Відеореєстратори

Знайдено: 1 - 18 серед 19 товарів
Номер: MUW7000
 

Gazer MUW7000 – це унікальний пристрій, що поєднує в собі салонне дзеркало заднього виду з вбудованим 4.3" дисплеєм з сенсорними кнопками та відеореєстратор з Wi-Fi для налаштування та керування за допомогою смартфона. Модель оснащена відеовходом для підключення камери заднього виду з функцією запису. Також MUW5000/ MUW7000 підтримує функцію запису після відключення двигуна.Дзеркало встановлюється в автомобіль штатно за допомогою інтегрованого кронштейна з універсальним майданчиком, до якого приєднується знімний адаптер Gazer.

Переваги

  • Найкраща альтернатива заводському дзеркалу
  • FullHD відеореєстратор
  • Wi-Fi та додаток для смартфона «Gazer Dashcam»
  • Підключення та запис камери заднього виду
  • Сенсорні кнопки для швидкого налаштування
  • Режим паркування (запис на паркуванні)
  • Контроль напруги бортової мережі
  • Датчик регулювання яскравості дисплея та індикатора запису
  • Функція автозатемнення
6 199грн.
Номер: MUW5000
 

Дзеркало заднього виду з вбудованим Full HD відеореєстратором, Wi-Fi, записом з камери заднього виду, сенсорним монітором 4.3", автояркістю дисплея, сенсорними кнопками та універсальним вбудованим кріпленням зі змінними майданчиками (у комплекті йде кріплення Gazer MB009)

Особливості пристрою:

  • Дисплей сенсорний TFT LCD 4,3" (16:9) 480х272; яскравість 1000 cd/m2.
  • Відеовхід: 1х композитний CVBS (RCA) для підключення камери заднього виду
  • Формат сигналу PAL/NTSC (автовизначення).
  • Швидкі налаштування відеореєстратора за допомогою сенсорних кнопок на екрані або рамці дзеркала.
  • Повноцінне керування та перегляд записів через програму Gazer Dashcam на Android або iOS.
  • Роздільна здатність запису: Full HD 1920x1080, 25 к/с.
  • Постійний запис задньої камери у роздільній здатності 720x480, 25 к/с.
  • Кут огляду камери: 140°.
  • Формат запису MOV, відеокодек H.264.
  • Підтримка карток пам'яті MicroSD до 32 Гб.
  • Режим запису у припаркованому автомобілі, контроль напруги бортової мережі автомобіля.
  • Автоматичне увімкнення дисплея під час увімкнення задньої камери.
  • Кнопка вимкнення дисплея під час роботи відеореєстратора з пам'яттю останнього режиму, додаткове регулювання яскравості дисплея при активному відеовході камери заднього виду з пам'яттю останнього налаштування.
  • Автоматична зміна яскравості дисплея в залежності від освітлення в салоні.
  • Напруга живлення DC 12V, споживаний струм <750mA.
  • Температура експлуатації: від -20° до +65°.
  • Габарити (ШхГхВ): 270×53×83мм.
  • Для встановлення потрібний змінний майданчик під штатне кріплення дзеркала автомобіля серії Gazer МВххх.
6 199грн.
Номер: 2369
 

Сучасне дзеркало-відеореєстратор представляє собою гібрид між дзеркалом заднього виду і відеореєстратором.
У даній моделі Зручна система кріплення на основе гумових власніків, з ее с помощью ви легко ВСТАНОВИВ реєстратор в автомобілі прямо на штатний дзеркало заднього виду.
Відеореєстратор-дзеркало чудово розміститися у вашій машині і стане помічником в дорозі. Всі деталі та функції - продумані в дизайні до дрібниць. У сучасному світі, життєво необхідна річ для кожного автомобіліста.

ОСОБЛИВОСТІ:

- завдяки дозволам відеозапису Full HD (1920*1080) і HD (1280*720) - виходять чіткі картинки(JPEG)
- G-сенсор - забезпечує захист записи, при виникненні небезпечних ситуацій
- кріплення дзеркала відбувається за секунди
- благородія куту огляду 170 градусів - ви завжди будете в курсі того, що відбувається на дорозі
- запис ДТП з різних ракурсів - дасть вам визначити ситуацію в разі аварії
- підтримка карт пам'яті до 32 Гб
- в камері використовується якісна матриця
- запис ведеться циклічно, періодами по 3, 5 або 10 хвилин
- відео формат MOV
- яскравий екран з діагоналлю 4,3 дюйма
- додаткова камера заднього виду
- напруга живлення 12 В
- стиснення відео H.264
- максимальна частота кадрів 30 fps

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

- відеореєстратор-дзеркало
- камера заднього виду
- автомобільне ЗУ
- кріплення

945грн.
Номер: hub_XrJi30227
 

Дзеркало-відеореєстратор Vehicle Blackbox DVR Full HD + камера заднього виду - річ першої необхідності в дорозі для уникнення неприємних ситуацій. 

Вам більше не доведеться кожного разу знімати пристрій, коли Ви залишаєте автомобіль, побоюючись розбитих вікон автомобільними вершками! Дизайн гаджета виконаний у вигляді дзеркала заднього виду, тому ніхто не запідозрить в ньому записуючий пристрій. При вимкненому дисплеї реєстратор може використовуватися як дзеркало, при цьому запис відео триває автоматично. Кольоровий РК-дисплей знаходиться в правій частині дзеркала і має діагональ 4,3 дюйма.

