Відеореєстратори

Знайдено: 1 - 46 серед 62 товари
Номер: P28490
 
Компактний, стильний ASPIRING PROOF 3 зуміє вписатися в інтер'єр будь-якого автомобіля. Висока якість матеріалів і акуратна збірка! Так само, PROOF 3 отримав під своє управління відмінний функціонал, що дозволяє комфортно користуватися пристроєм. Тут немає нічого зайвого. Розширення FULLHD, акумулятор потужністю в 200 мАг і кутом огляду в 130 градусів. Підтримується захист важливих відеофайлів від стирання, автозахист поточного файлу за допомогою G-сенсора при різкому гальмуванні або ударі.Надшвидкий запис Високопродуктивний чіпсет AX3291. Швидкість запису відео не уповільнює реальну картинку для людських очей (людське око сприймає лише 25 кадр/сек), що дозволяє при програванні відео позбутися мікро затримок. У камеру вбудований мікрофон високої якості, запис звуку з бітрейтом до 320 Кбіт / с.Функція G-sensor і датчик удару При русі автомобіля, в випадки різкого уповільнення, обертання або ударі G-sensor моментально зберігає поточні і попередні записи відеореєстратора в окрему папку і блокує її від видалення та перезапису. Датчик удару - якщо автомобіль стоїть на парковці і інший автомобіль випадково або навмисно вдарив ваше авто, спрацьовує датчик удару, відеореєстратор автоматично включається і проводить запис всіх подій, фіксуючи авто порушника, його держ. номер і т.д. Багатофункціональний пристрій Через USB-провід, апарат може бути підключений до комп'ютера або ноутбука. А так же пристрій легко кріпиться і знімається з присоски-кріплення, перетворюючись в компактний фотоапарат. Беріть його з собою на прогулянки або в подорожі і робіть відмінні знімки. Основні переваги Передова якість зйомки в форматі FULL HD 1920х1080p Датчик руху і удару Мультимовне меню (українська мова та інші) Зручне поворотне кріплення Циклічна відеозапис Захист файлів від перезапису 2.0 "LCD-дисплей В процесі запису і відтворення на екрані відображаються дата і час Підтримуються карти пам'яті формату micro-SD ємністю до 32 Гб.Порт: mini USB 2.0 . Функція G-sensorDC5V. Підтримка живлення від вбудованої літій іонної батареї 200 мАг Комплектація 1 х Aspiring Proof 3 автомобільний відеорегістратор1 x Автомобільний зарядний пристрій (довжина 4 метри проводу) 1 х Інструкція на українській мові1 x Поворотне кріплення
1 249грн.
Номер: 00000009950
 
Комбо-пристрій Playme P200 Tetra - ваш «імунітет» від штрафів. Ця компактна модель знімає те, що відбувається на дорозі в форматі HD і виявляє радари на відстані до 1000 м! GPS-модуль своєчасно оповіщає про «Автодору», світлофорах, постах ДПС і про багато іншого. Бази камер постійно оновлюються. особливості: Висока якість запису з роздільною здатністю HD (1280х720) Високотехнологічна матриця OmniVision OV9712 Ширококутний об'єктив з кутом огляду 120 ° Вбудований кольоровий РК-дисплей діагоналлю 2.7 дюйма Захист фалів від перезапису Автоматичне включення запису при подачі живлення Накладення на відео реального часу, дати і держномери автомобіля Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості Голосове сповіщення про наближення до поліцейських камерам / радарах Попередження про перевищення середньої швидкості руху на ділянці РК автодору Попередньо встановлено і оновлювана база даних місць розташування радарів і камер Детектування радарів в Х, К, Кa і лазерному діапазонах Детектування радарного комплексу «Стрілка-СТ», Robot Multaradar Можливість перегляду маршруту на карті Google Maps Підтримка microSDHC карт пам'яті до 32 ГБ Вбудовані мікрофон і динамік вбудований акумулятор Підтримка інтерфейсу HDMI
4 029грн.
Номер: 00000011717
 
Playme Arton - стильний та компактний комбінований пристрій, що сполучає в собі відеореєстратор з якістю запису Super HD, радар-детектор, детектирующий все радари сезону 2018/2019 і GPS-інформатор з попередньо встановленою та регулярно оновлюваною базою камер і радарів. особливості: висока якість запису з роздільною здатністю Super HD (2304х1296) Двомегапіксельна камера з низьким рівнем шуму і ширококутним об'єктивом Актівноматрічний рідкокристалічний дисплей діагоналлю 3.0 дюйма Безшовна запис відео без втрати даних Автоматичний запис захищених файлів в разі спрацювання G-сенсора циклічна запис Автоматичний початок запису після підключення живлення Можливість перегляду записів на пристрої або комп'ютері GPS-позиціонування Можливість перегляду маршруту на карті Google Maps Підтримка micro SD карт пам'яті високої ємності Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості Попередньо встановлено і оновлювана база даних місць розташування поліцейських камер Голосове сповіщення про наближення до поліцейських камерам / радарах Прийом сигналів радарів в Х, К, Кa і лазерному діапазонах Детектування радарів СТРІЛКА, РОБОТ, ІСКРА, КОРДОН, КРИС і ін. Режими чутливості МІСТО / ТРАСА для зменшення помилкових спрацьовувань Швидкісні пороги для звукового оповіщення про радари Вбудований літієвий акумулятор
5 170грн.
Номер: AS101005343
 

Дзеркало-відеореєстратор DVR С12 комплектується 2-ма відеокамерами, що дозволяє отримати максимально інформативну запис. Запис ведеться в якості FullHD, що відповідає дозволу 1920 × 1080 пікселів. Така картинка дозволить розглянути всі деталі того, що сталося, в тому числі номерні знаки.

Дзеркало (дисплей пристрою).

Дисплей пристрою вбудований в звичайне на вигляді дзеркало заднього виду, яке легко кріпитися до штатного дзеркала в Вашому автомобілі. Установка здійснюється за допомогою кріплень з силіконових стяжок. Пристрій виглядає дуже ергономічно в просторі авто. Коли дисплей вимкнений, зовні його неможливо відрізнити від звичайного дзеркала. Але при його включенні, перед Вами з'явиться барвистий дисплей пристрою з діагоналлю 4.3 дюйма (10,92 см). У нижній частині дзеркала розташовані функціональний кнопки, для виконання різних початкових установок.

Відеореєстратор (основна камера).

Об'єктив відеореєстратора з широким кутом огляду, що дозволить зафіксувати весь простір перед автомобілем до найменших деталей. Відео знімається в дозволі FULL HD 1920х1080 пікселів, що гарантує якість відеозапису. Вся запис відеореєстратором ведеться циклічно, можливий запис зі звуком. Датчик руху ( «детектор руху») вбудований в відеореєстратор, дуже стане в нагоді Вам на парковці або тривалої стоянки. Даний датчик працює коли автомобіль знаходиться в паркувальному режимі. При його включенні, відеореєстратор фіксує всю обстановку перед автомобілем, постійно обробляючи її через процесор, але відео не записує. При появі будь-якого руху в кадрі, автоматично включається відеозапис. Ця функція дозволить побачити всю інформацію, про те що відбувалося з Вашим авто (хто до нього підходив і що робив), під час Вашої відсутності. Ще одна з важливих функцій, вбудованих в дану модель відеореєстратора, G-сенсор ( «датчик удару»). Він дозволить зафіксувати всі різкі зміни в русі автомобіля: різкі поворот, гальмування та інше. Вся зафіксована їм інформація зберігає в окремому місці на пристрої, і робиться захист від перезапису. У пристрої передбачив слот для установки додаткової пам'яті, з розширенням до 32 гб.

Зовнішня камера (камера заднього виду).

Завдяки внесений камері, Ви зможете зафіксувати вид ззаду автомобіля. Кут огляду даної камери 90 градусів, чого цілком достатньо для гарного огляду. Камера включається автоматично при включенні задньої передачі.

934грн.
Номер: 006617
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором & ndash; пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть пропонований нами дзеркало-відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено працівниками ДАІ, страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем. Додаткова камера стане відмінним помічником при складній парковці.

Характеристики:

• Екран: 4-дюймовий TFT экран

• Пам'ять: Підтримка Micro SD / TF карт до 32 Гб

• Камера на дзеркалі + камера для парковки

• Камера: СМOS сенсор

• Формат відео: AVI (30fps)

• Розширення відео: 1280*720/1920*1080/640*480

• Розмір 1 хвилини відео: VGA – 45 MB, 720P – 105 MB

• Великий кут огляду

• Аудіозапис: вбудований мікрофон для запису звуку

• Фото формат: JPEG

• Сумісний з операційними системами: Windows2000/me/xp/2003;Vista;macos;linux

• Формат: NTSC/PAL

• Камера регулюється вгору, вниз, вправо, вліво

Інтерфейси:

1 * AV-IN

1 * miniUSB роз'єм

1 * TF слот для карти пам'яті

• вбудований акумулятор

• заряджається через miniUSB

• Робоча температура: від -10C до 60C

• Температура зберігання: від -20C до 70C

• Колір: золотий

• Довжина кабелю зарядки: 3,3 м

• Довжина кабелю камери заднього виду: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1,1м)

• Вага дзеркала: 227 г

• Розмір: 310 х 80 х 17мм(з боку камери 33мм)

• Розмір пакування: 33 см х 12 см х 6,5 см

931грн.
Номер: hub_3sm_548554004
 
Дзеркало відеореєстратор Noisy D35 GPS - дзеркало з сенсорним 7-дюймовим екраном. Пристрій підтримує 3G зв'язок. Відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована робить дзеркало універсальним. Ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої.
3 389грн.
Номер: hub_MBDY45269
 

Антиблікове дзеркало відеореєстратор L502, укомплектований камерою заднього виду, - це сучасний пристрій, який купує кожен водій, оскільки з ним відчувається впевненість на дорогах. За допомогою даної моделі ведеться запис всього того, що відбувається навколо. 

Відеореєстратор L502, зроблений з міцного пластику, - це прилад 2в1, який характеризується якісним 4,3 дюймовий ЖК-екраном, хорошим дозволом (1920х1080, 1280x720), опцією підтримки карти пам'яті TF до 32GB, наявністю двох роз'ємів, потужним акумулятором, достатнім кутом огляду -170, а також простотою кріплення, за допомогою кронштейна. 

Крім того, у камери є три режими запису, функція автозапуску/відключення, і вбудований мікрофон. Заряджається шляхом підключення в прикурювач.

1 297грн.
Номер: hub_3sm_570944184
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором Noisy DVR L900 – пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть дзеркало відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено страховими агентами або судом.
Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем.

