Магнітоли

Знайдено: 1 - 45 серед 46 товарів
Номер: NAM1700R
 
Nakamichi NAM1700 - мультимедійний ресивер формату 2DIN з діагоналлю екрана 7 дюймів, призначений для використання на всіх моделях автомобілів *. Цей AV-ресівер володіє найширшим спектром можливостей для відтворення аудіо відеоконтенту з використанням USB-носіїв, SD-карт і Bluetooth. Його функція відтворення забезпечує найкращу якість зображення і звуку, завдяки використанню передових технологій Nakamichi. Звичайно, навіть такі широкі мультимедійні можливості нітрохи не применшують роль звичайного радіо. Функція прийому AM/FM радіостанцій і сьогодні залишається однією з найбільш популярних. Почути останні музичні хіти, новини та просто цікавих людей, а також користуватися всіма перевагами системи прийому радіоданих RDS, можна завдяки радіо. Функція Bluetooth дозволяє передавати через потоковий звук улюблену музику, фотографії та відеофайли з телефону на мультимедійний AV ресивер. Залишайтеся на зв'язку, керуючи автомобілем, завдяки функції гучного зв'язку Bluetooth, залишайтеся зосередженими на ситуації на дорозі. Цей мультимедійний AV-ресивер дозволяє використовувати два USB-порту для підключення зовнішніх пристроїв з аналогічним інтерфейсом. Не турбуйтеся про розрядженя батареї смартфона, коли є універсальний зарядний пристрій USB 2.1. Nakamichi NAM1700 обладнаний функцією підключення камери заднього виду, ми рекомендуємо Вам не відмовлятися від цієї опції, вона надасть неоціненну допомогу при паркуванні автомобіля в умовах міста. Нарешті, що не менш важливо, є функція підключення кнопок рульового колеса (можна застосувати до інтерфейсу з аналоговим сигналом), яка дозволяє вам керувати функціями приймача з самого рульового колеса. Крім того, ви можете керувати мультимедійним ресивером за допомогою інфрачервоного пульта дистанційного керування, який йде в комплекті. Nakamichi NAM1700 може бути використаний також для підключення вашого смартфона, незалежно від того, ким він випущений. Функціонал Mirrorlink Android дозволяє запускати додатки на екрані медіаресівера та управляти ними безпосередньо з нього. Сенсорний дисплей з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 800 х 480 крапок, дасть фору будь-якому мобільному пристрою класу смартфон - зовсім інший рівень сприйняття даних. Інтеграція в штатну систему не викличе особливих труднощів. Стандартний ISO-роз'єм можна використовувати в будь-якої конфігурації зі спеціальним перехідником (купується окремо). Колір кнопок варіюється у всіх можливих діапазонах, глянцева поверхня ресивера буде гармонійно виглядати в інтер'єрі будь-якого автомобіля. * Для деяких автомобілів може знадобитися спеціальний перехідник на стандарт 2DIN.
2 765грн.
Номер: NAM1700
 