Камера і режими запису: 
Відеореєстратор має 2 камери: передню і задню, тому Ви можете з легкістю записувати відео на дорозі і в салоні. Запис автоматично включається при запуску двигуна і вимикається при його зупинці. Передня камера заряджається від прикурювача, а камера заднього виду має в комплекті подовжувач і харчування. Реєстратор має режим нічної зйомки, при цьому запис відтворюється в хорошій якості.

Камера потужністю 5 МП робить чіткі знімки в форматі jpeg, які можна відразу ж перенести на комп'ютер або планшет через USB кабель. 

Додаткові можливості Vehicle Blackbox DVR Full HD: 
Циклічна запис відео - беспреривая запис руху поверх старого відео при повному заповненні пам'яті пристрою. Спеціальний слот під sdcard - возмонжность використання карт microSD від 2 до 32 ГБ. Аудіо запис - в пристрої є мікрофон, тому відеореєстратор також оснащений функцією запису аудіо файлів. ТВ-режим дозволяє налаштувати антену і дивитися ТБ, NTSC\PAL

Технічні характеристики: 
Інтерфейс: USB 2.0/AV out 
Тип кріплення: на штатний дзеркало заднього виду 
Живлення: Напруга живлення 12 В 
Необхідну ПО для USB-підключення: Windows 2000/XP/Vista/7, MAC OS X 10.3.6 або вище 
Вбудована літієва батарея 3.7 V 200 mAh 
Розміри: 310х80х0,8 
Робочі температури: від -20 до +60 
Підтримка російської мови в меню. 

560грн.
Номер: hub_qCeM41593
 

Дзеркало-відеореєстратор 138E з однією камерою - річ першої необхідності в дорозі для уникнення неприємних ситуацій.

Вам більше не доведеться кожного разу знімати пристрій, коли Ви залишаєте автомобіль, побоюючись розбитих вікон автомобільними вершками! Дизайн гаджета виконаний у вигляді дзеркала заднього виду, тому ніхто не запідозрить в ньому записуючий пристрій. При вимкненому дисплеї реєстратор може використовуватися як дзеркало, при цьому запис відео триває автоматично. При розмірі самого дзеркала відеореєстратора 138E в 30 х 8 см, екран при цьому діагоналлю в 4,3 дюйма. Кут огляду екрану складає 120 градусів. За допомогою скоб відеореєстратор легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало, є покриття антивідблиску і функція відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія, на задній стороні розташована камера відеореєстратора. Кнопки управління відеореєстратором розташовуються під дзеркалом в нижній частині по центру. Кнопки відчуваються чудово, мають м'який хід, що дозволяє легко натискати кнопки, не боячись збити кут нахилу дзеркала. Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який є в комплекті, реєстратор з дисплеєм включається автоматично при подачі напруги. Перевага даного відеореєстратора перед іншими полягає в тому, що його не треба постійно знімати при тривалій парковці щоб уникнути крадіжки, так як він монтується на штатний дзеркало і не приваблює стороннє увагу.

340грн.
Номер: AS101005343
 

Дзеркало-відеореєстратор DVR С12 комплектується 2-ма відеокамерами, що дозволяє отримати максимально інформативну запис. Запис ведеться в якості FullHD, що відповідає дозволу 1920 × 1080 пікселів. Така картинка дозволить розглянути всі деталі того, що сталося, в тому числі номерні знаки.

Дзеркало (дисплей пристрою).

Дисплей пристрою вбудований в звичайне на вигляді дзеркало заднього виду, яке легко кріпитися до штатного дзеркала в Вашому автомобілі. Установка здійснюється за допомогою кріплень з силіконових стяжок. Пристрій виглядає дуже ергономічно в просторі авто. Коли дисплей вимкнений, зовні його неможливо відрізнити від звичайного дзеркала. Але при його включенні, перед Вами з'явиться барвистий дисплей пристрою з діагоналлю 4.3 дюйма (10,92 см). У нижній частині дзеркала розташовані функціональний кнопки, для виконання різних початкових установок.

Відеореєстратор (основна камера).

Об'єктив відеореєстратора з широким кутом огляду, що дозволить зафіксувати весь простір перед автомобілем до найменших деталей. Відео знімається в дозволі FULL HD 1920х1080 пікселів, що гарантує якість відеозапису. Вся запис відеореєстратором ведеться циклічно, можливий запис зі звуком. Датчик руху ( «детектор руху») вбудований в відеореєстратор, дуже стане в нагоді Вам на парковці або тривалої стоянки. Даний датчик працює коли автомобіль знаходиться в паркувальному режимі. При його включенні, відеореєстратор фіксує всю обстановку перед автомобілем, постійно обробляючи її через процесор, але відео не записує. При появі будь-якого руху в кадрі, автоматично включається відеозапис. Ця функція дозволить побачити всю інформацію, про те що відбувалося з Вашим авто (хто до нього підходив і що робив), під час Вашої відсутності. Ще одна з важливих функцій, вбудованих в дану модель відеореєстратора, G-сенсор ( «датчик удару»). Він дозволить зафіксувати всі різкі зміни в русі автомобіля: різкі поворот, гальмування та інше. Вся зафіксована їм інформація зберігає в окремому місці на пристрої, і робиться захист від перезапису. У пристрої передбачив слот для установки додаткової пам'яті, з розширенням до 32 гб.

