Масла для чотиритактних двигунів

Знайдено: 1 - 25 серед 26 товарів
Номер: 835941
 

Призначений для спортивних мотоциклів, які оснащені 4-тактними двигунами, з інтегрованими чи неінтегрованими коробками перемикання передач. Сумісна як з сухим, так і мокрим зчепленням. Застосовується в спортивних двигунах, які вимагають використання малов’язких моторних олив: speed bikes, MotoGP, SuperSport, Superbike, uphill, hill climb. Інше використання: вуличні мотоцикли з каталітичними нейтралізаторами, ATV, UTV.

Специфікації та допуски:
Перевищує вимоги усіх стандартів
Сумісність з мокрим зчепленням протестовано за регламентом JASO T903

Протягом десятиліть компанія Motul розробляла мастильні матеріали з високими експлуатаційними характеристиками на основі складних ефірів. Обравши складні ефіри і інноваційний пакет додатків, Motul досягнула ідеальної взаємодії. Технологія ESTER Core® дозволяє досягнути максимальної потужності двигуна без інтенсифікації зношування і зменшення надійності.

- До 1.3% збільшення потужності двигуна, зберігаючи продуктивність мокрого зчеплення. Відмінний захист коробки перемикання передач, завдяки інноваційним протизношувальним додаткам. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.
- Забезпечується стабільний тиск оливи на всіх режимах роботи двигуна.

4 256грн.
Номер: 850641
 

ATV – мотовсюдиходи, квадроцикли спортивні чи утилітарні, обладнані 4-тактними двигунами, з інтегрованою коробкою переміни передач чи ні, з сухим чи мокрим зчепленням, з двигунами, які відповідають нормам Euro 2 чи Euro 3, в тому числі обладнані системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичними конверторами, нагнітанням повітря у систему випуску відпрацьованих газів. Квадроцикли і мотовсюдиходи… для відпочинку та дозвілля. Сумісна з усіма типами бензинів, в тому числі етильованими, біопаливами.

Специфікації і допуски:
API SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

100% синтетичний мастильний матеріал, використання якого забезпечує поліпшену стійкість оливної плівки за високих температур. Поліпшені протизношувальні властивості і підвищена стійкість зсуву сприяє забезпеченню захисту зубчатих передач і подовжує строк експлуатації. Відповідність експлуатаційним властивостям JASO MA забезпечує оптимальний рівень тертя при роботі зчеплення під час трьох наступних режимів роботи: початок руху, прискорення і рух з постійною швидкістю. Оптимізовано вміст Сульфуру і Фосфору для поліпшення умов роботи каталітичних конверторів, необхідних для задоволення вимог екологічних норм.

1 977грн.
Номер: 836341
 

100% синтетичне високотехнологічне моторне мастило для мотоциклів на основі складних естерів. Сучасні високотехнологічні дорожні та позашляхові мотоцикли, ендуро, тріал, оснащені 4-х тактними двигунами з інтегрованою і не інтегрованої коробкою перемикання передач, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням. Застосовується для специфічних двигунів SUZUKI, YAMAHA, KAWASAKI, що вимагають масла з класом в'язкості SAE 10W -40. Інше застосування: мотоцикли без каталітичних конверторів, скутери, мотовсюдиходи, мопеди.

Рекомендації щодо застосування
Заміна проводиться відповідно до рекомендацій виробника і на власний розсуд.
Може змішуватися з мінеральними та синтетичними мастилами.

