Магнітоли

Знайдено: 1 - 16 серед 17 товарів
Номер: CHR-5140
 
Автомагнітола Swat CHR-5140 - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

Bluetooth c мікрофоном і передачею інформації про трек. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої та розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з автомагнітолою Swat CHR-5140 ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде зображатися на дисплеї.

Підключення камери заднього виду. Можливість підключення камери заднього виду забезпечить Вам зручну парковку, а так само хороший огляд.

Характеристики:

TFT місткісний дисплей підвищеної яскравості та контрасту

720P відтворення відео

Розширення екрану (пікселів): 800х480

Вихідна потужність: 4X50 Вт

Системи кольоровості: PAL / NTSC

Радіо: FM (87.5 - 108), УКВ (65-74)

Потокове аудіо A2DP

Підтримка тегів ID3: Є

Підтримка Bluetooth: Є. Профілі A2DP і AVRCP - відтворення музики / управління функціями відтворення пристроїв

Профілі HSP і HFP - управління дзвінками, Hands-Free і синхронізація з адресною книгою телефону

Мікрофон гучного зв'язку для Bluetooth: Є. Вбудований в передню панель

USB-слот: Є. Роз'єм USB з можливістю швидкої зарядки телефону (макс. струм 1500 мА)

Підтримка: USB / Micro SD карт

Підтримка форматів: FLAC, MP3, MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG, VOB

Еквалайзер: Налаштування високих і низьких частот, предустановки еквалайзера

Вхід для камери заднього виду

Можливість підключення та програмування аналогових кнопок рульового управління

Підтримка ID3 тегів і відображення обкладинки альбому

Входи / Виходи: 2 відео виходу, RCA відео вхід, RCA відео вхід RCA для камери заднього огляду. Аудіо вихід RCA на сабвуфер

Аудіо вхід Mini-Jack на передній панелі. Лінійний аудіо вихід RCA Аудіо / відео вхід

Mini-Jack на задній панелі

Підтримка камери заднього виду: Є

Управління з кнопок на кермі (SWC): Є

0грн.
Номер: CHR-5100
 
Автомагнітола Swat CHR -5100 - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

Bluetooth c мікрофоном і передачею інформації про трек

Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої та розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з Автомагнітоли Swat CHR -5100 Ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Підключення камери заднього виду

Можливість підключення камери заднього виду забезпечить Вам зручну парковку, а також хороший огляд.

Характеристики:

7" TFT місткісний дисплей підвищеної яскравості та контрасту
720P відтворення відео
Дозвіл екрану (пікселів): 800 х 480
Вихідна потужність: 4X50 Вт
Системи кольоровості: PAL/NTSC
Радіо: FM (87.5 - 108), УКВ (65-74)
Потокове аудіо A2DP
Підтримка тегів ID3: Є
Підтримка Bluetooth: Є Профілі A2DP і AVRCP - Відтворення музики / Управління функціями відтворюють пристроїв Профілі
HSP і HFP - Управління дзвінками, Hands-Free і синхронізація з адресною книгою телефону
Мікрофон гучного зв'язку для Bluetooth: Є Вбудований в передню панель
USB-слот: Є Роз'єм USB з можливістю швидкої зарядки телефону (макс. Струм 1500 мА)
Підтримка: USB / Micro SD карт
Підтримка форматів: FLAC, MP3, MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG, VOB
Еквалайзер: Налаштування високих і низьких частот, попередні налаштування еквалайзера
Вхід для камери заднього виду
Можливість підключення та програмування аналогових кнопок рульового управління
Підтримка ID3 тегів і відображення обкладинки альбому
Входи/Виходи: 2 відеовиходи RCA Відеовхід RCA Відеовхід RCA для камери заднього огляду Аудіовихід RCA на сабвуфер
Аудіовхід Mini-Jack на передній панелі лінійний аудіовихід RCA Аудіо/відео
Mini-Jack на задній панелі
Підтримка камери заднього виду: Є
Управління з кнопок на кермі (SWC): Є
2 133грн.
Номер: CHR-4220
 
Брендова універсальна автомагнітола виробництва фірми Swat - яскравий приклад багатофункціонального медіапристрою, який підійде до багатьох марок авто. Висока якість збірки та комплектуючих запорука бездоганної роботи девайса. Крім стандартних функцій, властивих і штатним моделям універсальна магнітола Universal (CHR-4220) має масу додаткових можливостей.

Бренд Swat оснастив модель вбудованим сенсорним дисплеєм з діагоналлю 7 дюймів, який вирізняється високою роздільною здатністю. Також можливе управління системою через кнопки на кермі. Мультимедійний комплекс, ціна якого доступна, здатний зчитувати найбільш поширені сучасні формати файлів. Вирішивши купити універсальну магнітолу 2 din, ви зможете згаяти час за переглядом фільмів, відеокліпів або фотографій, а також за прослуховуванням музики.