819грн.
Номер: hub_3sm_515911435
 
Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі, його практично не видно зовні. Дисплей, вбудований в дзеркало з відеореєстратором, вміє показувати записи самописця. Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опцією.
857грн.
Номер: gr_009917
 

Відеореєстратор дзеркало DVR C33 з трьома камерами 5" фіксує рух як вашого автомобіля, так і інших учасників руху. При ДТП дозволить відновити всю ситуацію, яка буде прийнята як доказ представниками влади та страхової компанії.

Камера, яка знімає салон, допоможе при спірних ситуаціях, наприклад, з співробітниками поліції, або з пасажирами, а зовнішня камера заднього виду, крім усього іншого, допоможе при паркуванні заднім ходом, тому як автоматично перемикається в режим парковки при включенні задньої передачі.

 

Характеристики:

  • Розширення запису: 1920 х 1080;
  • Максимальна частота кадрів відео: 30 кадрів/с;
  • Підтримка форматів флеш-карт: microSD;
  • Режим запису: Безперервна, циклічна;
  • Режим зйомки: День/ніч;
  • Стабілізатор зображення;
  • Датчик удару;      
  • Кут огляду: 170 градусів;
  • Інтерфейс підключення до джерела: mini USB;
  • Автономне живлення;
  • Автомобільний адаптер;
  • Меню російською;
  • Функція автозапису;
  • Канали запису: 3
  • Запис часу і дати;
  • Аварійний запис;
  • Діагональ екрану: 5 дюймів;
  • Сенсорний екран.

 

Комплектація:

  • Антиблікове дзеркало заднього виду з вбудованим монітором;
  • Адаптер живлення в прикурювач;
  • Зовнішня камера з кабелем;
  • Кріплення;
  • Інструкція.
1 379грн.
Номер: AN 239201545
 

Це той випадок, коли в невеликому приладі зосереджено все, що винайдено на сьогоднішній день людством для максимально комфортного і безпечного водіння.

Дуже надихає комплектація, додати до якої що-небудь важко. Є тут кабель живлення з роз'ємом прикурювача, камера заднього виду, пристосування для фіксації розумного дзеркала на штатному в салоні. Немає сенсу забирати пристрій в кінці дня з собою, турбуючись, що на нього хтось зазіхне. Маскування досить переконлива і його розташування комфортно для водія.

Функції дзеркала можна умовно розділити на робочі і розважальні. У такій компанії водій бачитиме і контролювати в режимі реального часу і записувати в пам'ять dvr буквально все, що відбувається навколо машини по дорозі. Обстановка в салоні теж буде під наглядом водія.

Blackbox з трьома камерами

 

Що стосується камер. Їх навіть не дві, а три в комплекті. Основна - має 5.0 Мп дозвіл. Є стабілізатор зображення і денний і нічний режими зйомки. Кут огляду 150 градусів дозволяє бачити все, що відбувається на дорозі і на узбіччі. Підключаючи інші камери в прямому ефірі, ви одночасно бачите на моніторі Ситуацію в салоні і обстановку позаду транспорту. 

Функції відеореєстратора виконуються в повному обсязі. Файли можна налаштувати різної довжини від 1 до 5 хвилин. Запис циклічна - про наявність додаткової пам'яті можна не турбуватися. Є регульований датчик удару, автоматично зберігає відображення ситуації, в яких умовах цей удар стався. Час і дата можуть супроводжувати запис на екрані, також можна налаштувати реєстратор на автоматичне включення після повороту ключа запалювання. 

Екран 5 дюймів сенсорний

 

Пристрій оснащений 5" сенсорним екраном на поверхні дзеркала. Розширення - 960х540. З його допомогою можна контролювати обстановку в реальному часі, дивитися запис події або транслювати будь-які відеофайли з іншого пристрою через гніздо AV-in. Навіть для відпочинку або розваги у вільний час стане в нагоді такий екран.

Для забезпечення гідної якості відзнятого зображення в відеореєстраторові передбачена функція WDR. У сонячну літню погоду електроніка вирівнює значний контраст, який спостерігається між рясно освітленими місцями і глибокої тінню. Тобто на екрані або в запису якість зображення може бути краще, ніж в реаліях. 

Вбудована батарея дає можливість спрацьовувати датчику руху на включення камери під час руху близько стоячого, наприклад, вночі на стоянці. Час роботи від акумулятора становить 10 хвилин. Досить також для того, щоб коректно завершити роботу реєстратора після виключення запалення автоматично.

Сам процес електропостачання здійснюється від бортового акумулятора з характеристиками (DC5V, 2.0А). Частота роботи навігатора - 50-60Hz. У комплекті йде силовий кабель з'єднання дзеркала з прикуривателем, довжиною 3.5 метра.

Пам'ять на TF карті в достатньому обсязі

 

Для запису і збереження її, а також для нормальної роботи навігатора необхідна пам'ять. Є в корпусі vehicle blackbox слот для установки карти пам'яті microSD, купується окремо. Обсяг її може становити до 32 ГБ. Досить для нормальної роботи DVR.

Російська мова меню, поряд зі зрозумілою схемою управління, дозволяє спілкуватися водієві з електронікою на цивілізованому рівні.

У цьому пристрої максимум практичності і елегантності. Камера заднього виду, що йде в наборі, дозволить водієві керувати постановкою на парковку або в гараж, зручно дивлячись в екран і утримуючи кермо твердою рукою. Зображення можна посилити паркувальними лініями, що дозволяють вірніше оцінити відстань до перешкод. Зображення з цієї ж камери можна спостерігати в процесі руху, поряд з фронтальною камерою, на екрані.

Дзеркало-реєстратор здивує покупця своєю мініатюрністю і легкістю. Звичайно ж їм можна користуватися як звичайним дзеркалом заднього виду, вимкнувши екран. Воно доповнить електронним затишком ваш салон автомобіля і звільнить огляд від інших пристроїв по непотрібності.

2 180грн.
Номер: 009917
 
Відеореєстратор дзеркало DVR C33 з трьома камерами 5" Відеореєстратор дзеркало DVR C33 з трьома камерами 5"фіксує рух як вашого автомобіля, так і інших учасників руху. При ДТП дозволить відновити всю ситуацію, яка буде прийнята як доказ представниками влади та страхової компанії. Камера, яка знімає салон, допоможе при спірних ситуаціях, наприклад, з співробітниками поліції, або з пасажирами, а зовнішня камера заднього виду, крім усього іншого, допоможе при паркуванні заднім ходом, тому як автоматично перемикається в режим парковки при включенні задньої передачі. Характеристики відеореєстратора: Дозвіл запису: 1920 х 1080; Максимальна частота кадрів відео: 30 кадрів / с; Формати флеш-карт: microSD; Режим запису: Безперервна, циклічна; Режим зйомки: День / ніч; Стабілізатор зображення; Датчик удару; Кут огляду: 170 градусів; Інтерфейс підключення до джерела: mini USB; Автономне живлення; Автомобільний адаптер; Меню російською; Функція автозапису; Канали записи: 3 Запис часу і дати; Аварійна запис; Діагональ екрану: 5 дюйма; Сенсорний екран. Комплектація: Антиблікове дзеркало заднього виду з вбудованим монітором; Адаптер живлення в прикурювач; Зовнішня камера з кабелем; кріплення; Інструкція.
1 969грн.
Номер: 010879
 
Відеореєстратор дзеркало DVR C12 з двома камерами Головне достоїнство відеореєстратора дзеркала DVR C12 - це якісна фронтальна камера, яка записує у форматі Full HD з роздільною здатністю 1920х1080. При цьому кут огляду становить 170 °. Використовується якісна матриця, що робить картинку яскравою, соковитою, чіткої, а кут огляду екрану настільки широкий, що зображення не спотворюється з водійського сидіння. Характеристики відеореєстратора: Датчик руху; Автоматичний запис під час стоянки; Автоматичне регулювання яскравості; Автокорректіровка яскравості; Просте кріплення і підключення; Full HD 1080P; Матриця: CMOS; Запис відео: 30 кадрів в секунду, 1080р, VGA; Вбудована батарея: 250 mAh; Вбудований екран, монітор має зручний русифікованим меню; Екран: 4,3 "TFT-LCD; Екран з форматом зображення 16: 9; Функція цифрової стабілізації зображення; Запис відео з кодеком M-JPEG; Функція циклічної запису відеороликів (без проміжків); Функція накладення на відео дати, часу; Функція автопереходу в режим нічної зйомки; Функція автостарту записи при подачі живлення; Функція автовідключення при виключенні живлення; Оснащений мікрофоном для запису звуку навколо (можна відключити); Оснащений вбудованим динаміком для відтворення звуку при перегляді; Підтримує карти пам'яті MicroSD Class 6 і вище, ємністю до 32 Гб; Фото в форматі JPEG; Розмір фото: 8 Mpx; Камера заднього виду; Є USB 2.0; AV-IN; Вбудований акумулятор: 250 mAh; Заряджається через miniUSB; Робоча температура: від -10 ° C до 60 ° C; Температура зберігання: від -20 ° C до 70 ° C; Довжина кабелю зарядки: 3.3 м; Довжина кабелю: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1.1 м); Вага дзеркала: 277 г; Розмір: 310 х 78 х 17 мм (з боку камери 42 мм); Розмір упаковки: 340 х 115 х 65 мм. Комплектація відеореєстратора: Відеореєстратор дзеркало; Адаптер живлення в прикурювач; Зовнішня камера з кабелем; Кабель USB; Кріплення.
1 079грн.
Номер: AN 239201575
 

Відеореєстратор Blackbox DVR L604 Full HD 1080p Дзеркало-відеореєстратор - відмінне придбання для будь-якого автомобіліста. Він виконує функції не тільки звичайного красивого дзеркала, а й функції реєстратора. Має сенсорний екран і веде запис в Full HD якості. Ви отримаєте запис всіх подій у високій якості, без упущення якихось деталей. Основні переваги, які забезпечують безперервну роботу: Діагональ екрану 2.8''Full HD запис (1080Р) Кут огляду 120 градусів Розширення запису 1920х1080 Циклічна (безперервний запис) G-sensor Стабілізатор зображення Максимальна частота відео - 30 кадрів/с Підтримка нічного бачення Живиться реєстратор від бортової мережі автомобіля, через роз'єм прикурювача. Пристрій автоматично включиться при повороті ключа. Вхід 5V; 2,2 А. Також передбачені роз'єми під карту пам'яті (на 32 Gb) і mini USB.Время циклічної записи - 1,3,5,10 хвилин. Завдяки вбудованому датчику удару, ви будете завжди мати докази вашої непричетність до будь-якого події. Дане дзеркало веде безперервну (циклічну) запис всіх подій на дорозі. Особливістю Відeoзеркaла Blасkbох є налічіезадней кaмeри з функцією пapктpoніка!• запис ДТП з різних ракурсів. Стандартна і виносна кaмeри допоможуть з більшою вірогідністю визначити дорожню ситуацію в разі аварії і встановити винуватця. Це особливо важливо при ДТП, які супроводжуються ударами в бік або задню частину кузова; • спостереження за ситуацією в салоні. aвтoмобільнoе відеозepкaло Blасkbох з двома кaмeрамі дозволяють організувати приховане спостереження всередині машини або записати розмову з поліцією; • захист інтересів в суді. Записи з двох відeoкaмeр можуть служити доказами під час судового розгляду. Комплектація: відеореєстратор у вигляді дзеркала заднього виду, кріпильні скоби; кабель живлення; кабель для підключення камери заднього виду 6 метрів; інструкція (англ); оригінальна упаковка (можна на подарунок).