Класифікація API: SG , SH , SJ , SL , SM , SN
Класифікація JASO: MA-2

2 370грн.
Номер: 836741
 

Дорожні і позашляхові мотоцикли, ендуро, тріал, оснащені 4-х тактними двигунами з інтегрованою і не інтегрованої коробкою перемикання передач, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням. Використовується в двигунах, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до вихлопної труби.. Рекомендується до використання в двигунах BMW, DUCATI в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 15W-50. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації і допуски:
API SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Оливи створені за технологією Technosynthese® на основі естерів забезпечують відмінні протизношувальні властивості, забезпечуючи захист і довговічність роботи трансмісії. Висока стійкість оливної плівки до високих температур і обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

1 643грн.
Номер: 836841
 

Дорожні і позашляхові мотоцикли, ендуро, тріал, оснащені 4-х тактними двигунами з інтегрованою і не інтегрованої коробкою перемикання передач, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням. Використовується в двигунах, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до вихлопної труби.. Рекомендується до використання в двигунах KTM, HUSQVARNA в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 10W-50. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації і допуски:
API SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Оливи створені за технологією Technosynthese на основі естерів забезпечують відмінні протизношувальні властивості, забезпечуючи захист і довговічність роботи трансмісії. Висока стійкість оливної плівки до високих температур і обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

1 723грн.
Номер: 845741
 

Мастильний матеріал з високими експлуатаційними характеристиками. Розроблений для «Factory Team’s». Створений для забезпечення відмінного зчеплення і захисту двигуна та трансмісії при експлуатації в складних умовах бездоріжжя. Призначений для 4-тактних двигунів з інтегрованою чи неінтегрованою коробкою перемикання передач. Сумісний як з мокрим, так і з сухим зчепленням. Призначений для спортивних двигунів, які працюють при високих температурах і від низьких до високих обертів: dirt bikes, cross bikes, MX. Інше використання: ATV і UTV техніка.

Специфікації та допуски:

- Перевищує вимоги усіх стандартів
- Сумісність з мокрим зчепленням протестовано згідно регламенту JASO T903

Технологія ESTER Core:

Протягом десятиліть компанія Motul розробляла мастильні матеріали з високими експлуатаційними характеристиками на основі складних ефірів. Обравши складні ефіри і інноваційний пакет додатків, Motul досягнула ідеальної взаємодії. Технологія ESTER Core дозволяє досягнути максимальної потужності двигуна без інтенсифікації зношування і зменшення надійності.

  • Збільшення крутного моменту двигуна до 2.5%.
  • Оптимізований коефіцієнт тертя в зчепленні дозволяє збільшити довговічність агрегату і забезпечує відмінне зчеплення в складних умовах експлуатації: пісок, сніг. Відмінний захист коробки перемикання передач, завдяки інноваційним протизношувальним додаткам. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.
  • Забезпечується стабільний тиск оливи на всіх режимах роботи двигуна.
3 795грн.
Номер: 845241
 

Мастильний матеріал з високими експлуатаційними характеристиками. Призначений для мотоциклів, спортивних мотоциклів, street і road мотоциклів, trails, позашляхових мотоциклів, enduro, trial,… сумісна з 4-тактними двигунами, з інтегрованою чи неінтегрованою коробкою перемикання передач, з сухим та мокрим зчепленням. Сумісний з двигунами, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до вихлопної труби.. Рекомендується до використання в двигунах DUCATI, KTM, BMW в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 15W-50. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації і допуски:
API SN / SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Естерова технологія:
- Зниження коефіцієнта тертя, завдяки естерам, дозволяє мінімізувати втрати потужності на тертя і поліпшити продуктивність двигуна;
- Взаємодія естерів і протизношувальних додатків дозволяють мінімізувати зношування деталей і забезпечити довговічність роботи деталей двигуна.

100% синтетична основа забезпечує надійну стійкість оливної плівки до високих температур і високих обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

2 398грн.
Номер: 838141
 

Мастильний матеріал з високими експлуатаційними характеристиками. Призначений для мотоциклів, спортивних мотоциклів, street і road мотоциклів, trails, позашляхових мотоциклів, enduro, trial,… сумісна з 4-тактними двигунами, з інтегрованою чи неінтегрованою коробкою перемикання передач, з сухим та мокрим зчепленням. Сумісний з двигунами, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до вихлопної труби.. Рекомендується до використання в двигунах DUCATI, KTM, BMW в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 10W-50. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації:
API SN / SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Рекомендовано для: DUCATI/KTM/BMW

Естерова технологія:
- Зниження коефіцієнта тертя, завдяки естерам, дозволяє мінімізувати втрати потужності на тертя і поліпшити продуктивність двигуна;
- Взаємодія естерів і протизношувальних додатків дозволяють мінімізувати зношування деталей і забезпечити довговічність роботи деталей двигуна.