Зовнішня камера (камера заднього виду).

Завдяки внесений камері, Ви зможете зафіксувати вид ззаду автомобіля. Кут огляду даної камери 90 градусів, чого цілком достатньо для гарного огляду. Камера включається автоматично при включенні задньої передачі.

934грн.
Номер: hub_MBDY45269
 

Антиблікове дзеркало відеореєстратор L502, укомплектований камерою заднього виду, - це сучасний пристрій, який купує кожен водій, оскільки з ним відчувається впевненість на дорогах. За допомогою даної моделі ведеться запис всього того, що відбувається навколо. 

Відеореєстратор L502, зроблений з міцного пластику, - це прилад 2в1, який характеризується якісним 4,3 дюймовий ЖК-екраном, хорошим дозволом (1920х1080, 1280x720), опцією підтримки карти пам'яті TF до 32GB, наявністю двох роз'ємів, потужним акумулятором, достатнім кутом огляду -170, а також простотою кріплення, за допомогою кронштейна. 

Крім того, у камери є три режими запису, функція автозапуску/відключення, і вбудований мікрофон. Заряджається шляхом підключення в прикурювач.

1 297грн.
Номер: hub_nhzT90220
 

Дзеркало відеореєстратор Anytek N8 4.3, доповнений камерою заднього виду, - це багатофункціональний, надійний аксесуар, який неодмінно сподобається автомобілістам. 

Конструкція, наділена пластиковим корпусом, характеризується хорошим 4,3 дюймовим дисплеєм, достатнім розширенням (480х272), функцією підтримки TF-карти пам'яті ємністю до 32 ГБ, потужним акумулятором 600mAh, надійною системою кріплення за допомогою силіконових стрічок, ширококутним об'єктової, кут огляду якого досягає 140 градусів. 

Крім того, у приладу вбудований мікрофон, кілька режимів запису, опція автоматичного включення / відключення. Заряджається прилад шляхом підключення в прикурювач.

1 165грн.
Номер: SMT790
 

Дзеркало відеореєстратор 1433 (4,3") - 2 камери кращий подарунок для водія! (Екран праворуч від водія і не загороджує перегляд, дуже зручно). Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі, його практично не видно зовні. Дзеркала заднього виду з вбудованим реєстратором бувають як універсальні, тобто під будь-який автомобіль (вони як правило кріпляться на затискачах поверх штатного дзеркала), так і встановлювані на конкретний автомобіль (кріплення для установки замість штатного дзеркала поставляється в комплекті). Дисплей, вбудований в дзеркало з відеореєстратором, вміє показувати записи самописця. Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опцією. Переваги даного дзеркала реєстратора від простих девайсів: - ВІДЕОРЕЄСТРАТОР- Якісна фронтальна камера, що записує в форматі Full HD; - ДАТЧИК РУХУ: Запис під час стоянки. Побачите, що відбувається під час Вашої відсутності; - ЕКРАН 4.3 дюйма: Передача інформації HD Prof дає можливість отримати якісний запис - ФУНКЦІЯ антивідблиском - Яскравість екрану змінюється в залежності від освітлення і часу доби. - Легко встановлюється на штатний дзеркало. - Забудьте про що заважають проводах. - відлякує зловмисників. Характеристики DVR Full HD: - Марка автомобіля: універсальної, підійде на будь-який штатний дзеркало; - Дозвіл запису: 1080р Full HD; - Частота кадрів: 30 кад / сек; - Діагональ екрану: 4,3 дюйма LCD; - Мова: Російська та багато інших; - Кут огляду передньої камери: 140 градусів; - Датчики: G-сенсор (удару), руху; - Циклічна запис: так; - Акумулятор: вбудований; - Карта пам'яті: micro SD до 32 Гб; - Динамік: так; - Мікрофон: так. Комплектація відеореєстратор дзеркало DVR Full HD: 1. Антибликовое дзеркало заднього виду з вбудованим монітором; 2. Провід живлення дзеркала від прикурювача роз'єм mini USB; 3. Кріплення (гумки); 4. Камера заднього виду + проводка; 5. Фірмова упаковка. Також в додатково можна придбати карти пам'яті 8, 16, 32gb. НАШІ ПЕРЕВАГИ: - 100% якісний товар; - відправка в день замовлення; - товар перевіряється перед відправкою; - гарантія на товар. - відсутність браку!

795грн.
Номер: R0174
 

Реєстратор + камера заднього виду для паркування і для запису відео + дзеркало заднього виду.

Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опціей.Оні бувають як універсальні, тобто під будь-який автомобіль (вони як правило кріпляться на затискачах поверх штатного дзеркала), так і встановлювані на конкретний автомобіль (кріплення для установки замість штатного дзеркала поставляється в комплекті)

Дзеркало заднього виду з відео реєстратором DVR 138 Full HD
Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі і його практично не видно зовні.
 