466грн.
Номер: 3932-11297
 
Робота за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T22. Порівняльна вартість його цілком доступна. Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. Родзинка комплекту - дві високоякісні камери для зйомки з фронтальної і тилової частини автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті. При необхідності, тилову камеру можна зробити паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути зіткнення. Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т.е. коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі. Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника. Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів День - ніч зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати. Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі. Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця.Інтерфейс підключення - miniUSB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в Комплктующіе і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі. В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 Мб.
1 927грн.
Номер: av151-hbr
 
Відеореєстратор Video Car DVR WDR Full HD 1080P c 3-ма ĸaмepaмі і 4-дюймoвим еĸpaнoм.
Ha ĸopпycі з еĸpaнoм знаходяться дві зaписуючі ĸaмepи: oднa знімає дopoжню oбcтaнoвĸy пepeд aвтoмoбілeм, друга фіĸcує те, що відбувається всередині caлoну. Зaдня ĸaмepa записує відeo в звичайному peжимі, пpи вĸлючeні зaдньої пepeдaчі мoжe використовуватися як ĸaмepa зaднього xoду, виcтyпaти в якості паркувальної. Під час руху зaднім xoдoм зображення пapĸувальної ĸaмepи збільшується нa вecь еĸpaн.
Завдяки чутливої мaтpиці і фyнĸції НDR, відеореєстратор володіє якісною нічною зйомкою.
Щоб встановити aвтoмoбільний відeopeєcтpaтop нa лoбoвo cĸлo, потрібно тільки зaфіксувати його за допомогою ĸpoнштeйнa нa пpиcocкі, який дозволяє швидко і нaдійно закріпити aвтoмoбільний відeopeєcтpaтop, після чого можна почати запис.
Зaпиc звyĸу відбувається cинxpoннo з записом відео.

Характеристики:

  • Kількість ĸaмep: 3
  • Kількість ĸaнaлів зaпиcу відeo/звyĸу: 3
  • Розширення камери: 1920х1080
  • Зaпиc часу і дaти
  • Звyĸ: вбудований міĸpoфoн
  • Πвідключення зовнішніх ĸaмep: Тaк

Комплектація:

  • Відеореєстратор
  • Кронштейн для кріплення на лобовому склі
  • Задня камера
  • Інструкція

*Виробник може змінювати характеристики і комплектацію товару без повідомлення – тому вони можуть відрізнятися від опису і фото. 
1 010грн.
Номер: FL-04
 
Якщо дивитися здалеку, то зовні Vehicle Blackbox DVR нагадує компактний цифровий фотоапарат з постійно висунутим об'єктивом. Завдяки своїм габаритам забрати його з собою з машини, поклавши в кишеню куртки або сумку, будь-яких труднощів не складе.
249грн.
Номер: 3sm_510618518
 
Відеореєстратор RIAS DVR T652 має корпус з якісного легкого металу. Відеозйомка ведеться в якості Full HD, з високою роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і частотою 30 кадрів в секунду, що дозволяє отримати якісне зображення. Величезний 4-дюймовий яскравий LCD дисплей дуже зручний для перегляду записаних файлів і даних. У DVR T652 один з найширших кутів огляду в 170 °. В арсеналі DVR T652 великий набір функцій і опцій, запис звуку, датчик руху, і т.д. Відеореєстратор DVR T652 використовує карти пам'яті MicroSD, ємністю до 32 ГБ. У комплекті додається виносна камерою заднього виду.
990грн.
Номер: 3sm_401522285
 
Відеозапис відеореєстратора RIAS DVR T612 ведеться в реальному FullHD роздільною здатністю 1920x1080 - 30 кад / сек. Реєстратор має чіп Novatek 96650. Також, прилад може вести запис в інших режимах, наприклад, 1280х720р. В даний прилад впроваджені найпередовіші технології стиснення відео в 5 разів без втрати якості, кодуючи його кодеком H.264. Це забезпечить набагато більший час запису. Прилад оснащений багатошаровим скляним об'єктивом AR0330 з кутом огляду 120 градусів.
914грн.
Номер: 3sm_431727162
 
Відеореєстратор RIAS DVR FH06 забезпечує відеозапис в реальному FullHD роздільною здатністю 1920x1080 - 30 кад/сек. Також, пристрій може вести запис в інших режимах, наприклад 1280х720р. В даний прилад впроваджені найпередовіші технології стиснення відео в 5 разів без втрати якості. Це забезпечить набагато більш тривалий час запису. Прилад оснащений багатошаровим об'єктивом з кутом огляду 170 градусів. Відеореєстратор має датчик руху, що настроюється G-сенсор.
914грн.
Номер: AS101005367
 

Відеореєстратор RangePolar AT-K602 допоможе вам представити вагомі докази своєї правоти в спірній дорожньої ситуації. Прилад веде зйомку в дозволі Full HD (1920x1080 пікселів), кут огляду об'єктива - 140 градусів. Це забезпечує чітку картинку і широке охоплення відразу декількох смуг руху.

І ВДЕНЬ І ВНОЧІ

На якість роботи пристрою не вплине недолік освітлення. Завдяки технології WDR (розширений динамічний діапазон) і датчику зображення, навіть в темний час доби відео не вийде каламутним, всі деталі будуть легко помітні.

ЗРУЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

Запис проводиться на карту пам'яті microSD (до 32 Гб), але вам не доведеться регулярно очищати її. Нові файли накладаються на старі, і ви зможете задати інтервал в 1, 2 або 3 хвилини.

БЕЗ ПРОВОДІВ

Вбудований модуль Wi-Fi дозволить підключити прилад до вашого смартфону або планшету. Ви зможете переглядати ролики в режимі реального часу і зберігати їх на мобільному пристрої. Для цього вам буде потрібно встановити додаток, яке легко знайти на PlayMarket або AppStore.

968грн.
Номер: P28571
 
Playme TAU - "Гаряча" новинка в лінійці відеореєстраторів Playme з магнітним кріпленням. Гаджет відрізняється високою якістю запису відео з роздільною здатністю Full HD, стильним дизайном, наявністю магнітного кріплення, а головне - доступною ценой.Playme TAU оснащений об'єктивом, що складається з шести скляних лінз, що забезпечує чудову якість знятого матеріалу, на якому будуть легко помітні всі важливі для водія деталі. Загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень.Висока якість запису відео з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілей.Швидкознімними магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес установки і зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним і швидкий.Ширококутовий яскравий об'єктив з кутом огляду 170° дозволяє відеореєстратора зафіксувати на відеозаписі всі дорожні події, що відбуваються перед вашим автомобілем, не загубивши жодної важливої деталі.Большой IPS-дисплей діагоналлю 3 дюйма дає можливість переглядати записані відеоролики на самому відеореєстраторові і комфортно проводити налаштування пристрою. Характеристики Playme TAUПроцесорGP6248Матриця SC2363 (2Мп)Об'єктив 6 скляних лінз, кут огляду 170 ° Дисплей 3.0 ", IPS (640x480) Дозвіл відеозапису 1920x1080 30к/с, 1440х1080 30к / с, 1280x720 30к/с Формат відео AVI (MJPG) Дозвіл фото до 12Мп Формат фото JPEGG -Сенсор Вбудована Карта пам'яті MicroSD, Class 10, до 64 Гбайт Мікрофон Вбудований Динамік Вбудований Аккумулятор Літієвий, 200мАч Автомобільний зарядний пристрій Вхід: 12В - 24В, вихід: 5В, 1А
1 806грн.
Номер: 00000013338
 

Playme TAU — гаряча новинка в лінійці відеореєстраторів Playme з магнітним кріпленням. Гаджет відрізняється високою якістю запису відео з роздільною здатністю Full HD, стильним дизайном, наявністю магнітного кріплення, а головне - доступною ціною.
Playme TAU оснащений об'єктивом, що складається з шести скляних лінз, що забезпечує чудову якість знятого матеріалу, на якому будуть легко помітні всі важливі для водія деталі. Загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень.

Висока якість запису відео з розширенням Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілів.

Швидкознімними магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес установки і зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним і швидким.

Ширококутний світлосильний об'єктив з кутом огляду 170 ° дозволяє відеореєстратора зафіксувати на відеозаписі всі дорожні події, що відбуваються перед вашим автомобілем, не загубивши жодної важливої деталі.

Великий IPS-дисплей діагоналлю 3 дюйми дає можливість переглядати записані відеоролики на самому відеореєстраторові і комфортно проводити налаштування пристрою.

1 674грн.
Номер: 00000014327
 

Двокамерний відеореєстратор з виключно високою якістю запису і широким кутом огляду стане відмінним вибором для використання в пасажирських, наприклад, в таксі, і комерційних перевезеннях. Реєстратор Playme SPARK обладнаний двома повноцінними камерами, які в режимі реального часу записують те, що відбувається як перед автомобілем, так і безпосередньо в салоні автомобіля.

Розширення запису становить 1920x1080 пікселів і дозволяє розглянути на відеоматеріалах навіть найдрібніші деталі, наприклад, номерні знаки інших учасників руху, дорожні знаки і розмітку, а також абсолютно все, що відбувається в салоні авто. Кут огляду дорожньої камери становить 140 градусів, внутрішньосалонного - 90 градусів, також є можливість повертати салонну камеру незалежно від дорожньої, а інфрачервоне підсвічування сприяє високій якості зображення навіть в темний час доби.

Запис проводиться в циклічному режимі - найстаріші відеозапису змінюються найновішими. Для захисту записаних відеофайлів від перезапису реєстратор має G-сенсором, який реагує на різке гальмування, прискорення, удари, обертання і інші зміни динаміки автомобіля, самостійно зберігаючи відеозапис.