100% синтетична основа забезпечує надійну стійкість оливної плівки до високих температур і високих обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

2 395грн.
Номер: 846041
 

Призначений для вуличних і дорожніх, тріалів, позашляхових мотоциклів, які оснащенні 4- тактними двигунами, з інтегрованою чи неінтегрованою коробкою перемикання передач, із сухим і мокрим зчепленням, як з каталітичними нейтралізаторами, так і без них. Інше використання: ATVs, мопеди.

Специфікації і допуски:
API SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Мастильний матеріал підсилений додатками, які витримують екстремальні навантаження, для забезпечення захисту і довговічності роботи трансмісії. Володіє високими миючими і диспергуючими властивостями, для забезпечення двигуна.

JASO MA регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

1 130грн.
Номер: 836441
 

Високотехнологічна моторна олива з високими експлуатаційними властивостями. Використовується для мотоциклів, спортивних мотоциклів, шосейних чи вуличних, ендуро, тріалів, які оснащенні 4-тактними двигунами, з інтегрованими чи неінтегрованими коробками перемикання передач, з сухим зчепленням чи з зчепленням в оливній ванні, які відповідають екологічним нормам Euro 2, Euro 3 та оснащуються системами доочищення відпрацьованих газів: каталітичні нейтралізатори, подача свіжого повітря до систем випуску відпрацьованих газів. Клас в’язкості 50 дозволяє забезпечити стабільність оливної плівки за умов високих робочих температур двигунів з великими робочими об’ємами чи twin-двигунів. Використовується також для вуличних мотоциклів, які не оснащенні каталітичними нейтралізаторами, скутерів, спортивних квадроциклів, утилітарних квадроциклів.

Специфікації і допуски:
API SN / SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2
Harley Davidson

Технологія складних ефірів (естерів):

  • Естери володіють низьким коефіцієнтом тертя, що дозволяє знизити внутрішні втрати енергії та покращити вихідні характеристики двигуна
  • Поєднання естерових компонентів та протизношувального комплексу додатків забезпечує високу стійкість оливної плівки до зсувних навантажень, захищаючи зубчасті передачі та подовжуючи термін їх безвідмовної експлуатації.

100% синтетичні базові компоненти оливи забезпечують високу стійкість оливної плівки за високих робочих температур та швидкостей обертання. Знижено вміст сульфуру і фосфору в оливі (JASO MA2 < 1200 ppm), задля сумісності з чутливими, до цих компонентів, системами доочищення відпрацьованих газів. Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту FZG: FLS>14. За допомогою тесту FZG (Forschungsstelle für Zahnrader und Getriebebau) оцінюють змащувальні властивості оливи та захисту від зношування зубчастих передач, за різних навантажень, шляхом проведення візуальної оцінки стану поверхні та виставлення рейтингу FLS, де 1 – дуже поганий результат, 14 – відмінний протизношувальний захист.

JASO запровадив свій стандарт – JASO T903 - для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує максимальні коефіцієнти тертя, для забезпечення ефективної та стабільної роботи дисків зчеплення в оливній ванні за трьох режимів експлуатації: запуск двигуна, прискорення та постійний швидкісний режим.

2 395грн.
Номер: 828107
 

Спеціально розроблена для водних мотоциклів, які оснащенні 4-тактними двигунами, атмосферними чи з турбонагнітачами. Сумісна з каталітичними нейтралізаторами. Сумісна з етильованими і неетильованими бензинами.

