Магнітоли

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Номер: TSA-7440
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10

Магнітола INCAR TSA-7440 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

9 дюймовий QLED дисплей з покриттям

Корпус дисплея виконаний з алюмінію, що сприяє збереженню геометрії на довгий час і створює хороші умови для роботи сенсорного скла і самого дисплея.

Основні переваги дисплеїв з технологією QLED:

Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси та переходи, чіткіше відображення тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX

Кодек aptX за умови наявності його на підключеному пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі, не порушуючи закон. Також ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї головного пристрою Incar.

Радіо з RDS За обробку радіо сигналу відповідає радіо тюнер TEF6686. У розділі радіо є можливість завантажити та встановити свої логотипи радіостанцій, а так само на свій розсуд можна змінювати назву радіостанцій.

Wi-Fi та підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR TSA-7440 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G/4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем UBLOX. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори та дорожні обставини. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього/переднього виду (Підтримуються камери AHD)

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні у вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор

Тимчасові затримки

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію "Водій" і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри

Найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт/Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований по частоті. Перераховані вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів перед установок: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі "Користувач" можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Поканальна настройка посилення

Завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер

Функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Еквалайзер баса необхідний для посилення певної зони низьких частот. Дана опція при відсутності сабвуфера, дозволяє отримати досить якісний бас, порівняно можливості встановлених динаміків. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени.
0грн.
Номер: TSA-7340
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10

Магнітола INCAR TSA-7340 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

8 дюймовий QLED дисплей з покриттям

Корпус дисплея виконаний з алюмінію, що сприяє збереженню геометрії на довгий час і створює хороші умови для роботи сенсорного скла і самого дисплея.

Основні переваги дисплеїв з технологією QLED:

Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси і переходи, чіткіше відображати тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях & mdash; 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX

Кодек aptX за умови наявності його на підключеному пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі, не порушуючи закон. Також ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї головного пристрою Incar.

Радіо з RDS

За обробку радіо сигналу відповідає радіо тюнер TEF6686. У розділі радіо є можливість завантажити та встановити свої логотипи радіостанцій, а так само на свій розсуд можна змінювати назву радіостанцій.

Wi-Fi і підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR TSA-7340 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G/4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем UBLOX. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори і дорожню обстановку. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього / переднього виду (Підтримуються камери AHD)

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні в вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор

Тимчасові затримки

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію "Водій" і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри

Найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт/Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований по частоті. Перечислені вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів перед установок: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі Користувач можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Поканальна настройка посилення

Завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер

Функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Еквалайзер баса необхідний для посилення певної зони низьких частот. Дана опція при відсутності сабвуфера, дозволяє отримати досить якісний бас, порівняно можливості встановлених динаміків. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени.
0грн.
Номер: TSA-7110
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10

Магнітола INCAR TSA-7110 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

10 дюймовий QLED дисплей з покриттям

Корпус дисплея виконаний з алюмінію, що сприяє збереженню геометрії на довгий час і створює хороші умови для роботи сенсорного скла і самого дисплея. Основні переваги дисплеїв з технологією QLED: Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси і переходи, чіткіше відображати тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX

Кодек aptX за умови наявності його на підключеному пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі, не порушуючи закон. Також ви можете прослуховувати і перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї головного пристрою Incar.

Радіо з RDS

За обробку радіо сигналу відповідає радіо тюнер TEF6686. У розділі радіо є можливість завантажити та встановити свої логотипи радіостанцій, а так само на свій розсуд можна змінювати назву радіостанцій.

Wi-Fi та підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR TSA-7110 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G/4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем UBLOX. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори і дорожню обстановку. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього / переднього виду (Підтримуються камери AHD) Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні у вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор DSP

Тимчасові затримки - одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію Водій і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри - найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кросовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт/Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований по частоті. Перечислені вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер - чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів перед установок: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі Користувач можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Поканальна настройка посилення - завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер - функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Еквалайзер баса необхідний для посилення певної зони низьких частот. Дана опція при відсутності сабвуфера, дозволяє отримати досить якісний бас. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени.
0грн.
Номер: TSA-7090
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10

Магнітола INCAR TSA-7090 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB флеш накопичувача.

