Масла для чотиритактних двигунів

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 835941
 

Призначений для спортивних мотоциклів, які оснащені 4-тактними двигунами, з інтегрованими чи неінтегрованими коробками перемикання передач. Сумісна як з сухим, так і мокрим зчепленням. Застосовується в спортивних двигунах, які вимагають використання малов’язких моторних олив: speed bikes, MotoGP, SuperSport, Superbike, uphill, hill climb. Інше використання: вуличні мотоцикли з каталітичними нейтралізаторами, ATV, UTV.

Специфікації та допуски:
Перевищує вимоги усіх стандартів
Сумісність з мокрим зчепленням протестовано за регламентом JASO T903

Протягом десятиліть компанія Motul розробляла мастильні матеріали з високими експлуатаційними характеристиками на основі складних ефірів. Обравши складні ефіри і інноваційний пакет додатків, Motul досягнула ідеальної взаємодії. Технологія ESTER Core® дозволяє досягнути максимальної потужності двигуна без інтенсифікації зношування і зменшення надійності.

- До 1.3% збільшення потужності двигуна, зберігаючи продуктивність мокрого зчеплення. Відмінний захист коробки перемикання передач, завдяки інноваційним протизношувальним додаткам. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.
- Забезпечується стабільний тиск оливи на всіх режимах роботи двигуна.

4 256грн.
Номер: 835911
 

Моторне масло Motul 4T Road Racing Factory Line 300V 5W-30, 1л

Застосування:
Спортивні мотоцикли, оснащені високотехнологічними 4 -х тактними двигунами з інтегрованою або не інтегрованою коробкою перемикання швидкостей, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням, гоночні та кваліфікаційні двигуни, що працюють при високій температурі і широкому діпазоні режимів обертання: швидкісні мотоцикли, суперспорт, супер байк, ендуро, гонки на узбережжі, позашляховики, МХ, тріал.
Інше використання: дорожні мотоцикли, скутери, мотовсюдиходи, мопеди з каталізатором.

Команди, які рекомендують використання:
- Yamaha MotoGP
- Suzuki MotoGP
- Suzuki MX

Рекомендації щодо застосування
Заміна мастила проводиться відповідно до рекомендацій виробника двигуна і на власний розсуд.
Може змішуватися з мінеральними та синтетичними мастилами.

1 173грн.