Специфікації та допуски:
API SM / SL
JASO MA

Основа підсилена синтетичними додатками, задля забезпечення відмінних мастильних властивостей, з метою зниження внутрішнього тертя і підвищення вихідної потужності. Висока стійкість оливної плівки до високих температур, за яких працюють сучасні двигуни. Підвищенні детергенті і диспергуючі властивості задля забезпечення чистоти двигуна і запобігання утворення відкладень в картері двигуна. Покращенні антикорозійні властивості, що дозволяє уникнути утворення іржі на поверхні металу. Володіє антиокисними, протизношувальними, антипінними властивостями.

1 551грн.
Номер: 836941
 

Дорожні і позашляхові мотоцикли, оснащені 4-х тактними двигунами з інтегрованою і не інтегрованої коробкою перемикання передач, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням, оснащені системою очищення вихлопних газів: каталітичні конвертори, підведення повітря в випускний тракт. Інше застосування: мотоцикли без каталітичних конверторів, мотоусюдиходи, мопеди.

Специфікації і допуски:
API SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Масло посилено основою HC-Tech, для гарантованого захисту двигуна і забезпечення довговічності коробки перемикання передач. Оптимальний вміст фосфору і сірки (менш як 1200 ppm відповідно до стандарту JASO MA2) забезпечує правильне функціонування систем нейтралізації відпрацьованих газів.

Класифікація JASO (Японська організація автомобільних стандартів) пропонує особливий стандарт для мотоциклів з 4-тактним двигуном - JASO T 903, що підрозділяється на три категорії MA, MA1 і MA2. JASO MA2 відрізняється високим коефіцієнтом тертя, що забезпечує чіткість роботи зчеплення при рушанні, розгоні і русі з постійною швидкістю.

1 213грн.
Номер: 851641
 

Для всіх типів мотовсюдиходів (ATV), утилітарних мотовсюдиходів (UTV), квадроциклів, обладнаних 4-тактними двигунами, з інтегрованою коробкою переміни передач чи ні, з сухим чи мокрим зчепленням, з двигунами, які відповідають нормам Euro 2 чи Euro 3, в тому числі обладнані системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичними конверторами, нагнітанням повітря у систему відпрацьованих газів. Мотовсюдиходи (типу ATV і UTV) і квадроцикли для відпочинку та дозвілля. Сумісна з усіма типами бензинів, в тому числі етилованими, біопаливами.

Специфікації і допуски:
API API SM / SL / SJ
JASO MA2

Посилена синтетичними базовими компонентами моторна олива Technosynthese , використання якої забезпечує високий ступінь захисту і поліпшену стійкість оливної плівки. Поліпшені протизношувальні властивості і підвищена стійкість зсуву сприяє поліпшенню стійкості оливної плівки за високих температур. Відповідність експлуатаційним властивостям JASO MA забезпечує оптимальний рівень тертя при роботі зчеплення під час трьох наступних режимів роботи: початок руху, прискорення і рух з постійною швидкістю. Оптимізовано вміст Сульфуру і Фосфору для поліпшення умов роботи каталітичних конверторів, необхідних для задоволення вимог сучасних екологічних норм.

2 005грн.
Номер: 838041
 

Мастильний матеріал з високими експлуатаційними характеристиками. Призначений для мотоциклів, спортивних мотоциклів, street і road мотоциклів, trails, позашляхових мотоциклів, enduro, які оснащені 4-тактними двигунами, з інтегрованою чи неінтегрованою коробкою перемикання передач, з сухим та мокрим зчепленням. Сумісна з двигунами, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до випускного трубопроводу.. Рекомендується до використання в двигунах BMW, APRILIA, MOTO GUZZI, GAS в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 5W-40. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації і допуски:
API SN / SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Естерова технологія:

  • Зниження коефіцієнта тертя, завдяки складним ефірам, дозволяє мінімізувати втрати потужності на тертя і поліпшити продуктивність двигуна;
  • Взаємодія естерів і протизношувальних додатків дозволяють мінімізувати зношування деталей і забезпечити довговічність роботи деталей двигуна.