Характеристики:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований FM / AM тюнер
Графічний інтерфейс користувача повністю русифікований
Підтримка: MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, MP3, АС3, PMP, RMVB, MPG, VOB, FLAC
Відтворення відео 1080P
Підтримка: Micro SD / USB 3.0
Вбудований GPS приймач
Вбудований Bluetooth модуль (книга контактів, підтримка роботи A2DP)
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Регулювання: звуку, низьких, високих, середніх частот, предустановки еквалайзера
Цифровий годинник
Виходи: відео 2 шт, сабвуфер 1 шт.
Входи: AUX 1 шт, AV 1 шт.
Вхід для камери заднього виду
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4х50 Вт
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Можливість підключення додатково фронтальної камери та активації її з дисплея
Можливість зміни фону екранного меню
770грн.
Номер: CHR-4100
 
Брендовий універсальна автомагнітола виробництва фірми Swat - яскравий приклад багатофункціонального медіа пристрою, який підійде до багатьох маркам авто. Висока якість збірки і комплектуючих - запорука бездоганної роботи девайса. Крім стандартних функцій, властивих і штатним моделям, універсальна магнітола Universal (CHR-4100) має масу додаткових можливостей. Бренд Swat оснастив модель вбудованим сенсорним дисплеєм з діагоналлю 7 дюймів, який вирізняється високою роздільною здатністю. Також можливе управління системою через кнопки на кермі. Мультимедійний комплекс, ціна якого доступна, здатний зчитувати найбільш поширені сучасні формати файлів. Вирішивши купити універсальну магнітолу 2 din, ви зможете скоротати час за переглядом фільмів, відеокліпів або фотографій, а також за прослуховуванням музики. Характеристики: Вбудований FM / AM тюнерГрафіческій інтерфейс користувача повністю русіфіцірованПоддержка: MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, MP3, АС3, PMP, RMVB, MPG, VOB, FLACВоспроізведеніе відео 1080PПоддержка: Micro SD / USB 3. 0Встроенний Bluetooth модуль (книга контактів, підтримка роботи A2DP) Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий) Регулювання: звуку, низьких, високих, середніх частот, предустановки еквалайзераЦіфровие часиВиходи: відео 2 шт, сабвуфер 1 шт. Входи: AUX 1 шт, AV 1 шт. Вхід для камери заднього відаВиходная потужність підсилювача звуку: 4 × 50 ВтВозможность підключення додатково фронтальної камери і активації її з дісплеяВозможность зміни фону екранного меню * Характеристики можуть бути змінені без попереднього повідомлення Купити автомагнітолу 2DIN Swat CHR-4100 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті , а також за телефоном гарячої лінії.
0грн.
Номер: DTA-7707 DSP
 
Автомагнітола Incar DTA-7707 DSP - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі. Її корпус виконаний з високоякісного матеріалу і має текстуру, яка ідеально поєднується з панелями автомобіля.

GPS навігація з можливістю вибору платформи і карт Online і Offline навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості і прокладати оптимальні маршрути, відштовхуючись від відображення пробок. Ви можете встановити будь-який навігаційне ПО з Play Market. Швидка швидкість з'єднання, деталізація об'єктів в 3D картах, орієнтація по компасу, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту і багато іншого. GPS антена йде в комплекті і дозволяє з високою точністю і мінімальними затримками визначати ваше місце розташування.

Bluetooth c відмінним мікрофоном і передачею інформації про трек Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з Автомагнітоли Incar DTA-7707 DSP Ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Wi-Fi і підтримка 3G / 4G модемів

Автомагнітола Incar DTA-7707 DSP має вбудований модуль Вай Фай і в ній здійснена підтримка 3G / 4G модемів. Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету. Підключення камер заднього / переднього виду Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку, а також хороший огляд.

Підтримка Google Play Маркета

Автомагнітола Incar DTA-7707 DSP має підтримку сервісу google - Плей маркет, з якого Вам буде доступний широкий список програм який оновлюється щодня. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що і на мобільному телефоні.

Звук з процесором DSP, який вражає в новій лінійці DTA

DSP - цифровий сигнальний процесор - спеціалізований мікропроцесор, призначений для обробки оцифрованих сигналів. Налаштуйте звук з великою точністю і високої деталізації звукової ланки.

Smart Bass

Тонка настройка баса. По суті, басовий параметричний еквалайзер. Виберіть центральну частоту і коефіцієнт її посилення. Додайте баса там, де це необхідно. Функція Гармоника автоматично відновлює гармоніки низьких частот, втрачені при стисканні аудіофайлів. Ви зрозумієте це, порівнявши звучання DTA магнітоли зі звичайним автомобільним ресивером, на заводських (нульових) аудіо настройках.