Nakamichi NAM1700 - мультимедійний ресивер формату 2DIN з діагоналлю екрана 7 дюймів, призначений для використання на всіх моделях автомобілів*. Цей AV-ресівер володіє найширшим спектром можливостей для відтворення аудіо відеоконтенту з використанням USB-носіїв, SD-карт і Bluetooth. Його функція відтворення забезпечує найкращу якість зображення і звуку, завдяки використанню передових технологій Nakamichi. Звичайно, навіть такі широкі мультимедійні можливості нітрохи не применшують роль звичайного радіо. Функція приймання AM/FM радіостанцій і сьогодні залишається однією з найбільш популярних. Почути останні музичні хіти, новини та просто цікавих людей, а також користуватися всіма перевагами системи прийому радіоданих RDS, можна завдяки радіо. Функція Bluetooth дозволяє передавати через потоковий звук улюблену музику, фотографії та відеофайли з телефону на мультимедійний AV ресивер. Залишайтеся на зв'язку, керуючи автомобілем, завдяки функції гучного зв'язку Bluetooth, залишайтеся зосередженими на ситуації на дорозі. Цей мультимедійний AV-ресивер дозволяє використовувати два USB-порту для підключення зовнішніх пристроїв з аналогічним інтерфейсом. Не турбуйтеся про розрядження батареї смартфона, коли є універсальний зарядний пристрій USB 2.1. Nakamichi NAM1700 обладнаний функцією підключення камери заднього виду, ми рекомендуємо Вам не відмовлятися від цієї опції, вона надасть неоціненну допомогу при паркуванні автомобіля в умовах міста. Нарешті, що не менш важливо, є функція підключення кнопок рульового колеса (можна застосувати до інтерфейсу з аналоговим сигналом), яка дозволяє вам керувати функціями приймача з самого рульового колеса. Крім того, ви можете керувати мультимедійним ресивером за допомогою інфрачервоного пульта дистанційного керування, який йде в комплекті. Nakamichi NAM1700 може бути використаний також для підключення вашого смартфона, незалежно від того, ким він випущений. Функціонал Mirrorlink Android дозволяє запускати додатки на екрані медіаресівера та управляти ними безпосередньо з нього. Сенсорний дисплей з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 800 х 480 крапок, дасть фору будь-якому мобільному пристрою класу смартфон - зовсім інший рівень сприйняття даних. Інтеграція в штатну систему не викличе особливих труднощів. Стандартний ISO-роз'єм можна використовувати в будь-якої конфігурації зі спеціальним перехідником (купується окремо). Колір кнопок варіюється у всіх можливих діапазонах, глянцева поверхня ресивера буде гармонійно виглядати в інтер'єрі будь-якого автомобіля. * Для деяких автомобілів може знадобитися спеціальний перехідник на стандарт 2DIN.
2 568грн.
Номер: NQ722BD
 
Nakamichi NQ722BD має вбудований звуковий процесор (DSP) який включає в себе функцію затримок для правильного встановлення сцени звучання в авто (Time Alignment), 25-смуговий еквалайзер і можливість працювати в двох режимах - 2-WAY (фронт, тил, сабвуфер) і 3 -WAY (поканальне підключення акустичних систем плюс сабвуфер). Для підключення окремих підсилювачів передбачені три пари 5-вольтів лінійних виходів

Можливості налаштування фільтрів високих і низьких частот

Можливості налаштування фільтрів високих і низьких частот: Залежно від конфігурації вашої акустичної системи (2-WAY або 3-WAY) настройки будуть відрізнятися. 2-WAY (Фронт, тил, сабвуфер) Front - настройка фільтра високих частот передніх динаміків: HP FRQ - настройка верхніх частот (30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Rear - настройка фільтра високих частот задніх динаміків: HP FRQ - настройка верхніх частот (30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Subwoofer - настройка фільтра низьких частот і фазування сабвуфера: LP FRQ - настройка верхніх частот (full-30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). PHASE - перемикання електричної фази сабвуфера 0 ° або 180 °. GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). 3-WAY (поканальне підключення + сабвуфер) Tweeter - настройка фільтра високих частот ВЧ динаміків (твітерів): HP FRQ - настройка верхніх частот (1-1,6-2,5-4-5-6,3-8-10-12,5 kHz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). PHASE - перемикання електричної фази 0 ° або 180 °. GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Mid range - настройка фільтра високих частот СЧ / ВЧ динаміків: HP FRQ - настройка верхніх частот (full-30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). HP SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). LP FRQ - настройка зрізу низьких частот (full-1-1,6-2,5-4-5-6,3-8-10-12,5 kHz). LP SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). PHASE - перемикання електричної фази 0 ° або 180 °. GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Subwoofer - настройка фільтра низьких частот і фазування сабвуфера: LP FRQ - настройка верхніх частот (full-30-40-50-60-70-80-90-100120-150-180-220-250 Hz). SLOPE - установка крутизни зрізу (-6 або -12). PHASE - перемикання електричної фази сабвуфера 0 ° або 180 °. GAIN - рівень гучності каналу (від 8 до 0). Так само є функція установки значення добротності (1.0-1,5-2,5-3,5) Автомагнітола Nakamichi NQ722BD має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ722BD з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ722BD дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ722BD відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ721BE містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ722BD має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ722BD підтримує роботу з USB-накопичувачами і жорсткими дисками з харчуванням 1000 мА. Крім того ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
3 510грн.
Номер: NQ721BE
 