РОЗПРОДАЖ відео реєстраторів 3в1 це дзеркало в якому відеореєстратор і в комплекті камера
заднього виду яка підключається також до дзеркала.
Опис
На відміну від інших моделей відеореєстраторів, DVR надійно фіксується на рівні погляду і не відволікає від водіння транспортного засобу, що гарантує безпеку водія і пасажирів.
Чітке і якісне зображення виводиться на рідкокристалічний дисплей з роздільною здатністю 960х240 пікселів, а якщо монітор вимкнути, то прилад можна використовувати як стандартне дзеркало заднього виду. Передня камера пристрою має кут огляду в 170 градусів і фіксує яскраве виразне зображення, як при денному освітленні, так і в темний час доби.
Відеореєстратор DVR з камерою заднього виду має привабливими характеристиками:
• Легка настройка приладу за допомогою інтуїтивно зрозумілого меню
• Запис ведеться відразу з двох камер
• При включенні задньої швидкості відеореєстратор діє як парктроник
• Має датчик руху і датчик удару G-sensor
 
Загальні характеристики:
 
Розміри: 310х80х0,8
Колір: чорний
Камера: Кут огляду передньої камери170°
Відео формат MOV
Дисплей: ЖК-дисплей з діагоналлю 4,3" TFT LCD
Розширення відеозапису: Full HD (1920*1080) HD (1280*720) 30 к/с
Циклічна запис 1,3,5 хвилин без пауз між файлами
Датчик руху
Функція Автостарт
Датчик удару G-sensor
Установка дати і часу
Мікрофон: Вбудований мікрофон і динамік
Автовідключення дисплея
При вимкненому дисплеї реєстратор використовується як дзеркало заднього виду, запис відео при цьому включена
Автоматичний початок запису при пуску двигуна
Автоматичне вимкнення реєстратора при виключенні двигуна
Нічна зйомка
Режим фото: 5 МП
Формат запису фотознімків JPEG
Підтримка карт пам'яті microSD від 2 до 32 ГБ (клас швидкості 6 і вище) Запис відео: Безперервна циклічна запис без затримок між записами
Інтерфейс: USB 2.0/AV out
Тип кріплення: на штатний дзеркало заднього виду
Живлення: Напруга живлення 12 В
Необхідну ПО для USB-підключення: Windows 2000/XP/Vista/7, MAC OS X 10.3.6 або вище
Вбудована літієва батарея 3.7 V 200 mAh
Розміри: 310х80х0,8
Робочі температури: від -20 до +60
 
Комплектація:
 
Автомобільний відеореєстратор-дзеркало
Додаткова камера заднього виду
Зарядний пристрій для прикурювача
Шнур для підключення (6 метрів)
Інструкція
Комплект кріплень

999грн.
Номер: 101005323
 

Дзеркало заднього виду з відео-реєстратором DVR підійде для використання, як за прямим призначенням, так і в якості відеореєстратора одночасно.

За допомогою скоб воно легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало, є анти-бликовое покриття і функція відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія, на задній стороні розташований відеореєстратор.

Відеореєстратор-дзеркало DVR-1388EH оснащений так само невеликої додаткової камерою, для установки в задню частину автомобіля. Для установки додаткової камери її потрібно додатково живити в електричний ланцюг автомобіля. На додаткової камері є кріпильна планка, завдяки якій її можна закріпити на задньому склі або при більшої винахідливості в задню частину корпусу автомобіля.

Кнопки управління відеореєстратором DVR-138W розташовуються під дзеркалом в нижній частині по центру. Кнопки відчуваються чудово, мають м'який хід, що дозволяє легко натискати кнопки, не боячись збити кут нахилу дзеркала.

Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який є в комплекті, реєстратор з дисплеєм включається автоматично при подачі напруги.

Перевага даного відеореєстратора перед іншими полягає в тому, що його не треба постійно знімати при тривалій парковці щоб уникнути крадіжки, так як він монтується на штатний дзеркало і не приваблює стороннє увагу.

675грн.
Номер: 4885
 
Відеореєстратор-дзеркало заднього виду DVR-138 - це сучасний мініатюрний прилад, який необхідний кожному автовласнику. Встановіть дзеркало-відеореєстратор в салоні  і записуйте всі події, які відбуваються з вами протягом дня. Таким чином ви захистите свої права в разі ДТП та інших неприємних інцидентів, пред'явивши запис поліції, страховим агентам або співробітникам судових інстанцій.

Функції відеореєстратора:

  • Висока якість зйомки

Рлзширеннякамери можна вибрати в настройках 1920х1080,1440х1080,1280х720. Підтримка карт пам'яті до 64 Гб.  

  • Кут огляду 140ᵒ

Щоб водієві було зручно стежити за всім, що відбувається на дорозі, в реєстраторі реалізований огляд під кутом 140 градусів. Що дозволяє бачити чітку картинку в дзеркалі навіть на водійському сидінні. 

  • Датчик руху

Датчик руху дозволяє автоматично починати відеозапис при виявленні рухомих об'єктів в межах видимості. При відсутності руху запис не ведеться.

  • Автоматичний запис під час стоянки

Чи зможете побачити, що відбувається з машиною під час вашої відсутності, при & nbsp; це харчуванні йде від акумулятора. 

  • Динамік з мікрофоном

При необхідності водій зможе довести свою невинність або факт порушення посадових інструкцій. Це можливо, якщо в автомобілі встановлений гаджет Саr DVR Мirrоr з вбудованим записуючим мікрофоном, а так же відтворює динаміком. 

  • Компактні розміри, проста установка

Легко і надійно встановлюється на місце штатного дзеркала за допомогою гумових накладок. & Nbsp; Чи не перекриває огляд водієві. Дзеркало покрито покриттям проти відблисків, щоб не засліплювали машини, які їдуть позаду.

