Відеореєстратори

Знайдено: 1 - 46 серед 176 товарів
Номер: P28490
 
Компактний, стильний ASPIRING PROOF 3 зуміє вписатися в інтер'єр будь-якого автомобіля. Висока якість матеріалів і акуратна збірка! Так само, PROOF 3 отримав під своє управління відмінний функціонал, що дозволяє комфортно користуватися пристроєм. Тут немає нічого зайвого. Розширення FULLHD, акумулятор потужністю в 200 мАг і кутом огляду в 130 градусів. Підтримується захист важливих відеофайлів від стирання, автозахист поточного файлу за допомогою G-сенсора при різкому гальмуванні або ударі.Надшвидкий запис Високопродуктивний чіпсет AX3291. Швидкість запису відео не уповільнює реальну картинку для людських очей (людське око сприймає лише 25 кадр/сек), що дозволяє при програванні відео позбутися мікро затримок. У камеру вбудований мікрофон високої якості, запис звуку з бітрейтом до 320 Кбіт / с.Функція G-sensor і датчик удару При русі автомобіля, в випадки різкого уповільнення, обертання або ударі G-sensor моментально зберігає поточні і попередні записи відеореєстратора в окрему папку і блокує її від видалення та перезапису. Датчик удару - якщо автомобіль стоїть на парковці і інший автомобіль випадково або навмисно вдарив ваше авто, спрацьовує датчик удару, відеореєстратор автоматично включається і проводить запис всіх подій, фіксуючи авто порушника, його держ. номер і т.д. Багатофункціональний пристрій Через USB-провід, апарат може бути підключений до комп'ютера або ноутбука. А так же пристрій легко кріпиться і знімається з присоски-кріплення, перетворюючись в компактний фотоапарат. Беріть його з собою на прогулянки або в подорожі і робіть відмінні знімки. Основні переваги Передова якість зйомки в форматі FULL HD 1920х1080p Датчик руху і удару Мультимовне меню (українська мова та інші) Зручне поворотне кріплення Циклічна відеозапис Захист файлів від перезапису 2.0 "LCD-дисплей В процесі запису і відтворення на екрані відображаються дата і час Підтримуються карти пам'яті формату micro-SD ємністю до 32 Гб.Порт: mini USB 2.0 . Функція G-sensorDC5V. Підтримка живлення від вбудованої літій іонної батареї 200 мАг Комплектація 1 х Aspiring Proof 3 автомобільний відеорегістратор1 x Автомобільний зарядний пристрій (довжина 4 метри проводу) 1 х Інструкція на українській мові1 x Поворотне кріплення
1 249грн.
Номер: 11221
 

Автомобільний відеореєстратор з 3 камерами DVR WDR


Ha ĸopпycі з еĸpaнoм розполежено дві записуючі ĸaмepи: oднa знімає дopoжню oбcтaнoвĸy пepeд aвтoмoбілeм, друга фіĸcує, що відбувається всередині caлoну. Зaдня ĸaмepa записує відeo в звичайному режимі, пpи вĸлючeні зaдньої пepeдaчі мoжe використовуватися якĸ ĸaмepa зaднього xoду, виcтyпaти в якості паркувальної. Під час руху заднім ходом зображення паркувальної ĸaмepи збільшується нa вecь еĸpaн.


Завдяки чутливої матриці і фyнĸціі НDR, відeopeгіcтpaтop володіє якісною нічною зйомкою.


Щоб завантажити aвтoмoбільний відeopeгіcтpaтop нa лoбoвe cкло, потрібно вcьоo лише зaфіĸcувати його за допомогою ĸpoнштeйнa нa пpисоскі, який дозволяє швидко та надійно закріпити aвтoмoбільний відeopeгіcтpaтop, після чого можна починати зaпиc.

Зaпиc звyĸу відбувається cинxpoннo з зaпиcом відeo. Bідeopeєcтpaтop мoжe живитися як від aвтoмoбільнoгo пpиĸyрювача, тaĸ і oт вcтpoeннoй aĸĸyмyлятopнoй бaтapeи.
Характеристики устройства:

Kількість ĸaмep: 3
Kількість ĸaнaлів зaпиcу відeo/звyĸа: 3
Розширення камери: 1920х1080
Зaпиc часу і дaти
Звyĸ: вбудований мікрофон
Підключення зовнішніх камер: Так

 

Kaмepa:

Maтpиця-Mпиĸc: 5 Mп
Кут огляду: 170°/ 120°/ 120°
Cтaбілізaтop зображення: так
Hічний peжим: тaк
Bага: 0.5 ĸг
Колір: Чорний

1 199грн.
Номер: 00000009950
 
Комбо-пристрій Playme P200 Tetra - ваш «імунітет» від штрафів. Ця компактна модель знімає те, що відбувається на дорозі в форматі HD і виявляє радари на відстані до 1000 м! GPS-модуль своєчасно оповіщає про «Автодору», світлофорах, постах ДПС і про багато іншого. Бази камер постійно оновлюються. особливості: Висока якість запису з роздільною здатністю HD (1280х720) Високотехнологічна матриця OmniVision OV9712 Ширококутний об'єктив з кутом огляду 120 ° Вбудований кольоровий РК-дисплей діагоналлю 2.7 дюйма Захист фалів від перезапису Автоматичне включення запису при подачі живлення Накладення на відео реального часу, дати і держномери автомобіля Вбудований акселерометр (G-сенсор) з регулюванням чутливості Голосове сповіщення про наближення до поліцейських камерам / радарах Попередження про перевищення середньої швидкості руху на ділянці РК автодору Попередньо встановлено і оновлювана база даних місць розташування радарів і камер Детектування радарів в Х, К, Кa і лазерному діапазонах Детектування радарного комплексу «Стрілка-СТ», Robot Multaradar Можливість перегляду маршруту на карті Google Maps Підтримка microSDHC карт пам'яті до 32 ГБ Вбудовані мікрофон і динамік вбудований акумулятор Підтримка інтерфейсу HDMI
4 029грн.
Номер: 007498
 
Відеореєстратори бувають різні по функціоналу і моделях. Користуючись ним, ви будете спокійні і завжди зможете довести ту чи іншу трапилася ситуацію. DVR дзеркало CT600 Android – практичний пристрій, яке одночасно має в собі функції відеореєстратора і навігатора. Тепер з вас буде відмінне 2 в 1 доповнення авто. Такий реєстратор зроблений у формі дзеркала заднього виду, його легко можна використовувати в якості екрану. Він має антиблікове покриття, простий в установці на будь-яке дзеркало. Дисплей можна відключити, коли працює реєстратор, це дозволить не відволікатися водію. Система управління DVR CT600 Android знаходиться під дзеркалом на передній панелі, а на задній частині розташований реєстратор для нічної підсвітки з 4-я світлодіодами. Живлення такого пристрою відбувається через прикурювач за допомогою кабелю, і відеореєстратор включаємось автоматично, як тільки подається напруга. Великою перевагою є те, що DVR CT600 Android кріпиться на штатне дзеркало. Його не потрібно зніматимемо постійно, так як він мало помітний.

Характеристики:

  • Розширення відео - 30кадрів/сек
  • Кут огляду - 120 градусів
  • Підтримка карт пам'яті - micro SD до 32Гб
  • Наявність WiFi & ndash; Так
  • Наявність GPS & ndash; Так
  • Циклічна запис - інтервали по 2,5,15 хв
  • Можливість використання як веб камеру\
  • Відображення дати і часу на табло – Так
  • Датчик руху – Так
  • Інфрачервона нічне підсвічування – Так
  • Формат відеозапису – AVI
  • Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея - 570 mAh
  • Вага - 317 грамм
3 189грн.
Номер: 2368
 

Сучасне дзеркало-відеореєстратор представляє собою гібрид між дзеркалом заднього виду і відеореєстратором.
У даній моделі зручна система кріплення на основі гумових власників, з її допомогою ви легко встановите реєстратор в автомобілі прямо на штатний дзеркало заднього виду.
Відеореєстратор-дзеркало чудово розміститися у вашій машині і стане помічником в дорозі. Всі деталі та функції - продумані в дизайні до дрібниць. У сучасному світі, життєво необхідна річ для кожного автомобіліста.

ОСОБЛИВОСТІ:

- завдяки дозволам відеозапису Full HD (1920*1080) і HD (1280*720) - виходять чіткі картинки(JPEG)
- G-сенсор - забезпечує захист записи, при виникненні небезпечних ситуацій
- кріплення дзеркала відбувається за секунди
- благородія куту огляду 120 градусів - ви завжди будете в курсі того, що відбувається на дорозі
- запис ДТП з різних ракурсів - дасть вам визначити ситуацію в разі аварії
- підтримка карт пам'яті до 32 Гб
- в камері використовується якісна матриця
- запис ведеться циклічно, періодами по 3, 5 або 10 хвилин
- відео формат MOV
- напруга живлення 12 В
- стиснення відео H.264

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

- відеореєстратор-дзеркало
- зарядний пристрій
- кріплення на штатне дзеркало

699грн.
Номер: 2369
 

Сучасне дзеркало-відеореєстратор представляє собою гібрид між дзеркалом заднього виду і відеореєстратором.
У даній моделі Зручна система кріплення на основе гумових власніків, з ее с помощью ви легко ВСТАНОВИВ реєстратор в автомобілі прямо на штатний дзеркало заднього виду.
Відеореєстратор-дзеркало чудово розміститися у вашій машині і стане помічником в дорозі. Всі деталі та функції - продумані в дизайні до дрібниць. У сучасному світі, життєво необхідна річ для кожного автомобіліста.

ОСОБЛИВОСТІ:

- завдяки дозволам відеозапису Full HD (1920*1080) і HD (1280*720) - виходять чіткі картинки(JPEG)
- G-сенсор - забезпечує захист записи, при виникненні небезпечних ситуацій
- кріплення дзеркала відбувається за секунди
- благородія куту огляду 170 градусів - ви завжди будете в курсі того, що відбувається на дорозі
- запис ДТП з різних ракурсів - дасть вам визначити ситуацію в разі аварії
- підтримка карт пам'яті до 32 Гб
- в камері використовується якісна матриця
- запис ведеться циклічно, періодами по 3, 5 або 10 хвилин
- відео формат MOV
- яскравий екран з діагоналлю 4,3 дюйма
- додаткова камера заднього виду
- напруга живлення 12 В
- стиснення відео H.264
- максимальна частота кадрів 30 fps

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

- відеореєстратор-дзеркало
- камера заднього виду
- автомобільне ЗУ
- кріплення

945грн.
Номер: hub_XrJi30227
 

Дзеркало-відеореєстратор Vehicle Blackbox DVR Full HD + камера заднього виду - річ першої необхідності в дорозі для уникнення неприємних ситуацій. 

Вам більше не доведеться кожного разу знімати пристрій, коли Ви залишаєте автомобіль, побоюючись розбитих вікон автомобільними вершками! Дизайн гаджета виконаний у вигляді дзеркала заднього виду, тому ніхто не запідозрить в ньому записуючий пристрій. При вимкненому дисплеї реєстратор може використовуватися як дзеркало, при цьому запис відео триває автоматично. Кольоровий РК-дисплей знаходиться в правій частині дзеркала і має діагональ 4,3 дюйма.

Камера і режими запису: 
Відеореєстратор має 2 камери: передню і задню, тому Ви можете з легкістю записувати відео на дорозі і в салоні. Запис автоматично включається при запуску двигуна і вимикається при його зупинці. Передня камера заряджається від прикурювача, а камера заднього виду має в комплекті подовжувач і харчування. Реєстратор має режим нічної зйомки, при цьому запис відтворюється в хорошій якості.

Камера потужністю 5 МП робить чіткі знімки в форматі jpeg, які можна відразу ж перенести на комп'ютер або планшет через USB кабель. 

Додаткові можливості Vehicle Blackbox DVR Full HD: 
Циклічна запис відео - беспреривая запис руху поверх старого відео при повному заповненні пам'яті пристрою. Спеціальний слот під sdcard - возмонжность використання карт microSD від 2 до 32 ГБ. Аудіо запис - в пристрої є мікрофон, тому відеореєстратор також оснащений функцією запису аудіо файлів. ТВ-режим дозволяє налаштувати антену і дивитися ТБ, NTSC\PAL

Технічні характеристики: 
Інтерфейс: USB 2.0/AV out 
Тип кріплення: на штатний дзеркало заднього виду 
Живлення: Напруга живлення 12 В 
Необхідну ПО для USB-підключення: Windows 2000/XP/Vista/7, MAC OS X 10.3.6 або вище 
Вбудована літієва батарея 3.7 V 200 mAh 
Розміри: 310х80х0,8 
Робочі температури: від -20 до +60 
Підтримка російської мови в меню. 

560грн.
Номер: hub_qCeM41593
 

Дзеркало-відеореєстратор 138E з однією камерою - річ першої необхідності в дорозі для уникнення неприємних ситуацій.

