Магнітоли

Знайдено: 1 - 35 серед 36 товарів
Номер: NAM1700R
 
Nakamichi NAM1700 - мультимедійний ресивер формату 2DIN з діагоналлю екрана 7 дюймів, призначений для використання на всіх моделях автомобілів *. Цей AV-ресівер володіє найширшим спектром можливостей для відтворення аудіо відеоконтенту з використанням USB-носіїв, SD-карт і Bluetooth. Його функція відтворення забезпечує найкращу якість зображення і звуку, завдяки використанню передових технологій Nakamichi. Звичайно, навіть такі широкі мультимедійні можливості нітрохи не применшують роль звичайного радіо. Функція прийому AM/FM радіостанцій і сьогодні залишається однією з найбільш популярних. Почути останні музичні хіти, новини та просто цікавих людей, а також користуватися всіма перевагами системи прийому радіоданих RDS, можна завдяки радіо. Функція Bluetooth дозволяє передавати через потоковий звук улюблену музику, фотографії та відеофайли з телефону на мультимедійний AV ресивер. Залишайтеся на зв'язку, керуючи автомобілем, завдяки функції гучного зв'язку Bluetooth, залишайтеся зосередженими на ситуації на дорозі. Цей мультимедійний AV-ресивер дозволяє використовувати два USB-порту для підключення зовнішніх пристроїв з аналогічним інтерфейсом. Не турбуйтеся про розрядженя батареї смартфона, коли є універсальний зарядний пристрій USB 2.1. Nakamichi NAM1700 обладнаний функцією підключення камери заднього виду, ми рекомендуємо Вам не відмовлятися від цієї опції, вона надасть неоціненну допомогу при паркуванні автомобіля в умовах міста. Нарешті, що не менш важливо, є функція підключення кнопок рульового колеса (можна застосувати до інтерфейсу з аналоговим сигналом), яка дозволяє вам керувати функціями приймача з самого рульового колеса. Крім того, ви можете керувати мультимедійним ресивером за допомогою інфрачервоного пульта дистанційного керування, який йде в комплекті. Nakamichi NAM1700 може бути використаний також для підключення вашого смартфона, незалежно від того, ким він випущений. Функціонал Mirrorlink Android дозволяє запускати додатки на екрані медіаресівера та управляти ними безпосередньо з нього. Сенсорний дисплей з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 800 х 480 крапок, дасть фору будь-якому мобільному пристрою класу смартфон - зовсім інший рівень сприйняття даних. Інтеграція в штатну систему не викличе особливих труднощів. Стандартний ISO-роз'єм можна використовувати в будь-якої конфігурації зі спеціальним перехідником (купується окремо). Колір кнопок варіюється у всіх можливих діапазонах, глянцева поверхня ресивера буде гармонійно виглядати в інтер'єрі будь-якого автомобіля. * Для деяких автомобілів може знадобитися спеціальний перехідник на стандарт 2DIN.
2 765грн.
Номер: NAM1700
 
