою сенсорних кнопок на екрані або рамці дзеркала.
  • Повноцінне керування та перегляд записів через програму Gazer Dashcam на Android або iOS.
  • Роздільна здатність запису: Full HD 1920x1080, 25 к/с.
  • Постійний запис задньої камери у роздільній здатності 720x480, 25 к/с.
  • Кут огляду камери: 140°.
  • Формат запису MOV, відеокодек H.264.
  • Підтримка карток пам'яті MicroSD до 32 Гб.
  • Режим запису у припаркованому автомобілі, контроль напруги бортової мережі автомобіля.
  • Автоматичне увімкнення дисплея під час увімкнення задньої камери.
  • Кнопка вимкнення дисплея під час роботи відеореєстратора з пам'яттю останнього режиму, додаткове регулювання яскравості дисплея при активному відеовході камери заднього виду з пам'яттю останнього налаштування.
  • Автоматична зміна яскравості дисплея в залежності від освітлення в салоні.
  • Напруга живлення DC 12V, споживаний струм <750mA.
  • Температура експлуатації: від -20° до +65°.
  • Габарити (ШхГхВ): 270×53×83мм.
  • Для встановлення потрібний змінний майданчик під штатне кріплення дзеркала автомобіля серії Gazer МВххх.
6 199грн.
Номер: 4885
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором в одному пристрої - це сучасний мініатюрний прилад, який необхідний кожному автовласнику. Встановіть дзеркало-відеореєстратор в салоні і записуйте всі події, які відбуваються з вами протягом дня. Таким чином ви захистите свої права в разі ДТП та інших неприємних інцидентів, пред'явивши запис поліції, страховим агентам або співробітникам судових інстанцій.

Висока якість зйомки
Дозвіл камери можна вибрати в налаштуваннях 1920х1080,1440х1080,1280х720. Підтримка карт пам'яті до 64 Гб.
 Кут огляду 140ᵒ

Щоб водієві було зручно стежити за всім, що відбувається на дорозі, в реєстраторі реалізований огляд під кутом 140 градусів. Що дозволяє бачити чітку картинку в дзеркалі навіть на водійському сидінні.

Датчик руху
Датчик руху дозволяє автоматично починати відеозапис при виявленні рухомих об'єктів в межах видимості. При відсутності руху запис не ведеться.

Автоматичний запис під час стоянки
Чи зможете побачити, що відбувається з машиною під час вашої відсутності, при цьому харчуванні йде від акумулятора.

Динамік з мікрофоном
При необхідності водій зможе довести свою невинність або факт порушення посадових інструкцій. Це можливо, якщо в автомобілі встановлений гаджет Саr DVR Мirrоr з вбудованим записуючим мікрофоном, а так же відтворює динаміком.

Компактні розміри, проста установка
Легко і надійно встановлюється на місце штатного дзеркала за допомогою гумових накладок. Чи не перекриває огляд водієві. Дзеркало покрито покриттям проти відблисків, щоб не засліплювали машини, які їдуть позаду.

Характеристики:
Універсальний відеореєстратор, підійде на будь-який штатний вікно;
Параметри (Д/Ш/В): 30х8х3 см;
Дозвіл запису: 1080 р Full HD;
Частота кадрів: 30 кад/сек;
Діагональ екрану: 2,4 дюйма LCD;
Мова: російська та інші;
Кут огляду камери: 140 градусів;
Циклічна запис: так;
Акумулятор: вбудований;
Карта пам'яті: micro SD до 64 Гб (в комплект не входить);
Мікрофон: так;
Динамік: так;
Час зарядки: близько 2 год;
Ємність батареї: 250 мА;
Вихід ТВ: NTSC/PAL;
Операційна система: Windows 2000/me/xp/2003; Vista;macos;linux;
Інтерфейс USB: USB 2.0;
Фото формат: jpeg;
Відео формат: AVI 30 fps;
LCD: 2.6/2.8/3.0/3.6/4.0/4.2/4.3 TFT HD екран монітора;
Дозвіл зображення: 720 P:1280*720 1080P:1920*1080 VGA: 640*480;
Датчик: CMOS датчик;
Вага: 0.450 г.
 
Комплектація:
Антиблікове дзеркало заднього виду з вбудованим монітором;
Шнур для прикурювача в відеореєстратор (320 см);
Кріплення 2 шт. (резинки);
Інструкція англійською.

999грн.
Номер: P25193
 
Комбо-пристрій PlaymeP200 TETRA - ваш «імунітет» від штрафів. Ця компактна модель знімає те, що відбувається на дорозі в форматі HD і виявляє радари на відстані до 1000 м! GPS-модуль своєчасно оповіщає про «Автодору», світлофорах, постах ДПС і про багато іншого. Бази камер постійно оновлюються. І все це за приємною ціною! Висока якість запису з роздільною здатністю HD (1280х720) Високотехнологічна матриця OmniVision OV9712 Ширококутний об'єктив з кутом огляду 120 ° Вбудований кольоровий РК-дисплей діагоналлю 2.7 дюйма Захист фалів від перезапису Автоматичне включення запису при подачі живлення Накладний на відео реального часу, дати і держномери автомобіля Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості Голосове сповіщення про наближення до поліцейських камерах / радарам Попередження про перевищення середньої швидкості руху на ділянці РК АВТОДОРІЯ Представленна і оновлювана база даних місць розташування радарів і камер Детектування радарів в Х, к, Кa і лазерному діапазоні Детектування радарного комплексу «Стрілка-СТ», Robot Multaradar Можлість перегляду маршруту на карті Google Maps Підтримка microSDHC карт пам'яті до 32 Гбайт Вбудований мікрофон і динамік Вбудований акумулятор Підтримка інтерфейсу HDMI Характеристики Playme P200 TETRA Матриця OmniVision OV9712 Кут огляду камери, град 120 дисплей й 2.7 "ЖК-дисплей GPS-Інформатор є G-сенсор є Дозвіл відеозапису 1280х720 Формат запису MP4 Підтримка карт пам'яті micro SDHC Акумулятор 350 мАг Інтерфейс HDMI Голосові повідомлення є Діапазон POP є Захист від виявлення системами VG-2 є Робочі діапазони радар-детектора K , Ka, X, L Регулювання гучності є Регулювання яскравості дисплея є Режим Automute є Підтримка Instant-On є Обновлювана БД є Відключення окремих діапазонів є Збереження налаштувань є Детектування "Автодор" є Детектування "Стрілка-СТ / М" є Детектування "РОБОТ" є детектування "АВТОУРАГАН" є Робоча температура -20 - 70 ° C Гарантія 1 рік
4 404грн.
Номер: P25986
 