Додаткові характеристики відеореєстратор - дзеркало заднього виду DVR-138:

  • Час зарядки: близько 2 ч;
  • Ємність батареї: 250 мА;
  • Вихід ТВ: NTSC/PAL;
  • Операційна система: Windows 2000/me/xp/2003; Vista;macos;linux;
  • Інтерфейс USB: USB 2.0;
  • Фото формат: jpeg;
  • LCD: 2.6/2.8/3.0/3.6/4.0/4.2/4.3 TFT HD екран монітора;
  • Розширення зображення: 720 P:1280*720 1080P:1920*1080 VGA: 640*480;
  • Датчик: CMOS датчик;

Комплектація відеореєстратора :

  • Антиблікове дзеркало заднього виду з вбудованим монітором; 
  • Шнур для прикурювача в відеореєстратор (320 см); 
  • Кріплення 2 шт. (гумки); 
  • Інструкція англійською мовою.
1 499грн.
Номер: 9000
 

Відеореєстратор дзеркало з двома камерами L 9000
Характеристики:
Модель: Vihicle blackbox DVR L 9000;
Тип: дзеркало;
Кількість камер: 2;
Кількість мегапікселів камери: 5.0 (Мп);
Розширення запису: 1920*1080р;
Формат стиснення: H.264;
Формати флеш-карт: microSD;
Тип матриці: CMOS;
Режим зйомки "День/ніч": так;
Датчик удару: так;
Наявність GPS: немає;
Країна-виробник: Китай;
Кут огляду: 170 градусів;
Меню російською: так;
Функція автозапису: так;
Діагональ екрану: 4.3 дюйма;
Матеріал: пластик;
Колір: чорний.
 
Комплектація:
Відеореєстратор-дзеркало DVR L9000;
Камера заднього виду;
Відео кабель c кабелем живлення довжиною 5 метрів;
Кріплення на штатне дзеркало;
Автомобільний зарядний пристрій;
Інструкція;
Пакунок.

849грн.
Номер: 010879
 
Відеореєстратор дзеркало DVR C12 з двома камерами Головне достоїнство відеореєстратора дзеркала DVR C12 - це якісна фронтальна камера, яка записує у форматі Full HD з роздільною здатністю 1920х1080. При цьому кут огляду становить 170 °. Використовується якісна матриця, що робить картинку яскравою, соковитою, чіткої, а кут огляду екрану настільки широкий, що зображення не спотворюється з водійського сидіння. Характеристики відеореєстратора: Датчик руху; Автоматичний запис під час стоянки; Автоматичне регулювання яскравості; Автокорректіровка яскравості; Просте кріплення і підключення; Full HD 1080P; Матриця: CMOS; Запис відео: 30 кадрів в секунду, 1080р, VGA; Вбудована батарея: 250 mAh; Вбудований екран, монітор має зручний русифікованим меню; Екран: 4,3 "TFT-LCD; Екран з форматом зображення 16: 9; Функція цифрової стабілізації зображення; Запис відео з кодеком M-JPEG; Функція циклічної запису відеороликів (без проміжків); Функція накладення на відео дати, часу; Функція автопереходу в режим нічної зйомки; Функція автостарту записи при подачі живлення; Функція автовідключення при виключенні живлення; Оснащений мікрофоном для запису звуку навколо (можна відключити); Оснащений вбудованим динаміком для відтворення звуку при перегляді; Підтримує карти пам'яті MicroSD Class 6 і вище, ємністю до 32 Гб; Фото в форматі JPEG; Розмір фото: 8 Mpx; Камера заднього виду; Є USB 2.0; AV-IN; Вбудований акумулятор: 250 mAh; Заряджається через miniUSB; Робоча температура: від -10 ° C до 60 ° C; Температура зберігання: від -20 ° C до 70 ° C; Довжина кабелю зарядки: 3.3 м; Довжина кабелю: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1.1 м); Вага дзеркала: 277 г; Розмір: 310 х 78 х 17 мм (з боку камери 42 мм); Розмір упаковки: 340 х 115 х 65 мм. Комплектація відеореєстратора: Відеореєстратор дзеркало; Адаптер живлення в прикурювач; Зовнішня камера з кабелем; Кабель USB; Кріплення.
1 079грн.
Номер: gr_011501
 

Відеореєстратор дзеркало з двома камерами DVR A29 за допомогою скоб легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало. Має антиблікове покриття і функцію відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія.

Відеореєстратор знаходиться на задній стороні. На передній панелі під дзеркалом розташовані кнопки управління. Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який входить в комплектацію. Оснащений якісною фронтальною камерою, що записує в форматі Full HD з розширенням 1920*1080. При цьому кут огляду становить 140". Використовується якісна IPS матриця, яка робить картинку яскравою і чіткою, а кут огляду екрану настільки широкий, що зображення не спотворюється з водійського сидіння.

