Масла для чотиритактних двигунів

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 832800
 

Спеціальна формула, призначена для малої сільськогосподарської техніки. Призначена для всіх 4-тактних бензинових двигунів і дизелів, з турбонаддувом і атмосферних. Генератори, газонокосарки, мотокультиватори, міні-трактори, мотокосарки. Сумісна з усіма видами палива: етильовані і неетильовані бензини, дизельне пальне. Сумісна з системами доочистки відпрацьованих газів.

Специфікації та допуски:
API SJ - SH / CF

Базова олива підсилена синтетичними компонентами для покращеного захисту двигуна. Підтримує двигун в чистому вигляді. Захист в зимовий період. Покращенні детергентні і дисперсантні властивості. Володіє антиокисними, антикорозійними, протизношувальними, протипінними властивостями.

259грн.
Номер: 309700
 

Спеціально розроблена для моторизованої садової техніки і малої сільськогосподарської техніки. Призначена для всіх 4-тактних бензинових двигуні в і дизелів, з турбонагнітачами і атмосферних. Газонокосарки, мотокультиватори, міні-трактори, мотокосарки. Сумісна з усіма видами палива: етильовані і неетильовані бензини, дизельне пальне. Сумісна з системами доочистки відпрацьованих газів.

Специфікації та допуски: API SG / CD

Переваги

  • Підтримує двигун в чистому вигляді.
  • Захист в зимній період.
  • Покращенні детергентні і дисперсантні властивості.
  • Відмінна стабільність в «гарячих» двигунах.
  • Володіє антиокисними, антикорозійними, протизношувальними, протипінними властивостями.
219грн.