Nakamichi NAM1700 - мультимедійний ресивер формату 2DIN з діагоналлю екрана 7 дюймів, призначений для використання на всіх моделях автомобілів*. Цей AV-ресівер володіє найширшим спектром можливостей для відтворення аудіо відеоконтенту з використанням USB-носіїв, SD-карт і Bluetooth. Його функція відтворення забезпечує найкращу якість зображення і звуку, завдяки використанню передових технологій Nakamichi. Звичайно, навіть такі широкі мультимедійні можливості нітрохи не применшують роль звичайного радіо. Функція приймання AM/FM радіостанцій і сьогодні залишається однією з найбільш популярних. Почути останні музичні хіти, новини та просто цікавих людей, а також користуватися всіма перевагами системи прийому радіоданих RDS, можна завдяки радіо. Функція Bluetooth дозволяє передавати через потоковий звук улюблену музику, фотографії та відеофайли з телефону на мультимедійний AV ресивер. Залишайтеся на зв'язку, керуючи автомобілем, завдяки функції гучного зв'язку Bluetooth, залишайтеся зосередженими на ситуації на дорозі. Цей мультимедійний AV-ресивер дозволяє використовувати два USB-порту для підключення зовнішніх пристроїв з аналогічним інтерфейсом. Не турбуйтеся про розрядження батареї смартфона, коли є універсальний зарядний пристрій USB 2.1. Nakamichi NAM1700 обладнаний функцією підключення камери заднього виду, ми рекомендуємо Вам не відмовлятися від цієї опції, вона надасть неоціненну допомогу при паркуванні автомобіля в умовах міста. Нарешті, що не менш важливо, є функція підключення кнопок рульового колеса (можна застосувати до інтерфейсу з аналоговим сигналом), яка дозволяє вам керувати функціями приймача з самого рульового колеса. Крім того, ви можете керувати мультимедійним ресивером за допомогою інфрачервоного пульта дистанційного керування, який йде в комплекті. Nakamichi NAM1700 може бути використаний також для підключення вашого смартфона, незалежно від того, ким він випущений. Функціонал Mirrorlink Android дозволяє запускати додатки на екрані медіаресівера та управляти ними безпосередньо з нього. Сенсорний дисплей з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 800 х 480 крапок, дасть фору будь-якому мобільному пристрою класу смартфон - зовсім інший рівень сприйняття даних. Інтеграція в штатну систему не викличе особливих труднощів. Стандартний ISO-роз'єм можна використовувати в будь-якої конфігурації зі спеціальним перехідником (купується окремо). Колір кнопок варіюється у всіх можливих діапазонах, глянцева поверхня ресивера буде гармонійно виглядати в інтер'єрі будь-якого автомобіля. * Для деяких автомобілів може знадобитися спеціальний перехідник на стандарт 2DIN.
2 568грн.
Номер: NQ721BE
 
Автомагнітола Nakamichi NQ721BE має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ721BE з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ721BE дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ721B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ721BE містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ721BE має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ721BE підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
2 028грн.
Номер: NQ711B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ711B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ711B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ711B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ711B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ711B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 383грн.
Номер: NQ616B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ616B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ616B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ616B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ616B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ616B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 365грн.
Номер: NQ615B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ615B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ615B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш популярних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ615B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ615B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ615B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 950грн.
Номер: NQ611OB
 
Магнітола Nakamichi NQ611OB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон. Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611OB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ611OB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальше апгрейд системи.

NQ611OB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу. Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіопріложеній. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні і підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX). Передній USB-порт NQ611OB підтримує роботу з USB-накопичувачами і жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель. Купити магнітолу 1DIN Nakamichi NQ611OB з модулем Bluetooth ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.
1 365грн.
Номер: NQ611GB
 
Магнітола Nakamichi NQ611GB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611GB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ611GB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ611GB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611GB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 365грн.
Номер: NQ611BR
 
Магнітола Nakamichi NQ611BR - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон. Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера. Nakamichi NQ611BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальше апгрейд системи. NQ611BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу. Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіопріложеній. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні і підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX). Передній USB-порт NQ611BR підтримує роботу з USB-накопичувачами і жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель. Купити магнітолу 1DIN Nakamichi NQ611BR з модулем Bluetooth ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.
0грн.
Номер: NQ610WB
 
Магнітола Nakamichi NQ610WB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ610WB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ610WB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610WB містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ610WB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP.Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет радіо застосувань. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611WB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ610RB
 
Магнітола Nakamichi NQ610RB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ610RB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ610RB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610WB містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ610RB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет радіо застосувань. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611RB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BW
 
Магнітола Nakamichi NQ511BR з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BR підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BR
 
Магнітола Nakamichi NQ511BR з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BR підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BG
 
Автомагнітола Nakamichi NQ511BG має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ511BG з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш популярних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресиверу ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BG дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BG відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BG містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BG має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BG підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: CHR-6220SD
 
Автомагнітола Swat CHR-6100SD GPS - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

GPS навігація з можливістю вибору платформи та карт

Навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості та прокладати оптимальні маршрути, відштовхуючись від відображення пробок. Швидка швидкість роботи, деталізація об'єктів в 3D картах, орієнтація по компасу, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту і багато іншого. GPS антена йде в комплекті і дозволяє з високою точністю і мінімальними затримками визначати ваше місце розташування.