Тимчасові затримки

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію (Водій) і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

30-смуговий графічний еквалайзер

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з тридцяти частотних смуг (еквалайзер розташовується на трьох екранах пристрою). Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів попередніх налаштувань: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі "Користувач" можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Loudness

Функція тонкомпенсації використовувалася ще на касетних магнитолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення - дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності.

Фільтри
Найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт / Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований, за рівнем гучності і частоті зрізу. Перераховані вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

Характеристики:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD / USB
Вбудований модуль Bluetooth 4.0 (записна книжка, пошук, A2DP audio)
Модуль WI-FI
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Підтримка штатних кнопок рульового управління
Налаштування яскравості, контрасту, зображення камери заднього виду
Різні колірні варіанти меню
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4x55 Вт, TDA 7850 (MOSFET, HI-FI)
5 лінійних виходів на зовнішній підсилювач
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Налаштування мультипідсвітки
Налаштування підсвічування в режимі день/ніч
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
5 925грн.
Номер: AHR-9380
 
Автомагнітола Incar AHR-9380 DSP - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

Максимальна швидкість роботи

Магнітола Incar AHR-9380 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB. Система має 16 гігабайт вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB & nbsp; або MicroSD флеш накопичувача.

GPS навігація з можливістю вибору платформи і карт

Online і Offline навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості і прокладати оптимальні маршрути, відштовхуючись від відображення пробок. Ви можете встановити будь-який навігаційне ПО з Play Market. Швидка швидкість з'єднання, деталізація об'єктів в 3D картах, орієнтація по компасу, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту і багато іншого. GPS антена йде в комплекті і дозволяє з високою точністю і мінімальними затримками визначати ваше місце розташування.

Bluetooth c відмінним мікрофоном і передачею інформації про трек

Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також автомагнітоли Incar AHR-9380 DSP Ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Wi-Fi і підтримка 3G / 4G модемів

Автомагнітола Incar AHR-9380 DSP має вбудований модуль Вай Фай і в ній здійснена підтримка 3G / 4G модемів. Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету. Підключення камер заднього / переднього виду Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку, а також хороший огляд.

Підтримка Google Play Маркета

Автомагнітола Incar AHR-9380 DSP має підтримку сервісу google - Плей маркет, з якого Вам буде доступний широкий список програм який оновлюється щодня. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що і на мобільному телефоні.

Мультимедійний ресивер з процесором звуку

Тимчасові затримки

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію "Водій" і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри

Найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт / Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, средньочастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований, за рівнем гучності і частоті зрізу. Перераховані вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися вдеталі, то можете скористатися одним з наявних режимів попередніх налаштувань: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі (Користувач) можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера. Поканальна настройка посилення Завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Loudness, Phat, Bass

Функція тонкомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З тих пір, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності.

AntiGlare

Забезпечує ідеальне рішення для зменшення відблисків і розсіювання різких відображень на екранах, схильних до впливу високого рівня освітленості і сонячного світла. За допомогою тонкого покриття, так званого Anti-Glare екранного покриття, ці відблиски світла зведені до мінімуму.

Характеристики:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD / USB до 32 Гб
Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio)
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Вбудований 15 смуговий еквалайзер
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4x55 Вт
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
10 665грн.
Номер: AHR-7680
 
Універсальна магнітола на Android 7.0 нові технології в будь-яку машину

Власники вітчизняних автомобілів і стареньких іномарок теж не хочуть відставати від технічного прогресу, але найчастіше їм доводиться тільки з заздрістю дивитися на автолюбителів, які встановили потужне головний пристрій з сенсорним екраном на штатні кріплення.

Добре, що ситуація не безвихідна можна купити універсальну магнітолу universal ahr 7680 від відомого в Україні бренду Incar. Її ціна мізерна в порівнянні зі штатними пристроями, а функції значно полегшують життя автолюбителя.

Ви отримуєте потужний комп'ютер з підсилювачем, впоратися з яким під силу будь-якому користувачеві смартфона. Встановлюйте хоч 10 навігаційних програм з різними картами, вони доступні безкоштовно прямо в магазині Google Play на пристрої. ОС буде підтримуватися мінімум 10 років Ваша магнітола не застаріє.

Зверніть увагу, що специфічна аудиоподготовка не потрібна, тому універсальна магнітола universal 7680 в інтернет-магазині так популярна серед власників вітчизняних авто. Ви самостійно зможете встановити та підключити пристрій. Воно дійсно одне з кращих на ринку. Зателефонуйте нам і проконсультуйтеся, якщо сумніваєтеся!