Вам більше не доведеться кожного разу знімати пристрій, коли Ви залишаєте автомобіль, побоюючись розбитих вікон автомобільними вершками! Дизайн гаджета виконаний у вигляді дзеркала заднього виду, тому ніхто не запідозрить в ньому записуючий пристрій. При вимкненому дисплеї реєстратор може використовуватися як дзеркало, при цьому запис відео триває автоматично. При розмірі самого дзеркала відеореєстратора 138E в 30 х 8 см, екран при цьому діагоналлю в 4,3 дюйма. Кут огляду екрану складає 120 градусів. За допомогою скоб відеореєстратор легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало, є покриття антивідблиску і функція відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія, на задній стороні розташована камера відеореєстратора. Кнопки управління відеореєстратором розташовуються під дзеркалом в нижній частині по центру. Кнопки відчуваються чудово, мають м'який хід, що дозволяє легко натискати кнопки, не боячись збити кут нахилу дзеркала. Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який є в комплекті, реєстратор з дисплеєм включається автоматично при подачі напруги. Перевага даного відеореєстратора перед іншими полягає в тому, що його не треба постійно знімати при тривалій парковці щоб уникнути крадіжки, так як він монтується на штатний дзеркало і не приваблює стороннє увагу.

340грн.
Номер: 009917
 
Відеореєстратор дзеркало DVR C33 з трьома камерами 5' фіксує рух як вашого автомобіля, так і інших учасників руху. При ДТП дозволить відновити всю ситуацію, яка буде прийнята як доказ представниками влади та страхової компанії.

Камера, яка знімає салон, допоможе при спірних ситуаціях, наприклад, з співробітниками поліції, або з пасажирами, а зовнішня камера заднього виду, крім усього іншого, допоможе при паркуванні заднім ходом, тому як автоматично перемикається в режим парковки при включенні задньої передачі.

Характеристики відеореєстратора:
  • Розширення запису: 1920 х 1080,
  • Максимальна частота кадрів відео: 30 кадрів/с,
  • Підтримка формату флеш-карт: microSD,
  • Режим запису: Безперервна, циклічна,
  • Режим зйомки: День/ніч,
  • Стабілізатор зображення,
  • Датчик удару,      
  • Кут огляду: 170 градусів,
  • Інтерфейс підключення до джерела: mini USB,
  • Автономне живлення,
  • Автомобільний адаптер,
  • Меню російською,
  • Функція автозапису,
  • Канали запису: 3
  • Запис часу і дати,
  • Аварійна запис,
  • Діагональ екрану: 5 дюйма,
  • Сенсорний екран.

Комплектація:

  • Антиблікове дзеркало заднього виду з вбудованим монітором,
  • Адаптер живлення в прикурювач,
  • Зовнішня камера з кабелем,
  • Кріплення,
  • Інструкція.
1 969грн.
Номер: gr_007498
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором Kronos DVR CT600 Android 

Відеореєстратори бувають різні по функціоналу і моделях. 

Користуючись ним, ви будете спокійні і завжди зможете довести ту чи іншу трапилася ситуацію. 

DVR дзеркало CT600 Android - практичний пристрій, яке одночасно має в собі функції відеореєстратора і навігатора. 

Тепер з вас буде відмінне 2 в 1 доповнення авто. 

Такий реєстратор зроблений у формі дзеркала заднього виду, його легко можна використовувати як екран. 

Він має антиблікове покриття, простий в установці на будь-яке дзеркало. 

Дисплей можна відключити, коли працює реєстратор, це дозволить не відволікатися водію. 

Система управління DVR CT600 Android знаходиться під дзеркалом на передній панелі, а на задній частині розташований реєстратор для нічної підсвітки з 4-я світлодіодами. 

Живленння такого пристрою відбувається через прикурювач за допомогою кабелю, і відеореєстратор включаємось автоматично, як тільки подається напруга. 

Великою перевагою є те, що DVR CT600 Android кріпиться на штатне дзеркало. 

Його не потрібно зніматимемо постійно, так як він мало помітний.

Характеристики:

Розширення відео - 30кадрів/сек

Кут огляду - 120 градусів

Підтримка карт пам'яті - micro SD до 32Гб

Наявність WiFi - Так

Наявність GPS - Так

Циклічна запис - інтервали по 2,5,15 хв

Можливість використання як веб камеру\Відображення дати і часу на табло - Так

Датчик руху - Так

Інфрачервона нічне підсвічування - Так

Формат відеозапису – AVI

Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея - 570 mAh

Вага - 317 грамм

2 459грн.
Номер: 010671
 

Дзеркало заднього виду є ідеальним місцем, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі і його практично не видно зовні.

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором DVR L9 5368 підійде для використання як за прямим призначенням, так і в якості відеореєстратора одночасно.

За допомогою скоб легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало. Оснащено антибліковим покриттям і функцією відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові.

Копки управління відеореєстратора розташовані на передній панелі під дзеркалом.

Пристрій працює від прикурювача завдяки кабелю підзарядки, який є в комплекті.

Пристрій включається автоматично при подачі напруги.

Так як відеореєстратор монтується на штатний дзеркало і не приваблює стороннє увагу, то його можна не знімати при тривалій парковці щоб уникнути крадіжки.

Характеристики дзеркала заднього виду:
  • Матриця: CMOS,
  • Запис відео: 1080P 15FPS, 720P 15FPS, 480P 30FPS,
  • Вбудований екран: 2.4', має зручне меню,
  • Екран: 2.4' TFT-LCD,
  • Особливості відеозйомки: Функція цифрової стабілізації зображення, функція циклічної запису відеороликів, функція накладення на відео дати і часу, функція автостарту записи при подачі живлення, функція автоматичного вимкнення при виключенні живлення,
  • Особливості звуку: Оснащений мікрофоном для запису звуку навколо (можна відключити), оснащений вбудованим динаміком для відтворення звуку при перегляді,
  • Особливості фотографування: Фото в форматі JPEG, розмір фото 5Mpx.
  • Розширення відео: 1280Х720(30к/сек), 640Х480(30к/сек),
  • Кут огляду: 120°,
  • Екран: 2.4 дюйма,
  • Підтримка карт пам'яті: TF до 32 Гб,
  • Циклічна запис інтервалами по 1, 3, 5 хвилин,
  • Режим: ТВ –NTSC/PAL,
  • Формат відеозапису: AVI, 30fps,
  • Формат фотографій: JPEG,
  • Частота: 50Нz/60Hz,
  • Вбудована батарея: 250 mAh,
  • Розміри: 300 х 74 х 12 мм.

Комплектація:

  • Реєстратор-дзеркало,
  • Адаптер живлення,
  • Кріплення.
489грн.
Номер: 006617
 

Дзеркало заднього виду з відеореєстратором & ndash; пристрій для автомобіля два в одному. Встановіть пропонований нами дзеркало-відеореєстратор в салоні вашої машини і записуйте всі події, які відбуваються навколо. Вам не доведеться побоюватися, що ДТП з вашою участю буде невірно або упереджено витлумачено працівниками ДАІ, страховими агентами або судом. Всі обставини події будуть видні, як на долоні, і ви легко доведете свою правоту. Технології мініатюризації пристроїв не стоять на місці, а постійно розвиваються. У зв'язку з цим на ринку час від часу з'являються нові автомобільні гаджети - відеореєстратори в вигляді дзеркала, що записують відеоінформацію про дорожню обстановку. Їх використання дає можливість впевненіше почувати себе під час керування автомобілем. Додаткова камера стане відмінним помічником при складній парковці.

Характеристики:

• Екран: 4-дюймовий TFT экран

• Пам'ять: Підтримка Micro SD / TF карт до 32 Гб

• Камера на дзеркалі + камера для парковки

• Камера: СМOS сенсор

• Формат відео: AVI (30fps)

• Розширення відео: 1280*720/1920*1080/640*480

• Розмір 1 хвилини відео: VGA – 45 MB, 720P – 105 MB

• Великий кут огляду

• Аудіозапис: вбудований мікрофон для запису звуку

• Фото формат: JPEG

• Сумісний з операційними системами: Windows2000/me/xp/2003;Vista;macos;linux

• Формат: NTSC/PAL

• Камера регулюється вгору, вниз, вправо, вліво

Інтерфейси:

1 * AV-IN

1 * miniUSB роз'єм

1 * TF слот для карти пам'яті

• вбудований акумулятор

• заряджається через miniUSB

• Робоча температура: від -10C до 60C

• Температура зберігання: від -20C до 70C

• Колір: золотий

• Довжина кабелю зарядки: 3,3 м

• Довжина кабелю камери заднього виду: 5,3 м (і вбудований кабель живлення для камери 1,1м)

• Вага дзеркала: 227 г

• Розмір: 310 х 80 х 17мм(з боку камери 33мм)

• Розмір пакування: 33 см х 12 см х 6,5 см

931грн.
Номер: AN 233681095
 

Зручний у використанні автомобільний відеореєстратор в дзеркалі заднього виду DVR-H02 має якісну камеру і поворотну лінзу з кутом огляду до 150 градусів.
На корпусі дзеркала присутній тільки одна кнопка харчування, а сам екран сенсорний, що робить його зручним у використанні.

Дисплей на все дзеркало заднього виду 9.66 дюймів.

В комплектації є універсальне кріплення, яке допоможе встановити реєстратор DVR-H02 на будь-який штатний автомобільний дзеркало заднього виду.

В даному дзеркалі відеореєстратор мається на увазі наявність двох камер. Перша камера, розташована на корпусі дзеркала, має дозвіл 1920 x 1080 пікселів, ведеться запис у форматі Full HD. Камера необхідна для контролю зустрічного руху і запису відео. Друга камера має дозвіл 1280 x 720 пікселів, знімає відео в форматі HD і найчастіше встановлюється в салоні для контролю пасажирів або на задньому склі як парктроніка.

Зображення з обох камер виводиться на кольоровий IPS-дисплей діагоналлю 9.66 дюйма. Дисплей розташовується на все ширину дзеркала заднього виду. Дозвіл екрану цілком пристойне — 960 x 240 пікселів. Якщо у включеному моніторі немає необхідності, його можна вимкнути, при цьому запис з реєстратора буде проводитися в стандартному режимі, а все дзеркало буде використовуватися за прямим призначенням.

Будь-який удар, різке гальмування або розгін вашого автомобіля моментально фіксується за допомогою G-sensor, при цьому в автоматичному режимі вказується час і дата події.

Переваги:

  • Висувна поворотна конструкція до 35 градусів
  • Функція пapктpoніка, для зручного паркування
  • Паралельна зйомка & mdash; спереду і ззаду
  • Чіткий, яскравий екран (IPS) – 9.66 дюйма
  • Надійна монолітна конструкція
  • Друга камера заднього виду HD
  • Full НD зйомка 1920 x 1080p
  • Кут огляду 150 градусів
  • Датчик руху
  • Технологія WDR
  • G-сенсор

Характеристика:
·         Розширення: 1920х1080, 1280х720, 640х480
·         Відеокодек: avi
·         Підтримка карт: пам'яті microTF до 32GB
·         Інтерфейси: miniUSB, AV-IN, TF
·         Вбудована пам'ять: 1024MB
·         Кут огляду: 170
·         Розмір екрану: 10"
·         Тип екрану: IPS
·         Передня камера: 1920х1080
·         Живлення: від мережі авто 12V-24V / вбудований акумулятор 450mHA
·         Комплектація: реєстратор, ЗУ 12V, задня камера.
·         Розміри: 31 x 7,5 x 3 см

Комплектація:

  • Автомобільний відео реєстратор-дзеркало
  • Додаткова камера заднього виду
  • Зарядний пристрій для прикурювача
  • Шнур для підключення
  • Інструкція
  • Комплект кріплень
2 228грн.
Номер: 11134
 

Одна з найбільш поппулярних моделей відеореєстраторів на сьогоднішній день - дзеркало-відеореєстратор Vehicle Blackbox DVR Full HD. Це дзеркало-реєстратор має цілу низку відмінних рис, за які його полюбили мільйони автовласників.

Зовнішній вигляд дзеркала-реєстратора

Відеореєстратор виконаний у вигляді дзеркала заднього виду. Vehicle Blackbox DVR Full HD кріпиться зверху на штатний дзеркало буквально за кілька секунд, не обмежує огляд дороги і не заважає водінню. На відміну від відеореєстраторів з присосками або на клейовий основі, Vehicle Blackbox надійно зафіксований, розташований на рівні очей, і не відволікає увагу від дороги.

ЖК-дисплей

Зображення з обох камер виводиться на кольоровий TFT-дисплей з діагоналлю 2.5 дюйма, розташований у правій частині дзеркала. При вимкненому моніторі реєстратор використовується як повноцінна дзеркало заднього виду, запис відео при цьому триває.

Камера

Камера, розташована на корпусі дзеркала, контролює зустрічний рух, записуючи високоякісне яскраве відео. Камеру можна так само використовувати для зйомки фотографій у форматі JPEG, з дозволом 3 МП.