Автомагнітола Nakamichi NQ721BE має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ721BE з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ721BE дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ721B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ721BE містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ721BE має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ721BE підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
2 028грн.
Номер: NQ711B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ711B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ711B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ711B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ711B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ711B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 383грн.
Номер: NQ616B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ616B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ616B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ616B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ616B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ616B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 365грн.
Номер: NQ615B
 
Автомагнітола Nakamichi NQ615B має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ615B з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш популярних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ711B дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ615B відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ711B містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ615B має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ615B підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 950грн.
Номер: NQ611OB
 
Магнітола Nakamichi NQ611OB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон. Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611OB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ611OB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальше апгрейд системи.

NQ611OB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу. Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіопріложеній. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні і підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX). Передній USB-порт NQ611OB підтримує роботу з USB-накопичувачами і жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель. Купити магнітолу 1DIN Nakamichi NQ611OB з модулем Bluetooth ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.
1 365грн.
Номер: NQ611GB
 
Магнітола Nakamichi NQ611GB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611GB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ611GB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ611GB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611GB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
1 365грн.
Номер: NQ611BR
 
Магнітола Nakamichi NQ611BR - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон. Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ611BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера. Nakamichi NQ611BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальше апгрейд системи. NQ611BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу. Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіопріложеній. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні і підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX). Передній USB-порт NQ611BR підтримує роботу з USB-накопичувачами і жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель. Купити магнітолу 1DIN Nakamichi NQ611BR з модулем Bluetooth ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.
0грн.
Номер: NQ610WB
 
Магнітола Nakamichi NQ610WB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати і приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ610WB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ610WB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610WB містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ610WB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP.Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет радіо застосувань. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611WB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ610RB
 
Магнітола Nakamichi NQ610RB - медіаресівер з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth і Aux-In. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш затребуваних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ610RB дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ610RB відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ610WB містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ610RB має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння. Також, завдяки модулю гучного зв'язку ви можете прослуховувати аудіоконтент, збережений в телефоні, за допомогою протоколу A2DP. Без зайвих проводів, без непотрібних зусиль, створили пару, вибрали потрібний трек, запустили відтворення файлу.

Для вашого смартфона є безліч інтернет радіо застосувань. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ611RB підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з харчуванням 1000 ма. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BW
 
Магнітола Nakamichi NQ511BR з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BR підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BR
 
Магнітола Nakamichi NQ511BR з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто під'єднати свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш потрібних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіаресивера ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BR дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BR відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BR містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BR має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BR підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: NQ511BG
 
Автомагнітола Nakamichi NQ511BG має функцію вибору кольору підсвічування кнопок і дисплея, це дозволяє зробити колір її підсвічування подібним кольором підсвічування органів управління вашого авто.

Магнітола Nakamichi NQ511BG з функцією AM / FM-радіо, Bluetooth, Aux-In і Apps Control. Створіть свою медіатеку на флешці USB і вставте її в слот на лицьовій панелі, візьміть улюблені треки з собою в дорогу. В якості альтернативи ви можете просто підключити свій телефон до ресивера через AUX-вхід або використовуючи потокові аудіо через вбудовану функцію Bluetooth. Bluetooth також дозволяє вам здійснювати та приймати дзвінки через CD-ресивер, що не перемикаючи уваги на телефон.