2 598грн.
Номер: P25849
 
Автомобільний двоканальний відеореєстратор з високою роздільною здатністю з додатковою камерою забезпечує повноцінний контроль дорожньої ситуації як спереду, так і позаду авто. Високотехнологічна матриця від Sony разом з просвітленим об'єктивом з шести скляних лінз дозволяють записувати відео високої деталізації, на якому добре помітні навіть дрібні деталі - дорожні знаки, розмітка, державні реєстраційні знаки авто.Playme NETTON укомплектований 3-дюйма актівноматрічним дисплеєм, що робить зручним перегляд відео з екрану, а також процес налаштування регістратора.В відеореєстраторові реалізована функція LDWS - ця технологія попереджає водія про відхилення від обраної смуги руху, дозволяє триматися обраної дорожньої смуги, не допускаючи неконтрольований виїзд за її предели.ОСОБЛИВОСТІ 2-канальний автомобільний відеореєстратор 2 Мп камера з низьким рівнем шуму і ширококутним об'єктивом Актівноматрічний рідкокристалічний дисплей з високою роздільною здатністю Бесшовна запис відео без втрати даних запис захищених файлів в разі зіткнення або удару Циклічна запис Автоматичний початок запису після підключення харчування запис подію тий при впливі на автомобіль під час стоянки Запис відео при виявленні рухомого перед камерою об'єкта Функція LDWS відстеження смуги руху автомобіля Підтримка microSD карт пам'яті високої ємності Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ PLAYME NETTON: Назва Опис Матриця Основна камера - CMOS, 2Мп (IMX323) Додаткова камера - CMOS, 1МП (OV9726) Кут огляду Основна камера - 145 ° Додаткова камера - 70 ° Процесор Mstar 8328P Дисплей 3 "ЖК екран Розширення відео Фронтальна камера - 1920x1080, 1280x720, Задня камера - 1280х720 Формат відео MOV (H.264) Формат фото JPG Циклічна запис Є Датчик руху Є Режим парковки Є G - сенсор Є Мікрофон Є Акумулятор Вбудований, 250мАч Карта пам'яті MicroSD, макс: 32 ГБ (в комплект не входить) Напруга живлення 5В, 1.5А ОБЛАДНАННЯ: Відеореєстратор Додаткова камера Автомобільний адаптер живлення Кронштейн кріплення USB-кабель Керівництво користувача Гарантійний талон
2 760грн.
Номер: 00000011740
 

Автомобільний двоканальний відеореєстратор з високою роздільною здатністю з додатковою камерою забезпечує повноцінний контроль дорожньої ситуації як спереду, так і позаду авто. Високотехнологічна матриця від Sony разом з просвітленим об'єктивом з шести скляних лінз дозволяють записувати відео високої деталізації, на якому добре помітні навіть дрібні деталі - дорожні знаки, розмітка, державні реєстраційні знаки авто.

Playme NETTON укомплектований тридюймовим актівноматрічним дисплеєм, що робить зручним перегляд відео з екрану, а також процес налаштування реєстратора.

У відеореєстраторові реалізована функція LDWS

2 400грн.
Номер: P29292
 
Playme KVANT Наша відповідь новинному потоку останніх місяців - новинка в лінійці відеореєстраторів на магнітному кріпленні з розширеним функціоналом, модель Playme KVANT.В компактному і стильному корпусі Playme KVANT органічно злилися всі важливі для сучасного споживача функції: гаджет не тільки записує деталізоване відео з роздільною здатністю Full HD , але і попереджає водія про наближення до поліцейських радарах і камерам завдяки роботі модуля GPS.Висока якість запису відео з розширенням Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілей.Завдяки модулю GPS Playme KVANT накладає на відео штамп дати, часу і швидкості, а також фіксує маршрут руху автомобіля, який можна подивитися на картах Google. Також за допомогою GPS-модуля працює функція оповіщення про наближення до стаціонарних поліцейським камерам і радарам.Playme KVANT завчасно попереджає про наближення до стаціонарних поліцейських камерах і радарів, таким як Автоураган, Камери контролю смуги МТС, Кордон, Кречет, Кріс, Робот, Скат, стрілка-СТ та іншим комплексам фіксації порушень швидкісного режиму, зазначеним в регулярно оновлюваної базі камер і радаров.Швидкозйомне магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес установки і зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним і швидким. Пристрій працює через кріплення завдяки технології Power Click - ви можете забути про необхідність підключення дроти живлення до реєстратора кожен раз, коли встановлюєте його на лобове скло. Яскравий об'єктив, що складається зі скляних лінз, забезпечить чудову якість знятого матеріалу, на якому будуть легко помітні всі важливі для водія деталі. Загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень, а діафрагма f / 1.8 дозволить знімати навіть в умовах низької освещенності. Ширококутний яскравий об'єктив з кутом огляду 140 ° дозволяє Playme KVANT зафіксувати на відеозаписі всі дорожні події, що відбуваються перед вашим автомобілем, не загубивши жодної важливою деталі. Бесшовна запис відео без втрати даних дозволяє не упустити жодної важливої моменту дорожньої ситуації і бути завжди напоготові. Нові файли записуються поверх старих на карті пам'яті, забезпечуючи безперервну роботу відеорегістратора.G-Sensor призначений для фіксації зміни швидкості руху (прискорення) автомобіля. Він реєструє різкі гальмування і розгони, повороти і обертання. Дисплей діагоналлю 1,5 дюйма дає можливість переглядати записані відеоролики на самому відеореєстраторові, комфортно налаштовувати пристрій, також на нього виводяться оповіщення про наближення до поліцейських радарах і камерам.ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Процесор Mstar 8336 Матриця GC2053 Об'єктив F 1.8, 4 скляні лінзи, кут огляду 140 ° Розширення відеозаписів і деозаписів 1920х1080 пікселів при 30 к / с, 1280х720 пікселів при 30 к / с Формат відео MOV (H.264) Динамік Вбудований Мікрофон Вбудований G-сенсор Вбудований GPS Вбудований модуль Вхідна напруга зарядного пристрою 12-24 В постійного струму Додаткові функції GPS- оповіщення про камери, детектор руху в кадрі карти пам'яті MicroSDXC (Class 10), до 64 Гбайт Живлення 5 в 1 А Акумулятор Вбудований літієвий, 3.7 в, 18
3 364грн.
Номер: 00000013613
 

Компактний автомобільний відеореєстратор з великою кількістю функцій. Пристрій знімає відео у високій роздільній здатності FullHD, яке дозволяє розрізняти при перегляді навіть найдрібніші деталі, такі як номерні знаки інших учасників руху або дорожні знаки, навіть якщо вони знаходяться на суттєвій відстані від реєстратора.

Вбудований GPS-модуль додає на відео дані швидкості і маршруту автомобіля, а також забезпечує оповіщення про наближення до стаціонарних поліцейським камерами чи радарах, в тому числі Автоураган, Кречет, Кріс, Скат, Робот і багато інших. База камер і радарів регулярно оновлюється. У тримачі відеореєстратора Playme KVANT використовується зручне магнітне кріплення з технологією Power Click, яка заряджає пристрій і виключає необхідність в підключенні дроти живлення до реєстратора.

Яскравий об'єктив складається з скляних лінз - гарантують чудову якість відео навіть в умовах недостатньої освітленості. Широкий кут огляду об'єктива 140 градусів дозволяє записувати на відео не тільки те, що відбувається перед автомобілем, але також зустрічну смугу і узбіччя.

Запис ведеться в циклічному режимі - нові файли записуються поверх старих і забезпечують безперервну роботу пристрою, а G-sensor фіксує зміну швидкості автомобіля і автоматично зберігає запис при ДТП.

2 781грн.
Номер: P26921
 
Компактний автомобільний відеореєстратор з широким кутом огляду 125 градусів і здатністю записувати відео в якості SuperHD з дозволом 2304х1296 пікселів при частоті в 30 кадрів в секунду. Висококласний оптика і дуже світлочутлива матриця в сукупності з сучасною технологією обробки відеосигналу Wide Dynamic Range - WDR - гарантують відмінну видимість і високу чіткість зображення навіть в умовах недостатньої освітленості в нічний час доби. Також реєстратор має режимом фотозйомки із змінним рівнем якістю і корекцією експозиції. Для запису і зберігання відео високої чіткості обладнано роз'ємом для карт microSD об'ємом до 128 гб.Відеорегістратор володіє вбудованим датчиком руху для моментального включення запису відео під час паркування, а також датчиком удару G-Sensor, який автоматично зберігає відео в разі зіткнення. Автономне живлення в екстрених ситуація забезпечує вбудований акумулятор з ємністю 240 мА / год. Невеликі розміри і кріплення-присоска дозволяють помістити реєстратор на лобове скло, і він не буде загороджувати огляд або заважати управлінню автомобілем. Екран з діагоналлю 2.7 дюйма дозволяє зі зручністю переглядати відеозаписи і виробляти свій пристрій. Для виведення зображення на великий екран конструкцією передбачений AV-вихід.
2 382грн.
Номер: P28576
 
Це універсальний відеореєстратор від бренду Pioneer, який виконаний в дуже компактному і тонкому корпусі з основними функціями. Він кріпитися до лобового скла, а змінний кут об'єктива допоможе Вам відрегулювати зону видимість в залежності від нахилу скла. Пристрій оснащений дисплеєм діагоналлю в 2,7 дюйма, що дає можливість переглядати відзнятий матеріал безпосередньо на устройстве.Камера відеореєстратора знімає відео в форматі Full HD 1920x1080 з частотою 30 кадрів в секунду. Цього цілком достатньо, щоб на знятому матеріалі розглянути всі деталі, такі як номерний знак, особи людей або дорожні знаки. Кут огляду 111 ° дозволяє фіксувати все, що відбувається на досить широкій ділянці дороги попереду автомобіля.Активація запису відео відбувається автоматично при подачі живлення і ведеться в циклічному режимі без втрати даних. Зберігаються відео файли в форматі MP4, а фотографії в JPEG, на карту пам'яті microSD ємністю від 8 до 32 Гб. Підключається відеореєстратор до гнізда прикурювача, а для додаткового живлення в пристрій вбудований Li-Ion акумулятор, ємністю 500 мAч. Що дозволить пристрою працювати автономно в режимі парковкі.Функціональні можливості: Вбудований мікрофон, що дозволяє записувати відео зі звуковим сопровожденіем.В пристрій вмонтований датчик удару (G-сенсор). Він автоматично зберігає файли від перезапису, які були зафіксовані в момент різких прискорень, гальмування або столкновенія.GPS приймач призначений для фіксації Вашого місця розташування і швидкості автомобіля. При цьому на кадр накладаються відразу координати.Режим нічної зйомки (WDR) дозволяє знімати відео досить хорошої якості навіть при мінімальному світлі.Габаритні розміри: 61 х 67 х 39,2 мм. Комплектація: відеореєстратора, карта пам'яті microSD (8 Гб), адаптер в прикурювач.
4 234грн.
Номер: hub_3sm_510618518
 

Відеореєстратор Noisy DVR T652 має корпус з якісного легкого металу. Відеозйомка ведеться в якості Full HD, з високою роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і частотою 30 кадрів в секунду, що дозволяє отримати якісне зображення.

Величезний 4-дюймовий яскравий LCD дисплей дуже зручний для перегляду записаних файлів і даних. У DVR T652 один з найширших кутів огляду в 170 °. В арсеналі DVR T652 великий набір функцій і опцій, запис звуку, датчик руху, і т.д.