Bluetooth c мікрофоном і передачею інформації про трек

Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з Автомагнітоли Swat CHR-6100SD GPS Ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Підключення камер заднього / переднього виду

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку, а також хороший огляд.

Характеристики:

TFT місткісний дисплей підвищеної яскравості та контрасту
GPS модуль
Функція MirrorLink для телефонів на системі Android
720P відтворення відео
Дозвіл екрану (пікселів): 800х480
Вихідна потужність: 4X50 Вт
Системи кольоровості: PAL / NTSC
Радіо: FM (87.5 - 108), УКВ (65-74)
Потокове аудіо A2DP
Підтримуються карти об'ємом.: до 256 Гб
Підтримка тегів ID3: Є
Підтримка Bluetooth: Є Профілі A2DP і AVRCP Відтворення музики / Управління функціями відтворюють пристроїв Профілі
HSP і HFP Управління дзвінками, Hands-Free і синхронізація з адресною книгою телефону
Мікрофон гучного зв'язку для Bluetooth: Є Вбудований в передню панель
USB-слот: Є Роз'єм USB з можливістю швидкої зарядки телефону (макс. Струм 1500 мА)
Підтримка: USB/Micro SD карт
Підтримка форматів: FLAC, MP3, MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG, VOB
Еквалайзер: Налаштування високих і низьких частот, попередні налаштування
Вхід для камери заднього виду
Вхід для камери переднього виду
Можливість підключення та програмування аналогових кнопок рульового управління
Підтримка ID3 тегів і відображення обкладинки альбому
Входи/Виходи: AUX, 4 RCA лінійних виходу, 3 RCA AV входу, 2 RCA відеовихід, RCA на сабвуфер, входи для камер заднього і переднього виду
Управління з кнопок на кермі (SWC): Є
0грн.
Номер: CHR-6100SD
 
Автомагнітола Swat CHR-6100SD GPS - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

GPS навігація з можливістю вибору платформи та карт

Навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості та прокладати оптимальні маршрути, відштовхуючись від відображення пробок. Швидка швидкість роботи, деталізація об'єктів в 3D картах, орієнтація по компасу, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту і багато іншого. GPS антена йде в комплекті і дозволяє з високою точністю і мінімальними затримками визначати ваше місце розташування.

Bluetooth c мікрофоном і передачею інформації про трек

Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з Автомагнітоли Swat CHR-6100SD GPS Ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Підключення камер заднього/переднього виду

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку, а також хороший огляд.

Характеристики:

TFT місткісний дисплей підвищеної яскравості і контрасту
GPS модуль
Функція MirrorLink для телефонів на системі Android
720P відтворення відео
Дозвіл екрану (пікселів): 800х480
Вихідна потужність: 4X50 Вт
Системи кольоровості: PAL / NTSC
Радіо: FM (87.5 - 108), УКВ (65-74)
Потокове аудіо A2DP
Підтримуються карти об'ємом.: до 256 Гб
Підтримка тегів ID3: Є
Підтримка Bluetooth: Є Профілі A2DP і AVRCP Відтворення музики / Управління функціями відтворюють пристроїв Профілі
HSP і HFP Управління дзвінками, Hands-Free і синхронізація з адресною книгою телефону
Мікрофон гучного зв'язку для Bluetooth: Є Вбудований в передню панель
USB-слот: Є Роз'єм USB з можливістю швидкої зарядки телефону (макс. Струм 1500 мА)
Підтримка: USB / Micro SD карт
Підтримка форматів: FLAC, MP3, MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG, VOB
Еквалайзер: Налаштування високих і низьких частот, попередні налаштування еквалайзера
Вхід для камери заднього виду
Вхід для камери переднього виду
Можливість підключення та програмування аналогових кнопок рульового управління
Підтримка ID3 тегів і відображення обкладинки альбому
Входи/Виходи: AUX, 4 RCA лінійних виходів RCA AV входу, 2 RCA відеовихід, RCA на сабвуфер, входи для камер заднього і переднього виду
Управління з кнопок на кермі (SWC): Є
4 100грн.
Номер: CHR-5220
 
Автомагнітола Swat CHR-5220 - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

Bluetooth c мікрофоном і передачею інформації про трек Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з Автомагнітоли Swat CHR-5220 Ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Підключення камери заднього виду

Можливість підключення камери заднього виду забезпечить Вам зручну парковку, а також хороший огляд.