 

Характеристики:

  • Матриця: CMOS;
  • Підсвітка 4LED;
  • Запис відео: 30 кадрів в секунду, 1080Р, VGA;
  • Вбудований сенсорний екран;
  • Автокорректіровка яскравості (змінюється в обумовленості від освітлення і часу доби);
  • Монітор має зручне русифіковане меню;
  • Екран: 4,3" TFT-LCD екран з форматом зображення 16:9;
  • Функція цифрової стабілізації зображення;
  • Запис відео с кодеком H.264;
  • автоматичне регулювання яскравості екрану монітора;
  • покриття антивідблиску;
  • Функція циклічної запису відеороликів (без проміжків);
  • Ффункція накладення на відео дати, часу;
  • Функція автопереходу в режим нічної зйомки;
  • Функція автостарту записи при подачі живлення;
  • Функція автовідключення при виключенні живлення;
  • Функція автоматичного захисту файлу по сигналу G-сенсора;
  • Скляний об'єктив з матрицею NT99142 100w/OV2710+ISP(AW6131) 200W;
  • Діагональний кут огляду 140°;
  • Оснащений мікрофоном для запису звуку навколо (можна відключити);
  • Оснащений вбудованим динаміком для відтворення звуку при перегляді;
  • Роз'єм 3.5 мм;
  • Підтримує карти пам'яті MicroSD Class 6 і вище, ємністю до 32Гб;
  • Фото в форматі JPEG;
  • Розмір фото: 12 Mpx;
  • Є датчик удару (G-сенсор);
  • Зручний огляд заднього виду;
  • Є USB 2.0.

 

Комплектація:

  • Відеореєстратор;
  • Адаптер живлення в прикурювач;
  • Зовнішня камера з кабелем;
  • Кабель USB;
  • Кріплення.

 


1 199грн.
Номер: av151-hbr
 
Відеореєстратор Video Car DVR WDR Full HD 1080P c 3-ма ĸaмepaмі і 4-дюймoвим еĸpaнoм.
Ha ĸopпycі з еĸpaнoм знаходяться дві зaписуючі ĸaмepи: oднa знімає дopoжню oбcтaнoвĸy пepeд aвтoмoбілeм, друга фіĸcує те, що відбувається всередині caлoну. Зaдня ĸaмepa записує відeo в звичайному peжимі, пpи вĸлючeні зaдньої пepeдaчі мoжe використовуватися як ĸaмepa зaднього xoду, виcтyпaти в якості паркувальної. Під час руху зaднім xoдoм зображення пapĸувальної ĸaмepи збільшується нa вecь еĸpaн.
Завдяки чутливої мaтpиці і фyнĸції НDR, відеореєстратор володіє якісною нічною зйомкою.
Щоб встановити aвтoмoбільний відeopeєcтpaтop нa лoбoвo cĸлo, потрібно тільки зaфіксувати його за допомогою ĸpoнштeйнa нa пpиcocкі, який дозволяє швидко і нaдійно закріпити aвтoмoбільний відeopeєcтpaтop, після чого можна почати запис.
Зaпиc звyĸу відбувається cинxpoннo з записом відео.

Характеристики:

  • Kількість ĸaмep: 3
  • Kількість ĸaнaлів зaпиcу відeo/звyĸу: 3
  • Розширення камери: 1920х1080
  • Зaпиc часу і дaти
  • Звyĸ: вбудований міĸpoфoн
  • Πвідключення зовнішніх ĸaмep: Тaк

Комплектація:

  • Відеореєстратор
  • Кронштейн для кріплення на лобовому склі
  • Задня камера
  • Інструкція

*Виробник може змінювати характеристики і комплектацію товару без повідомлення – тому вони можуть відрізнятися від опису і фото. 
1 010грн.
Номер: R0416
 
Дзеркало заднього виду з відеореєстратором - пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть пропонований нами дзеркало-відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено працівниками ДАІ, страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем. Додаткова камера стане відмінним помічником при складній парковці. Характеристики:

• Екран: 4.3-дюймовий TFT екран
• Пам'ять: підтримка Micro SD / TF карт до 32 Гб
• Камера на дзеркалі + камера для парковки
• Камера: СМOS сенсор
• Розмір 1 хвилини відео: VGA – 45 MB, 720P – 105 MB
• Великий кут огляду
• Аудіозапис: вбудований мікрофон для запису звуку
• Фото формат: JPEG
• Формат: NTSC/PAL
• Камера регулюється вгору, вниз, вправо, вліво

Інтерфейси:

1 * AV-IN
1 * miniUSB разъем
1 * TF слот для карти пам'яті

• Вбудований акумулятор
• Заряджається через miniUSB
• Температура зберігання: від -20C до 70C
• Довжина кабелю зарядки: 3,3 м
• Довжина кабелю камери заднього виду: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1,1м)
• Розмір упаковки: 33,5 см х 11,8 см х 5,7 см

799грн.
Номер: R0006
 
Одна з найпопулярніших моделей відеореєстраторів на сьогоднішній день - дзеркало-відеореєстратор Blackbox DVR Full HD. Це дзеркало-реєстратор має цілу низку відмінних рис, за які його полюбили мільйони автовласників. Відеореєстратор виконаний у вигляді дзеркала заднього виду. Реєстратор Blackbox DVR Full HD кріпиться зверху на штатний дзеркало буквально за кілька секунд, не обмежує огляд дороги і не заважає водінню. На відміну від відеореєстраторів з присосками або на клейовий основі, Vehicle Blackbox надійно зафіксований, розташований на рівні очей, і не відволікає увагу від дороги.