Універсальна мультимедійна магнітола universal 7680 з потужним чотирьох ядерним процесором на операційній системі Android 7.0 за допомогою перехідної рамки ідеально підійде до інтер'єру вашого автомобіля, доповнить його функціональність і зробить користування автомобілем ще більш зручним і комфортним. При стандартному установчому розмірі в 2 din магнітола має яскравий multi-touch екран розміром 7 дюймів. Крім основних характеристик дана навігаційно-мультимедійна система має велику функціональність, можливістю підключення широкого спектру додаткових пристроїв

Характеристики:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS/Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM/AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD/USB до 32 Гб
Вбудований Bluetooth модуль (підтримка роботи A2DP)
Підтримка зовнішніх дисків: до 1 ТБ (випишіть модель HDD) **
Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio)
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Цифровий ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16)
Вбудований еквалайзер
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4х50 Вт
Виходи на зовнішній підсилювач (фронт/тил/саб)
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
0грн.
Номер: XTA-7708
 
Автомагнітола Incar XTA-7708 - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі. Її корпус виконаний з високоякісного матеріалу і має текстуру, яка ідеально поєднується з панелями автомобіля.

GPS навігація з можливістю вибору платформи і карт Online і Offline навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості і прокладати оптимальні маршрути, відштовхуючись від відображення пробок. Ви можете встановити будь-який навігаційне ПО з Play Market. Швидка швидкість з'єднання, деталізація об'єктів в 3D картах, орієнтація по компасу, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту і багато іншого. GPS антена йде в комплекті і дозволяє з високою точністю і мінімальними затримками визначати ваше місце розташування.

Bluetooth c відмінним мікрофоном і передачею інформації про трек Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон. Також з Автомагнітола Incar XTA-7708 Ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї. Wi-Fi і підтримка 3G / 4G модемів Автомагнітола Incar XTA-7708 має вбудований модуль Вай Фай і в ній здійснена підтримка 3G / 4G модемів. Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернет. Підключення камер заднього / переднього виду Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку а так само хороший огляд. Підтримка Google Play Маркета Автомагнітола Incar XTA-7708 має підтримку сервісу google - Плей маркет, з якого Вам буде доступний широкий список програм який оновлюється щодня. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що і на мобільному телефоні.

Характеристики:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD / USB
Вбудований модуль Bluetooth 4.0 (записна книжка, пошук, A2DP audio)
Модуль WI-FI
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Підтримка штатних кнопок рульового управління
Налаштування яскравості, контрастності, зображення камери заднього виду
Різні колірні варіанти меню
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 55 Вт, TDA 7850 (MOSFET, HI-FI)
5 лінійних виходів на зовнішній підсилювач
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Настроюється мультипідсвітка
Налаштування підсвічування в режимі день/ніч
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
6 913грн.
Номер: XTA-7707
 
Автомагнітола Incar XTA-7707 - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі. Її корпус виконаний з високоякісного матеріалу і має текстуру, яка ідеально поєднується з панелями автомобіля. GPS навігація з можливістю вибору платформи і карт Online і Offline навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості і прокладати оптимальні маршрути, відштовхуючись від відображення пробок. Ви можете встановити будь-який навігаційне ПО з Play Market. Швидка швидкість з'єднання, деталізація об'єктів в 3D картах, орієнтація по компасу, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту і багато іншого. GPS антена йде в комплекті і дозволяє з високою точністю і мінімальними затримками визначати ваше місце розташування. Bluetooth c відмінним мікрофоном і передачею інформації про трек Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон. Також з Автомагнітола Incar XTA-7707 Ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї. Wi-Fi і підтримка 3G / 4G модемів Автомагнітола Incar XTA-7707 має вбудований модуль Вай Фай і в ній здійснена підтримка 3G / 4G модемів. Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернет. Підключення камер заднього / переднього виду Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку а так само хороший огляд. Підтримка Google Play Маркета Автомагнітола Incar XTA-7707 має підтримку сервісу google - Плей маркет, з якого Вам буде доступний широкий список програм який оновлюється щодня. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що і на мобільному телефоні. Купити Автомагнітола Incar XTA-7707 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефонами.

Характеристики:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD / USB
Вбудований модуль Bluetooth 4.0 (записна книжка, пошук, A2DP audio)
Модуль WI-FI
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Підтримка штатних кнопок рульового управління
Налаштування яскравості, контрастности, зображення камери заднього виду
Різні колірні варіанти меню
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 55 Вт, TDA 7850 (MOSFET, HI-FI)
5 лінійних виходів на зовнішній підсилювач
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Настроюється мультипідсвітка
Налаштування підсвічування в режимі день/ніч
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
3 160грн.
Номер: DTA-7708
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10 - магнітола 2DIN Incar DTA-7708 побудована на 4-ядерному процесорі MTK 8227 Cortex А7 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 2 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 16 гігабайт вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

GPS навігація надає можливість вибрати необхідну платформу і карту - навігаційні програми працюють як з підключенням інтернету, так і офлайн. Вони дають можливість зорієнтуватися в незнайомій місцевості, знайти оптимальний маршрут і відображають наявність пробок. Встановити програму можна з Play-маркету. Устаткування має швидкої швидкістю з'єднання, деталізує об'єкти в 3D картах, дає можливість орієнтуватися за компасом, інформує про знаходження над рівнем моря, правильно будує маршрут. GPS антена, яка входить в комплект, дає можливість визначити місцеперебування точно і без затримок.