Зрозуміло, радіо і сьогодні залишається однією з найбільш популярних опцій в автомобілі. За допомогою цифрового медіа-ресиверу ви будете мати можливість слухати музику, новини, цікаві передачі, а також бути в курсі інформації про ситуацію на дорогах. Ви можете запрограмувати улюблені станції на конкретні кнопки швидкого доступу. NQ511BG дозволяє вам робити це завдяки вбудованому високочутливому AM / FM-тюнера.

Nakamichi NQ511BG відтворює файли MP3, WMA і WAV. Плеєр також читає музичні файли LossLess (формат FLAC), що дозволяє максимально розкрити потенціал ресивера в якісному відношенні. З технічного боку NQ511BG містить в собі велику продуктивність в порівняно компактному корпусі. 3-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє налаштовувати звук відповідно до ваших смаків, виходи RCA уможливлюють подальший апгрейд системи.

NQ511BG має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економічним і законним способом під час водіння.

Існує додаток Apps Control, додаток, яке є в Google Play, а також в App Store. Встановіть його на свій телефон, і ви отримаєте пряме управління аудіосистемою автомобіля з вашого смартфона.

Для вашого смартфона є безліч інтернет-радіо додатків. Просто запустіть додаток інтернет-радіо на телефоні та під'єднайте його через Bluetooth або AUX на вашому головному пристрої Nakamichi (потрібен додатковий кабель AUX).

Передній USB-порт NQ511BG підтримує роботу з USB-накопичувачами та жорсткими дисками з живленням 1000 мА. Крім цього ви можете безпечно і швидко зарядити свій смартфон, використовуючи USB кабель.
0грн.
Номер: CHR-5150
 
2 DIN магнітола Swat CHR-5150 оснащена широкоформатним сенсорним TFT LCD дисплеєм з 7-дюймовою діагоналлю (177 мм), покриттям антивідблиску та підвищеною контрастністю. Роздільна здатність монітора – 800х480 пікселів. Інтегрований модуль Bluetooth розроблений для використання режиму гучного зв'язку та відтворення музики зі смартфона.

Магнітола в авто Swat CHR-5150 підтримує опціональне підключення камери заднього виду. Вихідна потужність підсилювача звуку складає 4х50 Вт. Підтримується функція Mirror Link (для Android). Є слот для карт пам'яті microSD і порт USB 2.0 (може використовуватися для заряджання гаджетів).

Дисплей: 7""сенсорный, емкостной, TFT LCD

Роздільна здатність екрану: 800 х 480

ОС: Windows CE

Лінійні виходи: 2

Вбудований Bluetooth: Протокол Bluetooth V4.0

Bluetooth модуль: є

Підключення камери заднього виду: є

Розмір: 178 х 100 мм

Підтримка SD / MMC / MS: есть ( MicroSD )

Порт USB: USB 2.0

Вихідна потужність: 4х50 Вт

Вхід AUX: Есть

Цифровий FM тюнер: є

Живлення від бортової мережі: 12V

AV-вхід / вихід: є

Mirror Link (для Android): есть
2 568грн.
Номер: AHR-7020
 
Автомагнітола SWAT AHR-7020 - це повноцінна інформаційно-розважальна система SWAT з DSP процесором початкового рівня, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі. Її корпус виконаний з високоякісного матеріалу і має текстуру, яка ідеально поєднується з панелями автомобіля.

Звуковий процесор DSP Lite

DSP Lite -цифровийсигнальний процесор початкового рівня -спеціалізованиймікропроцесор, призначений для обробки оцифрованих сигналів.Налаштуйтезвук з великою точністю і високою деталізацією звукового ланки.Не дивлячись на те що звуковий процесор спрощеної версії, віндозволяєотримати більш якісне звучання ніж на магнітолах якіобладнанізвичайними тембр блоками.

Тимчасові затримки і настройка посилення (поканально)

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту.