Характеристики:

TFT місткісний дисплей підвищеної яскравості та контрасту
720P відтворення відео
Дозвіл екрану (пікселів): 800 х 480
Вихідна потужність: 4X50 Вт
Системи кольоровості: PAL/NTSC
Радіо: FM (87.5 - 108), УКВ (65-74)
Потокове аудіо A2DP
Підтримка тегів ID3: Є
Підтримка Bluetooth: Є Профілі A2DP і AVRCP Відтворення музики / Управління функціями відтворюють пристроїв Профілі
HSP і HFP Управління дзвінками, Hands-Free і синхронізація з адресною книгою телефону
Мікрофон гучного зв'язку для Bluetooth: Є Вбудований в передню панель
USB-слот: Є Роз'єм USB з можливістю швидкої зарядки телефону (макс. Струм 1500 мА)
Підтримка: USB / Micro SD карт
Підтримка форматів: FLAC, MP3, MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG, VOB
Еквалайзер: Налаштування високих і низьких частот, попередні налаштування еквалайзера
Вхід для камери заднього виду
Можливість підключення та програмування аналогових кнопок рульового управління
Підтримка ID3 тегів і відображення обкладинки альбому
Входи/Виходи: 2 відеовиходи RCA Відеовхід RCA Відеовхід RCA для камери заднього огляду Аудіовихід RCA на сабвуфер
Аудіовхід Mini-Jack на передній панелі лінійний аудіовихід RCA Аудіо/відео
Mini-Jack на задній панелі
Підтримка камери заднього виду: Є
Управління з кнопок на кермі (SWC): Є
0грн.
Номер: CHR-5150
 
2 DIN магнітола Swat CHR-5150 оснащена широкоформатним сенсорним TFT LCD дисплеєм з 7-дюймовою діагоналлю (177 мм), покриттям антивідблиску та підвищеною контрастністю. Роздільна здатність монітора – 800х480 пікселів. Інтегрований модуль Bluetooth розроблений для використання режиму гучного зв'язку та відтворення музики зі смартфона.

Магнітола в авто Swat CHR-5150 підтримує опціональне підключення камери заднього виду. Вихідна потужність підсилювача звуку складає 4х50 Вт. Підтримується функція Mirror Link (для Android). Є слот для карт пам'яті microSD і порт USB 2.0 (може використовуватися для заряджання гаджетів).

Дисплей: 7""сенсорный, емкостной, TFT LCD

Роздільна здатність екрану: 800 х 480

ОС: Windows CE

Лінійні виходи: 2

Вбудований Bluetooth: Протокол Bluetooth V4.0

Bluetooth модуль: є

Підключення камери заднього виду: є

Розмір: 178 х 100 мм

Підтримка SD / MMC / MS: есть ( MicroSD )

Порт USB: USB 2.0

Вихідна потужність: 4х50 Вт

Вхід AUX: Есть

Цифровий FM тюнер: є

Живлення від бортової мережі: 12V

AV-вхід / вихід: є

Mirror Link (для Android): есть
2 568грн.
Номер: CHR-5140
 
Автомагнітола Swat CHR-5140 - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

Bluetooth c мікрофоном і передачею інформації про трек. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої та розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з автомагнітолою Swat CHR-5140 ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде зображатися на дисплеї.

Підключення камери заднього виду. Можливість підключення камери заднього виду забезпечить Вам зручну парковку, а так само хороший огляд.