9 дюймовий QLED дисплей з покриттям

Корпус дисплея виконаний з алюмінію, що сприяє збереженню геометрії на довгий час і створює хороші умови для роботи сенсорного скла і самого дисплея.

Основні переваги дисплеїв з технологією QLED:

Чудова передача кольору. Вона безпосередньо пов'язана з чіткістю. У QLED екранах кількість можливих варіантів кольору досягає 9 мільярдів, що дозволяє передавати найменші нюанси і переходи, чіткіше відображати тіні, контури предметів. Підвищена яскравість. Вона забезпечується відсутністю світлового фільтру, що віднімає до 30% всієї випромінюваної енергії. Максимальні її показники в QLED пристроях - 2000 ніт, тоді як в OLED не більше 800. Прискорена зміна кольорів. Тут вона відбувається до 2 разів швидше, ніж у найближчих конкурентів. Неорганічна структура. Такі матриці не схильні до вигоряння, як їх органічні аналоги на квантових точках. Відповідно, навіть через десятиліття, пристрій буде незмінно демонструвати високу якість зображення.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX

Кодек aptX за умови наявності його на підключаємому пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі, не порушуючи закон. Також ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї головного пристрою Incar.

Радіо з RDS

За обробку радіо сигналу відповідає радіо тюнер TEF6686. У розділі радіо є можливість завантажити та встановити свої логотипи радіостанцій, а так само на свій розсуд можна змінювати назву радіостанцій.

Wi-Fi та підтримка 3G/4G модемів

Магнітола INCAR TSA-7090 має вбудований модуль WiFi, є підтримка 3G/4G модемів (не входить в комплект). Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими і отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи і підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

GPS навігація

Магнітола має навігаційним модулем UBLOX. При підключенні до WiFi або модему, дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту, отримувати інформацію про затори та дорожню обстановку. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Підключення камер заднього / переднього виду (Підтримуються камери AHD)

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам хороший огляд при маневруванні в вузьких парковках. Підтримка камер AHD дає можливість отримати зображення з більш високою якістю, ніж дозволяють стандартні аналогові камери.

Підтримка Google Play Маркета

Цей пристрій має підтримку сервісу Google Play маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор

Тимчасові затримки

Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію Водій і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

Фільтри

Найважливіша опція для побудови якісної аудіосистеми. Використовуючи вбудований активний кроссовер, є можливість конфігурувати кожну окремо взяту пару каналів (Фронт/Тил), виділивши властивий лише їй конкретний діапазон частот (твітер, среднечастотник, мідбас). Переваги такої схеми відсутність пасивних кросоверів (вони не використовуються, а значить поліпшується гнучкість налаштувань системи). Лінійний (RCA) вихід сабвуфера нерегульований по частоті. Перечислені вище можливості, допоможуть користувачеві домогтися більш якісного, потужного, неспотвореного сигналу на виході. А значить, отримувати безмежне задоволення від звучання улюбленої музики!

15-смуговий графічний еквалайзер

Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів попередніх налаштувань: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі Користувач можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Поканальна настройка посилення

Завдяки даній настройці ви отримуєте можливість встановити рівень гучності для кожного каналу окремо.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер

Функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Еквалайзер баса необхідний для посилення певної зони низьких частот. Дана опція при відсутності сабвуфера, дозволяє отримати досить якісний бас, порівняно можливості встановлених динаміків. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени. Інструкція з експлуатації (PDF RU)
11 060грн.
Номер: TSA-9110
 
Максимальна швидкість роботи на Android 10 - магнітола 2DIN INCAR TSA-9110 побудована на потужному 8-ядерному процесорі RockChip PX5 A53 з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 GB під управлінням Андроїд 10. Система має 64 гігабайти вбудованої пам'яті, чого достатньо для завантаження будь-яких додатків, музики, офлайн карт навігації. При необхідності пам'ять можна розширити за допомогою USB або MicroSD флеш накопичувача.