Представляємо вашій увазі чергову гарячу новинку від Playme, модель OMEGA, нове двухканальное комбо-пристрій, оснащений сучасним суперконденсатором і патч-антенной.В гаджет суміщений і повноцінно реалізований функціонал відразу трьох окремих пристроїв: відеореєстратора, радар-детектора, GPS-інформатора. Зйомка відразу з двох камер забезпечує повний контроль дорожньої ситуації, роблячи водіння більше безопасним.В Playme OMEGA встановлений технологічний суперконденсатор (іоністор) - електрохімічний пристрій для зберігання електричної енергії. Переваги іоністори в порівнянні зі звичайним літієвим акумулятором: більшу кількість циклів заряду / розряду, більший термін служби, широкий діапазон робочих температур, завдяки якому ви можете спокійно залишати пристрій в салоні авто взимку, що не призведе до повної розрядки аккумулятора.Високое якість запису відео з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілей.Playme OMEGA детектирует всі використовувані в Україні поліцейські камери і радари, такі як TruCam, Візир, Автоураган, Амата, Бинар, Іскра, Камери контролю смуги, Кордон, Кречет, Кріс-П, ЛІСД, Радіс, Робот, Скат, Стрілка-СТ / М і др.Благодаря вбудованому модулю GPS Playme OMEGA накладає на відео штамп дати, часу і швидкості, а також фіксує маршрут руху автомобіля, який можна подивитися на картах Google.Большой дисплей діагоналлю 3 дюйми дає можливість прос редбачати записані відеоролики на самому відеореєстраторові і комфортно проводити налаштування пристрою. Безшовна запис відео без втрати даних дозволяє не упустити жодної важливої моменту дорожньої ситуації і бути завжди на чеку. Нові файли записуються поверх старих на карті пам'яті, забезпечуючи безперервну роботу відеореєстратора. Характеристики Playme MAXI Процесор A12LA35 Матриця OV4689 Дозвіл відеозапису 1920х1080 (30 к / с), 2304х1296 (30 к / с), 1280х720 (30 к / с) Формат запису MP4 Акумулятор 180 мАг Кут огляду 140 GPS-Інформатор є G-сенсор є LDWS є Карта пам'яті до 64 гб Голосові повідомлення є Захист від помилкових спрацьовувань є Робочі діапазони радар-детектора X, K, Ka, Laser, Стрілка Регулювання гучності є Режим Automute є Підтримка Instant-On є Обновлювана БД є Режим роботи Місто 1, Місто 2, траса Відключення окремих діапазонів є Збереження налаштувань є Детектирование "Автодор" є Детектирование "Стрілка-СТ / М" є Детектирование "РОБОТ" є Детектирование "АВТОУРАГАН" є Гарантія 1 рік
7 182грн.
Номер: 3sm_379930046
 
Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі, його практично не видно зовні. Дисплей, вбудований в дзеркало з відеореєстратором, вміє показувати записи самописця. Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опцією.
495грн.
Номер: hub_3sm_379930046
 

Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі, його практично не видно зовні. Дисплей, вбудований в дзеркало з відеореєстратором, вміє показувати записи самописця. Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опцією.

495грн.
Номер: 3sm_570944184
 
Дзеркало заднього виду з відеореєстратором RIAS DVR L900 - пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть дзеркало відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем.
819грн.
Номер: 3sm_515911435
 
Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі, його практично не видно зовні. Дисплей, вбудований в дзеркало з відеореєстратором, вміє показувати записи самописця. Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опцією.
857грн.
Номер: hub_3sm_570944184
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором Noisy DVR L900 – пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть дзеркало відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено страховими агентами або судом.
Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем.

819грн.
Номер: hub_3sm_515911435
 
Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі, його практично не видно зовні. Дисплей, вбудований в дзеркало з відеореєстратором, вміє показувати записи самописця. Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опцією.
857грн.
Номер: 4885
 
Відеореєстратор-дзеркало заднього виду DVR-138 - це сучасний мініатюрний прилад, який необхідний кожному автовласнику. Встановіть дзеркало-відеореєстратор в салоні  і записуйте всі події, які відбуваються з вами протягом дня. Таким чином ви захистите свої права в разі ДТП та інших неприємних інцидентів, пред'явивши запис поліції, страховим агентам або співробітникам судових інстанцій.

Функції відеореєстратора:

  • Висока якість зйомки

Рлзширеннякамери можна вибрати в настройках 1920х1080,1440х1080,1280х720. Підтримка карт пам'яті до 64 Гб.  

  • Кут огляду 140ᵒ

Щоб водієві було зручно стежити за всім, що відбувається на дорозі, в реєстраторі реалізований огляд під кутом 140 градусів. Що дозволяє бачити чітку картинку в дзеркалі навіть на водійському сидінні. 

  • Датчик руху

Датчик руху дозволяє автоматично починати відеозапис при виявленні рухомих об'єктів в межах видимості. При відсутності руху запис не ведеться.

  • Автоматичний запис під час стоянки

Чи зможете побачити, що відбувається з машиною під час вашої відсутності, при & nbsp; це харчуванні йде від акумулятора. 

  • Динамік з мікрофоном

При необхідності водій зможе довести свою невинність або факт порушення посадових інструкцій. Це можливо, якщо в автомобілі встановлений гаджет Саr DVR Мirrоr з вбудованим записуючим мікрофоном, а так же відтворює динаміком. 

  • Компактні розміри, проста установка

Легко і надійно встановлюється на місце штатного дзеркала за допомогою гумових накладок. & Nbsp; Чи не перекриває огляд водієві. Дзеркало покрито покриттям проти відблисків, щоб не засліплювали машини, які їдуть позаду.

Додаткові характеристики відеореєстратор - дзеркало заднього виду DVR-138:

  • Час зарядки: близько 2 ч;
  • Ємність батареї: 250 мА;
  • Вихід ТВ: NTSC/PAL;
  • Операційна система: Windows 2000/me/xp/2003; Vista;macos;linux;
  • Інтерфейс USB: USB 2.0;
  • Фото формат: jpeg;
  • LCD: 2.6/2.8/3.0/3.6/4.0/4.2/4.3 TFT HD екран монітора;
  • Розширення зображення: 720 P:1280*720 1080P:1920*1080 VGA: 640*480;
  • Датчик: CMOS датчик;

Комплектація відеореєстратора :

  • Антиблікове дзеркало заднього виду з вбудованим монітором; 
  • Шнур для прикурювача в відеореєстратор (320 см); 
  • Кріплення 2 шт. (гумки); 
  • Інструкція англійською мовою.
1 499грн.
Номер: 009915
 
Відеореєстратор дзеркало MHZ DVR E92 з двома камерами 1080P 10" - відмінна заміна звичайному штатному дзеркала. У ньому вбудовані всі необхідні функції, що забезпечують повноцінний огляд і безпеку під час пересування. У цьому допоможуть дві камери, які входять в комплект. Задня камера при включенні передачі заднього ходу (включається паркувальна розмітка) також допоможе легко і правильно припаркуватися. Має захист від відколів і чутливий сенсор. У дзеркалі-відеореєстраторові використовується циклічна запис для фіксації всіх подій. При спрацьовуванні датчика відбувається блокування всіх записів. Ця функція захистить автомобіль від зловмисників, при наявності неспростовних фактів. Для збереження всіх записів обладнано роз'ємом під карту пам'яті.