Відеореєстратор DVR T652 використовує карти пам'яті MicroSD, ємністю до 32 ГБ. У комплекті додається виносна камерою заднього виду.

990грн.
Номер: hub_3sm_401522285
 

Відеозапис відеореєстратора Noisy DVR T612 ведеться в реальному FullHD роздільною здатністю 1920x1080 - 30 кад / сек. Реєстратор має чіп Novatek 96650. Також, прилад може вести запис в інших режимах, наприклад, 1280х720р. В даний прилад впроваджені найпередовіші технології стиснення відео в 5 разів без втрати якості, кодуючи його кодеком H.264. Це забезпечить набагато більший час запису. Прилад оснащений багатошаровим скляним об'єктивом AR0330 з кутом огляду 120 градусів.

914грн.
Номер: hub_3sm_401594859
 
Відеореєстратор Noisy DVR R300 є одним з найпопулярніших на даний момент реєстраторів, які оснащені двома об'єктивами камер. 2,7-дюймовий HD екран дозволяє записувати все, що відбувається перед автомобілем і в салоні автомобіля. Вбудований подвійний об'єктив може використовуватися, щоб отримати два зображення на передній і задній камері одночасно. Охоплення передньої камери 140 °, задній - 120 °. Є G-sensor і GPS (GPS-антена зовнішня і монтується окремо).
1 257грн.
Номер: hub_3sm_431727162
 

Відеореєстратор Noisy DVR FH06 забезпечує відеозапис в реальному FullHD роздільною здатністю 1920x1080 - 30 кад / сек. Також, пристрій може вести запис в інших режимах, наприклад 1280х720р. В даний прилад впроваджені найпередовіші технології стиснення відео в 5 разів без втрати якості. Це забезпечить набагато більш тривалий час запису. Прилад оснащений багатошаровим об'єктивом з кутом огляду 170 градусів. Відеореєстратор має датчик руху, що настроюється G-сенсор.

914грн.
Номер: 100029
 

Збережіть вашу мотоподорож на відеореєстратор


Відеореєстратор для мото на дві камери - це обов'язковий елемент оснащення мотоцикла, який гарантує правову захищеність будь-якому водієві при ДТП, а так само можливість зафіксувати на відео або фото ваше мотоподорож. Мото реєстратор Leshp SE300 - це сучасна модель, яка підійде як для любителів покатушек так і для професійних байкерів.



У комплект входять 2 вологозахищені камери (фронтальна і заднього виду) і реєстратор з екраном, який дозволяє записувати відео, робити фотографії або переглядати записані файли. Реєстратор для мотоциклів може показувати картинку як з 2-х камер одночасно, так і кожну камеру окремо. Запис здійснюється на SD карту пам'яті до 32 Гб. Живлення всієї системи здійснюється від бортової мережі мотоцикла.



Ви можете самостійно встановити і підключити цей мото реєстратор на дві камери до вашого мотоцикла, але ми все-таки рекомендуємо звернеться до кваліфікованого мото електрику.



Функції та особливості


LCD екран 3" дюйма - дозволяє бачити зображення з камер в реальному часі або переглянути записані відео/фото файли.


3 режими відображення камер на екрані: 2 камери одночасно (екран ділиться навпіл), тільки фронтальна камера або тільки задня камера.


Автоматичне включення і початок запису при подачі електроживлення (включення електромережі мотоцикла) і автоматичне збереження записаних файлів і вимикання при відключенні електромережі.


3 режими роботи: відеозапис, фотографування і перегляд зроблених фото і відео файлів.


Камери мають вологозахищений корпус і захищені від дощу та опадів.


Запис відео з роздільною здатністю: фронтальна камера - 1280 х 720 пікселів, задня камера - 640 х 480 пікселів.


Запис фото в розширенні: 3 Мп, 2 Мп или 1 Мп.


Реєстратор для мото підтримує SD карту пам'яті до 32GB і оснащений функцією циклічної запису, стежити за станом пам'яті не потрібно.


Додаткові функції: запис по детектору руху, G- сенсор, парктроник.


Кріплення на вітрове скло або панель для мотоциклів в комплекті.


Вбудований невеликий акумулятор - для автономної роботи і аварійного збереження записаного файлу (в разі втрати зовнішнього живлення).


Доступні настройки параметрів в меню і варіанти їх значень


Загальні налаштування:



Установка дати і часу.


Ффункція автоматичного вимкнення: відключено / 10 сек. / 20 сек. / 30 сек.


Звукове підтвердження натискання кнопок: вкл. / викл.


Мова меню: китайський / англійська / тайський / в'єтнамський.


Автовідключення екрана: відключено / 30 сек. / 1 хв. / 2 хв.


Лампочка підсвічування: вкл. / викл.


Частота живильної мережі: 50Hz / 60 Hz.


Парктронік: вкл. / викл.


Форматування карти пам'яті.


Скидання налаштувань до заводських.


Налаштування в режимі відеозапису:



Розширення запису відео: фронтальна камера - 1280 х 720 пікселів, задня камера - 640 х 480 пікселів.


Автозбереження записи: відключено / 1 хв. / 2 хв. / 3 хв.


Режим поліпшеною нічної зйомки (HDR): вкл. / викл.


Експозиція: від -3 до +3.


Запис по детектору руху: вкл. / викл.


Режим автоматичного запису при включенні: вкл. / викл.


Штамп дати і часу в записуваному файлі: вкл. / викл.


G-сенсор: викл. / низька чутливість / середня / висока.


Номерний знак: дозволяє ввести номерний знак вашого мотоцикла.


Налаштування в режимі фотографування:



Розширення фото: 1 Mp / 2 Mp / 3 Mp.


Якість фото: Відмінне / нормальне / низьке.


Чіткість зображення: сильна / нормальна / слабка.


Баланс білого: авто / денне світло / хмарно.


ISO: сильне / нормальне / м'яке.


Експозиція: від -3 до +3.


Функція "антитремтіння": вкл. / викл.


Швидкий перегляд фото, після запису знімка: відключено / 2 сек. / 5 сек.


Штамп дати і часу на фото: вкл. / викл.


Налаштування в режимі перегляду фото / відео записів:



Видалити поточний файл.


Видалити всі файли.


Захистити від стирання файл.


Зняти захист від стирання.


Технічні характеристики


Розмір екрану: 3" дюйма.


Розширення запису відео: фронтальна камера - 1280 х 720 пікселів, задня камера - 640 х 480 пікселів.


Частота кадрів: 25 к/с.


Формат запису відео: AVI.


Формат запису фото: Jpeg.


Кут огляду фронтальної камери: 140 градусів.


Кут огляду камери заднього виду: 120 градусів.


Режим циклічної запису: є.


Додаткові функції: детектор руху, G-сенсор, парктроник.


Перетворювач живлення: вхідна напруга 6 - 36 вольт, що виходить - 5 вольт.


SD карта пам'яті: micro SD до 32 Гб.


Мова меню: англійська.


Розміри реєстратора: 90 x 53 x 25 мм.


Комплектація


Мото відеореєстратор з екраном - 1 шт.


Фронтальна камера - 1 шт.


Кабель - подовжувач для фронтальної камери - 1 шт.


Задня камера - 1 шт.


Кабель - подовжувач для задньої камери - 1 шт.


Кронштейн кріплення на вітрове скло або панель - 1 шт.


Перетворювач живлення - 1 шт.


Інструкція - 1 шт.

2 390грн.
Номер: P29555
 
Ключові особливості: 2,7-дюймовий кольоровий РК-екран TFT.Вбудований Wi-Fi для бездротової локальної мережі та зв'язку з додатком Вбудований 3-осьовий G-сенсор GPS-приймач вбудований Яскравий об'єктив F1.8 з широким кутом огляду 136 ° (по діагоналі) Розширення Full HD (1920 x 1080 пікселів при 30 кадрах в секунду) Слот для карт Micro SDHC / SDXC (8 ~ 256 ГБ), карта 16 ГБ в комплекті Доступно безкоштовний додаток для ПК і смартфонів (IOS і Android) .Магнітне швидкознімне кріплення Режим спостереження за паркуванням з додатковим проводовим комплектом 2,7-дюймовий кольоровий РК-екран DRV-A301W оснащений 2,7-дюймовим екраном, який ідеально підходить для його камери без втрати дозволу. Така конструкція дозволяє використовувати функцію відтворення, дозволяючи миттєво переглянути тільки що зроблений знімок. Відтворення і перевіряйте відео високої якості з вашого накопичувача на великому 2,7-дюймовому кольоровому екрані. Завдяки інтуїтивно зрозумілому графічному інтерфейсу, що включає великий і розбірливий текст, операції можна виконувати з легкостью.2-мегапіксельна запис в форматі Full HDDRV-A301W / A201 захоплює відео в форматі Full HD зі швидкістю 30 кадрів в секунду, що дозволяє записувати і відтворювати ще більш детально, включаючи номерні знаки транспортних засобів і дорожні знакі.Бездротове з'єднання зі смартфоном (бездротова локальна мережа) Додаток KENWOOD DASH CAM MANAGER дозволяє легко змінювати налаштування меню відеореєстратора і переглядати відео зі смартфона інтуїтивно зрозумілим способом. На своєму смартфоні ви можете перевіряти записані відео, а також переглядати їх в реальному часі. Завантаживши відео / фото файли в свій смартфон, ви навіть можете переглядати їх під час маршрутизації на Google Maps з інформацією GPS, такий як швидкість, G-сенсор і відстань, і редагувати відео, щоб поділитися ними в соціальних мережах. Завантажте програму з App Store (iOS) або Google Play (Android) на свій смартфон. HDR (розширений динамічний діапазон) HDR допомагає зменшити «засвічення» і «здавлений чорний колір» і забезпечити чітке зображення в складних умовах, включаючи сцени із підсвічуванням при денному світлі, сцени вуличного освітлення вночі і в місцях з особливо сильним контрастом світла і темряви, наприклад на в'їздах / виїздах з тунелів. 3-осьовий датчик G і GPS-прийомник Вбудований 3-осьовий датчик G з регульованою чутливістю виявляє зовнішню силу, примушуючи пристрій зберігати те, що тільки що було записано. Крім того, GPS-приймач дозволяє додавати в відео дані про місцезнаходження і швидкості. 3-осьовий датчик GУмний режим парковкіКогда ваш автомобіль припаркований і вимкнений, активується режим інтелектуальної парковки. Якщо ваш автомобіль піддається зіткненню або іншим фізичним ударам, ваша відеореєстратор включається завдяки вбудованому G-сенсора і автоматично записує 30 секунд відео. Для постійного живлення потрібен комплект проводки CA-DR1030 (додатково). Розумний режим парковкіСуперконденсатор (резервна батарея) Це запобігає пошкодженню записуваного відеофайлу в разі втрати харчування через зіткнення або інших фізичних впливів, оскільки забезпечує достатню потужність для правильного збереження файлу. Суперконденсатор 2 способу креплення В комплект входять присоска і клейка кріплення. Кріплення на присоску полегшує прикріплення і від'єднання від лобового скла, а клейка кріплення забезпечує більш надійну підтримку камери. 2 способи креплення Швидкозйомне магнітне креплення Запатентоване магнітне кріплення, на відміну від традиційних кріплень, в яких використовується фіксуючий механізм, дозволяє легко і швидко встановлювати і знімати пристрій. Ні кабелю для підключення або відключення від відеореєстратора. 2 способи креплення Карта MicroSD на 16 ГБ в комплектеКарта флеш-пам'яті microSDXC на 16 ГБ в комплекті
4 650грн.
Номер: P29558
 