Функція Bluetooth з мікрофоном і можливістю передачі інформації про трек - з дисплея пристрою можна синхронізувати телефонні дані та управляти телефонною книгою, а функція Hands Free дозволяє продовжувати рух без зупинок і розмовляти в дорозі. Штатна магнітола відображає інформацію про треки на дисплеї, а також надає можливість слухати музику і перемикати плейлист смартфона.

Підтримка Wi-Fi та 3G/4G модемів - штатна магнітола підтримує 3G і 4G модеми, а також має вай-фай. Можна встановлювати додатки, працювати з навігацією, переглядати YouTube та інші, спілкуватися в соціальних мережах і різних месенджерах. Бездротове WiFi з'єднання мультимедійної системи, і підключення зовнішніх usb-модемів, дозволяє завжди бути на зв'язку з близькими, переглядати улюблені фільми, бути в курсі свіжих новин та розмовляти по відеозв'язку. Не потрібно встановлювати спеціальні програми або змінювати налаштування для підключення до інтернету. Все що потрібно, це вставити модем в usb вхід, і підключення відбудеться автоматично. Автомагнітолу INCar можна підключити до мережі за допомогою смартфона або переносного модема WiFi.

Підключення камери переднього і заднього виду - за допомогою функції підключення камер переднього і заднього виду, парковання більше не буде доставляти незручності. Також вони забезпечують хороший огляд.

Підтримка сервісу Google Play Market - дана магнітола має підтримку Google Плей Маркета. Даний сервіс надає широкий список програм, які щодня оновлюються. Вам буде надана можливість встановити необхідні додатки, і користуватися ними так само як і на смартфоні.

Цифровий звуковий процесор DSP цифровий сигнальний процесор - спеціалізований мікропроцесор, призначений для обробки зацифрованих сигналів. Налаштуйте звук з великою точністю і високої деталізації звукової ланки.

Smart Bass - Тонка настройка баса. По суті, басовий параметричний еквалайзер. Виберіть центральну частоту і коефіцієнт її посилення. Додайте баса там, де це необхідно. Функція «Частота» автоматично відновлює гармоніки низьких частот, втрачені при стисканні аудіофайлів. Ви зрозумієте це, порівнявши звучання DTA магнітоли зі звичайним автомобільним ресивером, на заводських («нульових») аудіо настройках.

Тимчасові затримки - одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію «Водій» і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

30-смуговий графічний еквалайзер - чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з тридцяти частотних смуг (еквалайзер розташовується на трьох екранах пристрою). Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів попередніх налаштувань: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі «Користувач» можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Loudness - функція тонкомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона зберегла своє призначення - дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності.

Фільтри - найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт - Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, середньочастотних, мідбас). Переваги такої схеми - відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера - нерегульований, за рівнем гучності та частоті зрізу. Перераховані вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: USB
Вбудований модуль Bluetooth 4.0 (записна книжка, пошук, A2DP audio)
Модуль WI-FI
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Підтримка штатних кнопок рульового управління
Налаштування яскравості, контрастності, зображення камери заднього виду
Різні колірні варіанти меню
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 55 Вт, TDA 7850 (MOSFET, HI-FI)
5 лінійних виходів на зовнішній підсилювач
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Настроюється мультипідсвітка
Налаштування підсвічування в режимі день / ніч
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
0грн.
Номер: AHR-7580
 
Для розширення мультимедійних можливостей рекомендуємо купити універсальну магнітолу добре зарекомендованого бренду Incar. Пристрій має нейтральний дизайн, який відмінно підійде концепту будь-якого авто.

Авторитетний бренд Incar стежить за якістю збірки та технологічним оснащенням своєї продукції. Графічний інтерфейс пристрою повністю русифікований.

Брендовий універсальна магнітола Universal (AHR-7580) оснащена вбудованою навігаційною системою і різними функціональними опціями (ФМ та ТБ-тюнером, Bluetooth модулем, вбудованим еквалайзером і іншими). До пристрою можна підключати додаткові монітори. Універсальна автомагнітола 2 din дозволить відтворювати інформацію будь-якого формату. Невисока ціна на моделі при цьому не виключає можливості виходу в інтернет, проведення діагностики бортової системи та підключення зовнішніх камер.

