Магнітоли

Знайдено: 1 - 22 серед 23 товари
Номер: MEX-3007UBW
 
Модель MEX-3007UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з зображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W, яку забезпечує оригінальна мікросхема підсилювача ST TDA7388. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-3006UBB
 
Модель MEX-3006UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Особливістю даної магнітоли є великий, синьо-білий LCD дисплей із зображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W, яку забезпечує оригінальна мікросхема підсилювача ST TDA7388. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги
0грн.
Номер: MEX-2370UBB
 
Модель MEX-2370UBB зі знімною панеллю відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1070UBB
 
Модель MEX-1070UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х35W. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1047UBW
 
Модель EX-1047UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1046UBG
 
Модель MEX-1046UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1045UBA
 
Модель EX-1045UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1043UBG
 
Модель EX-1043UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1042UBG
 
Модель SWAT MEX-1042UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
936грн.
Номер: MEX-1030UBW
 
Модель MEX-1030UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х35W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1026UBA
 
Модель MEX-1026UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1024UBW
 
Модель MEX-1024UBW спеціально розроблена для автомобілів з харчуванням бортової мережі 24V, відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд салону вантажного автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Гб карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою 250Вт. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1023UBG
 
Модель MEX-1023UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1020UBA
 
Модель MEX-1020UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х35W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1017UBB NEW
 
Модель EX-1017UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1016UBG
 
Модель MEX-1016UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Гб карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою 450Вт. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1015UBW
 
Модель MEX-1015UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1007UBB
 
Модель MEX-1007UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1006UBA
 
Модель MEX-1006UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1005UBG
 
Модель MEX-1005UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1003UBW
 
Модель MEX-1003UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 2х35W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги
0грн.
Номер: MEX-1002UBA
 
Модель MEX-1002UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 2х35W. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1001UBG
 
Модель MEX-1001UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 2х35W. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.