7 дюймовий дисплей з покриттям - Дисплей володіє IPS матрицею з роздільною здатністю 1024 × 600 px. Завдяки якісному дисплею і покриття антивідблиску зображення залишається якісним за будь-яких погодних умов, а так само при перегляді з будь-якої точки в авто.

Bluetooth з підтримкою кодека APTX за умови наявності його на підключаємому пристрої дозволяє отримати якість звучання наближене до CD диску. Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої та розмовляючи в дорозі не порушувати закон. Також ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображатися на дисплеї.

Радіо з RDS - За обробку радіо сигналу відповідає радіо-тюнер TF6686. У розділі радіо є можливість встановити свої іконки на осередки радіостанцій.

Wi-Fi та підтримка 3G / 4G модемів - Магнітола 2DIN INCAR TSA-9110 має вбудований модуль Wi-Fi і в ній здійснена підтримка 3G / 4G модемів. Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube та інші мультимедійні, соціальні мережі та месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими та отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми і спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднання мультимедійної системи та підключення зовнішніх USB-модемів. Вставте модем в USB слот, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення автомагнітоли INCar до інтернету.

Магнітола має GPS антеною, а так само при підключенні WiFi або модему дозволяє користуватися як Online, так і Offline картами для прокладання маршруту. Встановити можна будь-яку доступну навігаційну програму.

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку, а так само хороший огляд.

Цей пристрій має підтримку сервісу google - Плей маркет, який оновлюється щодня і дає Вам доступ до безмежного вибору програм. У вас буде можливість встановити будь-які додатки для ваших потреб і використовувати їх з тим же функціоналом що, і на мобільному телефоні.

Цифровий звуковий процесор - Одна з найважливіших опцій процесора, що дозволяє налаштувати звукову сцену таким чином, щоб слухач відчував себе відданих в центрі зони стереоефекту. Для простоти налаштування передбачені наступні варіанти розташування: Водій, Все, Пасажир, Задній лівий пасажир і Задній правий пасажир. Сядьте на водійське місце, виберіть опцію «Водій» і ви відчуєте всю повноту звуку, ідентичну тій, що ми отримуємо при прослуховуванні висококласних аудіосистем будинку. Також, Ви можете самостійно визначити позицію слухача, вказавши на схемі салону автомобіля його розташування або виставити значення тимчасових затримок вручну. Для зручності настройки, затримки переведені в сантиметри (на додачу до мілісекунд).

15-смуговий графічний еквалайзер - Чим ширше діапазон налаштувань еквалайзера, тим точніше налаштування частотної характеристики системи. Перш, користувачі задовольнялися всього двома налаштуваннями темброблока: Bass і Treble (Бас і Високі). Вбудований в DSP еквалайзер, дозволяє управляти звучанням системи в залежності від ваших потреб і переваг. Налаштування здійснюється зменшенням або збільшенням гучності кожної з п'ятнадцяти частотних смуг. Якщо Ви не хочете вдаватися в деталі, то можете скористатися одним з наявних режимів перед установок: Рок, Поп, Джаз, Класика, Плоский або Користувач. У режимі «Користувач» можна зберегти індивідуальну схему налаштувань еквалайзера.

Тонокомпенсації, обсяг, бас. еквалайзер - Функція тонокомпенсації використовувалася ще на касетних магнітолах. З того часу, вона, зберегла своє призначення і дозволяє змінити коефіцієнт посилення високих і низьких частот на потрібному вам рівні, зберігаючи лінійність АЧХ. Функція надає звучанню обсяг і насиченість. Корисна для тих, хто любить слухати музику на не великій гучності. Бас еквалайзер необхідний для посилення певної зони низьких частот, дана опція при відсутності сабвуфера дозволяє отримати досить якісний бас порівняно можливості встановлених динаміків. Регулювання (Об'єм) дозволяє надати об'ємність звучання для музичної сцени.
0грн.