100% синтетична основа забезпечує надійну стійкість оливної плівки до високих температур і високих обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченняс ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

2 398грн.
Номер: 837041
 

Моторне масло для мотоциклів з 4-х тактний двигун, в конструкцію яких вбудована коробка передач зі зчепленням «сухого» чи «вологого» типу. Відмінно підходить для захисту трансмісії, вбудованої в картер двигуна, мотовездехода або мопеда.

Мінеральна основа моторного масла для мотоциклів посилена противозадирным комплексом присадок, ретельно підібраним для експлуатації в нестабільних умовах. Якість, якою володіє масло Motul 3000 4T, відповідає сучасним вимогам виробників мотоциклетної техніки.

Знижує знос деталей силового агрегату і ретельно змиває нагароутворення з робочих поверхонь і стінок картера, загальна чистота внутрішньої порожнини двигуна підтримується хорошими диспергирующе-миючими властивостями.

Гарантується легкість перемикання швидкостей інтегрованої коробки, яка розрахована на роботу зі змащувальним матеріалом в'язкістю 20W-50.

Класифікація API: SG, SH, SJ
Класифікація JASO: MA-2

1 209грн.
Номер: 853641
 

ATV - квадроцикли, мотовсюдиходи типу SxS (Side by Side), SSV (Side by Side Sport Vehicle), і багі, обладнаних 4-тактними двигунами, з інтегрованою коробкою перемикання передач чи ні, з сухим чи мокрим зчепленням, з двигунами, які відповідають нормам Euro 2 чи Euro 3, в тому числі обладнані системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичними конверторами, нагнітанням повітря у систему відпрацьованих газів. Квадроцикли, мотовсюдиходи типу SxS і SSV, багі для відпочинку та дозвілля. Сумісна з усіма типами бензинів, в тому числі етилованими, біопаливами.

Специфікації та допуски:
API SN / SM / SL / SJ
JASO MA2

100% синтетичний мастильний матеріал, використання якого забезпечує поліпшену стійкість оливної плівки за високих температур. Поліпшені протизношувальні властивості і підвищена стійкість зсуву сприяє забезпеченню захисту зубчатих передач і подовжує строк експлуатації. Відповідність експлуатаційним властивостям JASO MA забезпечує оптимальний рівень тертя при роботі зчеплення під час трьох наступних режимів роботи: початок руху, прискорення і рух з постійною швидкістю. Оптимізовано вміст Сульфуру і Фосфору для поліпшення умов роботи каталітичних конверторів, необхідних для задоволення вимог екологічних норм.

2 331грн.
Номер: 845541
 

Мастильний матеріал з високими експлуатаційними характеристиками. Призначений для мотоциклів, спортивних мотоциклів, street і road мотоциклів, trails, позашляхових мотоциклів, enduro, trial,… сумісна з 4-тактними двигунами, з інтегрованою чи неінтегрованою коробкою перемикання передач, з сухим та мокрим зчепленням. Сумісний з двигунами, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до вихлопної труби.. Рекомендується до використання в двигунах KTM, HUSQVARNA, MOTO GUZZI в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 10W-60. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації і допуски:
API SN / SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Естерова технологія:

  • Зниження коефіцієнта тертя, завдяки естерам, дозволяє мінімізувати втрати потужності на тертя і поліпшити продуктивність двигуна;
  • Взаємодія естерів і протизношувальних додатків дозволяють мінімізувати зношування деталей і забезпечити довговічність роботи деталей двигуна.