Додаткові функції


    Датчик удару G-Sensor зберігає моменти зіткнень, різких гальмувань;
    Функція виявлення руху;
    Функція затримки вимкнення;
    Вбудована літієва батарея 3.7 V 200 mAh дозволяє працювати відеореєстратора при заглушеному двигуні;
    Не реагує на зниження і підвищення температури від -25 до +40 градусів;
    USB-вихід дозволяє швидко скопіювати файли на планшет або телефон;
    У корпус дзеркала-відеореєстратора вбудовані мікрофон і динамік.


Загальні характеристики:


    Розміри: 310х80х0,8 мм;
    Колір чорний;
    Живлення від прикурювача. напруга 12 В;
    Процесор: Novatek 96650;
    Відео-формат AVI
    Фото-формат JPEG;
    Підтримка карт пам'яті microSD;
    Вбудована літієва батарея 3.7 V 200 mAh;
    ЖК-дисплей TFT;
    Дозвіл відеозапису: Full HD (1920*1080) и HD (1280*720);
    Режим фото: 3 МП.


Комплектація:


    Автомобільний відеореєстратор-дзеркало;
    Зарядний пристрій для прикурювача;
    Інструкція;
    Комплект кріплень.

929грн.
Номер: 3sm_548554004
 
Дзеркало відеореєстратор RIAS D35 GPS - дзеркало з сенсорним 7-дюймовим екраном. Пристрій підтримує 3G зв'язок. Відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована GPS навігація робить дзеркало універсальним. Ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої.
3 389грн.
Номер: 3sm_643792307
 
Дзеркало відеореєстратор RIAS A6 - дзеркало з 7-дюймовим сенсорним екраном 7 дюймів Пристроїв підтримує 3G зв'язок. Цей відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована GPS навігація робить дзеркало універсальним, ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої!
3 389грн.
Номер: hub_3sm_548554004
 
Дзеркало відеореєстратор Noisy D35 GPS - дзеркало з сенсорним 7-дюймовим екраном. Пристрій підтримує 3G зв'язок. Відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована робить дзеркало універсальним. Ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої.
3 389грн.
Номер: hub_3sm_643792307
 

Дзеркало відеореєстратор Noisy A6 - дзеркало з 7-дюймовим сенсорним екраном 7 дюймів Пристроїв підтримує 3G зв'язок. Цей відеореєстратор стане незамінним помічником для автолюбителя. Вбудована GPS навігація робить дзеркало універсальним, ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор - все в одному пристрої!


3 389грн.
Номер: 2821-7614
 
Дзеркало - реєстратор Lesko Car L1003М з сенсорним екраном з тилової камера Набридло звичайне дзеркало в вашому автомобілі? Хочете оновити салон машини ?! Наш інтернет-магазин може запропонувати вам унікальний пристрій, який поєднує в собі, як звичайне дзеркало, так і відеореєстратор, який не упустить жодне подія, що трапилася на вашому шляху. Lesko Car L1003М - багатофункціональний 7-дюймовий дзеркало нічного бачення, яке має сенсорний екран і найпростіший в управлінні. Для механічного управління на нижній частині розташовані кнопки. Веде циклічну (безперервну) запис всіх подій і у випадку зіткнення блокує всі записи від сторонніх рук. Вбудований датчик удару (G-sensor). Має високою запис дозволу Full HD 1080р з чітким якістю картинок. Основні переваги дзеркала-реєстратора: діагональ екрану 7 дюймів підтримка microSD карти до 32 Gb режим запису: циклічна (безперервна) режим зйомки "день / ніч" Датчик удару кут огляду 140.0 (град.) роз'єм mini USB запис часу і дати аварійна запис Широкий кут огляду в 140 градусів дозволить вам контролювати ситуацію на дорозі і бачити все машини, які їдуть поруч. Це допоможе вам не потрапити в складну ситуацію і контролювати все на два кроки вперед. Завдяки роз'єму під microSD карту, у вас є можливість розширити обсяг пам'яті. Камера передня з роздільною здатністю 12 МП Завдяки камері з високою точністю, ви отримаєте максимально чітке зображення з детальною видимістю номерів, осіб і т.д. Ведеться також нічна зйомка. Датчик руху допомагає зафіксувати будь-яке переміщення поруч зі своїм автомобілем. G-sensor фіксація позаштатної ситуації Пристрій веде безперервну / циклічну запис, а також має вбудований датчик удару, який моментально спрацює у разі аварії і заблокує всі записи. Харчується дзеркало від прикурювача, яке йде в комплекті. Є роз'єм mini USB. У разі зіткнення також є аварійна запис. Інтелектуальна захист від зловмисників Замовити відеореєстратор 1080р ви можете в нашому інтернет-магазині за найкращою ціною в Україні.
1 555грн.
Номер: 2821-8284
 

В зв'язку зі збільшенням кількості аварій на дорогах, кожному автомобілісту, на сьогоднішній день, необхідний електронний помічник, який надасть неспростовні факти вашої непричетність. У разі аварії або  неоднозначній ситуації,  все стає ясно, коли будуть переглянуті записи з реєстратора. Наш інтеренет-магазин пропонує вам відмінне дзеркало-відеореєстратор Car L1003M з контрастним і чітким екраном діагоналлю 7 дюймів.

Основні переваги:

      Розширення відео: 1080р FHD 1920x1080 px;

      Розширення відео: 12М 4032x3024 px;

      Періоди циклічності записи: 1 хвилина, 2, 3, 5;

      Автоматичне відключення: 1 хвилина, 3, 5;

      Кут огляду передньої – 140 градусів;

      Число пікселів передньої – 12Мр;

      Кнопкове + сенсорне управління;

Максимальне розширення екрану передає кольорове, детальне зображення. Якість з обох камер просто відмінне. Управління функціями пристрою відбувається за допомогою сенсора.

Вбудований датчик руху, який миттєво зреагує, якщо до вашого автомобіля хтось наблизиться. Він може запустити запис при виникненні руху в поле зору камер. Також вбудована функція G-sensor – датчик удару, яка при зіткненні миттєво збереже всі записи, з моменту події і після. Щоб довести свою непричетність, запісь можна продемонструвати зі звуком, за допомогою вбудованого динаміка і мікрофону.

Пристрій підтримує карту пам'яті microSD, об'ємом пам'яті до 32 GB. Фото здійснюється в форматі JPEG. Запис відео в форматі AVI. Розумне дзеркало має вбудований акумулятор, який можна зарядити через miniUSB від автомобільного джерела, від мережі з адаптером, або від ПК.

Завдяки наявності камери заднього виду, ви будете з КОФОРТ паркуватися в будь-якому місці, не повертаючи голову і не боячись зачепити сусідню машину. Меню підтримує російську мову. Задня камера дає можливість використовувати її як паркувальну, транслюючи зображення на монітор. Розмітка екрану дозволяє оцінити відстань до перешкоди.

Купити реєстратор з камерою заднього виду Ви можете в нашому інтернет-магазині за найкращою ціною.

1 625грн.
Номер: 2821-8284a
 

У зв'язку зі збільшенням кількості аварій на дорогах, кожному автомобілісту, на сьогоднішній день, необхідний електронний помічник, який надасть неспростовні факти вашої непричетність. У разі аварії або неоднозначної ситуації, все стає ясно, коли будуть переглянуті записи з реєстратора.  

Основні переваги:

      Розширення відео: 1080р FHD 1920x1080 px;

      Розширення камери: 12М 4032x3024 px;

      Періоди циклічності записи: 1 хвилина, 2, 3, 5;

      Автоматичне відключення: 1 хвилина, 3, 5;

      Кут огляду передньої – 140 градусов;

      Число пікселів передньої – 12Мр;

      Кнопкове + сенсорне управління;

Максимальна роздільна здатність екрану передає кольорове, детальне зображення. Якість з обох камер просто відмінне. Управління функціями пристрою відбувається за допомогою сенсора.

Вбудований датчик руху, який миттєво зреагує, якщо до вашого автомобіля хтось наблизиться. Він може запустити запис при виникненні руху в поле зору камер. Також вбудована функція G-sensor - датчик удару, яка при зіткненні миттєво збереже всі записи, з моменту події і після. Щоб довести свою непричетність, запис можна продемонструвати зі звуком, за допомогою вбудованого динаміка і мікрофону.

Пристрій підтримує карту пам'яті microSD, об'ємом пам'яті до 32 GB. Фото здійснюється в форматі JPEG. Запис відео в форматі AVI. Розумне дзеркало має вбудований акумулятор, який можна зарядити через miniUSB від автомобільного джерела, від мережі з адаптером, або від ПК.

Завдяки наявності камери заднього виду, ви будете з КОФОРТ паркуватися в будь-якому місці, не повертаючи голову і не боячись зачепити сусідню машину. Меню підтримує російську мову. Задня камера дає можливість використовувати її як паркувальну, транслюючи зображення на монітор. Розмітка екрану дозволяє оцінити відстань до перешкоди.

 

2 080грн.
Номер: 2133-8283a
 

На сьогоднішній день кількість машин на дорогах дуже збільшилася, а разом з ними і аварії. Для таких випадків кожному автомобілісту просто необхідно мати в салоні свого автомобіля пристрій для запису різних пригод. Наш інтернет-магазин може запропонувати вам дзеркало-відеореєстратор Lesko Car H803 з камерою заднього виду.

Lesko Car H803 - реєстратор, який зовні нагадує звичайнісіньке штатний дзеркало, але при цьому має численні функції та стануть відмінними помічниками в дорозі.

Основні переваги:

IPS екран

Вбудований відмінний IPS екран з роздільною здатністю запису Full HD 1920х1080, а також 12-мегапіксельна камера високої якості, яка чітко зафіксує всі важливі моменти з найдрібнішими деталями - номери автомобілів, особи і т.д. У темний час доби задіяна зйомка нічного бачення з пристойною чіткістю і деталізацією. Діагональ екрану складає 7".

Дві камери

Пристрій веде безперервну (циклічну запис) з широким кутом огляду в 170 градусів. У комплект входить камера заднього виду, яка забезпечить комфортне керування автомобілем і виведе всю картинку на екран. Запис ведеться в режимі день / ніч, є функція нічного бачення.

Механічне управління

Дана пропозиція сподобається будь-якому автомобілісту. Зовні нічим не відрізняється від звичайного штатного дзеркала, не приваблює увагу зловмисників. Управління здійснюється за допомогою механічних кнопок, розташованих в нижній частині дзеркала

Вбудований G-sensor

При спрацьовуванні датчика удару, всі ваші записи залишаться цілими і запишуться на карту пам'яті TF, під яку обладнано роз'ємом. Це відмінна функція в разі аварії або будь-якого зіткнення. У вас на руках завжди будуть докази вашої непричетність.

Пам'ять

Для розширення наявної пам'яті, використовується карта пам'яті мікро SD, об'ємом до 32 GB. За допомогою неї можна зберегти всі дані, які записуються вдень і вночі.

Живлення

Дзеркало харчується як від гнізда прикурювача, так і через перехідник USB. У нас ви можете придбати внутрішній блок живлення та провести його під обшивкою авто, що буде виглядати набагато акуратніше і не буде займати прикурювач. Зарядити його можна як від автомобіля, так і від комп'ютера. Порт USB застосовується для перегляду записаних даних на комп'ютері, а також для доступу до файлів, записаних на флешці.

Режим паркування

У комплекті йде камера заднього виду, ви зможете завжди контролювати ситуацію позаду себе, не повертаючи голову.

                                                                                                                                

1 722грн.
Номер: 2133-8283
 

Lesko Car H803 - реєстратор, який зовні нагадує звичайнісіньке штатний дзеркало, але при цьому має численні функції та стануть відмінними помічниками в дорозі.

Основні переваги:

IPS экран

Вбудований відмінний IPS екран з роздільною здатністю запису Full HD 1920х1080, а також 12-мегапіксельна камера високої якості, яка чітко зафіксує всі важливі моменти з найдрібнішими деталями - номери автомобілів, особи і т.д. У темний час доби задіяна зйомка нічного бачення з пристойною чіткістю і деталізацією. Діагональ екрану складає 7".

Дві камери

У-стройство веде безперервну (циклічну запис) з широким кутом огляду в 170 градусів. У комплект входить камера заднього виду, яка забезпечить комфортне керування автомобілем і виведе всю картинку на екран. Запис ведеться в режимі день / ніч, є функція нічного бачення.

Механічне управління

Дана пропозиція сподобається будь-якому автомобілісту. Зовні нічим не відрізняється від звичайного штатного дзеркала, не приваблює увагу зловмисників. Управління здійснюється за допомогою механічних кнопок, розташованих в нижній частині дзеркала.

Вбудований G-sensor

При спрацьовуванні датчика удару, всі ваші записи залишаться цілими і запишуться на карту пам'яті TF, під яку обладнано роз'ємом. Це відмінна функція в разі аварії або будь-якого зіткнення. У вас на руках завжди будуть докази вашої непричетність.