Реєстратор легко закріпити замість штатного дзеркала. Воно не привертає увагу зловмисників своїм зовнішнім виглядом і нагадує звичайне дзеркало заднього виду. Живлення походить від роз'єму прикурювача, яке йде в комплекті.

Характеристики:


Кількість каналів запису відео / звуку: 1/1;
Режим запису: циклічна;
Кількість камер: 2;
Максимальне розширення відео: FullHD (1920x1080);
Активація запису: Автоматично і вручну;
Екран: 10";
Живлення: 12 В;
Підтримка карт пам'яті: microSD;
Розширення відео: 1080P, 720P;
Розширення фото: 4032 х 3024 пікселів;
Інтерфейс: mini USB, Мікро SD/TF (до 32 гб);
Об'єктив передньої камери: 5 Мп;
Кут огляду: 170°;
Живлення: DC 5V, 2.5 А;
Вбудований датчик удару;
Моніторинг парковки;
Виявлення руху;
Вбудований динамік і мікрофон;
Режим картинка в картинці.
Запис часу і дати;
Кут огляду: 120 ° (по діагоналі);
Запис відео;
Режими: автостарт запису.

Комплектація:


Дзеркало;
Камера заднього виду;
Автомобільний зарядний пристрій;
Кабель для підключення камери заднього виду. *Колір і відтінок вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Комплектація товару може змінюватися виробником без повідомлення.

Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

1 990грн.
Номер: XTD00321
 

Функціональність. Надійність. Стиль.
У спірних ситуаціях на дорозі, відеореєстратор 70Mai Smart Dash Cam 1S допоможе розставити всі крапки над«І».
70Mai 1S підтримує запис відео в розширені Full HD 1080P, має кут огляду 130 ° і до того ж обладнаний голосовим управлінням, автоматичним контролем парковки.
Завдяки своєму чудовому дизайну, відеореєстратор відмінно впишеться в екстер'єр автомобіля.
Обладнаний G-сенсором
Відеореєстратор 70Mai 1S обладнаний G-сенсором, який автоматично розпізнає зіткнення, фіксує поштовхи, а також різке прискорення і гальмування. За допомогою таких відеозаписів, ви зможете надати наочний і незаперечний аргумент дотримання вами правил дорожнього руху.
Управління через мобільний додаток
Встановивши APP-додаток на смартфон і синхронізувати його з відеореєстратором 70Mai 1S, ви зможете завантажувати і переглядати відеозаписи на ваш мобільний девайс і ділитися відеоконтентом в соціальних мережах.
Крім того, через мобільний додаток ви зможете налаштувати чутливість датчика, гучність динаміка, а також якість відео.

1 568грн.
Номер: R0416
 
Дзеркало заднього виду з відеореєстратором - пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть пропонований нами дзеркало-відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено працівниками ДАІ, страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем. Додаткова камера стане відмінним помічником при складній парковці. Характеристики:

• Екран: 4.3-дюймовий TFT екран
• Пам'ять: підтримка Micro SD / TF карт до 32 Гб
• Камера на дзеркалі + камера для парковки
• Камера: СМOS сенсор
• Розмір 1 хвилини відео: VGA – 45 MB, 720P – 105 MB
• Великий кут огляду
• Аудіозапис: вбудований мікрофон для запису звуку
• Фото формат: JPEG
• Формат: NTSC/PAL
• Камера регулюється вгору, вниз, вправо, вліво

Інтерфейси:

1 * AV-IN
1 * miniUSB разъем
1 * TF слот для карти пам'яті

• Вбудований акумулятор
• Заряджається через miniUSB
• Температура зберігання: від -20C до 70C
• Довжина кабелю зарядки: 3,3 м
• Довжина кабелю камери заднього виду: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1,1м)
• Розмір упаковки: 33,5 см х 11,8 см х 5,7 см

799грн.
Номер: P28571
 
Playme TAU - "Гаряча" новинка в лінійці відеореєстраторів Playme з магнітним кріпленням. Гаджет відрізняється високою якістю запису відео з роздільною здатністю Full HD, стильним дизайном, наявністю магнітного кріплення, а головне - доступною ценой.Playme TAU оснащений об'єктивом, що складається з шести скляних лінз, що забезпечує чудову якість знятого матеріалу, на якому будуть легко помітні всі важливі для водія деталі. Загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень.Висока якість запису відео з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілей.Швидкознімними магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес установки і зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним і швидкий.Ширококутовий яскравий об'єктив з кутом огляду 170° дозволяє відеореєстратора зафіксувати на відеозаписі всі дорожні події, що відбуваються перед вашим автомобілем, не загубивши жодної важливої деталі.Большой IPS-дисплей діагоналлю 3 дюйма дає можливість переглядати записані відеоролики на самому відеореєстраторові і комфортно проводити налаштування пристрою. Характеристики Playme TAUПроцесорGP6248Матриця SC2363 (2Мп)Об'єктив 6 скляних лінз, кут огляду 170 ° Дисплей 3.0 ", IPS (640x480) Дозвіл відеозапису 1920x1080 30к/с, 1440х1080 30к / с, 1280x720 30к/с Формат відео AVI (MJPG) Дозвіл фото до 12Мп Формат фото JPEGG -Сенсор Вбудована Карта пам'яті MicroSD, Class 10, до 64 Гбайт Мікрофон Вбудований Динамік Вбудований Аккумулятор Літієвий, 200мАч Автомобільний зарядний пристрій Вхід: 12В - 24В, вихід: 5В, 1А
1 806грн.
Номер: P29292
 