14-смуговий графічний еквалайзер з налаштуванням добротності звучання

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з 14 частотних смуг. Якщо Ви не хочете вникати в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів предустановок: Рок, Поп, Джаз, Класика, Диско або Користувач. У режимі «Користувач» можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

GPS навігація з можливістю вибору платформи і карт

Online і Offline навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості і прокладати оптимальні маршрути, відштовхуючись від відображення пробок. Ви можете встановити будь-який навігаційне ПО з Play Market. Швидка швидкість з'єднання, деталізація об'єктів в 3D картах, орієнтація по компасу, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту і багато іншого. GPS антена йде в комплекті і дозволяє з високою точністю і мінімальними затримками визначати ваше місце розташування.

Bluetooth c відмінним мікрофоном і передачею інформації про трек

Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон. Також ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Wi-Fi

Автомагнітола SWAT AHR-7020 має вбудований модуль Вай Фай. Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи. Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли SWAT до інтернет.

Підключення камер заднього / переднього виду

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку а так само хороший огляд.

Підтримка Google Play Маркета

Автомагнітола SWAT AHR-7020 має підтримку сервісу google - Плей маркет, з якого Вам буде доступний широкий список програм який оновлюється щодня. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що і на мобільному телефоні.
3 358грн.
Номер: MEX-3007UBW
 
Модель MEX-3007UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з зображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W, яку забезпечує оригінальна мікросхема підсилювача ST TDA7388. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-3006UBB
 
Модель MEX-3006UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Особливістю даної магнітоли є великий, синьо-білий LCD дисплей із зображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W, яку забезпечує оригінальна мікросхема підсилювача ST TDA7388. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги
0грн.
Номер: MEX-2370UBB
 
Модель MEX-2370UBB зі знімною панеллю відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1070UBB
 
Модель MEX-1070UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х35W. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1047UBW
 
Модель EX-1047UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1046UBG
 
Модель MEX-1046UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1045UBA
 
Модель EX-1045UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1043UBG
 
Модель EX-1043UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1042UBG
 
Модель SWAT MEX-1042UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
936грн.
Номер: MEX-1030UBW
 
Модель MEX-1030UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х35W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1026UBA
 
Модель MEX-1026UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1024UBW
 
Модель MEX-1024UBW спеціально розроблена для автомобілів з харчуванням бортової мережі 24V, відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд салону вантажного автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Гб карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою 250Вт. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1023UBG
 
Модель MEX-1023UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1020UBA
 
Модель MEX-1020UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х35W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1017UBB NEW
 
Модель EX-1017UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1016UBG
 
Модель MEX-1016UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Гб карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою 450Вт. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1015UBW
 
Модель MEX-1015UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32 ГБ карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4 × 50 Вт. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1007UBB
 
Модель MEX-1007UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від доріг.
0грн.
Номер: MEX-1006UBA
 
Модель MEX-1006UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1005UBG
 
Модель MEX-1005UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1003UBW
 
Модель MEX-1003UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 2х35W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги
0грн.
Номер: MEX-1002UBA
 
Модель MEX-1002UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 2х35W. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1001UBG
 
Модель MEX-1001UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 2х35W. Дана модель має предвстановлення еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: TSA-7440
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10

Магнітола INCAR TSA-7440 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

9 дюймовий QLED дисплей з покриттям

Корпус дисплея виконаний з алюмінію, що сприяє збереженню геометрії на довгий час і створює хороші умови для роботи сенсорного скла і самого дисплея.

Основні переваги дисплеїв з технологією QLED:

Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси та переходи, чіткіше відображення тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX

Кодек aptX за умови наявності його на підключеному пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі, не порушуючи закон. Також ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї головного пристрою Incar.

Радіо з RDS За обробку радіо сигналу відповідає радіо тюнер TEF6686. У розділі радіо є можливість завантажити та встановити свої логотипи радіостанцій, а так само на свій розсуд можна змінювати назву радіостанцій.

