Магнітоли

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: AHR-7380
 
Універсальна магнітола на Android 5.1 - нові технології в будь-яку машину

Власники вітчизняних автомобілів і стареньких іномарок теж не хочуть відставати від технічного прогресу, але найчастіше їм доводиться тільки з заздрістю дивитися на автолюбителів, які встановили потужне головний пристрій з сенсорним екраном на штатне кріплення.

Добре, що ситуація не безвихідна - можна купити універсальну магнітолу universal ahr 7380 від відомого в Україні бренду Incar. Її ціна мізерна в порівнянні зі штатними пристроями, а функції значно полегшують життя автолюбителя.

Ви отримуєте потужний комп'ютер з підсилювачем, впоратися з яким під силу будь-якому користувачеві смартфона. Встановлюйте хоч 10 навігаційних програм з різними картами - вони доступні безкоштовно прям у магазині Google Play на пристрої. ОС буде підтримуватися мінімум 10 років - Ваша магнітола не застаріє.

Питання при виборі універсальної магнітоли universal ahr 7380

Багатьох покупців найбільше турбує проблема установки «голови» в торпедо конкретної машини. Щоб розвіяти сумніви, зробіть виміри посадкового місця. Пристрій стандартизовано під 2din (180x100мм при максимальній глибині 160мм). Якщо місця вистачає, поспішайте купити!

Також зверніть увагу, що специфічна аудиопідготовка не потрібна, тому універсальна магнітола universal ahr 7380 в інтернет-магазині так популярна серед власників вітчизняних авто. Ви самостійно зможете встановити та під'єднати пристрій. Воно дійсно одне з кращих на ринку.

Універсальна мультимедійна магнітола universal ahr 7380 з потужним чотирьохядерним процесором на операційній системі Android 5.1 за допомогою перехідної рамки ідеально підійде до інтер'єру вашого автомобіля, доповнить його функціональність і зробить користування автомобілем ще більш зручним і комфортним. При стандартному установчому розмірі у 2 din магнітола має яскравий multi-touch екран розміром 7 дюймів. Крім основних характеристик дана навігаційно-мультимедійна система має велику функціональність, можливістю підключення широкого спектра додаткових пристроїв і іншими характеристиками:

Зовнішня GPS антена (в комплекті)
Вбудований GPS / Glonass приймач MTK6625
Вбудований FM / AM тюнер з функцією RDS Philips NXP6856
Графічний інтерфейс користувача: GUI повністю русифікований
Підтримка: Micro SD / USB до 32 Гб
Вбудований Bluetooth модуль (підтримка роботи A2DP)
Підтримка зовнішніх дисків: до 1 ТБ (випишіть модель HDD)
Вбудований модуль Bluetooth (записна книжка, пошук, A2DP audio)
HD відео декодер з підтримкою 1080p відео
Підтримувані формати відео: RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS і ін.
Підтримувані аудіоформати: MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC і ін.
Штатне підключення до кнопок керма через режим навчання кнопок (тільки аналоговий)
Цифровий ТВ-тюнер DVB-T2: опція (модель DTV-16)
Вбудований еквалайзер
Вихідна потужність підсилювача звуку: 4 × 50 Вт
Виходи на зовнішній підсилювач (фронт/тил/саб)
Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
Google Market доступно понад 700 000 додатків для звантаження та встановлення
0грн.