Playme KVANT Наша відповідь новинному потоку останніх місяців - новинка в лінійці відеореєстраторів на магнітному кріпленні з розширеним функціоналом, модель Playme KVANT.В компактному і стильному корпусі Playme KVANT органічно злилися всі важливі для сучасного споживача функції: гаджет не тільки записує деталізоване відео з роздільною здатністю Full HD , але і попереджає водія про наближення до поліцейських радарах і камерам завдяки роботі модуля GPS.Висока якість запису відео з розширенням Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілей.Завдяки модулю GPS Playme KVANT накладає на відео штамп дати, часу і швидкості, а також фіксує маршрут руху автомобіля, який можна подивитися на картах Google. Також за допомогою GPS-модуля працює функція оповіщення про наближення до стаціонарних поліцейським камерам і радарам.Playme KVANT завчасно попереджає про наближення до стаціонарних поліцейських камерах і радарів, таким як Автоураган, Камери контролю смуги МТС, Кордон, Кречет, Кріс, Робот, Скат, стрілка-СТ та іншим комплексам фіксації порушень швидкісного режиму, зазначеним в регулярно оновлюваної базі камер і радаров.Швидкозйомне магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес установки і зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним і швидким. Пристрій працює через кріплення завдяки технології Power Click - ви можете забути про необхідність підключення дроти живлення до реєстратора кожен раз, коли встановлюєте його на лобове скло. Яскравий об'єктив, що складається зі скляних лінз, забезпечить чудову якість знятого матеріалу, на якому будуть легко помітні всі важливі для водія деталі. Загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень, а діафрагма f / 1.8 дозволить знімати навіть в умовах низької освещенності. Ширококутний яскравий об'єктив з кутом огляду 140 ° дозволяє Playme KVANT зафіксувати на відеозаписі всі дорожні події, що відбуваються перед вашим автомобілем, не загубивши жодної важливою деталі. Бесшовна запис відео без втрати даних дозволяє не упустити жодної важливої моменту дорожньої ситуації і бути завжди напоготові. Нові файли записуються поверх старих на карті пам'яті, забезпечуючи безперервну роботу відеорегістратора.G-Sensor призначений для фіксації зміни швидкості руху (прискорення) автомобіля. Він реєструє різкі гальмування і розгони, повороти і обертання. Дисплей діагоналлю 1,5 дюйма дає можливість переглядати записані відеоролики на самому відеореєстраторові, комфортно налаштовувати пристрій, також на нього виводяться оповіщення про наближення до поліцейських радарах і камерам.ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Процесор Mstar 8336 Матриця GC2053 Об'єктив F 1.8, 4 скляні лінзи, кут огляду 140 ° Розширення відеозаписів і деозаписів 1920х1080 пікселів при 30 к / с, 1280х720 пікселів при 30 к / с Формат відео MOV (H.264) Динамік Вбудований Мікрофон Вбудований G-сенсор Вбудований GPS Вбудований модуль Вхідна напруга зарядного пристрою 12-24 В постійного струму Додаткові функції GPS- оповіщення про камери, детектор руху в кадрі карти пам'яті MicroSDXC (Class 10), до 64 Гбайт Живлення 5 в 1 А Акумулятор Вбудований літієвий, 3.7 в, 18
3 364грн.
Номер: hub_yEkR93881
 

Автомобільний відеореєстратор з двома об'єктивами

З естетичним алюмінієвим корпусом і гладкою формою,

У порівнянні з іншими подвійними камерами, ця модель оснащена задньої камерою 720P, яка забезпечує більш чітке зображення для вас.

LED 4-дюймовий світлодіодний дисплей Full HD 1080P Image HD-зображення - автомобільна камера
Високошвидкісна відеозапис 1920x1080p дозволяє знімати швидко рухомі сцени, а автомобільна камера надає страхові претензії для запобігання суперечок. Великий 4-дюймовий екран відображає живі зображення, допомагає вам чітко бачити кожну деталь при відтворенні і забезпечує кращий візуальний досвід.

Відеореєстратор має наступні функції:

сенсор G
моніторинг парковки
циклічна запис
WDR
включення / вимикання звуку
відмітка часу

ПЕРЕДНЯЯ І ЗАДНЯЯ ЧАСТИНА КАМЕРИ Автомобільна камера з подвійною лінзою забезпечує подвійний захист для вашої безпеки. Ширококутова передня камера на 170 ° легко закриває 4 канали без видимих сліпих зон, а водонепроникна задня камера на 130 ° контролює задні дорожні умови вашого автомобіля, щоб забезпечити вашу безпеку водіння.

ВБУДОВАНИЙ G-SENSOR Коли вбудований датчик G-SENSOR виявляє зіткнення транспортного засобу, поточний відео автоматично блокується і зберігається, щоб запобігти перезапис відео під час циклічної запису. Сцена аварії може бути дійсно відновлена. Для безпечного водіння.

КОМПЛЕКТАЦІЯ
 1 х Автомобільна камера
 1 х Автомобільний зарядний пристрій
 1 х Переднє кріплення лобового скла
 1 х Задня камера
 1 х Кабель для задньої камери (7 метрів)
 1 х Інструкція користувача

1 289грн.
Номер: P400013
 
Модельний ряд відеореєстраторів з функцією Wi-Fi поповнився новинкою Falcon HD73-LCD Wi-Fi. Корпус пристрою має компактний розмір 50 x 52 x 53 mm і не займе багато місця на лобовому склі Вашого автомобіля.В відеореєстраторові Falcon HD73-LCD Wi-Fi використовується процесор Generalplus GPCV5168. Пристрій має вбудований мікрофон, що дозволяє виробляти аудіозапис всередині салону автомобіля.Відеореєстратор має хорошу ширококутну камеру 5 Мр з кутом огляду 150 градусів, що дозволяє проводити запис подій, що відбуваються з розширенням 1920х1080, формат запису відео H.264 MOV / MP4.Вбудований акумулятор 120 mAh дає можливість зберігати записані файли. Falcon HD73-LCD Wi-Fi до лобового скла автомобіля кріпиться за допомогою кріплення з 3М скочтем, що входить в комплект даного пристрою. Наявність функції Wi-Fi дає можливість повноцінно налаштувати пристрій і переглянути на екрані Вашого телефону записані файли, спочатку встановивши додаток IOS або Android на Ваш девайс.Falcon HD73-LCD Wi-Fi є багатофункціональним пристроєм і оснащений функцією WDR, функцією запису по руху, функцією захисту важливих файлів від стирання (G-сенсор) .Відеорегістратор має вбудований дисплей діагоналлю 1,5 "за допомогою якого можна повноцінно провести налаштування пристрою і переглянути записанні файли. Даний відеореєстратор сприймає мікро-SD / SDHC карту пам'яті до 64 Gb 10 класу. Особливості Falcon HD73-LCD Wi-Fi: - Вбудований Wi-Fi для управління і перегляду відео за допомогою програми для iOS і Android- Функція WDR (Wide Dynamic Range) для чіткої картинки при зміні світла- Функція запису по руху- Функція захисту важливих файлів від стирання - При необхідності перегляду відеозапису на великому екрані є можливість підключення до відеовиходу AV- Вхідне в комплект кріплення на 3М скотчі дозволяє встановити відеореєстратор в малопримітному місці як стаціонарно, так і з можливістю демонтажу Характеристики Falcon HD73-LCD Wi-Fi: - Оптика: кут огляду 150 градусів-Процесор: Generalplus GPCV5168- Ширококутова камера: 5 MP- Формат запису відео: H.264 MOV / MP4- здатність: 1920 х 1080 (30 кадрів в сек) - дисплей: LCD-дисплей 1,5 "- Мікро-SD / SDHC карта пам'яті: до 64 Gb- G-сенсор: обладнаний- Детектор руху: є-Мікрофон: вбудований- Інтерфейс: AV, Wi-Fi, USB 2.0-Батарея : Li-Ion, 150 mAh- Розмір: 50 x 52 x 53 mm- Вага: 47 г Комплектація Falcon HD73-LCD Wi-Fi: - Пристрій Falcon HD73-LCD Wi-Fi- Зарядний пристрій 12V- Кріплення на 3М скотчі- USB кабель для підключення до комп'ютеру- Інструкція Гарантія 12 місяців
1 437грн.
Номер: DTD01284
 