Wi-Fi та підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR TSA-7440 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G/4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем UBLOX. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори та дорожні обставини. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього/переднього виду (Підтримуються камери AHD)

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні у вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор

Тимчасові затримки

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію "Водій" і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри

Найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт/Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований по частоті. Перераховані вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів перед установок: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі "Користувач" можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Поканальна настройка посилення

Завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер

Функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Еквалайзер баса необхідний для посилення певної зони низьких частот. Дана опція при відсутності сабвуфера, дозволяє отримати досить якісний бас, порівняно можливості встановлених динаміків. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени.
0грн.
Номер: TSA-7340
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10

Магнітола INCAR TSA-7340 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

8 дюймовий QLED дисплей з покриттям

Корпус дисплея виконаний з алюмінію, що сприяє збереженню геометрії на довгий час і створює хороші умови для роботи сенсорного скла і самого дисплея.

Основні переваги дисплеїв з технологією QLED:

Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси і переходи, чіткіше відображати тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях & mdash; 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX

Кодек aptX за умови наявності його на підключеному пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі, не порушуючи закон. Також ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї головного пристрою Incar.

Радіо з RDS

За обробку радіо сигналу відповідає радіо тюнер TEF6686. У розділі радіо є можливість завантажити та встановити свої логотипи радіостанцій, а так само на свій розсуд можна змінювати назву радіостанцій.

Wi-Fi і підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR TSA-7340 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G/4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем UBLOX. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори і дорожню обстановку. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього / переднього виду (Підтримуються камери AHD)

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні в вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор

Тимчасові затримки

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію "Водій" і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри

Найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт/Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований по частоті. Перечислені вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів перед установок: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі Користувач можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Поканальна настройка посилення

Завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер

Функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Еквалайзер баса необхідний для посилення певної зони низьких частот. Дана опція при відсутності сабвуфера, дозволяє отримати досить якісний бас, порівняно можливості встановлених динаміків. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени.
0грн.
Номер: TSA-7110
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10

Магнітола INCAR TSA-7110 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

10 дюймовий QLED дисплей з покриттям

Корпус дисплея виконаний з алюмінію, що сприяє збереженню геометрії на довгий час і створює хороші умови для роботи сенсорного скла і самого дисплея. Основні переваги дисплеїв з технологією QLED: Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси і переходи, чіткіше відображати тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX

Кодек aptX за умови наявності його на підключеному пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі, не порушуючи закон. Також ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї головного пристрою Incar.

Радіо з RDS

За обробку радіо сигналу відповідає радіо тюнер TEF6686. У розділі радіо є можливість завантажити та встановити свої логотипи радіостанцій, а так само на свій розсуд можна змінювати назву радіостанцій.

Wi-Fi та підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR TSA-7110 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G/4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем UBLOX. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори і дорожню обстановку. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього / переднього виду (Підтримуються камери AHD) Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні у вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор DSP

Тимчасові затримки - одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію Водій і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри - найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт/Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований по частоті. Перечислені вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер - чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів перед установок: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі Користувач можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Поканальна настройка посилення - завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер - функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Еквалайзер баса необхідний для посилення певної зони низьких частот. Дана опція при відсутності сабвуфера, дозволяє отримати досить якісний бас. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени.
0грн.
Номер: TSA-7090
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10

Магнітола INCAR TSA-7090 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

9 дюймовий QLED дисплей з покриттям

Корпус дисплея виконаний з алюмінію, що сприяє збереженню геометрії на довгий час і створює хороші умови для роботи сенсорного скла і самого дисплея.

Основні переваги дисплеїв з технологією QLED:

Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси і переходи, чіткіше відображати тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях - 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX

Кодек aptX за умови наявності його на підключаємому пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі, не порушуючи закон. Також ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї головного пристрою Incar.

Радіо з RDS

За обробку радіо сигналу відповідає радіо тюнер TEF6686. У розділі радіо є можливість завантажити та встановити свої логотипи радіостанцій, а так само на свій розсуд можна змінювати назву радіостанцій.