Пам'ять

Для розширення наявної пам'яті, використовується карта пам'яті мікро SD, об'ємом до 32 GB. За допомогою неї можна зберегти всі дані, які записуються вдень і вночі.

Живлення

Дзеркало живеться як від гнізда прикурювача, так і через перехідник USB. У нас ви можете придбати внутрішній блок живлення та провести його під обшивкою авто, що буде виглядати набагато акуратніше і не буде займати прикурювач. Зарядити його можна як від автомобіля, так і від комп'ютера. Порт USB застосовується для перегляду записаних даних на комп'ютері, а також для доступу до файлів, записаних на флешці.

Режим парковки

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

1 345грн.
Номер: 2133-5321
 
Універсальне дзеркало-відеореєстратор Lesko Car H803 для автомобіліста. Якщо вам потрібно багатофункціональний пристрій в ваш автомобіль, який вирішить безліч питань, наш інтернет-магазин пропонує вашій увазі дзеркало-реєстратор c 7-дюймовим екраном і Full HD зйомкою. У комплекті йде камера заднього виду, яка забезпечить Вам повний контроль на дорозі. Ви можете легко закріпити його замість штатного дзеркала і він тільки прикрасить салон вашого автомобіля. Управління дзеркалом відбувається за допомогою кнопок, які розташовуються на нижній частині. Функціональний реєстратор автомобільний Car Н803 має відмінний 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, веде безперервну / циклічну відеозапис і забезпечить вам чіткість картинки і всього того, що відбувається позаду. Ви можете без додаткового кабелю переглянути всі записане відео. У наш час на дорозі не обійтися без відеореєстратора, в силу великої кількості аварій або будь-яких інших неприємних ситуацій. А з наявністю в даному дзеркалі 12-мегапіксельної камери з роздільною здатністю запису 1080P (FHD 1920х1080), яка зафіксує все до найдрібніших деталей, у вас на руках завжди будуть неспростовні факти для надання їх правоохоронним органам. У темний час доби буде задіяна нічна зйомка з точною деталізацією. Відеореєстратор з безперервним режимом запису. Завдяки безперервній зйомці, ваш автомобіль буде завжди під захистом. Всі події будуть записані і збережені. Спосіб кріплення відеореєстратора для автомобіля дуже простий і не зажадає великих зусиль. Він буде відмінним помічником при задньому ході або парковці. Вам не буде потрібно постійно повертати голову, ви з комфортом будете спостерігати все в дзеркалі заднього виду до найдрібніших деталей. Для розширення пам'яті є роз'єм під карту microSD до 32 Gb. Камера працює від прикурювача, який йде в комплекті. Час циклічної записи - 1,2,3 хвилини. Дві камери відеореєстратора У комплекті з дзеркалом Ви отримаєте камеру заднього виду, яка застрахує вас від нещасних випадків, а також полегшить ваше завдання при виїзді з парковки або будь-яких інших важкодоступних місць. Купити дзеркало-відеореєстратор заднього виду Ви можете в нашому інтернет-магазині за доступною ціною.
1 345грн.
Номер: SMT0797
 

Дзеркало відеореєстратор K35 ANDROID 6.1 3G (LCD 7 & quot;, GPS) - дзеркало з екраном 7" Сенсорним, яке підтримує 3G зв'язок. Цей пристрій стане незамінним помічником для автолюбителя! Вбудована GPS навігація робить дзеркало універсальним, ви отримуєте дзеркало, навігатор, відеореєстратор-все в одному пристрої! Особливості: 1) 3G Мережа Якщо поблизу автомобіля, немає wi-fi мережі для виходу в інтернет-не хвилюйтеся. Просто вставте 3G sim-карту і буде доступно підключення до інтернету. 2) 7.0" Сенсорний екран 7.0" екран ідеально підходить для перегляду HD фільмів, можна грати в ігри, переглядати веб-сторінки і багато іншого. 3) Google можливості Вбудовано 1 ГБ DDR3 ОПЕРАТИВНОЇ ПАМ'ЯТІ і внутрішньої пам'яті 16 ГБ, підтримка Google Play який дає доступ до мільйонів безкоштовних і платних додатків, доступних для завантаження прямо на відеореєстратор-дзеркало. 4) Full HD 1080 P Відео вищу якість зображення допоможе виявити важливі деталі, такі як номерні знаки, дії водіїв, які можуть довести вашу правоту в разі ДТП. 5) Подвійна Камера це автомобільний відеореєстратор має дві камери, що дозволяє одночасно вести запис відео з двох різних кутів. коли в автомобілі включений задній хід, то відеореєстратор буде автоматично перемикатися на камеру заднього виду. 6) Android 5.0, Quad Core CPU MT6582 Quad core 1.3 ГГЦ процесор високої продуктивності включає в себе Android 5.0, це робить автомобільний відеореєстратор швидшим і стабільним в порівнянні з Andorid 4.4. 7) GPS навігація Є можливість встановити ваші улюблені GPS програми на вбудовану карту пам'яті 8) Bluetooth hands-free функції завдяки bluetooth hands-free, після синхронізації реєстратора-дзеркала зі смартфоном, ви зможете здійснювати і приймати дзвінки прямо з дзеркала, завдяки вбудованому мікрофону. 9) WIFI вбудований Wi-Fi дозволяє залишатися на зв'язку в дорозі і швидко переглядати веб-сторінки. Також Автомобільний відеореєстратор-дзеркало дозволяє підключитися до WI-FI інших пристроїв. Тобто використовувати його як точку доступу. 10) FM передавач ви хотіли б слухати музику під час водіння? завдяки функції передачі FM, ви можете легко синхронізувати дзеркало і використовувати його як FM передавач. Характеристики: чіпсет рішення: MT6582 Quad core 1.3 ГГц дисплей: 7.0 & quot; IPS сенсорний екран дозвіл екрана: 1280 * 480 P Флеш-Пам'ять ROM: 16 ГБ ОПЕРАТИВНА ПАМ'ЯТЬ: 1 ГБ DDR підтримка карт пам'яті micro sd-карт до 16 ГБ (не входить в комплект) Об'єктив камери Фронтальна камера: Full HD1080P, камера заднього виду : 640 * 480 5.0 М датчик зображення, 140 градусів кут огляду об'єктив: F2.0 відео стиснених: H.264 формат відео: AVI дозвіл відео: 1296 * 1080 P 30fps / 1280 * 720 P 30fps / 640 * 480 P 30fps формат фотографій : JPEG операційна система: Android 5.0 GPS навігація: Так Bluetooth: підтримка Bluetooth 4.0 або вище FM передавач: так Комплектація: Дзеркало-відеорегісторатор DVR Камера заднього ходу з кріпленнями (саморізи, двостороння липучка). GPS антена. Шнур живлення від прикурювача 12В. Джгутики для кріплення на штатний дзеркало. фірмова упаковка.

3 299грн.
Номер: hub_MBDY45269
 

Антиблікове дзеркало відеореєстратор L502, укомплектований камерою заднього виду, - це сучасний пристрій, який купує кожен водій, оскільки з ним відчувається впевненість на дорогах. За допомогою даної моделі ведеться запис всього того, що відбувається навколо. 

Відеореєстратор L502, зроблений з міцного пластику, - це прилад 2в1, який характеризується якісним 4,3 дюймовий ЖК-екраном, хорошим дозволом (1920х1080, 1280x720), опцією підтримки карти пам'яті TF до 32GB, наявністю двох роз'ємів, потужним акумулятором, достатнім кутом огляду -170, а також простотою кріплення, за допомогою кронштейна. 

Крім того, у камери є три режими запису, функція автозапуску/відключення, і вбудований мікрофон. Заряджається шляхом підключення в прикурювач.

1 297грн.
Номер: XM1017875939
 

Дзеркало відеореєстратор DVR CT600 Android з камерою заднього виду Відмінний варіант для тих, хто шукає пристрій, який буде поєднувати в собі функції навігатора і відеореєстратора. Тепер вам не потрібно купувати окремо навігатор, відеореєстратор і закривати ними огляд в вашому автомобілі! Також в комплекті йде камера заднього виду з підсвічуванням і ви зможете використовувати дзеркало - реєстратор в якості екрану. За допомогою скоб і гумових хомутів воно легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало, має на борту навігатор з реєстратором, WiFi інтернет, ФМ трансмітер і функцію відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія. Актуальна версія андроїд дозволяє запускати на навігаторі різні програми не тільки навігації, а також програм онлайн трекера для охорони автомобіля які можуть інформувати Вас про удар або початку руху. На великому і яскравому екрані в хвилини відпочинку і дозвілля можна переглядати фільми онлайн з інтернету або з карти пам'яті microSD / TF в відмінній якості в широкому форматі, транслюючи звук на вашу автомагнітолу через вбудований ФМ трансмітер. Кнопка активації відеореєстратора знаходиться на передній панелі під дзеркалом. Пристрій працює від прикурювача за допомогою адаптера, який є в комплекті, реєстратор з дисплеєм включається автоматично при подачі напруги. Особливості: Висока роздільна здатність екрану Виглядає як дзеркало Вбудований ФМ трансмітер Wi-Fi модуль Характеристики: Тип: відеореєстратор Виробник: DVR Країна виробник: Китай Операційна система: Android 4 Сенсорний екран: 5 дюймів, HD RAM 512Mb ROM 8Gb Процесор: Allwinner A33 Розширення екрану: 800х480 пікселів Фронтальна камера: дозвіл 1920x1080 / кут огляду 160 градусів Задня камера: дозвіл 720х480 / кут огляду 120 градусів Циклічна запис відео: так Підтримка карт пам'яті до 32 Гб (microSD-TF) Харчування: 5В / 2.1А miniUSB Формат відео: AVC Формат файлу: MPEG-TS Зовнішній GPS приймач: так G-sensor (датчик удару): так Кількість камер: 2 Підтримувані формати флеш-карт: microSD Режим зйомки & quot; День / ніч & quot; : Так Наявність GPS: так Роз'єми: USB 2.0 / TFкарта / GPS / AV IN Потужність батареї 1200 mAh (полмімер-літієва) Вага: 317 грам Комплектація: Відеореєстратор CT600 Android Автомобільний зарядний пристрій Кріплення на штатний дзеркало Камера заднього виду GPS блок Інструкція ( англ) Коробка

2 908грн.
Номер: 6647-20112a
 

Дзеркало-відеореєстратор - це пристрій, що веде відеозапис в дорозі, вся необхідна електроніка поміщена в корпус автомобільного дзеркала заднього виду. Останнім часом воно користується великою популярністю, адже:

  • має естетичний вигляд і за формою імітує штатне дзеркало, разом з його функціями;
  • оснащений великою кількістю функцій;
  • замінює кілька пристроїв - відеореєстратор, камеру заднього виду, GPS-навігатор;
  • має зручне розташування кнопок управління;
  • не заважає огляду і не займає зайве місце на лобовому склі.

Дзеркало-відеореєстратор DVR Car Lesko D95 — це високопродуктивна модель, яка має ряд особливостей і переваг:

  1. Сенсорний екран діагоналлю 10 "з роздільною здатністю 1280 * 320, що робить виведене на дисплей зображення якісним, яскравим і деталізованим.
  2. Високопродуктивний процесор Spdream SC9832E з чотирма ядрами і графічним прискорювачем Mali-T820 забезпечують якісну роботу — відеореєстратор швидко відгукується на команди, які не подвіс.
  3. Модель оснащена двома камерами - передній і задній. Тому можна краще контролювати ситуацію на дорозі в момент парковки і виїзду з дворів, де стоїть багато інших автомобілів і гуляють маленькі діти.
  4. Завдяки автомобільному адаптера відеореєстратор працює від прикурювача.
  5. Російськомовне меню і інтуїтивно зрозуміле управління забезпечують зручність використання і легкість настройки.

Важливі функції:

  • датчик удару дозволяє миттєво зафіксувати ситуацію на дорозі під час ударів або різких поворотів, зберігаючи запис і її час в спеціальну захищену від перезапису і видалення папку;
  • три режими циклової записи - інтервал в 1, 5 і 30 хвилин;
  • аварійний режим збереження забезпечить збереження останнього відзнятого відео при відключенні пристрою від мережі;
  • підтримка 4G і Sim-карти дозволяє отримати доступ до інтернету практично в будь-якому місці, де є зв'язок;
  • 2 режими запису - безперервна і циклічна, формат стиснення файлів — AVI;
  • режим зйомки день/ніч забезпечує хорошу якість відзнятого матеріалу навіть в темний час доби;
  • вбудований FM-приймач дозволить налаштуватися на улюблену радіостанцію;
  • Модуль Bluetooth забезпечить синхронізацію пристрою зі смартфоном - тепер приймати і здійснювати дзвінки можна прямо з екрану відеореєстратора і говорити по гучному зв'язку;
  • ОС Android розширює можливості - користуйтеся мессенджерами, соцмережами, встановлюйте необхідні додатки, завантажуючи їх з Play Market або використовуючи APK файли;
  • вбудований GPS-навігатор має стандартний набір функцій - пошук точного місця розташування на карті, споруда маршруту, показує інформацію про пробки, а виносна антена забезпечує безперебійний зв'язок із супутниками навіть при щільній міській забудові.

