Магнітоли

Знайдено: 1 - 6 серед 7 товарів
Номер: CHR-6220SD
 
Автомагнітола Swat CHR-6100SD GPS - це повноцінна інформаційно-розважальна система INCar, розроблена спеціально для заміни застарілого головного пристрою в автомобілі.

GPS навігація з можливістю вибору платформи та карт

Навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості та прокладати оптимальні маршрути, відштовхуючись від відображення пробок. Швидка швидкість роботи, деталізація об'єктів в 3D картах, орієнтація по компасу, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту і багато іншого. GPS антена йде в комплекті і дозволяє з високою точністю і мінімальними затримками визначати ваше місце розташування.

Bluetooth c мікрофоном і передачею інформації про трек

Можливість синхронізації з телефоном і обміну даними, управління телефонною книгою з дисплея головного пристрою і функція Hands Free дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої і розмовляючи в дорозі не порушувати закон.

Також з Автомагнітоли Swat CHR-6100SD GPS Ви можете прослуховувати та перемикати плейлист смартфона, інформація про треки буде відображається на дисплеї.

Підключення камер заднього / переднього виду

Можливість підключення камер заднього або переднього виду забезпечать Вам зручну парковку, а також хороший огляд.

Характеристики:

TFT місткісний дисплей підвищеної яскравості та контрасту
GPS модуль
Функція MirrorLink для телефонів на системі Android
720P відтворення відео
Дозвіл екрану (пікселів): 800х480
Вихідна потужність: 4X50 Вт
Системи кольоровості: PAL / NTSC
Радіо: FM (87.5 - 108), УКВ (65-74)
Потокове аудіо A2DP
Підтримуються карти об'ємом.: до 256 Гб
Підтримка тегів ID3: Є
Підтримка Bluetooth: Є Профілі A2DP і AVRCP Відтворення музики / Управління функціями відтворюють пристроїв Профілі
HSP і HFP Управління дзвінками, Hands-Free і синхронізація з адресною книгою телефону
Мікрофон гучного зв'язку для Bluetooth: Є Вбудований в передню панель
USB-слот: Є Роз'єм USB з можливістю швидкої зарядки телефону (макс. Струм 1500 мА)
Підтримка: USB/Micro SD карт
Підтримка форматів: FLAC, MP3, MP5, MKV, AVI, MOV, MP4, ASF, FLV, PMP, RMVB, MPG, VOB
Еквалайзер: Налаштування високих і низьких частот, попередні налаштування
Вхід для камери заднього виду
Вхід для камери переднього виду
Можливість підключення та програмування аналогових кнопок рульового управління
Підтримка ID3 тегів і відображення обкладинки альбому
Входи/Виходи: AUX, 4 RCA лінійних виходу, 3 RCA AV входу, 2 RCA відеовихід, RCA на сабвуфер, входи для камер заднього і переднього виду
Управління з кнопок на кермі (SWC): Є
0грн.
Номер: MEX-1047UBW
 
Модель EX-1047UBW відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1046UBG
 
Модель MEX-1046UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1045UBA
 
Модель EX-1045UBA відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1043UBG
 
Модель EX-1043UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має предустановки еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.
Номер: MEX-1042UBG
 
Модель SWAT MEX-1042UBG відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
936грн.
Номер: MEX-1017UBB NEW
 
Модель EX-1017UBB відрізняється своєю компактністю і сучасним дизайном, завдяки чому вона відмінно впишеться в загальний вигляд будь-якого салону автомобіля. А наявність вбудованого Bluetooth модуля підвищить комфорт і безпеку використання магнітоли при русі. Особливістю даної магнітоли є великий, чорно-білий LCD дисплей з відображенням ID3 TAG. Пристрій здатний запам'ятати 18 радіостанцій завдяки встановленому в ньому цифровому радіо тюнера. Панель оснащена входами USB і SD для 32Gb карти пам'яті. Вихідна потужність пристрою - 4х50W. Дана модель має попередні налаштування еквалайзера для зміни стилю відтворення музики, регулювання балансу, низьких і високих частот. Зручне розташування кнопок дозволить вам легко скористатися клавішами перемикання не відволікаючись від дороги.
0грн.