Характеристики:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6686
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: SD / MMC / USB до 32 Гб
Вбудований GPS/Glonass приймач UBLOX-M8
Вбудований Bluetooth модуль (підтримка роботи A2DP)
Підтримка зовнішніх дисків: до 1 ТБ (уточните модель HDD) **
Пряме підключення iPod/iPhone (кабель з роз'ємом 30-pin) ***
Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio)
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Цифровий ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16) управління з екрана ГУ
Можливість підключення додаткових моніторів
Вбудований еквалайзер на 9-смуг
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 50 Вт
Виходи на зовнішній підсилювач (фронт/тил/саб)
Можливість встановлення логотипу при включенні
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
0грн.
Номер: AHR-7380
 
Універсальна магнітола на Android 5.1 - нові технології в будь-яку машину

Власники вітчизняних автомобілів і стареньких іномарок теж не хочуть відставати від технічного прогресу, але найчастіше їм доводиться тільки з заздрістю дивитися на автолюбителів, які встановили потужне головний пристрій з сенсорним екраном на штатне кріплення.

Добре, що ситуація не безвихідна - можна купити універсальну магнітолу universal ahr 7380 від відомого в Україні бренду Incar. Її ціна мізерна в порівнянні зі штатними пристроями, а функції значно полегшують життя автолюбителя.

Ви отримуєте потужний комп'ютер з підсилювачем, впоратися з яким під силу будь-якому користувачеві смартфона. Встановлюйте хоч 10 навігаційних програм з різними картами - вони доступні безкоштовно прям у магазині Google Play на пристрої. ОС буде підтримуватися мінімум 10 років - Ваша магнітола не застаріє.

Питання при виборі універсальної магнітоли universal ahr 7380

Багатьох покупців найбільше турбує проблема установки «голови» в торпедо конкретної машини. Щоб розвіяти сумніви, зробіть виміри посадкового місця. Пристрій стандартизовано під 2din (180x100мм при максимальній глибині 160мм). Якщо місця вистачає, поспішайте купити!

Також зверніть увагу, що специфічна аудиопідготовка не потрібна, тому універсальна магнітола universal ahr 7380 в інтернет-магазині так популярна серед власників вітчизняних авто. Ви самостійно зможете встановити та під'єднати пристрій. Воно дійсно одне з кращих на ринку.

Універсальна мультимедійна магнітола universal ahr 7380 з потужним чотирьохядерним процесором на операційній системі Android 5.1 за допомогою перехідної рамки ідеально підійде до інтер'єру вашого автомобіля, доповнить його функціональність і зробить користування автомобілем ще більш зручним і комфортним. При стандартному установчому розмірі у 2 din магнітола має яскравий multi-touch екран розміром 7 дюймів. Крім основних характеристик дана навігаційно-мультимедійна система має велику функціональність, можливістю підключення широкого спектра додаткових пристроїв і іншими характеристиками:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD / USB до 32 Гб
Вбудований Bluetooth модуль (підтримка роботи A2DP)
Підтримка зовнішніх дисків: до 1 ТБ (випишіть модель HDD)
Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio)
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Цифровий ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16)
Вбудований еквалайзер
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 50 Вт
Виходи на зовнішній підсилювач (фронт/тил/саб)
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
0грн.
Номер: AHR-7180
 
Примітка: уцінка - вітринні варіанти (можливо присутність подряпин на корпусі, пошкодженої упаковки і т.д.). Гарантія 12 міс.

Для розширення мультимедійних можливостей рекомендуємо купити універсальну магнітолу добре зарекомендованого бренду Incar. Пристрій має нейтральний дизайн, який відмінно підійде концепту будь-якого авто.

Авторитетний бренд Incar стежить за якістю збірки та технологічним оснащенням своєї продукції. Графічний інтерфейс пристрою повністю русифікований.

Брендовий універсальна магнітола Universal (AHR-7180) оснащена вбудованою навігаційною системою і різними функціональними опціями (ФМ та ТБ-тюнером, Bluetooth модулем, вбудованим еквалайзером і іншими). До пристрою можна підключати додаткові монітори. Універсальна автомагнітола 2 din дозволить відтворювати інформацію будь-якого формату. Невисока ціна на моделі при цьому не виключає можливості виходу в інтернет, проведення діагностики бортової системи та підключення зовнішніх камер.