Характеристики відeореєcтpaтора-дзepкaла BLАСKBОХ DVR:
Розміри: 310х80х0,8
Колір: чорний
Камера (режим фото): 5 Мегапікселів
Кут огляду передньої камери 170°
Відео формат MOV
Дисплей: ЖК-дисплей з діагоналлю 4,3" TFT
Розширення відеозапису: Full HD (1920*1080) HD (1280*720) 30 к/с
Циклічна запис 1,3,5 хвилин без пауз між файлами
Датчик руху
Функція G-sensor - збереження записів при небезпечних ситуаціях: ударах і різких гальмуваннях
Вбудований мікрофон і динамік
Авто відключення дисплея, При вимкненому дисплеї реєстратор використовується як дзеркало заднього виду, запис відео при цьому включена
Автоматичний початок запису при пуску двигуна
Автоматичне вимкнення реєстратора при виключенні двигуна
Нічна зйомка
Формат запису фотознімків JPEG
Підтримка карт пам'яті microSD от 2 до 32 ГБ
Запис відео: Безперервна циклічна запис без затримок між записами
Інтерфейс: USB 2.0/AV out
Тип кріплення: на штатний дзеркало заднього виду
Живлення: Напруга живлення 12 В
Необхідну ПО для USB-підключення: Windows 2000/XP/Vista/7, MAC OS X 10.3.6 або вище
Вбудована літієва батарея 450 mAh
Розміри: 310х80х0,8
Робочі температури: від -20 до +60

Комплектація:
Автомобільний відеореєстратор-дзеркало
Додаткова камера заднього виду
Зарядний пристрій для прикурювача
Шнур для підключення (6 метрів)
Інструкція
Комплект кріплень

896грн.
Номер: 10078
 

Сучасне дзеркало-відеореєстратор представляє собою гібрид між дзеркалом заднього виду і відеореєстратором.

У даній моделі зручна система кріплення на основі гумових власників, з її допомогою ви легко встановите реєстратор в автомобілі прямо на штатний дзеркало заднього виду.

Відеореєстратор-дзеркало чудово розміститися у вашій машині і стане помічником в дорозі. Всі деталі та функції - продумані в дизайні до дрібниць. У сучасному світі, життєво необхідна річ для кожного автомобіліста.

 

ОСОБЛИВОСТІ:

 

- завдяки розширенням відеозапису Full HD (1920 * 1080) і HD (1280 * 720) - виходять чіткі картинки (JPEG)

- підтримується захист важливі відеоролики від стирання

- кріплення дзеркала відбувається за секунди

- завдяки куту огляду 170 градусів - ви завжди будете в курсі того, що відбувається на дорозі

- запис ДТП з різних ракурсів - дасть вам визначити ситуацію в разі аварії

- підтримка карт пам'яті до 32 Гб

- сумісний з усіма моделями автомобілів

- в камері використовується якісна матриця

- покриття "Aнтивідблиск"

- повний огляд усього, що знаходиться за машиною (камера заднього виду)

- яскравий екран з діагоналлю 4,3 дюйма

- додаткова камера заднього виду

- стиснення відео H.264

- максимальна частота кадрів 30 fps

 

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

 

- відеореєстратор-дзеркало

- камера заднього виду

- автомобільне ЗУ

- кріплення

945грн.

Що врахувати, щоб купити реєстратор і не прогадати з вибором?

Вибір реєстратора в машину

Відеореєстратори в машину купуються з метою убезпечити себе від необґрунтованих претензій в разі ДТП. Проте слід знати, що в разі суду матиме вагу тільки запис з відеореєстратора для автомобіля, що пройшов сертифікацію УкрСЕПРО. Тому, перш ніж купити реєстратор, переконайтеся в тому, що в комплектації присутній необхідний сертифікат.

На що ще слід орієнтуватися купуючи автореєстратор?

Який автореєстратор вибрати

Бренд: відеореєстратор Gazer

Бренд має велике значення при виборі відеореєстратора. Природно, відомі бренди коштують дорожче, але й відбраковки в них менше ніж 1%. До того ж завжди є гарантія на продукцію.

Чому ми пропонуємо вам продукцію Gazer і чим ці відеореєстратори вигідно відрізняються від великих конкурентів? Наприклад, від Xiomi.

Gezer - перші автореєстратори з хмарної системою зберігання даних. Крім того, наявність спеціально розробленого плеєра і додатки дозволяє не качати на девайси безліч програм для обробки знятого матеріалу. Вигідно відрізняється й оптика пристроїв для знімання Gazer. Обладнані інфрачервоним фільтром, вони знімають відео без істотних засвітів, відблисків і світлових плям.

Переваги Gazer:

  • повноцінне Super HD і Full HD відео;
  • режим охоронного відеоспостереження на стоянці;
  • підтримка Wi-Fi;
  • підключення до діагностичного роз'єму OBD II (повна діагностика авто на наявність помилок);
  • хмарне сховище;
  • інтелектуальна система безпеки ADAS;
  • підтримка карт пам'яті до 256 Гб;
  • кріплення з передачею харчування;
  • лінзи з ІК фільтром, що забезпечують зображення без засвітів;
  • два режими циклічного запису 70/30;
  • контроль напруги бортової мережі;
  • безплатниі додатки для iPhone, iPad, Android (віддалені налаштування, нарізка відеофрагментів, перегляд записаних роликів, перегляд відео в реальному часі тощо);
  • програма Gazer Player для роботи з файлами для Windows і Mac OS;
  • бездротова кнопка для збереження фото і відеофрагментів;
  • матриця Sony Exmor.