Процесор: MSTAR MS8328P
Розширення сенсора: 2 Мп
Розширення відео: 1920x1080
Частота відео: 30 кадрів/сек
Кут огляду: 150°
Запис звуку: Есть
Активація запису: Автоматично при включенні, При виявленні руху
Друк інформації у відео: Дата, Час, Швидкість, Координати
Кількість камер: 2
Вбудований екран: Сенсорний
Діагональ: 5.5
Тип екрану: IPS
Живлення: від прикурювача
Порти і роз'єми: Слот для карт пам'яті SD/MMC, miniUSB
Підтримка карт пам'яті: Micro SD
Максимальний об'єм карти пам'яті:: 64 ГБ
Тип кріплення: Зажим
3 147грн.
Номер: DTD01277
 
Процесор: Novatek 96660
Сенсор: OV4689
Розширення сенсора: 4 Мп
Розширення відео: 2880x2160
Частота відео: 60 кадрів/сек
Кут огляду: 170°
Запис звуку: Є
Активація запису: Автоматично при включенні, При виявленні руху
Друк інформації у відео: Дата, Час, Швидкість,
Координати
Кількість камер: 1
Вбудований екран: Так
Діагональ: 2.45
Тип екрану: IPS
Живлення: від прикурювача
Порти і роз'єми: Слот для карт пам'яті SD/MMC, HDMI, miniUSB
Підтримка карт пам'яті: Micro SD
Максимальний об'єм карти пам'яті: 64 ГБ
3 515грн.
Номер: DTD01276
 
Процесор: Novatek 96660
Сенсор: OV4689
Розширення сенсора: 4 Мп
Розширення відео: 2880x2160
Частота відео: 60 кадрів/сек
Кут огляду: 170°
Запис звуку: Є
Активація запису: Автоматично при включенні, При виявленні руху
Друк інформації у відео: Дата, Час, Швидкість, Координати
Кількість камер: 1
Вбудований екран: Так
Діагональ: 2.45
Тип екрану: IPS
Живлення: від прикурювача
Порти і роз'єми: Cлот для карт пам'яті SD/MMC, HDMI, miniUSB
Підтримка карт пам'яті: Micro SD
Максимальний об'єм карти пам'яті:: 64 ГБ
3 183грн.
Номер: DTD01274
 
Процесор: Ambarella A12A55
Сенсор: OV4689
Розширення сенсора: 4 Мп
Розширення відео: 2560x1440
Частота відео: 60 кадрів/сек
Кут огляду: 150°
Запис звуку: Є
Активація запису: Автоматично при включенні, При виявленні руху
Друк інформації у відео: Дата, Час, Швидкість, Координати
Кількість камер: 1
Вбудований екран: Так
Діагональ: 2.
Тип екрану: TFT
Живлення: від прикурювача
Порти і роз'єми: Cлот для карт пам'яті SD/MMC, microUSB, miniHDM
Підтримка карт пам'яті: Micro SD
Максимальний об'єм карти пам'яті:: 64 ГБ
Тип кріплення: Наклейка, Не поворотний, Присосок
3 369грн.
Номер: DTD02516
 

Автомобільний потоковий відеореєстратор- дзеркало Azdome AR08. Найбільш сучасний і прогресивний потоковий відеореєстратор- дзеркало заднього виду Azdome AR08 з системою ADAS (система допомоги водіям для безпечного руху-LDWS і FCWS), має великий якісний сенсорний екран з діагоналлю 9.66 дюймів (майже вся площа дзеркала).

Одночасна роздільна запис з передньої і задньої камер проводиться в розширенні Full HD для кожної камери.

Ідеально підходить як для фіксації дорожньої обстановки на карту пам'яті, так і для візуального спостереження за тим, що відбувається позаду вашого авто.

Дзеркало реєстратор має всі сучасні функції, властиві преміального сегмента пристроїв. .

Особливості Azdome AR08:

трансляція зображення з задньої камери на великий екран (майже вся площа дзеркала), завдяки чому водій отримує максимум інформації: немає сліпих зон, огляду не заважають предмети інтер'єру автомобіля, пасажири і забруднене заднє скло (дощ, сніг, запотівання);
бшвидке переключення між передньою і задньою камерою горизонтальним свайпом по екрану;
інтелектуальна задня камера знижує кут огляду при парковці, що дає більш чітке зображення;
висунувша в бік передня камера розширює можливості інсталяції пристрою;
механічне регулювання кутів нахилу передньої камери в горизонтальній і вертикальній площинах в парі з програмним регулюванням кутів нахилу обох камер у вертикальній площині роблять процес використання пристрою максимально комфортним.
Наявність WiFi дає можливість швидко переглядати записані відеореєстратором файли на смартфоні.

Характеристики:

Процесор MSTAR MS8339

Сенсор 1/3'' CMOS, SC2363

Режим запису Фронт: FHD 1920x1080P / 30 fps + тил: FHD 1920x1080P / 30 fps

Формат запису і кодек AVI, H.264

Кут огляду

Фронт: 150°;

Тил: 140 ° Об'єктив F1.8, 6-ти шаровий скляний з інфрачервоним фільтром

Екран 9.66" 2.5D IPS, сенсорний Wi-Fi Так GPS Так G-Sensor Так

Циклічна запис Так

Режим парковки Так LDWS (система стеження за смугою) Так FCWS (система стеження за дистанцією до попереду автомобіля, що йде) Та Авто вкл./викл. Так