Ключові особливості: 2,7-дюймовий кольоровий РК-екран TFT. Вбудований 3-осьовий G-сенсор GPS-приймач вбудований Яскравий об'єктив F1.8 з широким кутом огляду 136 ° (по діагоналі) Розширення Full HD (1920 x 1080 пікселів при 30 кадрах в секунду) Слот для карт Micro SDHC / SDXC (8 ~ 256 ГБ), карта 16 ГБ в комплекті Доступно безкоштовний додаток для ПК.Магнітное швидкознімне кріплення Режим спостереження за паркуванням з додатковим провідним комплектом 2,7-дюймовий кольоровий РК-екран DRV-A301W оснащений 2,7-дюймовим екраном, який ідеально підходить для його камери без втрати дозволу. Така конструкція дозволяє використовувати функцію відтворення, дозволяючи миттєво переглянути тільки що зроблений знімок. Відтворення і перевіряйте відео високої якості з вашого накопичувача на великому 2,7-дюймовому кольоровому екрані. Завдяки інтуїтивно зрозумілому графічному інтерфейсу, що включає великий і розбірливий текст, операції можна виконувати з легкістю. 2-мегапіксельна запис в форматі Full HDDRV-A301W / A201 захоплює відео в форматі Full HD зі швидкістю 30 кадрів в секунду, що дозволяє записувати і відтворювати ще більш детально, включаючи номерні знаки транспортних засобів і дорожні знаки. Бездротове з'єднання зі смартфоном (бездротова локальна мережа) Додаток KENWOOD DASH CAM MANAGER дозволяє легко змінювати налаштування меню відеореєстратора і переглядати відео зі смартфона інтуїтивно зрозумілим способом. На своєму смартфоні ви можете перевіряти записані відео, а також переглядати їх в реальному часі. Завантаживши відео / фото файли в свій смартфон, ви навіть можете переглядати їх під час маршрутизації на Google Maps з інформацією GPS, такий як швидкість, G-сенсор і відстань, і редагувати відео, щоб поділитися ними в соціальних мережах. Завантажте програму з App Store (iOS) або Google Play (Android) на свій смартфон. HDR (розширений динамічний діапазон) HDR допомагає зменшити «засвічення» і «здавлений чорний колір» і забезпечити чітке зображення в складних умовах, включаючи сцени із підсвічуванням при денному світлі, сцени вуличного освітлення вночі і в місцях з особливо сильним контрастом світла і темряви, наприклад на в'їздах / виїздах з тунелів. 3-осьовий датчик G і GPS-приймач Вбудований 3-осьовий датчик G з регульованою чутливістю виявляє зовнішню силу, примушуючи пристрій зберігати те, що тільки що було записано. Крім того, GPS-приймач дозволяє додавати в відео дані про місцезнаходження і швидкості. 3-осьовий датчик GУмний режим парковкіКогда ваш автомобіль припаркований і вимкнений, активується режим інтелектуальної парковки. Якщо ваш автомобіль піддається зіткненню або іншим фізичним ударам, ваша відеореєстратор включається завдяки вбудованому G-сенсора і автоматично записує 30 секунд відео. Для постійного живлення потрібен комплект проводки CA-DR1030 (додатково). Розумний режим парковки Суперконденсатор (резервна батарея) Це запобігає пошкодженню записуваного відеофайлу в разі втрати живлення через зіткнення або інших фізичних впливів, оскільки забезпечує достатню потужність для правильного збереження файлу. Суперконденсатор 2 способи кріплення В комплект входять присоска і клейка кріплення. Кріплення на присоску полегшує прикріплення і від'єднання від лобового скла, а клейка кріплення забезпечує більш надійну підтримку камери. 2 способи кріплення Швидкозйомна магнітне кріплення Запатентований магнітне кріплення, на відміну від традиційних кріплень, в яких використовується фіксуючий механізм, дозволяє легко і швидко встановлювати і знімати пристрій. Ні кабелю для підключення або відключення від відеореєстратора. 2 способи кріплення Карта MicroSD на 16 ГБ в комплектеКарта флеш-пам'яті microSDXC на 16 ГБ в комплекті
3 818грн.
Номер: P29554
 
Ключові особливості: 2,0-дюймовий кольоровий РК-екран TFT. Вбудований 3-осьовий G-сенсор Яскравий об'єктив F2.4 з широким кутом огляду 125 ° (по діагоналі) Розширення HD (1280 x 720 пікселів при 30 кадрах в секунду) Слот для карти Micro SDHC (8 ~ 32 ГБ), карта 16 ГБ в комплекті Доступно безкоштовний додаток для ПК. Кріплення на клейкою основі або на присоску Режим спостереження за паркуванням з додатковим провідним комплектом 2,0-дюймовий кольоровий РК-екран RV-A100 поставляється з 2,0-дюймовим екраном, який ідеально підходить для камери без втрати дозволу. Така конструкція дозволяє використовувати функцію відтворення, дозволяючи миттєво переглянути тільки що зроблений знімок. Відтворення і перевіряйте відео високої якості зі свого накопичувача на великому кольоровому 2,0-дюймовому екрані. Завдяки інтуїтивно зрозумілому графічному інтерфейсу, що включає великий і розбірливий текст, операції можна виконувати з легкістю. HDR (розширений динамічний діапазон) DR допомагає зменшити «засвічення» і «здавлений чорний колір» і забезпечити чітке зображення в складних умовах, включаючи сцени із підсвічуванням при денному світлі, сцени вуличного освітлення вночі і в місцях з особливо сильним контрастом світла і темряви, наприклад на в'їздах / виїздах з тунелів. 3-осьовий датчик G Вбудований 3-осьовий датчик G з регульованою чутливістю виявляє зовнішню силу, примушуючи пристрій зберігати те, що тільки що було записано, в спеціально відведеному месте.3-осьовий датчик G Режим парковки Коли ваш автомобіль припаркований і вимкнений, активується режим інтелектуальної парковки. Якщо ваш автомобіль піддається зіткненню або іншим фізичним ударам, ваша відеореєстратор включається завдяки вбудованому G-сенсора і автоматично записує 30 секунд відео. Для постійного живлення потрібен комплект проводки CA-DR1030 (додатково) .Умний режим парковки Суперконденсатор (резервна батарея) Це запобігає пошкодженню записуваного відеофайлу в разі втрати живлення через зіткнення або інших фізичних впливів, оскільки забезпечує достатню потужність для правильного збереження файлу. 2 способи кріплення В комплект входять присоска і клейка кріплення. Кріплення на присоску полегшує прикріплення і від'єднання від лобового скла, а клейка кріплення забезпечує більш надійну підтримку камери.Kарта MicroSD на 16 ГБ в комплекті Карта флеш-пам'яті microSDXC на 16 ГБ в комплекті.
2 571грн.
Номер: GE-115
 

Автомобільний відеореєстратор GLOBEX GE-115 - надійний помічник водія під час руху або зупинки автомобіля. Дві камери, висока якість відео, ширококутний об'єктив і сучасний функціонал дозволяють власнику даної моделі відчувати себе на дорозі максимально уверенно.МОНІТОР ПАРКОВКИ

При включенні цієї функції пристрій переходить в стан "сплячого режиму": екран не світиться, запис не ведеться. У момент спрацьовування датчика удару реєстратор включається і фіксує те, що відбувається в зоні його обзора.G-СЕНСОР (ДАТЧИК УДАРУ) В пристрій вмонтований датчик, який автоматично зберігає від перезапису файли, які зафіксовані в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень.ШТАМП ДАТИ І ЧАСУ

Ця функція в GLOBEX GE-115 дозволить автовласнику зафіксувати дату та час створення відеозапису або фото, з метою подальшого використання цих фактів для вирішення спірних ситуацій на дороге.КОМПЛЕКТАЦІЯ- відеорегістратор- інструкція- гарантійний талон- USB кабель 2 шт (для зарядного пристрою - плоский 3 м, для підключення до ПК - 50 см) - автомобільний зарядний пристрій USB- кріплення на лобове скло автомобіля-перехідник RCA до AV-IN

1 749грн.
Номер: P23823
 
Відеореєстратор Globex GE-112 стильний металевий корпус з мінімалістичними геометричними елементами чорного кольору гармонійно впишеться в салон будь-якого автомобіля. Кут огляду в 1200 і вбудована камера розміром 3 Мп дозволять пристрою охоплювати всю ширину дороги і фіксувати те, що відбувається в FullHD-якості (розширення 1980 на 1080 пікселів). Вбудовані датчики руху і удару (G-сенсор) дають можливість водієві впевнено почувати себе на дорозі і фіксувати те, що відбувається біля автомобіля навіть в момент відсутності власника. КАМЕРА 3 МП Відеореєстратор Globex GE-112 дає можливість власнику не тільки знімати відео c розширенням 1920х1080 зі швидкістю 30 кадрів в секунду у форматі - AVI, але і робити фото з дозволом до 12.0 Мп. КАРТА ПАМ'ЯТІ Відзнятий матеріал зберігається на карту пам'яті MicroSD від 6 до 10 класу, ємністю до 32 Гб. Пристрій записує відео циклами від 1 хвилини до 3 хвилин. При заповненні карти пам'яті автоматично відбувається видалення старих файлів і запис нових. КУТ ОГЛЯДУ 120 ° Globex GE-112 оснащений ширококутним об'єктивом з оглядом в 120 °, який в процесі запису охоплює 3 смуги руху на дорозі. ДИСПЛЕЙ 3 ДЮЙМА Відеорегістратор оснащений широким 3-х дюймовим РК-дисплеєм, на якому зручно переглядати відеозаписи в разі дозволу дорожнього спору прямо на місці події. G-cенсор (ДАТЧИК УДАРУ) G-сенсор - 3-осьовий датчик механічних впливів забезпечує автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень. ДАТЧИК РУХУ Датчик руху дозволяє включати відеореєстратор і проводити запис, тільки під час руху об'єктів перед автомобілем. Ця функція допомагає зафіксувати все, що відбувається перед автомобілем і, при цьому, значно економить місце на карті пам'яті устройства.ЗАГАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ: Тип: автомобільний відеореєстратор Матриця: CMOS, 3Мп Кут огляду: 1200 Дисплей: 3 "Тип і обсяг карти пам'яті: microSD, до 32 ГБ, клас 6-10 Друга камера (салон, задній огляд): немає Нічний режим: немає Мікрофон: вбудований Підпис «час, дата»: так Живлення від прикурювача 12В Автономна робота: Вбудований акумулятор 240 мАг ПАРАМЕТРИ ВІДЕО: Дозвіл запису, точок: 1920 х 1080р Частота запису, кадр./сек .: 30 Формат відео: AVI Циклічна запис: 1-3 хв. безшовна Датчик руху: Є G-сенсор: є ПАРАМЕТРИ ФОТО: Дозвіл картинки, точок: 12M / 10M / 8M / 5M / 3M / 2MHD / VGA / 1.3M Формат фото: JPEG
1 021грн.
Номер: P400021
 