Автореєстратор GT

Бренд: відеореєстратор GT

Ще один відомий на авторинку бренд, відомий своєю якістю. Відноситься до середнього цінового сегмента, проте має низку преміальних характеристик:

  • відео Super, Full HD форматів;
  • запис відео на стоянці (включається за допомогою G-сенсора);
  • підтримка Wi-Fi;
  • функція WDR;
  • підтримка карт пам'яті до 128 Гб;
  • 6-тіслойная скляна оптика;
  • суперконденсатор 2F;
  • запис голосу й багато іншого.

Види відеореєстраторів для авто

У нас на сайті ви можете придбати різні варіанти систем відеофіксації в машину від мінікамер заднього виду до системи кругового огляду.

  • відеореєстратор дзеркало зручний і функціональний. Являє собою дзеркало з монітором, яке служить і для огляду заднього виду і, завдяки вбудованій камері, служить відеореєстратором. вбудовану камеру не так легко розглянути з вулиці, завдяки чому вона не привертає увагу злодюжок. Зображення виводиться на вбудований в дзеркало дисплей, який займає 4,3".
  • камери в машину. Відмінний варіант - купити реєстратор з камерою заднього виду. Камера підключається швидко і просто завдяки проводу 5-6 м довгою. Існує кілька нюансів, які слід доля. При зовнішньому підключенні необхідно постійно стежити за чистотою об'єктива, а при підключенні в салоні необхідно стежити за чистотою заднього скла. Також, такі камери не універсальні й використовуються тільки для однієї функції: якщо направляти прямо на дорогу - служать заднім відеореєстратором, якщо направляти на асфальт - служать парктроніком.
  • парктронік з камерою. Надають неоціненну допомогу водіям при паркуванні навіть в складних паркувальних місцях. Завдяки звуковій системі оповіщення забезпечують безпеку при проїзді у вузьких просторах. Максимально точна система пропонованих нами пристроїв працює без помилкових спрацьовувань і попереджає водія про перешкоди, "рівні землі" і т.д.
  • система кругового огляду. Вона дозволяє розширити огляд на 360⁰ завдяки наявності 4 камер, запис з яких ведеться по 4 окремим каналам. Ідеальний персональний помічник в системі охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі (спрацьовує по датчику G-сенсора).

Системи кругового огляду для авто

Розширення відео

Для того, щоб розглянути на відео такі деталі, як номерний знак інших авто, слід купити відеореєстратор в авто з розширенням Full HD 1920x1080 або Super HD 2304x1296. Деякі маловідомі й дешеві бренди грішать тим, що в цих форматах "розтягують" зображення. Якісний реєстратор має якісний процессор, об'єктив і матрицю. Тільки разом всі ці параметри дозволяють домогтися максимально чіткої картинки.

Основні складові

Як ми вже вказували, на якість безпосередньо впливає об'єктив, матриця і процесор. Ще у 2019 році найпопулярнішими процесорами стали Ambarella і Novatek, а серед матриць високий рейтинг у Sony. Оскільки перед покупкою ви не можете розкрити корпус і перевірити який процесор і матриця стоять в реєстраторі, радимо перед покупкою почитати відгуки про модель і знайти приклади відеозйомки.

Кут огляду

Ця характеристика показує який захоплення буде у камери, ділянка якої ширини потрапить в її "поле зору". У нашому асортиментному ряду представлені відеореєстратори з кутом огляду 140⁰, що дозволяє не створювати ефект "риб'ячого ока".

Камери в авто

Місткість акумулятора

Попри те, що відеореєстратори не створюються для автономного знімання, якості батареї варто приділити належну увагу. У разі припинення роботи бортової мережі, роботи акумулятора реєстратора повинно вистачити хоча б на 10-15 хвилин, щоб встигла зберегтися останній запис.

Дисплей

Зручніше купувати реєстратор з вбудованим дисплеєм. Його наявність дозволяє переглянути відео на місці в момент спірної ситуації при ДТП. При цьому діагональ екрану не обов'язково повинна бути великою. 4,3"- цілком комфортний параметр.

GPS-модуль

Купити реєстратор з GPS навігатором - дуже вдале рішення. Він служить для визначення координат і швидкості, а так само при кожному підключенні приладу завдяки супутниковому зв'язку автоматично виставляє точний час і дату.

Тип кріплення

Існує два види кріплення - на присоску і на двосторонній скотч. Присоска зручна тим, що є багаторазовим типом кріплення: її положення можна змінювати, кріплення можна знімати на час. Кріплення з двостороннім скотчем більш компактно, але воно одноразове.

Реєстратор дзеркало заднього виду

Чому ви повинні вибрати нас?

Інтернет-гіпермаркет LIDO.ua не перший рік на авторинку, тому ми точно знаємо, що потрібно нашим клієнтам:

  • професіоналізм менеджерів;
  • якість продукції;
  • тільки імениті бренди в асортименті;
  • сертифікований товар;
  • гарантія на всі товари;
  • конкурентна низька ціна, а якщо ви знаходите той же товар дешевше, ми готові надати вам знижку на 10% або ту ж ціну (на ваш вибір);
  • безкоштовна доставка, зокрема на все відеореєстратори.