Фоторежим Так

Мікрофон і динамік Так

Роз'єми підключення mini-USB (живлення),

AV-вхід Акумулятор 500 мАч

4 715грн.
Номер: DTD01272
 
Процесор: Novatek 96658
Сенсор: Sony IMX323
Розширення сенсора: 2.1 Мп
Розширення відео: 1920x1080
Частота відео: 30 кадрів/сек
Кут огляду: 170°
Запис звуку: Є
Активація запису: Автоматично при включенні, При виявленні руху
Друк інформації у відео: Дата, Час
Кількість камер: 1
Вбудований екран: Так
Діагональ: 2.45
Тип екрану: IPS
Живлення: від прикурювача
Порти і роз'єми: AV-OUT, Cлот для карт пам'яті SD/MMC, miniUSB
Підтримка карт пам'яті: Micro SD
Максимальний об'єм карти пам'яті:: 64 ГБ
Тип кріплення: Наклейка, Не поворотний, Присосок
2 431грн.
Номер: DTD01271
 

Компактний, легкий і стильний! Багатофункціональний, потужний і надійний! Все це про новинку з флагманськими характеристиками - відеореєстраторові Azdome A305.
     Характеристики відеореєстратора Azdome A305:

Процесор: Novatek 96658 (вбудований 1Гб DDRIII)

Камера: 170 градусів, F=1.8, матриця 1/2.9'' CMOS, Sony IMX323

Відеозапис:

формат MOV, стиснення H.264;
розширення, 4 режима: 1080 FHD 1920x1080; 720P 1280x720; WVGA 848x480; VGA 640x480;
автовключення / автовимкнення;
циклічна запис: 3/5/10 хвилин / відк..;
запис дати/часу/номера автомобіля;
регулювання експозиції: +2.0, +5/3, +4/3, +1.0, +2/3, +1/3, 0.0, -1/3, -2/3, -1.0, -4/3, -5/3, -2.0;
Фото:

формат JPEG;
розширення VGA 640x480, 1.3/2/3/5/8/10/12 Мп;
баланс білого;
кольоровість;
ISO - Авто, 100, 200, 400;
регулювання експозиції: +2.0, +1.7, +1.3, +1.0, +0.7, +0.3, 0.0, -0.3, -0.7, -1.0, -1.3, -1.7, -2.0;
Екран: 2.45" LCD

Мова меню: російська

Інші функції: WiFi (вбудований), AV-вихід, датчик прискорення (G-сенсор), датчик руху, вбудовані мікрофон і динамік.

     Відеореєстратор Azdome A305 має можливість синхронізації з пристроями на Android і IOS за допомогою WiFi за допомогою програми LuckyCam (доступно для установки з Play Market, мова інтерфейсу російська). За допомогою цього додатка ви отримуєте можливість дистанційно керувати відеореєстратором: на екрані пристрою бачити картинку з об'єктива відеореєстратора, змінювати налаштування, починати / зупиняти запис, робити фото, переглядати відзнятий матеріал, редагувати (видаляти).

Живлення: 5V 1A (від мережі автомобіля 12-24В плюс Li-ion акумулятор)

9 999грн.
Номер: P26416
 
Сучасний Full HD відеорегістратор.Ні одна деталь на дорозі не вислизне! Відео розширення Full HD 30 кадрів в секунду і HD 60 кадрів в секунду гарантує, що кожну деталь буде видно. Чудова картинка з високою деталізацією і широким кутом огляду. Основою камери даного реєстратора є сенсор Sony IMX323. Оптична схема описуваної моделі включає в себе цілих 6 лінз, що мають покриття антивідблиску. Кут огляду камери складає значні 150 градусів забезпечує повний контроль над ситуацією на дорозі. Світлосила об'єктива - f / 2.0. Якісну роботу зазначених компонентів забезпечує сучасний чіпсет NTK96658. Завдяки такій «начинці» дана модель приємно дивує чудовою якістю роликів з високою деталізацією і мінімальним рівнем шумів. Детектор руху, мікрофон який відкоючається та інші корисні можливості. Крім усього іншого, відеореєстратор Aspiring Expert 4 Wi-Fi, GPS оснащений детектором руху, що дозволяє стежити за тим, що відбувається попереду автомобіля в той час, коли ви залишаєте його. А ще ця модель підтримує накладення на відеофайл поточного часу, дати і держномери автомобіля. Додаток на ANDROID і IOS. Встановивши додаток на Android або iOS ви можете повністю управляти Aspiring Expert 4: - перегляд онлайн відео-перегляд збережених відеофайлов- збереження відеофайлів на смартфон- зміна налаштувань відео. Безперервна циклічна запис, слот для карт microSDHC і роз'єм miniUSB. Вибравши відеореєстратор Aspiring Expert 4, ви можете не турбуватися, що ключовий момент події залишиться за кадром, адже дана модель оснащена слотом для карток microSDHC об'ємом до 64 Гб і підтримує режим безперервного циклічного запису. Вбудований GPS. Прилад синхронізує записані в файлі даних з власним відеозаписом, що дає можливість визначити координати авто і зробити їх прив'язку до місцевості. Крім цього, GPS дозволяє визначити швидкість, з якою автомобіль рухається і дану інформацію пов'язати з маршрутом руху машини. Хороша стійкість до температур. Відеореєстратор Aspiring Expert 4 буде працювати як при 20-градусному морозі, так і при 70-градусній спеці Компактний розмір. Aspiring Expert 4 за розміром трохи більший сірникової коробки, тому не буде привертати уваги, наприклад, на парковці. Ключові переваги: - запис в розширенні Full HD, WDR і кут огляду 150 ° - вбудований Wi-Fi і додаток для iPhone і Android- підтримка GPS модуля з функцією штамп швидкості- екран 1,5 дюйма, підсвічування органів управління, поворотне кріплення з передачею живлення-сенсор Sony IMX323- унікальний дизайн і зручність в експлуатації ОБЛАДНАННЯ: 1 х Aspiring Expert 4 автомобільний відеорегістратор1 x автомобільний зарядний пристрій (довжина 4 метри проводу) 1 х Інструкція українською мовою 1 x Магнітне кріплення з подачею живлення 1 х Mini USB кабель
3 591грн.
Номер: P28368
 