Характеристики:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: SD / USB до 32 Гб
Вбудований GPS приймач
Пряме підключення iPod / iPhone
Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio)
Підтримувані формати: MP3, WMA, WAVE, MPEG1/2, MPEG4, WMV, JPEG, GIF, PNG, BMP, Adobe PDF
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Можливість виходу в інтернет при підключенні 3G-modem (опція)
Вбудований модуль Wi-fi
Вбудований аналоговий ТВ-тюнер
Цифровий ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16) управління з екрана ГУ
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 50 Вт
Регулювання: звуку, низьких, високих, середніх частот, балансу і фейдера
Можливість установки логотипу при включенні Змінна підсвічування кнопок
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
0грн.
Номер: AHR-7130
 
Примітка: уцінка - вітринні варіанти (можливо присутність подряпин на корпусі, пошкодженої упаковки і т. Д.). Гарантія 12 міс. Для розширення мультимедійних можливостей рекомендуємо купити універсальну магнітолу добре зарекомендував себе бренду Incar. Пристрій має нейтральний дизайн, який відмінно підійде концепту будь-якого авто. Авторитетний бренд Incar стежить за якістю збірки і технологічною оснащенням своєї продукції. Графічний інтерфейс пристрою повністю русифікований. Брендовий універсальна магнітола Universal (AHR-7130) оснащена вбудованою навігаційною системою і різними функціональними опціями (ФМ та ТБ-тюнером, Bluetooth модулем, вбудованим еквалайзером і іншими). До пристрою можна підключати додаткові монітори. Універсальна автомагнітола 2 din дозволить відтворювати інформацію будь-якого формату. Невисока ціна на моделі при цьому не виключає можливості виходу в інтернет, проведення діагностики бортової системи і підключення зовнішніх камер. Характеристики: Зовнішня GPS антена (в комплекті) Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDSГрафіческій інтерфейс користувача: GUI повністю русіфіцірованПоддержка: SD / USB до 32 ГбВстроенний GPS пріемнікПрямое підключення iPod / iPhoneВозможность підключення додатково фронтальної камери і активації її з дісплеяВстроенний модуль Bluetooth (записна книжка , пошук, A2DP audio) Підтримувані формати: MP3, WMA, WAVE, MPEG1 / 2, MPEG4, WMV, JPEG, GIF, PNG, BMP, Adobe PDFШтатное підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий) Можливість виходу в інтернет при підключенні 3G-modem (опція) Змінна підсвічування кнопокЦіфровой ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16) управління з екрану ГУВиходная потужність підсилювача звуку: 4 × 50 ВтРегуліровка: звуку, низьких, високих, середніх частот, балансу і фейдераВозможность підключення додаткового монітораВозможность установки логотипу при включенііВозможность прослуховування музики під час роботи GPS навігації * Характеристики можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Купити автомагнітолу 2DIN Incar AHR-7130 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.
0грн.
Номер: AHR-7120
 
Для розширення мультимедійних можливостей рекомендуємо купити універсальну магнітолу добре зарекомендував себе бренду Incar. Пристрій має нейтральний дизайн, який відмінно підійде концепту будь-якого авто. Авторитетний бренд Incar стежить за якістю збірки та технологічним оснащенням своєї продукції. Графічний інтерфейс пристрою повністю русифікований. Брендовий універсальна магнітола Universal (AHR-7120) оснащена вбудованою навігаційною системою і різними функціональними опціями (ФМ та ТБ-тюнером, Bluetooth модулем, вбудованим еквалайзером і іншими). До пристрою можна підключати додаткові монітори. Універсальна автомагнітола 2 din дозволить відтворювати інформацію будь-якого формату. Невисока ціна на моделі при цьому не виключає можливості виходу в інтернет, проведення діагностики бортової системи та підключення зовнішніх камер. Характеристики: Зовнішня GPS антена (в комплекті) Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS. Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований. Підтримка: SD / USB до 32 Гб. Вбудований GPS приймач. Пряме підключення iPod / iPhone. Можливість підключення додатково фронтальної камери та активації її з дисплея. Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio) Підтримувані формати: MP3, WMA, WAVE, MPEG1 / 2, MPEG4, WMV, JPEG, GIF, PNG, BMP, Adobe PDF. Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий). Можливість виходу в інтернет при підключенні 3G-modem (опція). Змінна підсвічування кнопок. Цифровий ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16) управління з екрану. Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 50 Вт. Регулювання: звуку, низьких, високих, середніх частот, балансу і фейдера. Можливість підключення додаткового монітора. Можливість встановлення логотипу при включенні. Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації.
0грн.
Номер: AHR-1861
 
Власники вітчизняних автомобілів і стареньких іномарок теж не хочуть відставати від технічного прогресу, але найчастіше їм доводиться тільки з заздрістю дивитися на автолюбителів, які встановили потужне головний пристрій з сенсорним екраном на штатний кріплення.

Добре, що ситуація не безвихідна - можна купити універсальну магнітолу universal ahr 1861 від відомого в Україні бренду Incar. Її ціна мізерна в порівнянні зі штатними пристроями, а функції значно полегшують життя автолюбителя.