Відеореєстратор дзеркало DVR Car Lesko D95 забезпечить фіксацію всього, що відбувається на дорозі, допоможе знайти потрібний шлях і зорієнтуватися в незнайомій місцевості, надасть розваги в пробці, а головне - надійно збереже дані в разі дорожньо-транспортної пригоди.

3 982грн.
Номер: 6647-20112
 

Дзеркало-відеореєстратор — це пристрій, що веде відеозапис в дорозі, вся необхідна електроніка поміщена в корпус автомобільного дзеркала заднього виду. Останнім часом воно користується великою популярністю, адже:

  • має естетичний вигляд і за формою імітує штатний дзеркало, разом з його фікціями;
  • оснащено великою кількістю функцій;
  • замінює кілька пристроїв — відеореєстратор, камеру заднього виду, GPS-навігатор;
  • має зручне розташування кнопок управління;
  • не заважає огляду і не займає зайве місце на лобовому склі.

Дзеркало-відеореєстратор DVR Car Lesko D95 — це високопродуктивна модель, яка має ряд особливостей і переваг:

  1. Сенсорний екран діагоналлю 10” с розширенням 1280*320, що робить виведене на дисплей зображення якісним, яскравим і деталізованим.
  2. Високопродуктивний процесор Spdream SC9832E з чотирма ядрами і графічним прискорювачем Mali-T820 забезпечують якісну роботу — відеореєстратор швидко відгукується на команди, які не подвіс.
  3. Модель оснащена двома камерами — передній і задній. Тому можна краще контролювати ситуацію на дорозі в момент парковки і виїзду з дворів, де стоїть багато інших автомобілів і гуляють маленькі діти.
  4. Завдяки автомобільному адаптера відеореєстратор працює від прикурювача.
  5. Російськомовне меню і інтуїтивно зрозуміле управління забезпечують зручність використання і легкість настройки.

Важливі функції:

  • датчик удару дозволяє миттєво зафіксувати ситуацію на дорозі під час ударів або різких поворотів, зберігаючи запис і її час в спеціальну захищену від перезапису і видалення папку;
  • три режими циклового запису — інтервал в 1, 5 і 30 хвилин;
  • аварійний режим збереження забезпечить збереження останнього відзнятого відео при відключенні пристрою від мережі;
  • підтримка 4G і Sim-карти дозволяє отримати доступ до інтернету практично в будь-якому місці, де є зв'язок;
  • 2 режими запису — безперервна і циклічна, формат стиснення файлів — AVI;
  • режим зйомки день/ніч забезпечує хорошу якість відзнятого матеріалу навіть в темний час доби;
  • вбудований FM-приймач дозволить налаштуватися на улюблену радіостанцію;
  • модуль Bluetooth обеспечит синхронизацию устройства со смартфоном — теперь принимать и осуществлять звонки можно прямо с экрана видеорегистратора и говорить по громкой связи;
  • ОС Android розширює можливості — користуйтеся мессенджерами, соцмережами, встановлюйте необхідні додатки, завантажуючи їх з Play Market або використовуючи APK файли;
  • вбудований GPS-навігатор має стандартний набір функцій — пошук точного місця розташування на карті, споруда маршруту, показує інформацію про пробки, а виносна антена забезпечує безперебійний зв'язок із супутниками навіть при щільній міській забудові.

Відеореєстратор дзеркало DVR Car Lesko D95 забезпечить фіксацію всього, що відбувається на дорозі, допоможе знайти потрібний шлях і зорієнтуватися в незнайомій місцевості, надасть розваги в пробці, а головне & mdash; надійно збереже дані в разі дорожньо-транспортної пригоди.

3 555грн.
Номер: 6647-20047
 

Багатофункціональний дзеркало-відеореєстратор - ще велике можливостей для вашого авто. Дзеркало-відеореєстратор - це пристрій, що веде відеозапис в дорозі, вся необхідна електроніка поміщена в корпус автомобільного дзеркала заднього виду. Останнім часом воно користується великою популярністю, адже: має естетичний вигляд і за формою імітує штатний дзеркало, разом з його фікціями; оснащено великою кількістю функцій; замінює кілька пристроїв - відеореєстратор, камеру заднього виду, GPS-навігатор; має зручне розташування кнопок управління; не заважає огляду і не займає зайве місце на лобовому склі. Дзеркало-відеореєстратор DVR Car Lesko D95 - це високопродуктивна модель, яка має ряд особливостей і переваг: Сенсорний екран діагоналлю 10 "з роздільною здатністю 1280 * 320, що робить виведене на дисплей зображення якісним, яскравим і деталізованим. Високопродуктивний процесор Spdream SC9832E з чотирма ядрами і графічним прискорювачем Mali-T820 забезпечують якісну роботу - відеореєстратор швидко відгукується на команди, які не подвіс. Модель оснащена двома камерами - передній і задній. Тому можна краще контролювати ситуацію на дорозі в момент парковки і виїзду з дворів, де стоїть багато інших автомобілів і гуляють маленькі діти. Завдяки автомобільному адаптера відеореєстратор працює від прикурювача. Російськомовне меню і інтуїтивно зрозуміле управління забезпечують зручність використання і легкість настройки. Важливі функції: датчик удару дозволяє миттєво зафіксувати ситуацію на дорозі під час ударів або різких поворотів, зберігаючи запис і її час в спеціальну захищену від перезапису і видалення папку; три режими циклової записи - інтервал в 1, 5 і 30 хвилин; аварійний режим збереження забезпечить збереження останнього відзнятого відео при відключенні пристрою від мережі; підтримка 4G і Sim-карти дозволяє отримати доступ до інтернету практично в будь-якому місці, де є зв'язок; 2 режими запису - безперервна і циклічна, формат стиснення файлів - AVI; режим зйомки день / ніч забезпечує хорошу якість відзнятого матеріалу навіть в темний час доби; вбудований FM-приймач дозволить налаштуватися на улюблену радіостанцію; модуль Bluetooth забезпечить синхронізацію пристрою зі смартфоном - тепер приймати і здійснювати дзвінки можна прямо з екрану відеореєстратора і говорити по гучномовному зв'язку ОС Android розширює можливості - користуйтеся мессенджерами, соцмережами, встановлюйте необхідні додатки, завантажуючи їх з Play Market або використовуючи APK файли; вбудований GPS-навігатор має стандартний набір функцій - пошук точного місця розташування на карті, споруда маршруту, показує інформацію про пробки, а виносна антена забезпечує безперебійний зв'язок із супутниками навіть при щільній міській забудові. Відеореєстратор дзеркало DVR Car Lesko D95 забезпечить фіксацію всього, що відбувається на дорозі, допоможе знайти потрібний шлях і зорієнтуватися в незнайомій місцевості, надасть розваги в пробці, а головне - надійно збереже дані в разі дорожньо-транспортної пригоди.

3 555грн.
Номер: JV85802094
 

Дане дзеркало заднього виду можна використовувати як за прямим призначенням, так і в якості відеореєстратора одночасно.
За допомогою скоб воно легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало, є покриття антивідблиску і функція відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія.
Управління відеореєстратором знаходиться на передній панелі під дзеркалом.
Пристрій працює через роз'єм прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який є в комплекті, реєстратор з дисплеєм включається автоматично при подачі напруги.
Перевага даного відеореєстратора перед іншими полягає в тому, що його не треба постійно знімати при тривалій парковці щоб уникнути крадіжки, так як він монтується на штатний дзеркало і не приваблює стороннє увагу.

Характеристики:
Розширення видео: 1280Х720(30к/сек);
Кут огляду - 120 градусів;
Екран – 2,4 дюйма;
Підтримка карт пам'яті: TF до 32Гб;
Циклічна запис інтервалами по 1, 3, 5 хвилин;
Формат відеозапису AVI, 30fps;
Формат фотографій: JPEG;
Частота: 50Нz/60Hz;

Комплектація:
-Дзеркало заднього виду з відеореєстратором;
-Кабель USB;
-Зарядка в прикурювач;
-Силіконові кріплення;
-Інструкція з експлуатації;
-Пакування.

Діагональ екрану
2.4 дюйм

Розмір
30 x 7.4 x 1.2 см

470грн.
Номер: hub_nhzT90220
 

Дзеркало відеореєстратор Anytek N8 4.3, доповнений камерою заднього виду, - це багатофункціональний, надійний аксесуар, який неодмінно сподобається автомобілістам. 

Конструкція, наділена пластиковим корпусом, характеризується хорошим 4,3 дюймовим дисплеєм, достатнім розширенням (480х272), функцією підтримки TF-карти пам'яті ємністю до 32 ГБ, потужним акумулятором 600mAh, надійною системою кріплення за допомогою силіконових стрічок, ширококутним об'єктової, кут огляду якого досягає 140 градусів. 

Крім того, у приладу вбудований мікрофон, кілька режимів запису, опція автоматичного включення / відключення. Заряджається прилад шляхом підключення в прикурювач.

1 165грн.
Номер: 3922-11407
 

Завдання відеореєстратора полягає в тому, щоб його камери якомога більше бачили навколо автомобіля, пам'ять якомога більше фіксувала. Не слід залишати без уваги при виборі DVR такі пункти, як якість, характер запису, & nbsp; фіксація інформації в нештатної ситуації та ін. З цих основних позицій, пропоноване нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T11+ витримує будь-яку критику.

Воно ведет запись в качестве Full HD з роздільною здатністю 1920х1080. Нестанартние погодні умови з нестачею або з надлишком сонця не впливають негативно на якість запису, не має значення і час доби, коли вони відбуваються. Картинка виходить чітка і з хорошою деталізацією, де видно і номера машин і особи і дрібні предмети.

Найсучасніша електронна начинка відеореєстратора і актуальна операційна система мають інтерфейс на зрозумілій мові і з ясною послідовністю дій. Максимальна частота кадрів при зйомці - 60 кадрів в секунду. Є можливість використовувати в управлінні російську мову.

Інтерфейси підключення до реєстратора - порт miniUSB і порт для аудіо-відео входу: AV-in. Через перший варіант відбувається електропостачання пристрою в процесі роботи. Інший порт дозволяє користуватися, наприклад, пристроєм як монітором. Довжина кабелю USB - 0.8 метра, підключається до прикурювача.

Діагональ екрану на дзеркалі становить 9.66 дюймів. Для отримання достовірних і хорошої якості файлів записи застосовані режими зйомки День і ніч для відповідного часу доби.

Запис циклічна з послідовним заповненням та очищенням пам'яті. Якщо відбувається неприємність з поштовхом або ударом, спрацьовує G-sensor і запис позаштатної ситуації автоматично залишається в окремій папці і видалення без участі власника не підлягає. Для більш переконливою точності у відображенні записи, в процесі можна підключити свідчення поточних дати і часу.

У комплекті DVR йде друга камера - встановлюється в задній частині машини для запису ситуації позаду автомобіля (паралельно з передньою камерою, що знімає фронт). Тобто на вашій записи буде відображатися обстановка навколо вас на всі 360 градусів. Ще один плюс задньої камери - вона може використовуватися як камера заднього виду при русі реверсом. Вельми зручно, під час паркування або постановки в гараж. Оцінювати відстань до перешкод позаду точніше допоможе розмітка, яку можна включати за потребою.

На додаток до всього можна налаштувати автоматичне включення камери реєстратора під час включення двигуна, щоб не звертати на це увагу спеціально. Також, реєстратор вимкнеться сам після глушіння мотора.

У корпусі дзеркала-реєстратора є слот під карту пам'яті microSD, місце для запису і тимчасового зберігання матеріалів зйомки. Інформація туди надходить незалежно від того, включено зображення на дзеркалі чи ні. При необхідності, реєстратор може з успіхом виконувати функції звичайного дзеркала заднього виду.
 