Wi-Fi та підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR TSA-7090 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G/4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем UBLOX. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори та дорожню обстановку. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього / переднього виду (Підтримуються камери AHD)

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні в вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу Google Play маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор

Тимчасові затримки

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію Водій і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри

Найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кроссовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт/Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований по частоті. Перечислені вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів попередніх налаштувань: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі Користувач можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Поканальна настройка посилення

Завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер

Функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Еквалайзер баса необхідний для посилення певної зони низьких частот. Дана опція при відсутності сабвуфера, дозволяє отримати досить якісний бас, порівняно можливості встановлених динаміків. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени. Інструкція з експлуатації (PDF RU)
11 060грн.
Номер: PGA-7710
 
Автомагнітола INCAR PGA-7710 - це повноцінна інформаційно-розважальна система з DSP процесором початкового рівня, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі. Її корпус виконаний з високоякісного матеріалу і має текстуру, яка ідеально поєднується з панелями автомобіля.

10 дюймовий QLED дисплей з покриттям Основні переваги дисплеїв з технологією QLED:

Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси і переходи, чіткіше відображати тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях & mdash; 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Wi-Fi і підтримка 3G / 4G модемів

Магнітола INCAR PGA-7710 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G / 4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори і дорожню обстановку. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього / переднього виду (Підтримуються камери AHD)

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні в вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор

DSP Lite - цифровий сигнальний процесор початкового рівня - спеціалізований мікропроцесор, призначений для обробки оцифрованих сигналів. Налаштуйте звук з великою точністю і високою деталізацією звукової ланки. Не дивлячись на те що звуковий процесор спрощеної версії, він дозволяє отримати більш якісне звучання ніж на магнітолах які обладнані звичайними тембр блоками. Тимчасові затримки і настройка посилення (поканально) Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту.

14-смуговий графічний еквалайзер з налаштуванням добротності звучання

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з 14 частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів попередніх налаштувань: Рок, Поп, Джаз, Класика, Диско або Користувач. У режимі (Користувач) можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.
0грн.
Номер: PGA-7709
 
Автомагнітола INCAR PGA-7709 - це повноцінна інформаційно-розважальна система з DSP процесором початкового рівня, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі. Її корпус виконаний з високоякісного матеріалу і має текстуру, яка ідеально поєднується з панелями автомобіля.

Розмір лицьової панелі: 130 х 229 мм
Версія Android: 8.1
Дисплей: 9 дюймовий сенсорний QLED з роздільною здатністю 1280x720 точок, захищений склом 2.5D
Процесор: 1.3GHz Quad-core ARM Cortex-A7 MPCore / MT6580 / OpenGL ES 1.1 / 2.0 3D графіка
Оперативна пам'ять: 2 ГБ DDR3
Цифровий звуковий процесор: Є (Lite)

9 дюймовий QLED дисплей з покриттям Основні переваги дисплеїв з технологією QLED:

Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси і переходи, чіткіше відображати тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Wi-Fi та підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR PGA-7709 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G / 4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів.

Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори і дорожню обстановку.

Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього/переднього виду (Підтримуються камери AHD)

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні в вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор

DSP Lite - цифровий сигнальний процесор початкового рівня - спеціалізований мікропроцесор, призначений для обробки оцифрованих сигналів. Налаштуйте звук з великою точністю і високою деталізацією звукової ланки. Не дивлячись на те що звуковий процесор спрощеної версії, він дозволяє отримати більш якісне звучання ніж на магнітолах які обладнані звичайними тембр блоками. Тимчасові затримки і настройка посилення (поканально) Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту.

14-смуговий графічний еквалайзер з налаштуванням добротності звучання

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з 14 частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів попередніх налаштувань: Рок, Поп, Джаз, Класика, Диско або Користувач. У режимі (Користувач) можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.
6 715грн.