Автомобільний відеореєстратор Aspiring AT240 з магнітним кріпленням. Ширококутний об'єктив камери 130 градусів.Запис в режимі Full HD з розширенням 1080 точок і частотою 30 кадрів / сек.Система нічного бачення. Рідкокристалічний екран з діагоналлю 2,7 дюймов.З метою зменшення «сліпої зони», відеореєстратор ASPIRING AT240 використовує ширококутний об'єктив з охопленням 130 градусів, з зручним трисмуговим охопленням. Камера має чутливу матрицю, забезпечує точну і деталізовану картинку. Деталізація зображень і система нічного бачення. Система нічного бачення є ключовим показником роботи реєстратора, тому що значна частина ДТП відбуваються саме вночі, в слідстві втоми водія, засліплення зустрічними вогнями і поганого освітлення дороги. Реєстратор ASPIRING AT240 оснащений скляною надчутливої лінзою, якісним об'єктивом з діафрагмою F2.0 та високочутливою матрицею, що гарантує відмінну якість відео, знятих з використанням системи нічного бачення. Чітка фіксація яскравих зображень з точною передачею кольорів, навіть за умови недостатнього освітлення, без використання додаткових джерел світла. Запис відео 1080 Full HD H.264 і функція екстреного запису. Реєстратор ASPIRING AT240 має потужний графічний процесор, здатний здійснювати запис з частотою 30 кадрів / сек. Процесор розроблений для фіксацій зображень в процесі швидкого руху. Високоефективний формат кодування даних Н.264 забезпечує чіткість і високу детальність зображень з одночасною оптимізацією розміру файлів, в результаті чого місце на карті пам'яті використовується економно. Пристрій також має сенсор сили тяжіння, який може захистити відеозапис при ДТП від перезапису. Це дозволить вам надати відзняті вашим реєстратором відеоматеріали ДТП в правоохоронні органи, страхові компанії і т.д. Скляні лінзи + Інфрачервоний фільтр. Детальна фіксація в будь-який момент. Повністю скляні лінзи з інфрачервоним фільтром для блокування інфрачервоних променів і зниження світових перешкод, внаслідок чого HD-зображення стають чіткішими, чистими і реалістичними. Рідкокристалічний екран з діагоналлю 2,7 дюймів. Зручний інтерфейс користувача. Рідкокристалічний екран з діагоналлю 2,7 дюймів дозволяє здійснювати попередній перегляд зображень і відео. Великі кнопки з простими і зрозумілими піктограмами роблять інтерфейс екрану інтуїтивно зрозумілим. Система охолодження. Отвори в нижній частині відеореєстратора. Холодне повітря надходить через отвори в нижній частині і виводиться через отвори у верхній частині пристрою. Така система забезпечує достатнє охолодження пристрою і продовжує термін його служби. Реєстратор ASPIRING AT240 був створений з вогнестійких і екологічно чистих матеріалів, які пройшли випробування на знос (в тому числі - абразивний) і на стійкість до корозії. Використані матеріали не містять свинцю, токсинів і не поширюють неприємних запахів, а також стійкі до дії ультрафіолетових променів, гарантує надійність і довговічність пристрою. Кріплення пристрою: надійне, міцне і поворотне.Т-образна система кріплення є зручним і безпечним для використання. Просто вставте кріплення в паз відеореєстратора і зафіксуйте. Відеореєстратор буде міцно закріплений на місці. Всі матеріали, з яких виготовлено кріплення були ретельно відібрані для забезпечення жорсткої фіксації реєстратора при русі автомобіля. Вбудований Wi-Fi. Ділиться зображеннями одним дотиком. Пристрій має вбудований 2,4 ГГц бездротовий модуль. Просто відкрийте мобільний додаток і з'єднайте реєстратор через Wi-Fi для перегляду зображень або файлів в режимі реального часу.
1 815грн.
Номер: MD-11883
 
Автомобільний відеореєстратор DVR H-198 - відмінний HD відеореєстратор, знімає відео з роздільною здатністю 1280 × 720, з кутом огляду 120 °, має 2,5 "TFT LCD дисплей, що дозволяє переглядати відзняте відео в будь-який момент, 6 ІК діодів що дозволяє ввести запис в повній темряві, підтримує карти пам'яті до 64 GB, має знімний акумулятор і функцію «детектор руху». Запис починається автоматично відразу після включення запалення в автомобілі, і буде введено в циклічному режимі, старі записи стираються і записуються нові. Карти пам'яті SD на 16 GB, вистачає приблизно на 5 годин 20 хв.
 

Технічні характеристики: 

  • Сенсор: 1/4 кольоровий CMOS WXGA HD
  • Кут огляду об'єктива: 120°
  • Формат запису відео: H.264
  • Розмір блоку записи: 2/5/15 хвилин або безперервно
  • Живлення: вбудований акумулятор або живлення від автомобільного зарядного пристрою 12V/24V
  • Пам'ять: підтримка карт пам'яті до 64Гб
  • Розширення відео: 1280×720/848×480/640×480
  • Дисплей: 2,5″ TFT LCD дисплей
  • ІК-підсвітка: 6 світлодіодів
  • Активація на рух: є

Комплектація: 

  • Автомобільний відеореєстратор DVR H-198
  • Автомобільний зарядний пристрій
  • Кріплення
  • Літій-іонна батарея
  • керівництво користувача



417грн.
Номер: R0304
 
Відеореєстратор HD DVR-H198 є фаворитом серед бюджетних моделей. Даний девайс має поворотний на 270 градусів РК-монітор з діагоналлю 2,5 дюйма, на якому дуже зручно переглядати відзняте відео.

За допомогою екрану можна оптимально встановити і направити відеокамеру реєстратора, а також переглянути відеозапис безпосередньо на місці події або спірної ситуації. Відеореєстратор HD DVR-H198 має ІК підсвічування (нічний режим) з дальністю променів до 3-х метрів з можливістю її відключення. Інфрачервоне підсвічування гарантує Вам зйомку відео навіть в повній темряві або на неосвітлених ділянках дороги.

Запис звуку, без сторонніх шумів, допоможе записати розмову зі співробітником поліції в спірній ситуації. Можливість відключати мікрофон, коли небажана запис звуку (через меню).

Підтримка карт пам'яті SDHC до 32Gb.

На дану карту вміщається близько 12 годин запису з максимальною роздільною здатністю 1280х720. При вирішенні 848х480 - близько 18 годин, при 640х480 - близько 22 годин. Автомобільний відеореєстратор HD DVR H198 зручний і простий в експлуатації, його кріплення також не складає жодних проблем.

Щоб встановити автомобільний відеореєстратор HD DVR H198 на лобове скло потрібно всього лише зафіксувати його за допомогою кронштейна на присоску, який дозволяє швидко і надійно закріпити автомобільний відеореєстратор, після чого можна починати запис.

399грн.

Що врахувати, щоб купити реєстратор і не прогадати з вибором?

Вибір реєстратора в машину

Відеореєстратори в машину купуються з метою убезпечити себе від необґрунтованих претензій в разі ДТП. Проте слід знати, що в разі суду матиме вагу тільки запис з відеореєстратора для автомобіля, що пройшов сертифікацію УкрСЕПРО. Тому, перш ніж купити реєстратор, переконайтеся в тому, що в комплектації присутній необхідний сертифікат.

На що ще слід орієнтуватися купуючи автореєстратор?

Який автореєстратор вибрати

Бренд: відеореєстратор Gazer

Бренд має велике значення при виборі відеореєстратора. Природно, відомі бренди коштують дорожче, але й відбраковки в них менше ніж 1%. До того ж завжди є гарантія на продукцію.