Характеристики:

TFT місткісний дисплей підвищеної яскравості та контрасту

720P відтворення відео

Розширення екрану (пікселів): 800х480

Вихідна потужність: 4X50 Вт

Системи кольоровості: PAL / NTSC

Радіо: FM (87.5 - 108), УКВ (65-74)

Потокове аудіо A2DP

Підтримка тегів ID3: Є

Підтримка Bluetooth: Є. Профілі A2DP і AVRCP - відтворення музики / управління функціями відтворення пристроїв

Профілі HSP і HFP - управління дзвінками, Hands-Free і синхронізація з адресною книгою телефону

Мікрофон гучного зв'язку для Bluetooth: Є. Вбудований в передню панель

USB-слот: Є. Роз'єм USB з можливістю швидкої зарядки телефону (макс. струм 1500 мА)

Підтримка: USB / Micro SD карт

Підтримка форматів: FLAC, MP3, MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG, VOB

Еквалайзер: Налаштування високих і низьких частот, предустановки еквалайзера

Вхід для камери заднього виду

Можливість підключення та програмування аналогових кнопок рульового управління

Підтримка ID3 тегів і відображення обкладинки альбому

Входи / Виходи: 2 відео виходу, RCA відео вхід, RCA відео вхід RCA для камери заднього огляду. Аудіо вихід RCA на сабвуфер

Аудіо вхід Mini-Jack на передній панелі. Лінійний аудіо вихід RCA Аудіо / відео вхід

Mini-Jack на задній панелі

Підтримка камери заднього виду: Є

Управління з кнопок на кермі (SWC): Є

0грн.
Номер: CHR-5100
 
Автомагнітола Swat CHR -5100 - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

Bluetooth c мікрофоном і передачею інформації про трек

Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої та розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з Автомагнітоли Swat CHR -5100 Ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Підключення камери заднього виду

Можливість підключення камери заднього виду забезпечить Вам зручну парковку, а також хороший огляд.

Характеристики:

7" TFT місткісний дисплей підвищеної яскравості та контрасту
720P відтворення відео
Дозвіл екрану (пікселів): 800 х 480
Вихідна потужність: 4X50 Вт
Системи кольоровості: PAL/NTSC
Радіо: FM (87.5 - 108), УКВ (65-74)
Потокове аудіо A2DP
Підтримка тегів ID3: Є
Підтримка Bluetooth: Є Профілі A2DP і AVRCP - Відтворення музики / Управління функціями відтворюють пристроїв Профілі
HSP і HFP - Управління дзвінками, Hands-Free і синхронізація з адресною книгою телефону
Мікрофон гучного зв'язку для Bluetooth: Є Вбудований в передню панель
USB-слот: Є Роз'єм USB з можливістю швидкої зарядки телефону (макс. Струм 1500 мА)
Підтримка: USB / Micro SD карт
Підтримка форматів: FLAC, MP3, MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG, VOB
Еквалайзер: Налаштування високих і низьких частот, попередні налаштування еквалайзера
Вхід для камери заднього виду
Можливість підключення та програмування аналогових кнопок рульового управління
Підтримка ID3 тегів і відображення обкладинки альбому
Входи/Виходи: 2 відеовиходи RCA Відеовхід RCA Відеовхід RCA для камери заднього огляду Аудіовихід RCA на сабвуфер
Аудіовхід Mini-Jack на передній панелі лінійний аудіовихід RCA Аудіо/відео
Mini-Jack на задній панелі
Підтримка камери заднього виду: Є
Управління з кнопок на кермі (SWC): Є
2 133грн.
Номер: MEX-3007UBW
 
Модель MEX-3007UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з зображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W, яку забезпечує оригінальна мікросхема підсилювача ST TDA7388. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-3006UBB
 
Модель MEX-3006UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Особливістю даної магнітоли є великий, синьо-білий LCD дисплей із зображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W, яку забезпечує оригінальна мікросхема підсилювача ST TDA7388. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги
0грн.
Номер: MEX-2370UBB
 
Модель MEX-2370UBB зі знімною панеллю відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1047UBW
 
Модель EX-1047UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1046UBG
 
Модель MEX-1046UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1045UBA
 
Модель EX-1045UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1043UBG
 
Модель EX-1043UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1042UBG
 
Модель SWAT MEX-1042UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
936грн.
Номер: MEX-1026UBA
 
Модель MEX-1026UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1023UBG
 
Модель MEX-1023UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1017UBB NEW
 
Модель EX-1017UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1016UBG
 
Модель MEX-1016UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Гб карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою 450Вт. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1015UBW
 
Модель MEX-1015UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1007UBB
 
Модель MEX-1007UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1006UBA
 
Модель MEX-1006UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1005UBG
 
Модель MEX-1005UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.