Масла для чотиритактних двигунів

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Артикул: 1043806
 

Синтетична олія для чотиритактних двигунів мототехніки, яка експлуатується як у нормальних, так і інтенсивних умовах, наприклад, міські та шосейні мотоцикли, кросові, позашляхові, а також квадроцикли.

Спеціальна формула з особливими присадками дозволяє використовувати масло WOLF Moto 4T 10W-30 в моторах з інтегрованою коробкою передач і гарантує високий ступінь захисту елементів від зносу, сколів та задирок навіть при ударних, вібраційних або ривкових навантаженнях.

Мийно-диспергувальні властивості WOLF Moto 4T 10W-30 видаляють небажані утворення та перешкоджають їх появі надалі, підтримуючи чистоту двигуна. Переваги: Високий ступінь захисту від зношування та стійкість до високотемпературного окислення мінімізує зношування та продовжує термін служби двигуна.

Підтримує оптимальну товщину мастильної плівки навіть при гарячій олії при високих навантаженнях. Підтримує двигун у чистоті на дуже тривалий термін. Знижує коефіцієнт тертя та підвищує прийомистість та динамічність двигуна.

Покращує паливну економічність та скорочує кількість диму та чаду у вихлопних газах. Відповідає вимогам класифікацій API SL та JASO MA/MA-2.

319грн.
Артикул: RP160D54
 

Синтетичне масло REPSOL MOTO RACING HMEOC 4T для високофорсованих чотиритактних двигунів, володіє властивостями знижувати витрату палива. Висока термостійкість і чудовий захист двигуна навіть при високих температурах в жаркому кліматі, оскільки це масло призначене для використання у двигунах, що піддаються високим навантаженням. Забезпечує особливий захист схильних до руйнування деталей, таких як коробка передач і зчеплення, що працює в масляній ванні. Використання масла RACING HMEOC забезпечує максимальну продуктивність двигуна.

Властивості:

  • Розроблено з урахуванням вимог HMEOC (Концепція використання високоякісного моторного масла для зниження витрати палива), дозволяє знизити витрату палива і таким чином забезпечує захист навколишнього середовища, знижуючи викиди CO2.
  • Результати випробувань на чотиритактних двигунах в екстремальних умовах підтверджують відмінний захист від зносу.
  • Його склад забезпечує високу продуктивність і, одночасно, належне зчеплення ланок, покритих маслом в об'єднаних системах змащення двигуна і трансмісії (зчеплення, що працює в масляній ванні).

Використовуйте це масло, тільки якщо клас в'язкості SAE 10W30 рекомендується виробником мотоцикла. Дозволяє знизити витрату палива до 8% і знизити витрату масла, з забезпеченням належної змащення двигуна і трансмісії.

Характеристики:

В'язкість SAE 10W-30
Ємність, л: 4
Класифікація API SJ
Класифікація JASO: MA-2
Призначення: Для мотоциклів
Тип двигуна: 4-х тактний

0грн.
Артикул: RP160D51
 

Синтетичне мастило Repsol Moto Racing Hmeoc 4T 10W30 для високофорсованих чотиритактних двигунів, має властивості знижувати витрату палива. Висока термостійкість і чудовий захист двигуна навіть за високих температур у жаркому кліматі, оскільки це мастило призначене для використання у двигунах, що мають високі навантаження. Забезпечує особливий захист схильних до руйнування деталей, як-от коробка передач і зчеплення, що працює в мастильній ванні. Використання мастила Repsol Moto Racing Hmeoc 4T 10W30 забезпечує максимальну продуктивність двигуна.

Властивості:

  • Розроблене з урахуванням вимог HMEOC (Концепція використання високоякісного моторного мастила для зниження витрати палива), дає змогу знизити витрату палива та в такий спосіб забезпечує захист довкілля, знижуючи викиди CO2.
  • Результати випробувань на чотиритактних двигунах в екстремальних умовах підтверджують прекрасний захист від зносу.
  • Його склад забезпечує високу продуктивність і водночас належне зчеплення ланок, покритих мастилом в об'єднаних системах змащення двигуна та трансмісії (зчеплення, що працює в мастильній ванні).
  • Використовуйте це мастило, тільки якщо клас в'язкості SAE 10W30 рекомендований виробником мотоцикла. Дає змогу знизити витрату палива до 8% і знизити витрату мастила із забезпеченням належного змащування двигуна та трансмісії.
723грн.