Чому ми пропонуємо вам продукцію Gazer і чим ці відеореєстратори вигідно відрізняються від великих конкурентів? Наприклад, від Xiomi.

Gezer - перші автореєстратори з хмарної системою зберігання даних. Крім того, наявність спеціально розробленого плеєра і додатки дозволяє не качати на девайси безліч програм для обробки знятого матеріалу. Вигідно відрізняється й оптика пристроїв для знімання Gazer. Обладнані інфрачервоним фільтром, вони знімають відео без істотних засвітів, відблисків і світлових плям.

Переваги Gazer:

  • повноцінне Super HD і Full HD відео;
  • режим охоронного відеоспостереження на стоянці;
  • підтримка Wi-Fi;
  • підключення до діагностичного роз'єму OBD II (повна діагностика авто на наявність помилок);
  • хмарне сховище;
  • інтелектуальна система безпеки ADAS;
  • підтримка карт пам'яті до 256 Гб;
  • кріплення з передачею харчування;
  • лінзи з ІК фільтром, що забезпечують зображення без засвітів;
  • два режими циклічного запису 70/30;
  • контроль напруги бортової мережі;
  • безплатниі додатки для iPhone, iPad, Android (віддалені налаштування, нарізка відеофрагментів, перегляд записаних роликів, перегляд відео в реальному часі тощо);
  • програма Gazer Player для роботи з файлами для Windows і Mac OS;
  • бездротова кнопка для збереження фото і відеофрагментів;
  • матриця Sony Exmor.

Автореєстратор GT

Бренд: відеореєстратор GT

Ще один відомий на авторинку бренд, відомий своєю якістю. Відноситься до середнього цінового сегмента, проте має низку преміальних характеристик:

  • відео Super, Full HD форматів;
  • запис відео на стоянці (включається за допомогою G-сенсора);
  • підтримка Wi-Fi;
  • функція WDR;
  • підтримка карт пам'яті до 128 Гб;
  • 6-тіслойная скляна оптика;
  • суперконденсатор 2F;
  • запис голосу й багато іншого.

Види відеореєстраторів для авто

У нас на сайті ви можете придбати різні варіанти систем відеофіксації в машину від мінікамер заднього виду до системи кругового огляду.

  • відеореєстратор дзеркало зручний і функціональний. Являє собою дзеркало з монітором, яке служить і для огляду заднього виду і, завдяки вбудованій камері, служить відеореєстратором. вбудовану камеру не так легко розглянути з вулиці, завдяки чому вона не привертає увагу злодюжок. Зображення виводиться на вбудований в дзеркало дисплей, який займає 4,3".
  • камери в машину. Відмінний варіант - купити реєстратор з камерою заднього виду. Камера підключається швидко і просто завдяки проводу 5-6 м довгою. Існує кілька нюансів, які слід доля. При зовнішньому підключенні необхідно постійно стежити за чистотою об'єктива, а при підключенні в салоні необхідно стежити за чистотою заднього скла. Також, такі камери не універсальні й використовуються тільки для однієї функції: якщо направляти прямо на дорогу - служать заднім відеореєстратором, якщо направляти на асфальт - служать парктроніком.
  • парктронік з камерою. Надають неоціненну допомогу водіям при паркуванні навіть в складних паркувальних місцях. Завдяки звуковій системі оповіщення забезпечують безпеку при проїзді у вузьких просторах. Максимально точна система пропонованих нами пристроїв працює без помилкових спрацьовувань і попереджає водія про перешкоди, "рівні землі" і т.д.
  • система кругового огляду. Вона дозволяє розширити огляд на 360⁰ завдяки наявності 4 камер, запис з яких ведеться по 4 окремим каналам. Ідеальний персональний помічник в системі охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі (спрацьовує по датчику G-сенсора).

Системи кругового огляду для авто

Розширення відео

Для того, щоб розглянути на відео такі деталі, як номерний знак інших авто, слід купити відеореєстратор в авто з розширенням Full HD 1920x1080 або Super HD 2304x1296. Деякі маловідомі й дешеві бренди грішать тим, що в цих форматах "розтягують" зображення. Якісний реєстратор має якісний процессор, об'єктив і матрицю. Тільки разом всі ці параметри дозволяють домогтися максимально чіткої картинки.

Основні складові

Як ми вже вказували, на якість безпосередньо впливає об'єктив, матриця і процесор. Ще у 2019 році найпопулярнішими процесорами стали Ambarella і Novatek, а серед матриць високий рейтинг у Sony. Оскільки перед покупкою ви не можете розкрити корпус і перевірити який процесор і матриця стоять в реєстраторі, радимо перед покупкою почитати відгуки про модель і знайти приклади відеозйомки.

Кут огляду

Ця характеристика показує який захоплення буде у камери, ділянка якої ширини потрапить в її "поле зору". У нашому асортиментному ряду представлені відеореєстратори з кутом огляду 140⁰, що дозволяє не створювати ефект "риб'ячого ока".

Камери в авто

Місткість акумулятора

Попри те, що відеореєстратори не створюються для автономного знімання, якості батареї варто приділити належну увагу. У разі припинення роботи бортової мережі, роботи акумулятора реєстратора повинно вистачити хоча б на 10-15 хвилин, щоб встигла зберегтися останній запис.

Дисплей

Зручніше купувати реєстратор з вбудованим дисплеєм. Його наявність дозволяє переглянути відео на місці в момент спірної ситуації при ДТП. При цьому діагональ екрану не обов'язково повинна бути великою. 4,3"- цілком комфортний параметр.

GPS-модуль

Купити реєстратор з GPS навігатором - дуже вдале рішення. Він служить для визначення координат і швидкості, а так само при кожному підключенні приладу завдяки супутниковому зв'язку автоматично виставляє точний час і дату.

Тип кріплення

Існує два види кріплення - на присоску і на двосторонній скотч. Присоска зручна тим, що є багаторазовим типом кріплення: її положення можна змінювати, кріплення можна знімати на час. Кріплення з двостороннім скотчем більш компактно, але воно одноразове.

Реєстратор дзеркало заднього виду

Чому ви повинні вибрати нас?

Інтернет-гіпермаркет LIDO.ua не перший рік на авторинку, тому ми точно знаємо, що потрібно нашим клієнтам:

  • професіоналізм менеджерів;
  • якість продукції;
  • тільки імениті бренди в асортименті;
  • сертифікований товар;
  • гарантія на всі товари;
  • конкурентна низька ціна, а якщо ви знаходите той же товар дешевше, ми готові надати вам знижку на 10% або ту ж ціну (на ваш вибір);
  • безкоштовна доставка, зокрема на все відеореєстратори.