Ви отримуєте потужний комп'ютер з підсилювачем, впоратися з яким під силу будь-якому користувачеві смартфона. Встановлюйте хоч 10 навігаційних програм з різними картами - вони доступні безкоштовно прямо в магазині Google Play на пристрої. ОС буде підтримуватися мінімум 10 років - Ваша магнітола не застаріє.

Багатьох покупців найбільше турбує проблема установки «голови» в торпедо конкретної машини. Щоб розвіяти сумніви, зробіть виміри посадкового місця. Пристрій стандартизовано під 2din (180x100мм при максимальній глибині 160мм). Якщо місця вистачає, поспішайте купити!

Також зверніть увагу, що специфічна аудиоподготовка не потрібно, тому універсальна магнітола universal ahr 1861 інтернет-магазині так популярна серед власників вітчизняних авто. Ви самостійно зможете встановити і підключити пристрій. Воно дійсно одне з кращих на ринку. Зателефонуйте нам і проконсультуйтеся, якщо сумніваєтеся!

Універсальна мультимедійна магнітола universal ahr тисяча вісімсот шістьдесят-один з потужним чотирьохядерним процесором на операційній системі Android 7.0 за допомогою перехідної рамки ідеально підійде до інтер'єру вашого автомобіля, доповнить його функціональність і зробить користування автомобілем ще більш зручним і комфортним. При стандартному установчому розмірі в 2 din магнітола має яскравий multi-touch екран розміром 7 дюймів. Крім основних характеристик дана навігаційно-мультимедійна система має велику функціональність, можливістю підключення широкого спектру додаткових пристроїв і іншими характеристиками:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD / USB до 32 Гб
Вбудований Bluetooth модуль (підтримка роботи A2DP)
Підтримка зовнішніх дисків: до 1 ТБ (випишіть модель HDD) **
Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio)
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Цифровий ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16)
Вбудований еквалайзер
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 50 Вт
Виходи на зовнішній підсилювач (фронт / тил / саб)
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Google Market є більше 700 000 додатків для скачування і установки
0грн.
Номер: AHR-1853
 
Універсальна магнітола на Android 7.0 нові технології в будь-яку машину

Власники вітчизняних автомобілів і стареньких іномарок теж не хочуть відставати від технічного прогресу, але найчастіше їм доводиться тільки з заздрістю дивитися на автолюбителів, які встановили потужне головний пристрій з сенсорним екраном на штатні кріплення.

Добре, що ситуація не безвихідна можна купити універсальну магнітолу universal ahr 1853 від відомого в Україні бренду Incar. Її ціна мізерна в порівнянні зі штатними пристроями, а функції значно полегшують життя автолюбителя.

Ви отримуєте потужний комп'ютер з підсилювачем, впоратися з яким під силу будь-якому користувачеві смартфона. Встановлюйте хоч 10 навігаційних програм з різними картами вони доступні безкоштовно прямо в магазині Google Play на пристрої. ОС буде підтримуватися мінімум 10 років. Ваша магнітола не застаріє.

Питання при виборі універсальної магнітоли universal ahr1853

Багатьох покупців найбільше турбує проблема встановлення "голови" в торпеду конкретної машини. Щоб розвіяти сумніви, зробіть виміри посадкового місця. Пристрій стандартизовано під 2din (180x100мм при максимальній глибині 160 мм). Якщо місця вистачає, поспішайте купити! Також зверніть увагу, що специфічна аудиопідготовка не потрібна, тому універсальна магнітола universal ahr 1853 в інтернет-магазині так популярна серед власників вітчизняних авто. Ви самостійно зможете встановити та під'єднати пристрій. Вона дійсно одна з кращих на ринку. Зателефонуйте нам і проконсультуйтеся, якщо сумніваєтеся!

Універсальна мультимедійна магнітола universal ahr 1853 з потужним чотирьох ядерним процесором на операційній системі Android 7.0 за допомогою перехідної рамки ідеально підійде до інтер'єру вашого автомобіля, доповнить його функціональність і зробить користування автомобілем ще більш зручним і комфортним. При стандартному установчому розмірі у 2 din магнітола має яскравий multi-touch екран розміром 7 дюймів. Крім основних характеристик дана навігаційно-мультимедійна система має велику функціональність, можливістю підключення широкого спектра додаткових пристроїв і іншими характеристиками:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD / USB до 32 Гб
Вбудований Bluetooth модуль (підтримка роботи A2DP)
Підтримка зовнішніх дисків: до 1 ТБ (випишіть модель HDD) **
Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio)
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані відео формати: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіо формати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Цифровий ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16)
Вбудований еквалайзер
Вихідна потужність підсилювача звуку: 450 Вт
Виходи на зовнішній підсилювач (фронт / тил / саб)
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Google Market є понад 700 000 додатків для скачування і установки

* Характеристики можуть бути змінені без попереднього повідомлення. ** Не підтримуються диски з дуже високим споживанням струму.
0грн.