2 999грн.
Номер: 3922-11280
 

Дзеркало-реєстратор з великим монітором 9.66" з 2-ма камерами Anytek T11+ 

Завдання відеореєстратора полягає в тому, щоб його камери якомога більше бачили навколо автомобіля, пам'ять якомога більше фіксувала. Не слід залишати без уваги при виборі DVR такі пункти, як якість, характер запису, фіксація інформації в нештатної ситуації та ін. З цих основних позицій до "black box" Anytek T11+ витримує будь-яку критику. Якість HD записи фронтальної камери DVRЕтот Vehicle DVR веде запис в якості Full HD з роздільною здатністю 1080 px. Нестандартні погодні умови з нестачею або з надлишком сонця не впливають негативно на якість запису, не має значення і час доби, коли вони відбуваються. Картинка виходить чітка і з хорошою деталізацією, де видно і номера машин і особи і дрібні предмети. Найсучасніша електронна начинка відеореєстратора і актуальна операційна система мають інтерфейс на зрозумілій мові і з ясною послідовністю дій. Задіяний чіп MSD8336. Максимальна частота кадрів при зйомці - 60 кадрів в секунду. Є можливість використовувати в управлінні російську мову. Інтерфейси підключення до реєстратора - порт miniUSB і порт для аудіо-відео входу: AV-in. Через перший варіант відбувається електропостачання пристрою в процесі роботи. Інший порт дозволяє користуватися, наприклад, пристроєм як монітором. Довжина кабелю USB - 0.8 метра, підключається до прикурювача. Повна картина ситуації з двох камер відеореєстратора. Діагональ тач-скрін екрану на дзеркалі становить 9.66 дюймів. Використовується TFT матриця. Для отримання достовірних і хорошої якості файлів записи застосовані режими зйомки День і Ніч для відповідного часу доби. Дозвіл запису 1920х1080. Запис циклічна з послідовним заповненням та очищенням пам'яті. Якщо відбувається неприємність з поштовхом або ударом, спрацьовує G-sensor і запис позаштатної ситуації автоматично залишається в окремій папці і видалення без участі власника не підлягає. Для більш переконливою точності у відображенні записи, в процесі можна підключити свідчення поточних дати і часу. У комплекті DVR йде друга камера - встановлюється в задній частині машини для запису ситуації позаду автомобіля (паралельно з передньою камерою, що знімає фронт). Тобто на вашій записи буде відображатися обстановка навколо вас на всі 360 градусів. Ще один плюс задньої камери - вона може використовуватися як камера заднього виду при русі реверсом. Вельми зручно, під час паркування або постановки в гараж. Оцінювати відстань до перешкод позаду точніше допоможе розмітка, яку можна включати по необходімості.В додаток до всього можна налаштувати автоматичне включення камери реєстратора під час включення двигуна, щоб не звертати на це увагу спеціально. Також, реєстратор вимкнеться сам після глушіння мотора. У корпусі дзеркала-реєстратора є слот під карту пам'яті microSD, місце для запису і тимчасового зберігання матеріалів зйомки. Інформація туди надходить незалежно від того, включено зображення на дзеркалі чи ні. При необхідності, реєстратор може з успіхом виконувати функції звичайного дзеркала заднього виду. Дзеркало відеореєстратор має елементи системи ADAS (системи допомоги водієві керувати транспортом). Зокрема, мови йде про LDWS - контролі з'їзду зі смуги руху. При певній швидкості, момент перетину розмітки фіксується камерою і для водія звучить попереджувальний сигнал.

2 999грн.
Номер: 3922-11407a
 

Завдання відеореєстратора полягає в тому, щоб його камери якомога більше бачили навколо автомобіля, пам'ять якомога більше фіксувала. Не слід залишати без уваги при виборі DVR такі пункти, як якість, характер запису, фіксація інформації в нештатної ситуації та ін. З цих основних позицій, пропоноване нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T11+ витримує будь-яку критику.

Воно веде запис в якості Full HD з роздільною здатністю 1920х1080. Нестанартние погодні умови з нестачею або з надлишком сонця не впливають негативно на якість запису, не має значення і час доби, коли вони відбуваються. Картинка виходить чітка і з хорошою деталізацією, де видно і номера машин і особи і дрібні предмети.

Найсучасніша електронна начинка відеореєстратора і актуальна операційна система мають інтерфейс на зрозумілій мові і з ясною послідовністю дій. Максимальна частота кадрів при зйомці - 60 кадрів в секунду. Є можливість використовувати в управлінні російську мову.

Інтерфейси підключення до реєстратора - порт miniUSB і порт для аудіо-відео входу: AV-in. Через перший варіант відбувається електропостачання пристрою в процесі роботи. Інший порт дозволяє користуватися, наприклад, пристроєм як монітором. Довжина кабелю USB - 0.8 метра, підключається до прикурювача.

Діагональ екрану на дзеркалі становить 9.66 дюймів. Для отримання достовірних і хорошої якості файлів записи застосовані режими зйомки День і ніч для відповідного часу доби.

Запис циклічна з послідовним заповненням та очищенням пам'яті. Якщо відбувається неприємність з поштовхом або ударом, спрацьовує G-sensor і запис позаштатної ситуації автоматично залишається в окремій папці і видалення без участі власника не підлягає. Для більш переконливою точності у відображенні записи, в процесі можна підключити свідчення поточних дати і часу.

У комплекті DVR йде друга камера - встановлюється в задній частині машини для запису ситуації позаду автомобіля (паралельно з передньою камерою, що знімає фронт). Тобто на вашій записи буде відображатися обстановка навколо вас на всі 360 градусів. Ще один плюс задньої камери - вона може використовуватися як камера заднього виду при русі реверсом. Вельми зручно, під час паркування або постановки в гараж. Оцінювати відстань до перешкод позаду точніше допоможе розмітка, яку можна включати за потребою.

На додаток до всього можна налаштувати автоматичне включення камери реєстратора під час включення двигуна, щоб не звертати на це увагу спеціально. Також, реєстратор вимкнеться сам після глушіння мотора.

У корпусі дзеркала-реєстратора є слот під карту пам'яті microSD, місце для запису і тимчасового зберігання матеріалів зйомки. Інформація туди надходить незалежно від того, включено зображення на дзеркалі чи ні. При необхідності, реєстратор може з успіхом виконувати функції звичайного дзеркала заднього виду.
 

3 360грн.
Номер: 2133-5350
 

Універсальне дзеркало-відеореєстратор Lesko Car H803 для автомобіліста. У комплекті йде камера заднього виду, яка забезпечить Вам повний контроль на дорозі. Ви можете легко закріпити його замість штатного дзеркала і він тільки прикрасить салон вашого автомобіля. Управління дзеркалом відбувається за допомогою кнопок, які розташовуються на нижній частині. Реєстратор для автомобіля з численними функціямі.Car Н803 має відмінний 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, веде безперервну / циклічну відеозапис і забезпечить вам чіткість картинки і всього того, що відбувається позаду. Ви можете без додаткового кабелю переглянути всі записане відео. У наш час на дорозі не обійтися без відеореєстратора, в силу великої кількості аварій або будь-яких інших неприємних ситуацій. А з наявністю в даному дзеркалі 12-мегапіксельної камери з роздільною здатністю запису 1080P (FHD 1920х1080), яка зафіксує все до найдрібніших деталей, у вас на руках завжди будуть неспростовні факти для надання їх правоохоронним органам. У темний час доби буде задіяна нічна зйомка з точною деталіровкой.Відеорегістратор з безперервним режимом запісі.Благодаря безперервній зйомці, ваш автомобіль буде завжди під захистом. Всі події будуть записані і збережені. Спосіб кріплення відеореєстратора для автомобіля дуже простий і не зажадає великих зусиль. Він буде відмінним помічником при задньому ході або парковці. Вам не буде потрібно постійно повертати голову, ви з комфортом будете спостерігати все в дзеркалі заднього виду до найдрібніших деталей. Для розширення пам'яті є роз'єм під карту microSD до 32 Gb. Камера працює від прикурювача, який йде в комплекті. Час циклічної записи - 1,2,3 мінути.Відеорегістратор з двома камерами. У комплекті з дзеркалом Ви отримаєте камеру заднього виду, яка застрахує вас від нещасних випадків, а також полегшить ваше завдання при виїзді з парковки або будь-яких інших важкодоступних місць. 

1 345грн.
Номер: 2821-7558
 

Автомобільне дзеркало-відеореєстратор Lesko Car L1003М з сенсорним екраном. Набридло звичайне дзеркало в вашому автомобілі? Хочете оновити салон машини? Для механічного управління на нижній частині розташовані кнопки. Веде циклічну (безперервну) запис всіх подій і у випадку зіткнення блокує всі записи від сторонніх рук. Вбудований датчик удару (G-sensor). Має високою запис дозволу Full HD 1080р з чітким якістю картінок.Основние переваги дзеркала-реєстратора: діагональ екрану 7 дюймовподдержка microSD карти до 32 Gbрежім записи: циклічна (безперервна) режим зйомки "день/ніч"датчик удару кут огляду 140.0 (град.) роз'єм mini USB запис часу і датиаварійная запис Широкий кут огляду в 140 градусів дозволить вам контролювати ситуацію на дорозі і бачити все машини, які їдуть поруч. Це допоможе вам не потрапити в складну ситуацію і контролювати все на два кроки вперед. Завдяки роз'єму під microSD карту, у вас є можливість розширити обсяг пам'яті. 12-мегапіксельна камера для кращої передачі ізображеній.Благодаря камері з високою точністю, ви отримаєте максимально чітке зображення з детальною видимістю номерів, осіб і т.д. Ведеться також нічна зйомка. Датчик руху допомагає зафіксувати будь-яке переміщення поруч зі своїм автомобілем. Реєстратор з датчиком удару для блокування запісей.Устройство веде безперервну / циклічну запис, а також має вбудований датчик удару, який моментально спрацює у разі аварії і заблокує всі запісі. Живеться дзеркало від прикурювача, яке йде в комплекті. Є роз'єм mini USB. У разі зіткнення також є аварійна запис. 

1 555грн.
Номер: 2597-7010
 

Дзеркало - відеореєстратор Lesko Car Н9 для автомобілів 7 "сенсорний екран дві камери / Актуальна заміна дзеркала заднього виду, це дзеркало - двоканальний відеореєстратор з широким функціоналом і 7 - дюймовим сенсорним екраном. Одночасна зйомка на дві камери - фронтальну і задню забезпечить фіксацію подій максимально об'єктивно і з високою якістю запису.

Краще автомобільне дзеркало з функціями навігатора

Стабільну швидку і плавну роботу апаратури, максимальний рівень продуктивності і багатозадачність, забезпечує 4-х ядерний процесор MT 8382 c частотою 1,3 ГГц і оперативною пам'яттю 1 GB LPDDR. За графіком на дзеркалі навігаторі відповідає графічний процесор Mali - 400MP. Для управління процесами використовується оперативна система Android 5.0. Об'єм вбудованої пам'яті становить 16 GB EMMC. Є слот розширення пам'яті для карти microSD об'ємом до 32GB включно. Карту пам'яті потрібно купувати додатково. Дисплей з великою діагоналлю і широкими кутами огляду/

Дисплей пристрою має 7 - дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1280х480рх. Він забезпечить не тільки перегляд запису неоднозначній ситуації (аварії, зіткнення, порушення правил) у високій якості з промальовуванням дрібних деталей або номерів автомобілів, але і ідеально підходить для HD - фільмів, ігор, для серфінгу інтернету. Чутливий і швидкий на відгук тач скрін забезпечить комфортні відчуття при використанні реєстратора. Функція мережі 3G dvr - це наявність слота і сумісність з картою microSIM 3G WCDMA 2100, підтримкою серфінгу 3G і використання як однієї точки доступу (режим модему) WiFi (802.11 b/g/n).

Дзеркало - помічник водія в дорогеБлагодаря бездротових мереж WiFi і 3G можна завжди залишатися онлайн, користуватися інтернетом в дорозі. Дзвінки можна приймати і здійснювати прямо з дзеркала dvr. Для цього необхідно з'єднати телефон з дзеркалом по каналу Bluetooth. Пристрій має вбудовані динаміки і мікрофон. 

Передові характеристики потужного дзеркала на Android 

Дзеркало заднього виду Н9 має два відеовходу. Перший призначений для використання камерою вбудованого відеореєстратора (камера регулюється як по горизонталі так і по вертикалі). Є також камера заднього огляду. Запис (циклічна) ведеться в процесі руху з 2-х камер одночасно. В роботі dvr також використовується датчик удару (G - сенсор). 

Деякі показники камер dvr: 

Фронтальна камера - Full HD 1080p; 

Задня камера – 480р; 

Датчик зображення - 5.0М;

Кут огляду (фронтальної) - 140 градусів;

Апаратура об'єктива (фронтальної) – F20;

Кадрів в секунду (Full HD) – 30.

Камери можна скомпонувати так, щоб відео записувалося з різних кутів. Якщо задня камера встановлена на тильній частині автомобіля, доцільно її використовувати при парковці і реверсному русі. Монітор спрацьовує як паркувальний, в момент включення задньої швидкості і зображення позаду автомобіля виникає на екрані. Відмінна можливість правильно зорієнтуватися і безпечно здати назад.

Дзеркало з камерою заднього виду для більш широкого огляду

За допомогою GPS антени, що йде в комплекті, можна користуватися GPS навігатором. Попередньо встановивши навігаційне ПО. А 3G І WiFi мережу дасть можливість користуватися online сервісами. Наприклад - переглядати обстановку з пробками і вибирати оптимальний маршрут.Пріложенія на Android, музика, фото, відео - все це доступно в mirror car dvr (дзеркальному автомобільному реєстраторі) Н9. Мультимедіа плеєр, наприклад, підтримує такі формати аудіо (MP3, WAV) і відео (WMV, AVI, ASF, MOV, MPG, 3GP). 

Прилад має такими типами інтерфейсів: Mini USB порт; AV IN порт (для задньої камери);

TF card слот;

GPS порт;

Micro SIM card слот

Живлення.

