Магнітоли

Знайдено: 1 - 12 серед 13 товарів
Номер: NQ722BD
 
Nakamichi NQ722BD має вбудований звуковий процесор (DSP) який включає в себе функцію затримок для правильного встановлення сцени звучання в авто (Time Alignment), 25-смуговий еквалайзер і можливість працювати в двох режимах - 2-WAY (фронт, тил, сабвуфер) і 3 -WAY (поканальне підключення акустичних систем плюс сабвуфер). Для підключення окремих підсилювачів передбачені три пари 5-вольтів лінійних виходів

Можливості налаштування фільтрів високих і низьких частот

Можливості налаштування фільтрів високих і низьких частот: Залежно від конфігурації вашої акустичної системи (2-WAY або 3-WAY) настройки будуть відрізнятися. 2-WAY (Фронт, тил, сабвуфер) Front - настройка фільтра високих частот передніх динаміків: HP FRQ - настройка верхніх частот (30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Rear - настройка фільтра високих частот задніх динаміків: HP FRQ - настройка верхніх частот (30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Subwoofer - настройка фільтра низьких частот і фазування сабвуфера: LP FRQ - настройка верхніх частот (full-30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). PHASE - перемикання електричної фази сабвуфера 0 ° або 180 °. GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). 3-WAY (поканальне підключення + сабвуфер) Tweeter - настройка фільтра високих частот ВЧ динаміків (твітерів): HP FRQ - настройка верхніх частот (1-1,6-2,5-4-5-6,3-8-10-12,5 kHz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). PHASE - перемикання електричної фази 0 ° або 180 °. GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Mid range - настройка фільтра високих частот СЧ / ВЧ динаміків: HP FRQ - настройка верхніх частот (full-30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). HP SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). LP FRQ - настройка зрізу низьких частот (full-1-1,6-2,5-4-5-6,3-8-10-12,5 kHz). LP SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). PHASE - перемикання електричної фази 0 ° або 180 °. GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Subwoofer - настройка фільтра низьких частот і фазування сабвуфера: LP FRQ - настройка верхніх частот (full-30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). PHASE - перемикання електричної фази сабвуфера 0 ° або 180 °. GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Так само є функція установки значення добротності (1.0-1,5-2,5-3,5) Автомагнітола Nakamichi NQ722BD має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ722BD з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ722BD дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ722BD відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ721BE містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ722BD має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ722BD підтримує роботу з USB-накопичувачами і жорсткими дисками з харчуванням 1000 мА. Крім того ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
3 510грн.
Номер: NQ721BE
 
Автомагнітола Nakamichi NQ721BE має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ721BE з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ721BE дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ721B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ721BE містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ721BE має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ721BE підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
2 028грн.
Номер: NQ711B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ711B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ711B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ711B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ711B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ711B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 383грн.
Номер: NQ616B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ616B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ616B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ616B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ616B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ616B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 365грн.
Номер: NQ615B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ615B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ615B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш популярних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ615B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ615B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ615B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 950грн.
Номер: NQ611OB
 
Магнітола Nakamichi NQ611OB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон. Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611OB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ611OB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальше апгрейд системи.

NQ611OB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу. Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіопріложеній. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні і підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX). Передній USB-порт NQ611OB підтримує роботу з USB-накопичувачами і жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель. Купити магнітолу 1DIN Nakamichi NQ611OB з модулем Bluetooth ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.
1 365грн.
Номер: NQ611GB
 
Магнітола Nakamichi NQ611GB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611GB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ611GB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ611GB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611GB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 365грн.
Номер: NQ611BR
 
Магнітола Nakamichi NQ611BR - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон. Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера. Nakamichi NQ611BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальше апгрейд системи. NQ611BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу. Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіопріложеній. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні і підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX). Передній USB-порт NQ611BR підтримує роботу з USB-накопичувачами і жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель. Купити магнітолу 1DIN Nakamichi NQ611BR з модулем Bluetooth ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.
0грн.
Номер: NQ610WB
 
Магнітола Nakamichi NQ610WB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ610WB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ610WB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610WB містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ610WB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP.Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет радіо застосувань. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611WB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ610RB
 
Магнітола Nakamichi NQ610RB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ610RB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ610RB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610WB містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ610RB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет радіо застосувань. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611RB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BW
 
Магнітола Nakamichi NQ511BR з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BR підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BR
 
Магнітола Nakamichi NQ511BR з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BR підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BG
 
Автомагнітола Nakamichi NQ511BG має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ511BG з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш популярних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресиверу ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BG дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BG відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BG містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BG має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BG підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.