100% синтетична основа забезпечує надійну стійкість оливної плівки до високих температур і високих обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

2 354грн.
Номер: 836641
 

Дорожні і позашляхові мотоцикли, ендуро, тріал, оснащені 4-х тактними двигунами з інтегрованою і не інтегрованої коробкою перемикання передач, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням. Сумісний з двигунами, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до вихлопної труби.. Рекомендується до використання в двигунах HONDA, YAMAHA, в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 10W-30. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації і допуски:

  • API SM / SL / SJ / SH / SG
  • JASO MA2

Оливи створені за технологією Technosynthese на основі естерів забезпечують відмінні протизношувальні властивості, забезпечуючи захист і довговічність роботи трансмісії. Висока стійкість оливної плівки до високих температур і обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

1 643грн.
Номер: 845441
 

Мастильний матеріал з високими експлуатаційними характеристиками. Призначений для мотоциклів, спортивних мотоциклів, street і road мотоциклів, trails, позашляхових мотоциклів, enduro, trial,… , які оснащенні 4-тактними двигунами, з інтегрованою чи неінтегрованою коробкою перемикання передач, з сухим та мокрим зчепленням. Сумісний з двигунами, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до вихлопної труби.. Рекомендується до використання в двигунах HONDA, YAMAHA, в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 10W-30. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації і допуски:
API SN / SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Естерова технологія:
Зниження коефіцієнта тертя, завдяки естерам, дозволяє мінімізувати втрати потужності на тертя і поліпшити продуктивність двигуна;
Взаємодія естерів і протизношувальних додатків дозволяють мінімізувати зношування деталей і забезпечити довговічність роботи деталей двигуна.

100% синтетична основа забезпечує надійну стійкість оливної плівки до високих температур і високих обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

2 398грн.
Номер: 836541
 

Дорожні і позашляхові мотоцикли, ендуро, тріал, оснащені 4-х тактними двигунами з інтегрованою і не інтегрованої коробкою перемикання передач, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням. Використовується в двигунах, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 чи Euro 3 і обладнанні системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичним нейтралізатором, системою нагнітання повітря до вихлопної труби.. Рекомендується до використання в двигунах SUZUKI, YAMAHA, KAWASAKI в яких вимагається використання олив в класі в’язкості SAE 10W-40. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV i UTV техніка.

Специфікації і допуски:
API SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2

Оливи створені за технологією Technosynthese на основі естерів забезпечують відмінні протизношувальні властивості, забезпечуючи захист і довговічність роботи трансмісії. Висока стійкість оливної плівки до високих температур і обертів двигуна. Задля забезпечення надійної роботи каталітичного нейтралізатора, оптимізується вміст фосфору і сульфуру (JASO MA2 < 1200 ppm). Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту коробок передач FZG показав максимальне навантаження для руйнування оливної плівки (FLS) >14. Тест FLS оцінює мастильні матеріали за забезпеченням ними протизношувальних властивостей. Далі встановлюється рейтинг FLS від 1 до 14.

JASO запровадив свій стандарт для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує найбільш ефективні коефіцієнти тертя, для забезпечення відмінного зчеплення на трьох режимах їзди: запуск двигуна, прискорення і режим постійної швидкості.

1 631грн.
Номер: 852641
 

Моторна олива, призначена для утилітарних квадроциклів і мотовсюдиходів, які оснащенні 4-тактними двигунами, які можуть юути поєднанні з коробкою перемикання передач. Може застосовуватись в техніці як з сухим зчепленням, так і з зчепленням в оливній ванні. Застосовується в двигунах, які відповідають екологічним стандартам Euro 2 і Euro 3, та оснащенні системами нейтралізації відпрацьованих газів: каталітичними нейтралізаторами, системами подачі свіжого повітря в систему вихлопу. Використовується в техніці для відпочинку та розваг. Застосовується з усіма типами палива: етильованим і неетильованим бензином, біопаливом.

Специфікації та допуски:
API SL / SJ
JASO MA2

Моторну оливу підсилено специфічним комплексом додатків, що забезпечує високі захисні властивості і високу стійкість оливної плівки. Високі змащувальні властивості зменшують тертя та зношування та подовжують термін безвідмовної роботи двигуна. Відповідність вимогам JASO MA забезпечує необхідний коефіцієнт тертя для надійної роботи зчеплення в оливній ванні: початок руху, прискорення і їзда на постійній швидкості. Клас в’язкості SAE 10W-40 відповідає більшості вимог сучасних виробників техніки. Низька випаровуваність забезпечує низьку витрату оливи на згоряння. Володіє високими миючо-диспергуючими властивостями. Володіє антиокисними, антикорозійними і протипінними властивостями.