Працює пристрій від бортової мережі автомобіля, через роз'єм прикурювача. Вхід 5V; 2,2 А. Має, також вбудовану батарею, для підтримки дати і часу, а також для виключення реєстратора після знеструмлення електричної авто - мережі.

2 899грн.
Номер: 2597-7053
 

Дзеркало-відеореєстратор Lesko Car H9 для автомобіля з великим функціоналом. Lesko Car H9 - мультимедійне дзеркало заднього виду, яке поєднує в собі функції відеореєстратора і GPS трекера. Також має 3G інтернет, Wifi, FM модуль і Bluetooth. В одному дзеркалі ви отримаєте комплекс функцій, які стануть відмінним помічником в дорозі. Звичайне дзеркало для автомобіля перетворюється в повноцінний планшет з купою можливостей, які знадобляться кожному автомобілісту, далекобійникові і т.д. 

Пристрій має діагональ 7 дюймів. Крім того, що це повноцінне мультимедійний пристрій, воно ще й служить як звичайне дзеркало заднього виду. Численні функції в одному пристрої.

Основні характеристики: 

• 3G интернет. 

Вам необхідно всього лише вставити сім-карту і інтернет вже під рукою. Серфінг в дорозі, прослуховування онлайн-музики - все це стало набагато доступніше, ніж раніше. 

• 7" сенсорний екран

Дуже добре підходить для web-серфінгу, перегляду фільмів, перегляду карти і т.д. Відмінна якість зображень, чіткість кожної деталі. 

• Пам'ять 

Вбудовано 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ внутрішньої. Доступ до різних програм з можливістю скачування на дзеркало. 

Подвійна Камера

Даний відеореєстратор має дві камери. 

Це дозволить вам одночасно вести запис відео з двох різних кутів. Кут огляду передньої камери складає 170 градусів. Це дозволить вам максимально побачити всі перешкоди на дорозі. А коли ви вмикаєте задній хід, то відеореєстратор з кутом огляду 140 градусів буде автоматично перемикатися на камеру заднього виду.

• Android 5.0 

У дзеркало вбудований 4-х ядерний процесор MediaTek MT8382 з частотою 1.3 ГГц. Це високопродуктивний пристрій, яке працює на Android 5.0, що робить його швидким і точним.

• GPS навігація

Завдяки наявності карти пам'яті ви можете встановити будь-який gps-додаток з докладними картами, функція Bluetooth.

Завдяки функції bluetooth у вас є можливість приймати і здійснювати дзвінки прямо з відеореєстратора. Це дуже зручно коли ви перебуваєте за кермом. 

• Вбудований WIFI

За допомогою вбудованого Wi-Fi ви завжди будете на зв'язку. А також зможете підключатися до інших WI-FI пристроїв., Наприклад, зупинившись на заправці і т.д. 

• FM радіо 

Хочете завжди слухати улюблені треки і бути в гарному настрої, тоді наявність радіо дуже порадує вас. 

• Дзеркало-реєстратор з підтримкою Sim-карти.

Car H9 - дзеркало + навігатор + андроїд. 3G відеореєстратор в вашому автомобілі.

Безперервний режим запису.

У разі аварії ви можете не турбуватися про те, що водій сховається з місця злочину. Або ж у вас складеться будь-яка інша ситуація. У дзеркалі присутній циклічний режим запису, завдяки якому все буде чітко зафіксовано. Автомобільний відеореєстратор на Android 5.0. Завдяки вбудованій версії Android 5.0 Ви можете з легкістю і комфортом управляти своїм автомобілем і подорожувати по країні. Необхідні функції і розваги завжди будуть під рукою. На вашому екрані ви завжди побачите актуальний прогноз погоди, оновлення даних, можливість голосового управління.

2 899грн.
Номер: 3932-11284
 

Відеореєстратор-дзеркало Anytek T22 з камерою парковки і картою micro SD 

Работа за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеорегістратор Anytek T22. 

Дві камери відеореєстратора - огляд сліпих зон

Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. родзинка комплекту "чорного ящика" - две високоякісні камери для зйомки з фронту і тиловій частині автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті. При необхідності, тилову камеру можна следать паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути столкновенія.Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т. Е. Коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі. Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника. Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів "День - ніч" зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати. Чіткий IPS екран реєстратора, пам'ять на TF мапі.

Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі. Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця. Інтерфейс підключення - mini USB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в Комплктующіе і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі. В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 ГБ.

1 927грн.
Номер: 3932-11409
 

Робота за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T22. Порівняльна вартість його цілком доступна.

Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. Родзинка комплекту - дві високоякісні камери для зйомки з фронтальної і тилової частини автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті.

При необхідності, тилову камеру можна зробити паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути зіткнення.

Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т. Е. Коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі.

Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника.

Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів "День - ніч" зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати.

Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі. Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця.

Інтерфейс підключення - miniUSB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в комплекті і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі.

В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 Мб.

1 927грн.
Номер: 3932-11409a
 

Робота за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T22. Порівняльна вартість його цілком доступна.

Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. Родзинка комплекту - дві високоякісні камери для зйомки з фронтальної і тилової частини автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті.

При необхідності, тилову камеру можна зробити паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути зіткнення.

Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т. Е. Коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі.

Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника.

Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів " День - ніч & quot; зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати.

Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі.  Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця.

Інтерфейс підключення - miniUSB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в Комплктующіе і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі.

В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 Мб.

2 159грн.
Номер: SMT790
 

Дзеркало відеореєстратор 1433 (4,3") - 2 камери кращий подарунок для водія! (Екран праворуч від водія і не загороджує перегляд, дуже зручно). Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі, його практично не видно зовні. Дзеркала заднього виду з вбудованим реєстратором бувають як універсальні, тобто під будь-який автомобіль (вони як правило кріпляться на затискачах поверх штатного дзеркала), так і встановлювані на конкретний автомобіль (кріплення для установки замість штатного дзеркала поставляється в комплекті). Дисплей, вбудований в дзеркало з відеореєстратором, вміє показувати записи самописця. Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опцією. Переваги даного дзеркала реєстратора від простих девайсів: - ВІДЕОРЕЄСТРАТОР- Якісна фронтальна камера, що записує в форматі Full HD; - ДАТЧИК РУХУ: Запис під час стоянки. Побачите, що відбувається під час Вашої відсутності; - ЕКРАН 4.3 дюйма: Передача інформації HD Prof дає можливість отримати якісний запис - ФУНКЦІЯ антивідблиском - Яскравість екрану змінюється в залежності від освітлення і часу доби. - Легко встановлюється на штатний дзеркало. - Забудьте про що заважають проводах. - відлякує зловмисників. Характеристики DVR Full HD: - Марка автомобіля: універсальної, підійде на будь-який штатний дзеркало; - Дозвіл запису: 1080р Full HD; - Частота кадрів: 30 кад / сек; - Діагональ екрану: 4,3 дюйма LCD; - Мова: Російська та багато інших; - Кут огляду передньої камери: 140 градусів; - Датчики: G-сенсор (удару), руху; - Циклічна запис: так; - Акумулятор: вбудований; - Карта пам'яті: micro SD до 32 Гб; - Динамік: так; - Мікрофон: так. Комплектація відеореєстратор дзеркало DVR Full HD: 1. Антибликовое дзеркало заднього виду з вбудованим монітором; 2. Провід живлення дзеркала від прикурювача роз'єм mini USB; 3. Кріплення (гумки); 4. Камера заднього виду + проводка; 5. Фірмова упаковка. Також в додатково можна придбати карти пам'яті 8, 16, 32gb. НАШІ ПЕРЕВАГИ: - 100% якісний товар; - відправка в день замовлення; - товар перевіряється перед відправкою; - гарантія на товар. - відсутність браку!

795грн.
Номер: 2597-7279
 

Дзеркало - відеореєстратор Lesko Car Н9 для автомобілів 7 дюймовий сенсорний екран дві камери
Круговий огляд
Актуальна заміна дзеркала заднього виду, це дзеркало - двоканальний відеореєстратор з широким функціоналом і 7 - дюймовим сенсорним екраном. Одночасна зйомка на дві камери - фронтальну і задню забезпечить фіксацію подій максимально об'єктивно і з високою якістю запису.
Устаткування і пам'ять
Стабільну швидку і плавну роботу апаратури, максимальний рівень продуктивності і багатозадачність, забезпечує:
4-х ядерний процесор MT 8382 c частотою 1,3 ГГц
Оперативною пам'яттю 1 GB LPDDR.
За графіком на дзеркалі навігаторі відповідає графічний процесор Mali - 400MP.
Для управління процесами використовується оперативна система Android 5.0.
Об'єм вбудованої пам'яті становить 16 GB EMMC.
Є слот розширення пам'яті для карти microSD об'ємом до 32 GB включно. Карту пам'яті потрібно купувати додатково.
Дисплей, 3G, Wi - Fi
Дисплей пристрою має 7 - дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1280х480рх. Він забезпечить не тільки перегляд запису неоднозначній ситуації (аварії, зіткнення, порушення правил) у високій якості з промальовуванням дрібних деталей або номерів автомобілів, але і ідеально підходить для HD - фільмів, ігор, для серфінгу інтернету. Чутливий і швидкий на відгук тачскрін забезпечить комфортні відчуття при використанні реєстратора. Функція мережі 3G DVR - це наявність слота і сумісність з картою microSIM 3G WCDMA 2100, підтримкою серфінгу 3G і використання як однієї точки доступу (режим модему) WiFi (802.11 b/g/n).
Завдяки бездротових мереж WiFi і 3G можна завжди залишатися онлайн, користуватися інтернетом в дорозі.
Bluetooth
Дзвінки можна приймати і здійснювати прямо з дзеркала DVR. Для цього необхідно з'єднати телефон з дзеркалом по каналу Bluetooth. Пристрій має вбудовані динаміки і мікрофон.
Камери
Дзеркало заднього виду Н9 має два відеовходу. Перший призначений для використання камерою вбудованого відеореєстратора (камера регулюється як по горизонталі так і по вертикалі). Є також камера заднього огляду. Запис (циклічна) ведеться в процесі руху з 2-х камер одночасно. В роботі dvr також використовується датчик удару (G - сенсор).

Деякі показники камер DVR:
· Фронтальна камера - Full HD 1080p;
· Задня камера – 480р;
· Датчик зображення - 5.0М;
· Кут огляду (фронтальної) - 140 градусів;
· Апертура об'єктива (фронтальної – F20;
· Кадрів в секунду (Full HD) – 30.
Режим паркування
Камери можна скомпонувати так, щоб відео записувалося з різних кутів. Якщо задня камера встановлена на тильній частині автомобіля, доцільно її використовувати при парковці і реверсному русі. Монітор спрацьовує як паркувальний, в момент включення задньої швидкості і зображення позаду автомобіля виникає на екрані. Відмінна можливість правильно зорієнтуватися і безпечно здати назад.
GPS навигатор
За допомогою GPS антени, що йде в комплекті, можна користуватися GPS навігатором. Попередньо встановивши навігаційне ПО. А 3G І WiFi мережу дасть можливість користуватися online сервісами. Наприклад - переглядати обстановку з пробками і вибирати оптимальний маршрут.
Має вбудований FM-трансмітер.
Мультимедіа, порти
Додатки на Android, музика, фото, відео - все це доступно в mirror car dvr (дзеркальному автомобільному реєстраторі) Н9. Мультимедіа плеєр, наприклад, підтримує такі формати аудіо (MP3, WAV) і відео (WMV, AVI, ASF, MOV, MPG, 3GP). Прилад має такими типами інтерфейсів:
· Mini USB порт;
· AV IN порт (для задньої камери);
· TF card слот;
· GPS порт;
· Micro SIM card слот
Живлення
Працює пристрій від бортової мережі автомобіля, через роз'єм прикурювача. Вхід 5V; 2,2 А. Має, також вбудовану батарею, для підтримки дати і часу, а також для виключення реєстратора після знеструмлення електричної автомережі.

2 899грн.
Номер: R0174
 

Реєстратор + камера заднього виду для паркування і для запису відео + дзеркало заднього виду.

Реєстратори в якості штатного дзеркала настільки зручні, що вже поставляються із заводу в деяких марках автомобілів, проте для більшості машин це залишається опціей.Оні бувають як універсальні, тобто під будь-який автомобіль (вони як правило кріпляться на затискачах поверх штатного дзеркала), так і встановлювані на конкретний автомобіль (кріплення для установки замість штатного дзеркала поставляється в комплекті)

Дзеркало заднього виду з відео реєстратором DVR 138 Full HD
Дзеркало заднього виду - ідеальне місце, щоб заховати відеореєстратор. Такий девайс не займатиме додаткове місце на лобовому склі і його практично не видно зовні.
 