Модельний ряд відеореєстраторів Falcon поповнився новинкою 2х-камерним реєстратором з системою GPS і Wi-Fi - Falcon HD89-2CAM-GPS Wi-Fi Даний відеореєстратор володіє новітнім процесором Novatek 96660 (вбудовано 2GB DDR3), здатним записувати інформацію на карти пам'яті до 32Gb 10 класу. Falcon HD89-2CAM-GPS Wi-Fi має хороший вбудований мікрофон, що дозволяє записувати події, які відбуваються всередині салону автомобіля. Реєстратор має основну широкоугольную камеру 6Mp CMOS, що дозволяє записувати дорожню обстановку в форматі 2880 x 2160 P24 з кутом огляду 170 °. Основне призначення другої камери з розширенням 0.3 Mp VGA кутом огляду 140 ° - це використання її як камери заднього виду автомобіля з функцією DVR. Особливостями даного реєстратора є наявність датчика руху, G-Sensor, паркувального режиму і наявність паркувальної розмітки в камері заднього виду. Система Wi-Fi дозволяє, використовувати додаток iOS і Android, для управління даними відеореєстратором. Falcon HD89-2CAM-GPS Wi-Fi має 2 відеовхода: AV-IN і HDMI OUT. Наявність екрану 2.4 "дозволяє робити налаштування відеореєстратора і переглядати записані файли. Пристрій кріпиться: основна камера - на присоску, якої комплектується пристрій; друга камера - встановлюється зовні автомобіля, як камера заднього виду. Особливості Falcon HD89-2CAM-GPS Wi-Fi: - Датчик руху-Паркувальний режим- Паркувальна размітка Формат запису відео MOV (H.264) Вбудований G-Sensor Розширення запису відео до FHD P30 + VGA P30 Вбудований GPS (фіксація швидкості і координат) Вбудований Wi- Fi для управління і перегляду відео за допомогою програми для iOSі Android Відеовхід AV-IN і HDMI OUT Вбудований дисплей, діагональ - 2.4''Вбудований акумулятор В комплекті автомобільне кріплення на присоску, адаптер живлення
3 251грн.
Номер: P400020
 
Модельний ряд відеореєстраторів Falcon поповнився новинкою 2х-камерним реєстратором FALCON HD75-2CAM, корпус пристрою має компактний розмір і не займе багато місця на лобовому склі Вашого автомобіля. FALCON HD75-2CAM має хороший вбудований мікрофон, що дозволяє записувати подію яка відбувається всередині салону автомобіля.Реєстратор має основну ширококутову камеру 5МР, що дозволяє записувати дорожню обстановку в форматі 1 920 x 1080р з кутом огляду 150 ° і додаткову компактну камеру 3 Мр 1920х1080р з кутом огляду 150 ° , яка легко кріпиться на заднє скло на 3М скотч. Наявність екрану 3 "дозволяє робити налаштування відеореєстратора і переглядати записані файли. У відеореєстраторові використовується сучасний чіп Mstar MSC8328P. FALCON HD75-2CAM оснащений системою LDWS контролю дорожньої розмітки та функцією попередження зіткнень. Наявність датчика руху і паркувального режиму забезпечує більш комфортне керування автомобілем. Функція G-sensor забезпечує захист записаного важливого файлу від стирання. FALCON HD75-2CAM має вбудований акумулятор Li-Ion 180 mAh, що дозволяє зберігати записані файли при заглушеному автомобілі. Комплектація даного відеореєстратора дозволяє встановити його в автомобілі, не купуючи додаткового обладнання. Пристрій підтримує карти MicroSD до 32GB 10 класу. Характеристики FALCON HD75-2CAM: Чіп Mstar MSC8328P Кут огляду камери: 150 ° передня / 150 ° задня Дисплей: LCD-дисплей 3 "Дозвіл: головна камера FullHD 1920х1080p, задня камера 1280х720G-сенсор: Обладнаний Аудіо: Мікрофон і дінамік Мікро-SD / SDHC карта пам'яті: до 32 Гб.Формат фото: MJPEG Акумулятор: Li-ion, 180 mAh Живлення: 5 V 1000 mA Тип компресії: H.264 Розмір: 84х50х33мм Вага: 65г Особливості пристрою FALCON HD75-2CAM: Система контролю розмітки LDWS і функція попередження зіткнень Датчик руху, паркувальний режим 150 градусний ширококутний об'єктив двох камер Відео високого розширення FULL HD 1920х1080р (передня) і 1280х720р (задня) Передова технологія стиснення відео H.264 Фотографії з розширенням до 5.0 Мп 3 "- дюймовий TFT LCD дисплей з високим розширенням 25-30 кадрів в секунду для фронтальної камери G-sensor: надійний захист файлів, навіть в процесі запису, при неочікуваном відключені живлення, пошкодження машини та ін, відео буде збережено Функція циклічного запису відео , без втрати даних і проміжків Можливість перегляду відео на реєстраторі Штамп дати і часу.Немає необхідності встановлювати дату і час при кожному запуску Автоматичне включення при подачі живлення Зарядка може проводитися за допомогою USB кабелю Підтримка карт MicroSD до 32GB Відключення запису звуку Чи не загороджує огляд завдяки компактному розміру Комплектація: Пристрій Falcon HD75-2CAM (передня і задня камери) Зарядний пристрій 12V Кріплення на присосці USB шнур для підключення до комп'ютеру Провода для підключення задньої камери Інструкція Гаратійний талон на 12 місяців
3 062грн.
Номер: P400005
 
Відеореєстратор Falcon HD71-LCD зі стильним дизайном і великим екраном. Оснащений функцією режиму паркування з активацією кнопкою або через меню.Завдяки наявності вбудованого акумулятора виключає втрати останнього фрагмента відеозапису. Ця модель буде хорошим вибором для тих, кому необхідний надійний пристрій за доступною ціною .. Запис проводиться у форматі FullHD з компресією M-JPEG AVI. Характеристики: - Оптика: кут огляду 120 градусів-Процесор: GC1248- Ширококутова камера: 3 MP- Формат запису відео: M-JPEG- Розширення: 1980 х 1080 (30 кадрів / с) - Дисплей: LCD-дисплей 2.4 "- Мікро- SD / SDHC карта пам'яті: до 32 Gb- G-сенсор: обладнаний- Датчик парковки: є- Мікрофон: вбудований- Інтерфейс: USB2.0- Батарея: Li-Ion, 120 mAh- Розмір: 70 x 60 x 30 mm- Вага : 58 г Комплектація: - Пристрій Falcon HD71-LCD- Зарядний пристрій 12V- Кріплення- USB шнур для підключення до комп'ютеру- Інструкція Гарантія 12 місяців
605грн.
Номер: P400018
 
Відеореєстратор FALCON HD69-LCD - новинка від ТМ Falcon ідеально підійде тим автомобілістам, які цінують мінімалізм: корпус пристрою трохи більше сірникової коробки і він не займе багато місця на лобовому склі вашого автомобіля.Дивовижно, але не дивлячись на не великі розміри, прилад оснащений сучасними функціямі.FALCON HD69-LCD оснащений процесором Novatek 96658. Відеореєстратор має хороший вбудований мікрофон, що дозволяє проводити якісну аудіозапис всередині салону. Цей пристрій оснащений ширококутною камерою 5.0 МП, що дозволяє проводити запис відео з розширенням 1920х1080р FULL HD в форматі MOV (H.264), з кутом огляду 135 градусов.FALCON HD69-LCD має вбудований акумулятор 130 mAh, забезпечуючи коректну роботу даного пристрою. Наявність функції G-sensor захистить важливі файли від стирання. Функції режиму парковки і записи по руху забезпечують більш комфортне керування автомобілем. Наявність вбудованого дисплея 1,5" дозволяє проводити налаштування даного пристрою і переглянути записані файли. Цей пристрій підтримує карту пам'яті MicroSD / SDHC до 32GB. Особливості пристрою FALCON HD69-LCD: - 135 градусний ширококутний об'єктив.- Відео високого розширення 1920х1080р FULL HD.- Передова технологія стиснення відео MOV H.264- Фото до 5.0 Њп- 1.5 - дюймовий TFT LCD дисплей високого дозволу- Підтримка HDMI для передачі відео у високій якості-25-30 кадрів в секунду для фронтальної камери-G-sensor: надійний захист файлів, навіть в процесі запису, при несподіваному відключенні живлення, пошкодження машини та ін, відео буде збережено- Функція циклічного запису відео, без втрати даних і проміжків- Можливість перегляду відео на реєстраторі- Накладення дати і часу на відео. Немає необхідності встановлювати дату і час при кожному запуску- Датчик руху-Автоматичне включення при подачі живлення-Зарядка може підключатися за допомогою USB кабеля- Підтримка карт MicroSD до 32GB- Відключення запису звуку-Можливість живлення від USB-Не загороджує огляд завдяки компактному розміру Характеристики FALCON HD69-LCD: Оптика: Кут огляду камери - 135 градусів, матриця - 5M СMOS, 6 скляних лінз, діафрагма 2.8 Дисплей: LCD-дисплей 1.5 "Відео: Відеосигнал: PAL / NTSC, Розширення: головна камера FullHD1920 * 1080PG-сенсор: обладнаний Аудіо: Мікрофон і динамік Носій інформації: Зовнішній: Micro-SD карта пам'яті (до 32 Гб.) Формат фото: JPEG Акумулятор: вбудований Живлення: 5 V 1000 mA Тип компресії: H.264 Розміри: 64 х 50 х 36 мм Вага : 61 г Комплектація: Відеореєстратор Falcon HD69-LCD Кріплення поворотний на присоску Кабель USB Кабель HDMI Зарядний пристрій 12V Гарантія 12 місяців
1 777грн.
Номер: P400001
 