1 893грн.
Номер: 836141
 

Спортивні мотоцикли, оснащені високотехнологічними 4-х тактних двигунів з інтегрованою або не інтегрована коробкою перемикання передач, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням. Гоночні та кваліфікаційні двигуни, спроектовані для роботи на маловязких оліях: шосейно-кільцеві гонки, Мото Гран Прі (MotoGP), суперспорт, Супербайк, підйом на пагорб. Інше використання: дорожні мотоцикли, оснащені каталітичним нейтралізатором.

Специфікації і допуски:
Перевершує всі існуючі спортивні стандарти.
Можливість роботи зі зчепленням в масляній ванні перевірена тестом JASO T903

Технологія ESTER Core:

Десятиліттями компанія MOTUL розробляє високотехнологічні масла на естеровій (складноефірного) основі. Застосування естеровій базового масла в поєднанні з інноваційним пакетом присадок, дає можливість отримати масло з неперевершеними характеристиками. Передова технологія ESTER Core дозволяє досягти максимальної потужності двигуна, забезпечити надійність і запобігти знос. Виграш в потужності до 1,3% завдяки поліпшенню роботи зчеплення в масляній ванні. Чудовий захист коробки передач забезпечується завдяки інноваційному пакету протизносних присадок. Граничне навантаження до руйнування понад 14 (FLS> 14) відповідно до тестом FZG - науково-дослідного центру зубчастих коліс і передач (Forschungsstelle für Zahnrader und Getriebebau). Тест визначає змащувальні і протизносні властивості шляхом навантаження зубчастих коліс. Мастила класифікуються за граничним навантаженням до руйнування (Failure Load Stage - FLS) від FLS1 (дуже поганий результат) до FLS14 (чудовий результат).
Забезпечується стабільний тиск масла в будь-яких умовах експлуатації.

4 253грн.
Номер: 836241
 

Спортивні мотоцикли, оснащені високотехнологічними 4-х тактних двигунів з інтегрованою або не інтегрована коробкою перемикання передач, а також зчепленням в масляній ванні або сухим зчепленням. Гоночні та кваліфікаційні двигуни, спроектовані для роботи на маловязких оліях: шосейно-кільцеві гонки, Мото Гран Прі (MotoGP), суперспорт, Супербайк, підйом на пагорб. Інше використання: дорожні мотоцикли, оснащені каталітичним нейтралізатором, мотоусюдиходи.

Специфікації і допуски:
Перевершує всі існуючі спортивні стандарти.
Можливість роботи зі зчепленням в масляній ванні перевірена тестом JASO T903

Технологія ESTER Core:
Десятиліттями компанія MOTUL розробляє високотехнологічні масла на естеровій (складноефірного) основі. Застосування естеровій базового масла в поєднанні з інноваційним пакетом присадок, дає можливість отримати масло з неперевершеними характеристиками. Передова технологія ESTER Core® дозволяє досягти максимальної потужності двигуна, забезпечити надійність і запобігти знос. Виграш в потужності до 1,3%. завдяки поліпшенню роботи зчеплення в масляній ванні. Чудовий захист коробки передач забезпечується завдяки інноваційному пакету протизносних присадок. Граничне навантаження до руйнування понад 14 (FLS> 14) відповідно до тестом FZG - науково-дослідного центру зубчастих коліс і передач (Forschungsstelle für Zahnrader und Getriebebau). Тест визначає змащувальні і протизносні властивості шляхом навантаження зубчастих коліс. Мастила класифікуються за граничним навантаженням до руйнування (Failure Load Stage - FLS) від FLS1 (дуже поганий результат) до FLS14 (чудовий результат). Забезпечується стабільний тиск масла в будь-яких умовах експлуатації.

4 253грн.