РОЗПРОДАЖ відео реєстраторів 3в1 це дзеркало в якому відеореєстратор і в комплекті камера
заднього виду яка підключається також до дзеркала.
Опис
На відміну від інших моделей відеореєстраторів, DVR надійно фіксується на рівні погляду і не відволікає від водіння транспортного засобу, що гарантує безпеку водія і пасажирів.
Чітке і якісне зображення виводиться на рідкокристалічний дисплей з роздільною здатністю 960х240 пікселів, а якщо монітор вимкнути, то прилад можна використовувати як стандартне дзеркало заднього виду. Передня камера пристрою має кут огляду в 170 градусів і фіксує яскраве виразне зображення, як при денному освітленні, так і в темний час доби.
Відеореєстратор DVR з камерою заднього виду має привабливими характеристиками:
• Легка настройка приладу за допомогою інтуїтивно зрозумілого меню
• Запис ведеться відразу з двох камер
• При включенні задньої швидкості відеореєстратор діє як парктроник
• Має датчик руху і датчик удару G-sensor
 
Загальні характеристики:
 
Розміри: 310х80х0,8
Колір: чорний
Камера: Кут огляду передньої камери170°
Відео формат MOV
Дисплей: ЖК-дисплей з діагоналлю 4,3" TFT LCD
Розширення відеозапису: Full HD (1920*1080) HD (1280*720) 30 к/с
Циклічна запис 1,3,5 хвилин без пауз між файлами
Датчик руху
Функція Автостарт
Датчик удару G-sensor
Установка дати і часу
Мікрофон: Вбудований мікрофон і динамік
Автовідключення дисплея
При вимкненому дисплеї реєстратор використовується як дзеркало заднього виду, запис відео при цьому включена
Автоматичний початок запису при пуску двигуна
Автоматичне вимкнення реєстратора при виключенні двигуна
Нічна зйомка
Режим фото: 5 МП
Формат запису фотознімків JPEG
Підтримка карт пам'яті microSD від 2 до 32 ГБ (клас швидкості 6 і вище) Запис відео: Безперервна циклічна запис без затримок між записами
Інтерфейс: USB 2.0/AV out
Тип кріплення: на штатний дзеркало заднього виду
Живлення: Напруга живлення 12 В
Необхідну ПО для USB-підключення: Windows 2000/XP/Vista/7, MAC OS X 10.3.6 або вище
Вбудована літієва батарея 3.7 V 200 mAh
Розміри: 310х80х0,8
Робочі температури: від -20 до +60
 
Комплектація:
 
Автомобільний відеореєстратор-дзеркало
Додаткова камера заднього виду
Зарядний пристрій для прикурювача
Шнур для підключення (6 метрів)
Інструкція
Комплект кріплень

999грн.
Номер: 101005323
 

Дзеркало заднього виду з відео-реєстратором DVR підійде для використання, як за прямим призначенням, так і в якості відеореєстратора одночасно.

За допомогою скоб воно легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало, є анти-бликовое покриття і функція відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія, на задній стороні розташований відеореєстратор.

Відеореєстратор-дзеркало DVR-1388EH оснащений так само невеликої додаткової камерою, для установки в задню частину автомобіля. Для установки додаткової камери її потрібно додатково живити в електричний ланцюг автомобіля. На додаткової камері є кріпильна планка, завдяки якій її можна закріпити на задньому склі або при більшої винахідливості в задню частину корпусу автомобіля.

Кнопки управління відеореєстратором DVR-138W розташовуються під дзеркалом в нижній частині по центру. Кнопки відчуваються чудово, мають м'який хід, що дозволяє легко натискати кнопки, не боячись збити кут нахилу дзеркала.

Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який є в комплекті, реєстратор з дисплеєм включається автоматично при подачі напруги.

Перевага даного відеореєстратора перед іншими полягає в тому, що його не треба постійно знімати при тривалій парковці щоб уникнути крадіжки, так як він монтується на штатний дзеркало і не приваблює стороннє увагу.

675грн.
Номер: SMT152900133
 

Відеореєстраторр GS8000L –  У цій компактною і легкою моделі поєднані всі необхідні функції: запис в якості FullHD 1920х1080, G-сенсор, 2,7» кольоровий ЖК-екран. Мініатюрні розміри, дозволяють компактно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим переглянути відеозаписи на місці. GS8000L оснащений камерою 5 мегапіскселей, дозволяє записувати відео з максимальною роздільною здатністю  FullHD 1920х1080. G-сенсор, вбудований в пристрій, захистить поточний файл від перезапису при ударі, різкому гальмуванні або прискоренні.

Характеристики:

— Мова меню: російська; — Живлення: вбудований Li-ion акумулятор 300 mA/h
— Аудіо: Вбудований мікрофон (відключається) і динамік
— Інтерфейс: AV, HDMI, USB 2.0
— Носій: MicroSD (TF) карт до 32Гб (не входить в комплект)
— Формат фото: JPEG
— Розширення фото: 2592х1944
— Перегляд відзнятого відео на екрані: Так
— Штамп: Накладення на відео дати, часу і швидкості пересування
— G-сенсор: вбудований 3-х осьовий датчик удару
— Циклічна запис: файлами по 3, 5, 10 хвилин, без пауз
— Автоматичний старт: Так, при включенні/виключенні живлення
— Дисплей: Вбудований 2,7» кольоровий дисплей TFT LCD з можливістю відключення
— Підсвічування:  4 LED діода
— Захист про відблисків: автоматичний нічний режим.
— Формат відео: AVI Video File (.AVI)
— Кодек стиснення відео: MJPG
— Швидкість запису: 30 к/сек (25 к/сек в  1920х1080)
— Zoom: 4-х кратний цифровий
— Розширення відео: (FULL HD), 1920х1080, 1440х1080, 1280x720
— Кут огляду: 140 градусів
— Сенсор: 5 МП CMOS

 

 

1 355грн.

Що врахувати, щоб купити реєстратор і не прогадати з вибором?

Вибір реєстратора в машину

Відеореєстратори в машину купуються з метою убезпечити себе від необґрунтованих претензій в разі ДТП. Проте слід знати, що в разі суду матиме вагу тільки запис з відеореєстратора для автомобіля, що пройшов сертифікацію УкрСЕПРО. Тому, перш ніж купити реєстратор, переконайтеся в тому, що в комплектації присутній необхідний сертифікат.

На що ще слід орієнтуватися купуючи автореєстратор?

Який автореєстратор вибрати

Бренд: відеореєстратор Gazer

Бренд має велике значення при виборі відеореєстратора. Природно, відомі бренди коштують дорожче, але й відбраковки в них менше ніж 1%. До того ж завжди є гарантія на продукцію.

Чому ми пропонуємо вам продукцію Gazer і чим ці відеореєстратори вигідно відрізняються від великих конкурентів? Наприклад, від Xiomi.

Gezer - перші автореєстратори з хмарної системою зберігання даних. Крім того, наявність спеціально розробленого плеєра і додатки дозволяє не качати на девайси безліч програм для обробки знятого матеріалу. Вигідно відрізняється й оптика пристроїв для знімання Gazer. Обладнані інфрачервоним фільтром, вони знімають відео без істотних засвітів, відблисків і світлових плям.

Переваги Gazer:

  • повноцінне Super HD і Full HD відео;
  • режим охоронного відеоспостереження на стоянці;
  • підтримка Wi-Fi;
  • підключення до діагностичного роз'єму OBD II (повна діагностика авто на наявність помилок);
  • хмарне сховище;
  • інтелектуальна система безпеки ADAS;
  • підтримка карт пам'яті до 256 Гб;
  • кріплення з передачею харчування;
  • лінзи з ІК фільтром, що забезпечують зображення без засвітів;
  • два режими циклічного запису 70/30;
  • контроль напруги бортової мережі;
  • безплатниі додатки для iPhone, iPad, Android (віддалені налаштування, нарізка відеофрагментів, перегляд записаних роликів, перегляд відео в реальному часі тощо);
  • програма Gazer Player для роботи з файлами для Windows і Mac OS;
  • бездротова кнопка для збереження фото і відеофрагментів;
  • матриця Sony Exmor.

Автореєстратор GT

Бренд: відеореєстратор GT

Ще один відомий на авторинку бренд, відомий своєю якістю. Відноситься до середнього цінового сегмента, проте має низку преміальних характеристик:

  • відео Super, Full HD форматів;
  • запис відео на стоянці (включається за допомогою G-сенсора);
  • підтримка Wi-Fi;
  • функція WDR;
  • підтримка карт пам'яті до 128 Гб;
  • 6-тіслойная скляна оптика;
  • суперконденсатор 2F;
  • запис голосу й багато іншого.

Види відеореєстраторів для авто

У нас на сайті ви можете придбати різні варіанти систем відеофіксації в машину від мінікамер заднього виду до системи кругового огляду.

  • відеореєстратор дзеркало зручний і функціональний. Являє собою дзеркало з монітором, яке служить і для огляду заднього виду і, завдяки вбудованій камері, служить відеореєстратором. вбудовану камеру не так легко розглянути з вулиці, завдяки чому вона не привертає увагу злодюжок. Зображення виводиться на вбудований в дзеркало дисплей, який займає 4,3".
  • камери в машину. Відмінний варіант - купити реєстратор з камерою заднього виду. Камера підключається швидко і просто завдяки проводу 5-6 м довгою. Існує кілька нюансів, які слід доля. При зовнішньому підключенні необхідно постійно стежити за чистотою об'єктива, а при підключенні в салоні необхідно стежити за чистотою заднього скла. Також, такі камери не універсальні й використовуються тільки для однієї функції: якщо направляти прямо на дорогу - служать заднім відеореєстратором, якщо направляти на асфальт - служать парктроніком.
  • парктронік з камерою. Надають неоціненну допомогу водіям при паркуванні навіть в складних паркувальних місцях. Завдяки звуковій системі оповіщення забезпечують безпеку при проїзді у вузьких просторах. Максимально точна система пропонованих нами пристроїв працює без помилкових спрацьовувань і попереджає водія про перешкоди, "рівні землі" і т.д.
  • система кругового огляду. Вона дозволяє розширити огляд на 360⁰ завдяки наявності 4 камер, запис з яких ведеться по 4 окремим каналам. Ідеальний персональний помічник в системі охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі (спрацьовує по датчику G-сенсора).

Системи кругового огляду для авто

Розширення відео

Для того, щоб розглянути на відео такі деталі, як номерний знак інших авто, слід купити відеореєстратор в авто з розширенням Full HD 1920x1080 або Super HD 2304x1296. Деякі маловідомі й дешеві бренди грішать тим, що в цих форматах "розтягують" зображення. Якісний реєстратор має якісний процессор, об'єктив і матрицю. Тільки разом всі ці параметри дозволяють домогтися максимально чіткої картинки.

Основні складові

Як ми вже вказували, на якість безпосередньо впливає об'єктив, матриця і процесор. Ще у 2019 році найпопулярнішими процесорами стали Ambarella і Novatek, а серед матриць високий рейтинг у Sony. Оскільки перед покупкою ви не можете розкрити корпус і перевірити який процесор і матриця стоять в реєстраторі, радимо перед покупкою почитати відгуки про модель і знайти приклади відеозйомки.

Кут огляду

Ця характеристика показує який захоплення буде у камери, ділянка якої ширини потрапить в її "поле зору". У нашому асортиментному ряду представлені відеореєстратори з кутом огляду 140⁰, що дозволяє не створювати ефект "риб'ячого ока".

Камери в авто

Місткість акумулятора

Попри те, що відеореєстратори не створюються для автономного знімання, якості батареї варто приділити належну увагу. У разі припинення роботи бортової мережі, роботи акумулятора реєстратора повинно вистачити хоча б на 10-15 хвилин, щоб встигла зберегтися останній запис.

Дисплей

Зручніше купувати реєстратор з вбудованим дисплеєм. Його наявність дозволяє переглянути відео на місці в момент спірної ситуації при ДТП. При цьому діагональ екрану не обов'язково повинна бути великою. 4,3"- цілком комфортний параметр.

GPS-модуль

Купити реєстратор з GPS навігатором - дуже вдале рішення. Він служить для визначення координат і швидкості, а так само при кожному підключенні приладу завдяки супутниковому зв'язку автоматично виставляє точний час і дату.

Тип кріплення

Існує два види кріплення - на присоску і на двосторонній скотч. Присоска зручна тим, що є багаторазовим типом кріплення: її положення можна змінювати, кріплення можна знімати на час. Кріплення з двостороннім скотчем більш компактно, але воно одноразове.

Реєстратор дзеркало заднього виду

Чому ви повинні вибрати нас?

Інтернет-гіпермаркет LIDO.ua не перший рік на авторинку, тому ми точно знаємо, що потрібно нашим клієнтам:

  • професіоналізм менеджерів;
  • якість продукції;
  • тільки імениті бренди в асортименті;
  • сертифікований товар;
  • гарантія на всі товари;
  • конкурентна низька ціна, а якщо ви знаходите той же товар дешевше, ми готові надати вам знижку на 10% або ту ж ціну (на ваш вибір);
  • безкоштовна доставка, зокрема на все відеореєстратори.