Автомобільний відеореєстратор FALCON HD43-LCD Відеореєстратор FALCON HD43-LCD ідеально підійде тим автомобілістам, які цінують мінімалізм: корпус пристрою трохи більше сірникової коробки і він не займетмного місця на лобовому склі вашого автомобіля. Дивно, але не дивлячись на невеликі розміри, прилад оснащений зовсім «не дитячим" функціоналом.На борту FALCON HD43-LCD розташувався кольоровий дисплей для перегляду відео, ширококутна 5.0 МП камера, датчики удару і руху, вбудований акумулятор для автономної роботи і мікрофон для запису звуку в салоні автомобіля.Функція WDR (Wide Dynamic Range) для чіткої картинки при змінному висвітленні. Функція запису по руху. Функція захисту важливих файлів від стирання. Особливості пристрою: 170 градусний ширококутний об'єкт.Відео високого розширення 1920х1080р FULL HD.Передова технологія стиснення відео H.264 Фото до 5.0 Њп2.0 - дюймовий TFT LCD дисплей з високим розширенням Інфрачервоне підсвічування Підтримка HDMI для передачі відео у високій якості.25- 30 кадрів в секунду для фронтальної камери G-sensor: надійний захист файлів, навіть в процесі запису, при несподіваному відключенні живлення, пошкодження машини та ін, відео буде збережено Функція циклічного запису відео, без втрати даних і проміжків. Можливість перегляду відео на реєстраторі. Накладення дати і часу на відео. Немає необхідності встановлювати дату і час при кожному запуску. Датчик руху. Автоматичне включення при подачі живлення Зарядка може проводитися за допомогою USB кабелю. Підтримка карт MicroSD до 32GB Кнопка блокування поточного запису від стирання Відключення запису звуку Можливість живлення від USB Не загороджує огляд завдяки компактному розміру Характеристики: Оптика: Кут огляду камери - 170 градусів, матриця - 5M СMOS, 6 скляних лінз, діафрагма 2.8 Дисплей: LCD-дисплей 2.0 "Відео: Відеосигнал: PAL / NTSC, Розширення: головна камера FullHD 1920 * 1080P G-сенсор: Обладнаний Аудіо: Мікрофон і динамік Носій інформації: Зовнішній: Micro-SD карта пам'яті (до 32 Гб.) Формат фото: JPEG Акумулятор: вбудований Живлення: 5 V 1000 mAТіп компресії: H.264 Розміри: 52 х 57 х 38 мм Вага: 62 г Комплектація: Відеореєстратор Falcon HD43-LCD Кріплення поворотний Кабель USB Кабель HDMI Зарядний пристрій 12V Гарантія 12 місяців
1 890грн.
Номер: P16063
 
Портативний відеореєстратор DDpai Mola Z5 стане незамінним помічником і другою парою очей, яка зафіксує всі ситуації на дорозі. За рахунок вбудованого модуля WI-Fi відео можна переглянути на мобільному пристрої. Своїм дизайном прикрасить інтер'єр будь-якого салону авто при цьому залишаючись непомітним з вулиці і не перешкоджає огляду водія під час руху. Оснащений технологією ADAS, яка дозволяє більше не контролювати включення, налаштування часу та інше, все це вона зробить за вас. Дана модель обладнана сенсорним екраном IPS HD LSD, який ідеально підійде для попереднього перегляду .Оснащення: Широкий кут огляду в 140 градусів.Розширення 2560х1440 пікселів.Частота зйомки 30 к / с.Суперконденсатор.Збільшення пам'яті MicroSD до 128 GB.WI-Fi.HiSilicon процесор.Датчик руху.Функція WDR.Датчик руху.Накладення часу і дати.Режим парковки .
2 772грн.

Що врахувати, щоб купити реєстратор і не прогадати з вибором?

Вибір реєстратора в машину

Відеореєстратори в машину купуються з метою убезпечити себе від необґрунтованих претензій в разі ДТП. Проте слід знати, що в разі суду матиме вагу тільки запис з відеореєстратора для автомобіля, що пройшов сертифікацію УкрСЕПРО. Тому, перш ніж купити реєстратор, переконайтеся в тому, що в комплектації присутній необхідний сертифікат.

На що ще слід орієнтуватися купуючи автореєстратор?

Який автореєстратор вибрати

Бренд: відеореєстратор Gazer

Бренд має велике значення при виборі відеореєстратора. Природно, відомі бренди коштують дорожче, але й відбраковки в них менше ніж 1%. До того ж завжди є гарантія на продукцію.

Чому ми пропонуємо вам продукцію Gazer і чим ці відеореєстратори вигідно відрізняються від великих конкурентів? Наприклад, від Xiomi.

Gezer - перші автореєстратори з хмарної системою зберігання даних. Крім того, наявність спеціально розробленого плеєра і додатки дозволяє не качати на девайси безліч програм для обробки знятого матеріалу. Вигідно відрізняється й оптика пристроїв для знімання Gazer. Обладнані інфрачервоним фільтром, вони знімають відео без істотних засвітів, відблисків і світлових плям.

Переваги Gazer:

  • повноцінне Super HD і Full HD відео;
  • режим охоронного відеоспостереження на стоянці;
  • підтримка Wi-Fi;
  • підключення до діагностичного роз'єму OBD II (повна діагностика авто на наявність помилок);
  • хмарне сховище;
  • інтелектуальна система безпеки ADAS;
  • підтримка карт пам'яті до 256 Гб;
  • кріплення з передачею харчування;
  • лінзи з ІК фільтром, що забезпечують зображення без засвітів;
  • два режими циклічного запису 70/30;
  • контроль напруги бортової мережі;
  • безплатниі додатки для iPhone, iPad, Android (віддалені налаштування, нарізка відеофрагментів, перегляд записаних роликів, перегляд відео в реальному часі тощо);
  • програма Gazer Player для роботи з файлами для Windows і Mac OS;
  • бездротова кнопка для збереження фото і відеофрагментів;
  • матриця Sony Exmor.

Автореєстратор GT

Бренд: відеореєстратор GT

Ще один відомий на авторинку бренд, відомий своєю якістю. Відноситься до середнього цінового сегмента, проте має низку преміальних характеристик:

  • відео Super, Full HD форматів;
  • запис відео на стоянці (включається за допомогою G-сенсора);
  • підтримка Wi-Fi;
  • функція WDR;
  • підтримка карт пам'яті до 128 Гб;
  • 6-тіслойная скляна оптика;
  • суперконденсатор 2F;
  • запис голосу й багато іншого.

Види відеореєстраторів для авто

У нас на сайті ви можете придбати різні варіанти систем відеофіксації в машину від мінікамер заднього виду до системи кругового огляду.

  • відеореєстратор дзеркало зручний і функціональний. Являє собою дзеркало з монітором, яке служить і для огляду заднього виду і, завдяки вбудованій камері, служить відеореєстратором. вбудовану камеру не так легко розглянути з вулиці, завдяки чому вона не привертає увагу злодюжок. Зображення виводиться на вбудований в дзеркало дисплей, який займає 4,3".
  • камери в машину. Відмінний варіант - купити реєстратор з камерою заднього виду. Камера підключається швидко і просто завдяки проводу 5-6 м довгою. Існує кілька нюансів, які слід доля. При зовнішньому підключенні необхідно постійно стежити за чистотою об'єктива, а при підключенні в салоні необхідно стежити за чистотою заднього скла. Також, такі камери не універсальні й використовуються тільки для однієї функції: якщо направляти прямо на дорогу - служать заднім відеореєстратором, якщо направляти на асфальт - служать парктроніком.
  • парктронік з камерою. Надають неоціненну допомогу водіям при паркуванні навіть в складних паркувальних місцях. Завдяки звуковій системі оповіщення забезпечують безпеку при проїзді у вузьких просторах. Максимально точна система пропонованих нами пристроїв працює без помилкових спрацьовувань і попереджає водія про перешкоди, "рівні землі" і т.д.
  • система кругового огляду. Вона дозволяє розширити огляд на 360⁰ завдяки наявності 4 камер, запис з яких ведеться по 4 окремим каналам. Ідеальний персональний помічник в системі охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі (спрацьовує по датчику G-сенсора).

Системи кругового огляду для авто

Розширення відео

Для того, щоб розглянути на відео такі деталі, як номерний знак інших авто, слід купити відеореєстратор в авто з розширенням Full HD 1920x1080 або Super HD 2304x1296. Деякі маловідомі й дешеві бренди грішать тим, що в цих форматах "розтягують" зображення. Якісний реєстратор має якісний процессор, об'єктив і матрицю. Тільки разом всі ці параметри дозволяють домогтися максимально чіткої картинки.

Основні складові

Як ми вже вказували, на якість безпосередньо впливає об'єктив, матриця і процесор. Ще у 2019 році найпопулярнішими процесорами стали Ambarella і Novatek, а серед матриць високий рейтинг у Sony. Оскільки перед покупкою ви не можете розкрити корпус і перевірити який процесор і матриця стоять в реєстраторі, радимо перед покупкою почитати відгуки про модель і знайти приклади відеозйомки.

Кут огляду

Ця характеристика показує який захоплення буде у камери, ділянка якої ширини потрапить в її "поле зору". У нашому асортиментному ряду представлені відеореєстратори з кутом огляду 140⁰, що дозволяє не створювати ефект "риб'ячого ока".

Камери в авто

Місткість акумулятора

Попри те, що відеореєстратори не створюються для автономного знімання, якості батареї варто приділити належну увагу. У разі припинення роботи бортової мережі, роботи акумулятора реєстратора повинно вистачити хоча б на 10-15 хвилин, щоб встигла зберегтися останній запис.

Дисплей

Зручніше купувати реєстратор з вбудованим дисплеєм. Його наявність дозволяє переглянути відео на місці в момент спірної ситуації при ДТП. При цьому діагональ екрану не обов'язково повинна бути великою. 4,3"- цілком комфортний параметр.

GPS-модуль

Купити реєстратор з GPS навігатором - дуже вдале рішення. Він служить для визначення координат і швидкості, а так само при кожному підключенні приладу завдяки супутниковому зв'язку автоматично виставляє точний час і дату.

Тип кріплення

Існує два види кріплення - на присоску і на двосторонній скотч. Присоска зручна тим, що є багаторазовим типом кріплення: її положення можна змінювати, кріплення можна знімати на час. Кріплення з двостороннім скотчем більш компактно, але воно одноразове.

Реєстратор дзеркало заднього виду

Чому ви повинні вибрати нас?

Інтернет-гіпермаркет LIDO.ua не перший рік на авторинку, тому ми точно знаємо, що потрібно нашим клієнтам:

  • професіоналізм менеджерів;
  • якість продукції;
  • тільки імениті бренди в асортименті;
  • сертифікований товар;
  • гарантія на всі товари;
  • конкурентна низька ціна, а якщо ви знаходите той же товар дешевше, ми готові надати вам знижку на 10% або ту ж ціну (на ваш вибір);
  • безкоштовна доставка, зокрема на все відеореєстратори.